-
[QUOTE=~Donphan~;1322527][B]
[B]עומר[/B]
ספיל בולע אבקת שלג, ומגרגר מים, הוא יורה את המים אל סקווירטל. המים יוצאים קפואים, אך סקווירטל מתחמק מההתקפה, ומכל היתר. הוא תוקף בבועות, ספיל תוקף באבקת שלג, אבקת השלג מקפיאה את הבועות שנופלות על הרצפה והופכות לרסיסים.[/QUOTE]
'אני רואה שהוא מתחמק..' אומר לעצמי "ספיל תשתמש באבקת שלג!" מיד לאחר שישתמש אומר לו:" עכשיו תקפוץ ותיקרה אקדח מים מלמעלה, בשביל שלא יוכל לקפוץ ולהתחמק!" אחייך אל ספיל ואעודד אותו!
-
[QUOTE=~Donphan~;1322657][b]לורן[/b]
"וואו זיגזג... ליינון התפתחת ולמדת חבטות זעם , כל הכבוד."
אתה מכוון לכיוון ליינון את הפוקידעכ שלך, שמצפצף ואומר קול אלקטרוני:
"ליינון, פוקימון הבלאגן והצורה המפותחת של זיגזגון. כשהוא רודף אחרי משהו הוא יכול להגיע למעל 60 קמ"ש, אם זאת הוא יכול לרוץ אך ורק ישר, ולכן מדי פעם זה נכשל"
"אז מה אתה חושב על זה עכשיו טום?" אתה שואל אותו, הוא אומר "יפה יפה", ומאיץ בך להמשיך.
[/QUOTE]
"הייתה מצוין ליינון , תחזור." אומר ואחזיר את זיגזגון לפוקדור , "טום בוא." אומר וארוץ בין השיחים , 'וואו זיגזגון התפתח לליינון , והוא למד גם חבטות זעם , עכשיו נראה את טום מנצח אותי.' אחשוב לעצמי בחיוך .
-
[b]טל[/b]
"ווינגאל, פוקימון השחף. הם נוהגים להסתובב בקבוצות מעל לחופי ים, הם ידידותיים בדרך כלל" אומר הפוקידע שלך.
"יתרון סוגים זה לא חשוב אני סומכת עלייך חמודה! מיקוד ואז שריטה" את אומרת לטורצ'יק שיוצאת מהפוכדור וקוראת "טור טור". היא מתחילה לזהור באדום, והגוף שלה נהיה חזק יותר. היא מגיחה מאחורי הווינגאל ומתחילה לשרוט אותו, הווינגאל נפצע קשה. ווינגאל קם על רגליו, ומקורו זוהר באור לבן, הוא שועט אל טורצ'יק ופוגע בו.[/QUOTE]
קוראים [B]לה[/B] אמבר!:O
"הייתה מצוין ליינון , תחזור" אתה קורא ומחזיר אותו לפוכדור.
אתה ממשיך ללכת עם טום, 'וואו זיגזגון התפתח לליינון , והוא למד גם חבטות זעם , עכשיו נראה את טום מנצח אותי.'
במחשבות אופטימיות, אתה ממשיך לצעוד עם טום.
אתה רואה פוקימון דמוי עצלן ישן בצד, טום אומר "וואו, סלאקוט'!".
"הפוקימונים שלי עייפים מדי.. אז אולי.. פוכדור צא!" הוא קורא וזורק על הפוקימון העצלן פוכדור, הסלאקוט' נשאב לתוך הפוכדור, והפוכדור מתחיל להתנדנד.. הוא נעצר!
[B]עומר[/B]
ספיל שולח אבקת קרח, ואקדח המים שסקווירטל שולח נקפא ונעצר.
ספיל מנצל את ההלם של סקווירטל ותוקף באקדח מים, הוא פוגע בו אך לא מסב לו הרבה נזק.
סקווירטל קופץ לכיוון ספיל ודוחף אותו על האדמה [tackle], לאחר מכן הוא תוקף בנשיכה ומתחיל לנשוך את ספיל.
[B]מיקו[/B]
''אמבר חמודה שלי קומי אני יודעת שאת יכולה, קומי ואז שוב מיקוד ושריטה! אנחנו ננצח!'' את מורה לה. אמבר קמה על רגליה, היא ממקדת אנרגיה, ווינגאל תוקף בניקור, ואמבר הממוקדת מצליחה להתחמק. היא מחכה שווינגאל יתקרב, ואז מתחילה לשרוט אותו בחזקה, הוא נפצע חזק. ווינגאל שועט שוב לעבר אמבר
-
[QUOTE=~Donphan~;1322657]
[b]תומאס[/b]
אתה מצליח לעודד מעט את לוקאס.
"בסדר טיילו, מקד אנרגיה, אבל לא בדרך הרגילה, נסה לגרום שיווצרו כפילים שלך! אם אתה לא מצליח ומרגיש שזה לא יצליח לך, ואז תקוף עם מתקפה מהירה את הסיידאק הימני! קדימה!" אתה פוקד עליו, טיילו מתחיל להתמקד.. ומצליח ליצור שיבוט אחד של עצמו, אבל זה לא עוזר, השיבוט והוא נופלים מאקדח מים, השיבוט נכשל. "היי! סינדקוויל שלי יודע צוות כפול, הוא יוכל לעזור לך בזה" אומר לקואס בחיוך. טיילו תוקף במתקפה מהירה על הסיידאק, לפני שהוא מתאושש, מאריל תוקף בגלגול, הוא מתכדרר לכדור, ופוגע בסיידאק, הוא עף אחורה מעולף. נשאר סיידאק אחד[/QUOTE]
"קדימה טיילו, נשאר רק אחד אחרון, אנחנו נצליח לנצח אותו! שלב מתקפת ניקור עם מתקפה מהירה!" אני קורא ומצביע לעבר סיידאק.
-
[b]תומאס[/b]
טיילו שועט אל עבר הסיידאק, שברגע האחרון תוקף בבלבול. טיילו מועף קדימה ואחורה, למעלה ולמטה, ובסופו של דבר מתעלף.
"מאריל, גלגול!" קוראת לילי, "שריטה, סיידאק!" קוראת הממאנת של סיידאק. מאריל שועט אל סיידאק, וסיידאק חוסם את ההתקפה ומתחיל לשרוט את מאריל. "מאריל.. אקדח מים ואז שוב פעם גלגול!" קוראת לילי, מאריל תוקף באקדח מים שמרחיק ממנו את סיידאק ונותן לו מקום לתנופה, הוא תוקף בגלגול שהפעם כן מעיף את הסיידאק אחורה, ומעלף אותו. "תודה לכם על קרב מעולה" מודים לכם המאמנים והולכים מהמקום. אתה רואה שמולכם נמצא היער
טיילו עף על כתפיך, ולילי מחזירה את מאריל.
-
QUOTE=~Donphan~;1322632]b]
[b]טאי[/b]
אתה מתחיל לצעוד בגשר על האגם, זואי אמרה לך שהיא רוצה להתבונן באזור ולכן אתה הולך לבד.
כשאתה עובר את האגם, אתה רואה עיר ענקית, עם בניינים גדולים.
אתה נכנס, וכעבור כמה דקות אתה מוצא את מרכז הפוקימונים, אתה נכנס ורואה את האחות ג'ואי, מכיוון שמאוחר אין תור ואתה ניגש אליה. "כן? במה אוכל לעזור?" היא שואלת, ואתה נותן לה את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה ומחזירה אליך
אתה יוצא לבחוץ, ושומע קהל רחב [יחסית ללילה] מתבוננים ומדברים בינהם, אתה הולך לשם ורואה את אותו קהל צופה בטלוויזית ענק באמצע העיר, שם מדברים על עוד מעשי שוד שהתבצעו לאחרונה.[/QUOTE]
'וואו מעניין איזה "כנופייה" ביצעה את השוד הזה'אחשוב ואתקרב לטלוויזיה כדאי לשמוע
אחר-כך אוציא מפה כדאי לבדוק אם יש מכון בעיר,אם יש אלך
אם לא אחפש את זואי.
-
[QUOTE=~Donphan~;1322702][B]לורן[/B]
"הייתה מצוין ליינון , תחזור" אתה קורא ומחזיר אותו לפוכדור.
אתה ממשיך ללכת עם טום, 'וואו זיגזגון התפתח לליינון , והוא למד גם חבטות זעם , עכשיו נראה את טום מנצח אותי.'
במחשבות אופטימיות, אתה ממשיך לצעוד עם טום.
אתה רואה פוקימון דמוי עצלן ישן בצד, טום אומר "וואו, סלאקוט'!".
"הפוקימונים שלי עייפים מדי.. אז אולי.. פוכדור צא!" הוא קורא וזורק על הפוקימון העצלן פוכדור, הסלאקוט' נשאב לתוך הפוכדור, והפוכדור מתחיל להתנדנד.. הוא נעצר!
[/QUOTE]
"וואו , זה היה מהיר." אומר מופתע , 'סלאקוט חלש , אבל לפי מה שאני זוכר ההתפתחויות שלו חזקות מאוד.' אחשוב לעצמי , "אבל עדיין אין לך יותר פוקימונים מימני , ועכשיו אנחנו צריכים לרוץ." אומר וארוץ ביער לכיוון היציאה .
-
[QUOTE=~Donphan~;1322756][b]תומאס[/b]
טיילו שועט אל עבר הסיידאק, שברגע האחרון תוקף בבלבול. טיילו מועף קדימה ואחורה, למעלה ולמטה, ובסופו של דבר מתעלף.
"מאריל, גלגול!" קוראת לילי, "שריטה, סיידאק!" קוראת הממאנת של סיידאק. מאריל שועט אל סיידאק, וסיידאק חוסם את ההתקפה ומתחיל לשרוט את מאריל. "מאריל.. אקדח מים ואז שוב פעם גלגול!" קוראת לילי, מאריל תוקף באקדח מים שמרחיק ממנו את סיידאק ונותן לו מקום לתנופה, הוא תוקף בגלגול שהפעם כן מעיף את הסיידאק אחורה, ומעלף אותו. "תודה לכם על קרב מעולה" מודים לכם המאמנים והולכים מהמקום. אתה רואה שמולכם נמצא היער
טיילו עף על כתפיך, ולילי מחזירה את מאריל.[/QUOTE]
"נתת קרב טוב, טיילו" אני אומר ומלטף את ראשו "עכשיו חזור לפוכדור לנוח בינתיים" אני אומר לו ומשיב אותו "אם אנחנו כבר בים, אל כדאי להשתעשע קצת?" אני שואל אותם "בואו נשחה קצת" אני מציע, ומחפש אחר מקום להחליף לבגד ים. אני מוציא את טורצי'ק שיהנה קצת מהחול החם.
-
[B]תומאס[/B]
אתה מלטף את ראשו של טיילו ומחזיר אותו לפוכדור.
אתה ולוקאס מחליפים לבגד ים, לילי טוענת שהיא לא רוצה להיכנס לים ומתיישבת בצד.
אתה ולוקאס רצים על החוף-מאריל, ויבראבה, סינדקוויל וטורצ'יק אחריכם. טורצ'יק וסינדקוויל מתיישבים על החוף מעט רחוק מהמים, בונים ארמון מחול, ויבראבה משגיח עליהם.
אילו מאריל רץ אחריכם אל תוך המים. אתה משחקים בתוך המים ומתיזים אחד על השני, לפתע אתה רואה קבוצת פוקימונים דמויי כריש לא הרחק ממך.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG]
[B]לורן[/B]
אתה אומר"אבל עדיין אין לך יותר פוקימונים מימני", "נו ו?" שואל טום, אתה עונה "ועכשיו אנחנו צריכים לרוץ."
אתם מתחילים ללכת אל עבר היציאה מהיער, כשאתם יוצאים אתה רואה כמה כבר החשיך.
אתה רואה אגם קטן שהירח נשקף בו, ומולכם חנות פרחים. מאחורי האגם [שעליו יש גשר] ישנה עיר גדולה.
[B]טאי[/B]
'וואו מעניין איזה "כנופייה" ביצעה את השוד הזה' אתה חושב לעצמך ומתקרב.
"שם הארגון עוד לא ידוע לנו, אבל יש להיזהר. הפרופ' מתכוון לנקוט בצעדים נגדם, אם כי לא ידוע לנו איזה, אנחנו מקווים שאלו הצעדים הנכונים....." אתה שומע את הקריין מדבר מהטלוויזיה, ואז הולך אחרוה ומוציא מפה. אתה בודק, ומתברר לך שיש מכון! אתה מתחיל לצעוד אל עבר המכון, וכעבור כמה דקות מולך מתייצב מכון ענקי בגודלו עשוי כולו אבן.
-
[QUOTE=~Donphan~;1322702][B]
[B]עומר[/B]
ספיל שולח אבקת קרח, ואקדח המים שסקווירטל שולח נקפא ונעצר.
ספיל מנצל את ההלם של סקווירטל ותוקף באקדח מים, הוא פוגע בו אך לא מסב לו הרבה נזק.
סקווירטל קופץ לכיוון ספיל ודוחף אותו על האדמה [tackle], לאחר מכן הוא תוקף בנשיכה ומתחיל לנשוך את ספיל.
[/QUOTE]
"תזהר ספיל! תנסה להשתמש באבקת שלג ואז תנסה לנשוך אותו ! יש לך את הניבים שלך, תנסה להחזיר לו! אני מאמין בך!" אומר לו בעידוד.
-
[QUOTE=~Donphan~;1322952][B]
[B]לורן[/B]
אתה אומר"אבל עדיין אין לך יותר פוקימונים מימני", "נו ו?" שואל טום, אתה עונה "ועכשיו אנחנו צריכים לרוץ."
אתם מתחילים ללכת אל עבר היציאה מהיער, כשאתם יוצאים אתה רואה כמה כבר החשיך.
אתה רואה אגם קטן שהירח נשקף בו, ומולכם חנות פרחים. מאחורי האגם [שעליו יש גשר] ישנה עיר גדולה.
[/QUOTE]
"וואו , איזה יופי." אומר בהתפעלות , "היי טום , נראה לי שזאת העיר של המכון הראשון , בוא." אומר וארוץ לכיוון העיר תוך כדי חיפוש פוקימונים בתוך המים , 'עם אני אמצא פוקימון מים אני אעצור לתפוס אותו.' אחשוב לעצמי .
-
[B]לורן[/B]
אתה מתחיל ללכת עם טום, ואתה מסתכל מדי פעם על האגם.
אתה רואה מספר דגים בתוכו, ששוחים להנאתם.
אתה ממשיך ללכת, ומגיע אל פתח העיר, העיר מלאה אורות. אתה רואה שכבר החשיך..
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/118.gif[/IMG]
[B]עומר[/B]
אתה אומר לספיל לתקוף באבקת שלג, הוא מתחיל ליצור שלג באזור, ואז מנסה לנשוך את סקווירטל, אך זה לא עוזר וסקווירטל משתחרר מהאחיזה. "סחרור מהיר!" קוראת נואל, סקווירטל תוקף בסחרור מהיר שפוגע בספיל, ומעלף אותו.
-
[QUOTE=~Donphan~;1322980][B]לורן[/B]
אתה מתחיל ללכת עם טום, ואתה מסתכל מדי פעם על האגם.
אתה רואה מספר דגים בתוכו, ששוחים להנאתם.
אתה ממשיך ללכת, ומגיע אל פתח העיר, העיר מלאה אורות. אתה רואה שכבר החשיך..
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/118.gif[/IMG]
[/QUOTE]
'אחר כך אחזור לפה לתפוס פוקימון.'אחשוב לעצמי ואלך לכיוון מרכז הפוקימון , "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" אשאל את האחות ג'וי , "ואת יכולה גם לתת לי חדר אחד?" אמשיך בשאלה .
-
[b]לורן[/b]
'אחר כך אחזור לפה לתפוס פוקימון' אתה חושב לעצמך.
אתה הולך אל עבר מרכז הפוקימונים עם טום, ושניכם מבקשים שתרפא לכם את הפוקימונים.
"ואת יכולה גם לתת לי חדר אחד?" אתה שואל, אבל שוכח שיש אכסניית פוקימונים שם ישנים..
"לא חמודי, יש אכסניית פוקימונים" היא אומרת לך, "תסתכל במפה.." מוסיף טום.
לאחר שאתם בודקים במפה אתם מוצאים את אכסניית הפוקימונים, ומזמינים חדר, אתם נכנסים אליו.
-
[QUOTE=~Donphan~;1322991][b]לורן[/b]
'אחר כך אחזור לפה לתפוס פוקימון' אתה חושב לעצמך.
אתה הולך אל עבר מרכז הפוקימונים עם טום, ושניכם מבקשים שתרפא לכם את הפוקימונים.
"ואת יכולה גם לתת לי חדר אחד?" אתה שואל, אבל שוכח שיש אכסניית פוקימונים שם ישנים..
"לא חמודי, יש אכסניית פוקימונים" היא אומרת לך, "תסתכל במפה.." מוסיף טום.
לאחר שאתם בודקים במפה אתם מוצאים את אכסניית הפוקימונים, ומזמינים חדר, אתם נכנסים אליו.[/QUOTE]
"ליינון , סאנדייל , טריקו , צאו עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדורים שלהם , "לכו לישון , עכשיו לילה ומחר הולכים למכון שיש פה והולכים לתפוס פוקימון חדש לצוות." אומר להם ואכנס למיטה ואעצום לאט את עיני .
-
QUOTE=~Donphan~;1322952]B]
[B]טאי[/B]
'וואו מעניין איזה "כנופייה" ביצעה את השוד הזה' אתה חושב לעצמך ומתקרב.
"שם הארגון עוד לא ידוע לנו, אבל יש להיזהר. הפרופ' מתכוון לנקוט בצעדים נגדם, אם כי לא ידוע לנו איזה, אנחנו מקווים שאלו הצעדים הנכונים....." אתה שומע את הקריין מדבר מהטלוויזיה, ואז הולך אחרוה ומוציא מפה. אתה בודק, ומתברר לך שיש מכון! אתה מתחיל לצעוד אל עבר המכון, וכעבור כמה דקות מולך מתייצב מכון ענקי בגודלו עשוי כולו אבן.[/QUOTE]
'זה כנראה מכון האבן' אחשוב
"טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אגיד ואכנס למכון
-
[QUOTE=~Donphan~;1322952][B]תומאס[/B]
אתה מלטף את ראשו של טיילו ומחזיר אותו לפוכדור.
אתה ולוקאס מחליפים לבגד ים, לילי טוענת שהיא לא רוצה להיכנס לים ומתיישבת בצד.
אתה ולוקאס רצים על החוף-מאריל, ויבראבה, סינדקוויל וטורצ'יק אחריכם. טורצ'יק וסינדקוויל מתיישבים על החוף מעט רחוק מהמים, בונים ארמון מחול, ויבראבה משגיח עליהם.
אילו מאריל רץ אחריכם אל תוך המים. אתה משחקים בתוך המים ומתיזים אחד על השני, לפתע אתה רואה קבוצת פוקימונים דמויי כריש לא הרחק ממך.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/319.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"כרישים!" אני קורא בבהלה ומתחיל לשחות במהירות לחוף. אחרי שאני יוצא החוצה אני עוצר מתנשף ומסתכל לעברם "מי אלה?" אני קורא מתנשף ובודק עליהם מידע בפוקדע.
-
[b]לורן[/b]
אתה מוציא את פוקימוניך והולך לישון, גם טום מוציא את פוקימוניו והולך לישון.
אתם קמים למחרת בבוקר, ואתה מופתע לגלות כשאתה קם שהספות נקרעו כמעט לגמרי. הפוקימונים שלך הולכים לסלון, ומופתעים לראות זאת גם. "מה קרה פה?!" אתה שואל, אבל הם לא יודעים.
[b]טאי[/b]
'זה כנראה מכון האבן' אתה חשב לעצמך וטופח על הקיר הקשה.
"טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אתה אומר, השומרים להבדיל מפעם קודמת נותנים לך לעבור.
אתה נכנס ואתה רואה שלא כמו שחשבת, המכון מלא קרח. מולך עומדת נערה, שהיא כנראה מנהיגת המכון. "אני רוקסן, מנהיגת מכון ראסטבורו, זהו מכון האבן, אבל כפי שאתה רואה.. הייתה לנו בעיה במכון עם המיזוג, ונהיה קפוא, תרצה בכל זאת להילחם?" היא שואלת אותך.
~~~~
זה שהיא מכון האבן לא אומר שלא יכולים להיות לה פוקימונים מסוג אחר, או כאלה שלא היו לה במשחקים.
[b]תומאס[/b]
"כרישים!" אתה קורא ורץ, לוקאס ומאריל אחריך. מאריל מנסה להאט אותם באקדח מים, אבל הם לא מתייחסים וממשיכים לשכון שם.
"מי אלה?" אתה שואל תוך כדי התנשפות בכבדות.
"שארפידו, הפוקימון האכזר והצרוה המפותחת של קארבנה. השיניים שלו יכולות לחתוך אפילו ברזל!, הוא מסוגל לשחות במהירות 75 קמ"ש, וקרוי גם הבריון של הים" אומר הפוקידע.
אתה רואה שמשהו מוזר בשארפידו, הם מסתובבים בים תוך כדי צלילה וחזרה ללמעלה, הם נריאם לך מבולבלים. "גם אתה מבחין במשהו מוזר?" שואל אותך לוקאס.
-
[QUOTE=~Donphan~;1323003][b]לורן[/b]
אתה מוציא את פוקימוניך והולך לישון, גם טום מוציא את פוקימוניו והולך לישון.
אתם קמים למחרת בבוקר, ואתה מופתע לגלות כשאתה קם שהספות נקרעו כמעט לגמרי. הפוקימונים שלך הולכים לסלון, ומופתעים לראות זאת גם. "מה קרה פה?!" אתה שואל, אבל הם לא יודעים.
[/QUOTE]
"וואו , זה מוזר." אומר , "טוב מי מכם עשה את זה?" אומר ואסתכל לכל הפוקימונים בעיניים שלהם ולאחר שיתגלה מי עשה את זה אחזיר את הפוקימונים לפוקדורים וארוץ הכי מהר שלי למכון .
-
[QUOTE=~Donphan~;1323003][b]טאי[/b]
'זה כנראה מכון האבן' אתה חשב לעצמך וטופח על הקיר הקשה.
"טוב 3..2...1.. אני נכנס!" אתה אומר, השומרים להבדיל מפעם קודמת נותנים לך לעבור.
אתה נכנס ואתה רואה שלא כמו שחשבת, המכון מלא קרח. מולך עומדת נערה, שהיא כנראה מנהיגת המכון. "אני רוקסן, מנהיגת מכון ראסטבורו, זהו מכון האבן, אבל כפי שאתה רואה.. הייתה לנו בעיה במכון עם המיזוג, ונהיה קפוא, תרצה בכל זאת להילחם?" היא שואלת אותך.
~~~~
זה שהיא מכון האבן לא אומר שלא יכולים להיות לה פוקימונים מסוג אחר, או כאלה שלא היו לה במשחקים.
[/QUOTE]
"בטח שאני רוצה אני מחכה לזה" אגיד ואתקדם לכיוונה
"אז איך הקרבות במכון הזה הולכים?" אשאל את רוקסן
-
[B]לורן[/B]
"וואו , זה מוזר, טוב מי מכם עשה את זה?" אתה שואל, דממה. אף אחד לא עונה, הם מסתכלים זה על זה מבולבלים. "לורן.. אה, נשאיר את זה ככה?" שואל אותך טום.
"אני חושב שכדאי שנלך להסביר להיא של האכסנייה" אומר לך טום ומחזיר את פוקימוניו.
[B]טאי[/B]
השופט אומר "הקרבות הם של שני פוקימונים, קרבות יחידים [כל פעם 1 על 1], כאשר שני פוקימונים יתעלפו, המאמן השני ינצח. אסור להחליף פוקימונים במהלך הקרב" אומר השופט.
"אוקיי, סווינאב, לזירה!" קוראת רוקסן, פוקימון דמוי חזיר יוצא מהפוכדור וקורא "סווי סווי!".
"אתה מבין? כשיש לך זירה אחרת אתה צריך להתאים אותה, אז השאלתי מאחותי את הסווינאב, אל תדאג, גם הוא מבין קצת באבנים" אומרת לך רוקסן.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/220.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer71.png[/IMG]
-
[QUOTE=~Donphan~;1323003]
[b]תומאס[/b]
"כרישים!" אתה קורא ורץ, לוקאס ומאריל אחריך. מאריל מנסה להאט אותם באקדח מים, אבל הם לא מתייחסים וממשיכים לשכון שם.
"מי אלה?" אתה שואל תוך כדי התנשפות בכבדות.
"שארפידו, הפוקימון האכזר והצרוה המפותחת של קארבנה. השיניים שלו יכולות לחתוך אפילו ברזל!, הוא מסוגל לשחות במהירות 75 קמ"ש, וקרוי גם הבריון של הים" אומר הפוקידע.
אתה רואה שמשהו מוזר בשארפידו, הם מסתובבים בים תוך כדי צלילה וחזרה ללמעלה, הם נריאם לך מבולבלים. "גם אתה מבחין במשהו מוזר?" שואל אותך לוקאס.[/QUOTE]
"כן... זה מאוד מוזר. אבל איך נגלה למה הם ככה?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=~Donphan~;1323011][B]
[B]טאי[/B]
השופט אומר "הקרבות הם של שני פוקימונים, קרבות יחידים [כל פעם 1 על 1], כאשר שני פוקימונים יתעלפו, המאמן השני ינצח. אסור להחליף פוקימונים במהלך הקרב" אומר השופט.
"אוקיי, סווינאב, לזירה!" קוראת רוקסן, פוקימון דמוי חזיר יוצא מהפוכדור וקורא "סווי סווי!".
"אתה מבין? כשיש לך זירה אחרת אתה צריך להתאים אותה, אז השאלתי מאחותי את הסווינאב, אל תדאג, גם הוא מבין קצת באבנים" אומרת לך רוקסן.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/220.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer71.png[/IMG][/QUOTE]
"צא מדקיפ" אגיד ואזרוק את הפוקדור באוויר
"מדקיפ! אקדח מים על סווימנאב עכשיו!" אצווה עליו
-
[QUOTE=~Donphan~;1323011][B]לורן[/B]
"וואו , זה מוזר, טוב מי מכם עשה את זה?" אתה שואל, דממה. אף אחד לא עונה, הם מסתכלים זה על זה מבולבלים. "לורן.. אה, נשאיר את זה ככה?" שואל אותך טום.
"אני חושב שכדאי שנלך להסביר להיא של האכסנייה" אומר לך טום ומחזיר את פוקימוניו.
[/QUOTE]
"כן כדאי שנסביר את זה." אומר וכשטום ילך אחפש רמזים , "אני חייב לחפש רמז." אומר בכעס ואחפש בכל מקום , גם בתוך המקרר אחפש .
-
[quote=~Donphan~;1322980]
[B]עומר[/B]
אתה אומר לספיל לתקוף באבקת שלג, הוא מתחיל ליצור שלג באזור, ואז מנסה לנשוך את סקווירטל, אך זה לא עוזר וסקווירטל משתחרר מהאחיזה. "סחרור מהיר!" קוראת נואל, סקווירטל תוקף בסחרור מהיר שפוגע בספיל, ומעלף אותו.[/quote]
"לא נורא ספיל.. היית טוב." אומר ואחזיר את ספיל לפוקדור. אוציא את רטטה מהפוקדור ואומר:" בא נראה מה יש לך רטטה! " אחייך אליו ואחשוב מה לעשות. "אוקיי רטטה, קודם כל אני רוצה שתעמוד במקום, ושפוט תשתמש במיקוד אנרגיה. מתי שנראה לך שאתה מוכן תשתמש במתקפה מהירה בכל הכח, ותזוז בזמן שאתה רץ בשביל לבלבל את סקווירטל!"
-
[B]עומר[/B]
הסברתי לך שזה 1 על 1.. תערוך/תגיב מחדש.
[B]לורן[/B]
"כן.. כדאי שנסביר את זה" אתה אומר ומסתכל על הפוקימונים שלך, אתה מחפש רמזים, אתה רואה עוד פריטים שמעט נהרסו. אתה פותח את המקרר, להפתעתך הוא דווקא בסדר ושלם, גם כל האוכל שם.
"טוב, לורן.. אנחנו לא נמצא כלום, אולי זה היה גנב או משהו" אומר לך טום.
[B]טאי[/B]
[I]תזכור שאתה לא מאמן מתקדם והכל.. כולה התחלת את המסע, אתה לא אמור להכיר את כל הפוקימונים, בטח שלא כאלה שהמקור שלהם הוא לא בהואן..[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~[/I]
"צא מאדקיפ!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של מאדקיפ, הוא יוצא וקורא "מאד מאד".
"מדקיפ! אקדח מים על סווינאב עכשיו!" אתה מורה לו, מאדקיפ תוקף באקדח מים, בינתיים אתה שם לב לזואי שנכנסת למכון ורצה אל עבר אחד הספסלים. סילון המים הצנון פוגע בסווינאב ומטיח אותו אחורה, סווינאב נרטב כולו אך לא נראה שנפגע יותר מדי. "סווי!" הוא קורא ורץ אל עבר מאדקיפ, עדיין רטוב מעט, "הפלה!" קוראת רוקסן, סווינאב קופץ מעל מאדקיפ ומטיח אותו מתחתיו, מאדקיפ נפצע ומנסה להשתחרר מאחיזתו של סווינאב.
[B]תומאס[/B]
"לי אין מושג, אולי.. מאריל, אתה יכול לנסות לצלול ולבדוק?" שואל לוקאס. מאריל נבהל מהשאלה, ונרתע מעט. "בבקשה, אני לא חושב הם יפגעו בך, הם יותר מדי.. אבודים" מסביר לוקאס, מאריל חושב על זה ומהנהן.
לאחר כמה דקות, שמאריל צולל במים, הוא קורא לכם לצלול גם. אתה נכנס, ושניכם רואים שהשארפידו מחפשים משהו, אתה לא יודע מה, אבל הם מחפשים דבר כלשהוא. אתה רואה שהים ריק מפוקימוני דגים, כנראה כולם נרתעים מהשארפידו, חוץ מדג אחד.. שמסובב עם הגב אליכם, הוא נראה רחוק מכם מאוד.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/318b.gif[/IMG]
-
[QUOTE=~Donphan~;1325007][B]
[B]לורן[/B]
"כן.. כדאי שנסביר את זה" אתה אומר ומסתכל על הפוקימונים שלך, אתה מחפש רמזים, אתה רואה עוד פריטים שמעט נהרסו. אתה פותח את המקרר, להפתעתך הוא דווקא בסדר ושלם, גם כל האוכל שם.
"טוב, לורן.. אנחנו לא נמצא כלום, אולי זה היה גנב או משהו" אומר לך טום.
[/QUOTE]
*מצטער שזה קצר
"כנראה." אומר וארוץ למוכרת וגם אנסה להסביר לה מה שקרה .
-
[QUOTE=~Donphan~;1325007][B]
[B]טאי[/B]
[I]תזכור שאתה לא מאמן מתקדם והכל.. כולה התחלת את המסע, אתה לא אמור להכיר את כל הפוקימונים, בטח שלא כאלה שהמקור שלהם הוא לא בהואן..[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~[/I]
"צא מאדקיפ!" אתה קורא וזורק את הפוכדור של מאדקיפ, הוא יוצא וקורא "מאד מאד".
"מדקיפ! אקדח מים על סווינאב עכשיו!" אתה מורה לו, מאדקיפ תוקף באקדח מים, בינתיים אתה שם לב לזואי שנכנסת למכון ורצה אל עבר אחד הספסלים. סילון המים הצנון פוגע בסווינאב ומטיח אותו אחורה, סווינאב נרטב כולו אך לא נראה שנפגע יותר מדי. "סווי!" הוא קורא ורץ אל עבר מאדקיפ, עדיין רטוב מעט, "הפלה!" קוראת רוקסן, סווינאב קופץ מעל מאדקיפ ומטיח אותו מתחתיו, מאדקיפ נפצע ומנסה להשתחרר מאחיזתו של סווינאב.
אקדח מים לא הוזיז לו? ואין לי עוד מתקפות מים..
-------------------------
״מדקיפ תשתחרר מהאחיזה של סוואינוב עכשיו!״ אגיד למדקיפ ״טוב,מדקיפ צווחה עכשיו ואז דחיפה!״ אצווה עליו. ״סטירת בוץ מדקיפ ואז דחיפה״ אגיד למדקיפ
סליחה אם זה קצר זה מהאיפוד
-
[b]טאי[/b]
אתה מוזמן להחליט אם זה בגלל שאקדח מים חלש, או בגלל שההגנות של סווינאב ממש חזקות..
ויש לך כאן חמישה מהלכים, אני אתייחס לשלושה הראשונים.
~~~~~~~~~~~~
מאדקיפ מנסה להשתחרר, ואכן מצליח. מאדקיפ צווח בחזקה מרחוק, וסווינאב נרתע מעט.
מאדקים מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, גם סווינאב רץ אל עבר מאדקיפ, והם מתנגשים זה כנגד זה בדחיפות חזקות במיוחד. שניהם מועפים אחורה מההתנגשות ונראים מותשים מעט.
[b]לורן[/b]
מה אתה תסביר למוכרת? להבא יותר ארוך.
~~~~~~~~~~
אתה הולך אל המנהל של אכסניית הפוקימונים, ומחכים.
אתם נכנסים, ומסבירים לו שבלילה זה קרה, בלי שידעתם.
"טוב שדיווחתם, אנחנו נטפל בזה.. בכל מקרה, אנחנו לא נוכל להעניש אתכם בסכום כספי או משהו כי אכסניית הפוקימונים היא תרומה למאמנים מתחילים, אבל להבא תנסו להיות יותר זהירים" אומר לכם המנהל ואתם יוצאים מאכסניית הפוקימונים.
מה תעשה?
-
[QUOTE=~Donphan~;1325037][b]טאי[/b]
אתה מוזמן להחליט אם זה בגלל שאקדח מים חלש, או בגלל שההגנות של סווינאב ממש חזקות..
ויש לך כאן חמישה מהלכים, אני אתייחס לשלושה הראשונים.
~~~~~~~~~~~~
מאדקיפ מנסה להשתחרר, ואכן מצליח. מאדקיפ צווח בחזקה מרחוק, וסווינאב נרתע מעט.
מאדקים מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, גם סווינאב רץ אל עבר מאדקיפ, והם מתנגשים זה כנגד זה בדחיפות חזקות במיוחד. שניהם מועפים אחורה מההתנגשות ונראים מותשים מעט.
?[/QUOTE]
לפי מה שאני זוכר הגנה המיוחדת של סוואינוב לא משהו --- ״מדקיפ תקוף עכשיו עם סטירת בוץ״אצווה עליו. ״ואז תקוף אותו עם דחיפה אגיד למדקיפ
-
[b]טאי[/b]
אני לא מבין את החשיבה שלך, אקדח מים לא כלכך עובד, אז סטירת בוץ? O-o'
ובעקרון, הוא פשוט חזק.. אבל אחרי כמה אקדחי מים תוכל לנצח אותו. חוצמזה שתזכור שאתה במקום קפוא
~~~~~~~~~~
מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ, הוא מטיח את רגליו ומשחרר בוץ אל עבר סווינאב, הבוץ שועט וסווינאב מצליח להתחמק. מאדקיפ מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, כשלפתע רוקסן קוראת "רוח קרה!".
סווינאב תוקף ברוח קרה שגורמת למאדקיפ לאבד שליטה, והוא מעט נפגע, עם זאת הוא תוקף את סוויאנב בדחיפה ובקושי מצליח להזיז אותו, סווינאב נראה במצב טוב לעומת מאדקיפ.
"תגמור את זה עם קבר אבן!!" קוראת רוקסן, סווינאב תוקף בקבר אבן וחור סגלגל נפער מעל מאדקיפ שמנסה לברוח אבל החור עוקב אחריו. לבסוף מהחור נופלות מספר אבנים ענקיות שנופלות על מאדקיפ, והוא נקבר מתחתיהן, לאחר שהאבנים מתפרקות אתה רואה את מאדקיפ מעולף.
-
[QUOTE=~Donphan~;1325102][b]טאי[/b]
אני לא מבין את החשיבה שלך, אקדח מים לא כלכך עובד, אז סטירת בוץ? O-o'
ובעקרון, הוא פשוט חזק.. אבל אחרי כמה אקדחי מים תוכל לנצח אותו. חוצמזה שתזכור שאתה במקום קפוא
~~~~~~~~~~
מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ, הוא מטיח את רגליו ומשחרר בוץ אל עבר סווינאב, הבוץ שועט וסווינאב מצליח להתחמק. מאדקיפ מתחיל לרוץ אל עבר סווינאב, כשלפתע רוקסן קוראת "רוח קרה!".
סווינאב תוקף ברוח קרה שגורמת למאדקיפ לאבד שליטה, והוא מעט נפגע, עם זאת הוא תוקף את סוויאנב בדחיפה ובקושי מצליח להזיז אותו, סווינאב נראה במצב טוב לעומת מאדקיפ.
"תגמור את זה עם קבר אבן!!" קוראת רוקסן, סווינאב תוקף בקבר אבן וחור סגלגל נפער מעל מאדקיפ שמנסה לברוח אבל החור עוקב אחריו. לבסוף מהחור נופלות מספר אבנים ענקיות שנופלות על מאדקיפ, והוא נקבר מתחתיהן, לאחר שהאבנים מתפרקות אתה רואה את מאדקיפ מעולף.[/QUOTE]
"מאדקיפ תחזור"אגיד ואחזיר אותו לפקודור
"צא שרומיש" אגיד ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר
"שרומיש נהג הלם ואז שאיבה" אצווה עליו
-
שם מלא: דרו דיימונד ( יהלום )
פוקימונים: אמרת שאני אקבל רנדומלי כהתחלתי
הערות/הארות/משהו אחר: אמרת שיש מקום בנוד ואני רוצה לתפוס גיבל
-
[B]טאי[/B]
"מאדקיפ תחזור, צא שרומיש" אתה קורא באכזבה ומושיט את ידך קדימה, לוחץ על הכפתור וצופה במאדקיפ חוזר אל הכדור. בלי לחכות רגע, אתה זורק פוכדור נוסף, של שרומיש, הוא יוצא לקראת הקרב מכון הראשון שלו וקורא "שרו שרום!" בגאווה.
"שרומיש נהג הלם ואז שאיבה" אתה מורה לשרומיש, שרץ אל עבר הסווינאב ומפזר נבגים כתומים לכל עבר, חלק מן הנבגים נתפסים בפרוותו של סווינאב והוא לרגע נראה כאילו הוא לא יכול לזוז, הוא נהיה משותק. שרומיש שולח כדור אור אדום אל עבר סווינאב, סווינאב מנסה להתחמק אך לא זז, הנבגים משתקים לו את הגוף. הכדור פוגע בסווינאב, הוא עובר בגופו וכשיוצא הוא חוזר ירוק, ונשאב לגופו של שרומיש. "שרום שרום!" שרומיש קורא, וסווינאב נראה חלש.
[B]דרו, רשום.[/B]
אתה יכול לבחור בין הפוקימונים הבאים:
Purrloin,Emolga,Roggenrola.
שלח לי את התשובה בה"פ
-
[QUOTE=snivy~;1325037][b]
[b]לורן[/b]
מה אתה תסביר למוכרת? להבא יותר ארוך.
~~~~~~~~~~
אתה הולך אל המנהל של אכסניית הפוקימונים, ומחכים.
אתם נכנסים, ומסבירים לו שבלילה זה קרה, בלי שידעתם.
"טוב שדיווחתם, אנחנו נטפל בזה.. בכל מקרה, אנחנו לא נוכל להעניש אתכם בסכום כספי או משהו כי אכסניית הפוקימונים היא תרומה למאמנים מתחילים, אבל להבא תנסו להיות יותר זהירים" אומר לכם המנהל ואתם יוצאים מאכסניית הפוקימונים.
מה תעשה?[/QUOTE]
'מעניין מה באמת קרה.' אחשוב לעצמי , ולאחר מכן אכין את החכה וארוץ לכיוון האגם , "אני עכשיו אנסה לתפוס פוקימון מים , זה יעזור לי במכון." אמלמל וארוץ לאגם וכשאגיע לאגם אזרוק את החכה ואכין את הפוקדור של טריקו .
-
[QUOTE=snivy~;1310678][B][CENTER][SIZE=4][COLOR=purple][B][U]
[/B][SIZE=4][/SIZE][SIZE=4]התחלה~[/SIZE]
[I]
אתם יורדים מהחדר לאחר שהתארגנתם, יורדים במדרגות, ו..ההורים שלכם מחכים לכם למטה, ביחד עם משפחתכם.
על השולחן מונחת קופסא, עליה עטיפה אדומה-לבנה, בצד יש תיק קטן ונוח, אחד מהאלה שיהיה לכם יותר קל לקחת למסע.
אמא שלכם: "תראו איך גדלת! היום את/ה יוצא/ת למסע!"
אבא שלכם: "אנחנו נתגעגע, תשמרו על קשר ותיזהרו שם בחוץ!"
אתם הולכים להוריכם ומודים להם, וגם לשאר המשפחה.
להסוף מגיע הרגע הגדול, אתם פותחים את הקופסא.
בתוכה יש 6 פוכדורים, אחד מהם בצבע אדום ומעט מנופח, האחרים קטנים יותר, לידם יש פוקידע.
אתם מתרגשים, מכניסים את חמשת הפוכדורים הקטנים לכיס, ואת הגדול מחזיקים היטב ביד. את הפוקידע אתם מכניסים לכיס השני.
אתם לוקחים את התיק ורואים שיש בו ציוד מחנאות (שק שינה,אוכל,מים,כובע), אתם שמים אותו על גביכם ומתחילים להיפרד לאט מהמשפחה.
לאחר מכן, אתם יוצאים לבחוץ, הרוח הקרירה מלטפת את פניכם ואתם מוכנים לצאת למסע!~
מולכם הבית של חבר/ת ילדותכם, הבטחתם שתחכו לו/לה להיפרד, בינתיים מצד שמאל נמצאת המעבדה של הפרופ', אבל היא נעולה.
מה תעשו?[/QUOTE]
עריכה : הגבתי לפני שראיתי את הה״פ
-------------------------
אני אחכה לחבר שלי בחוץ ואחשוב ׳וואו מסע הפוקימונים שלי אני לא מאמין , נו כמה זמן מחכים כאן לדן ( זה השם של החבר) אני כבר רוצה לצאת ׳ אחשוב בחוסר סבלנות שהוא יצא : ״ או סוף סוף מה נשמע תקשיב עכשיו אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!״ אגיד בהתרגשות ״ אני בינתיים מחכה שהמעבדה תיפתח ״ אגיד.
-
[B]לורן[/B]
מה קרה באמת לא הגבת (:
אל תשכח שאתה לא מכיר את כל המכונים.. אתה לא אמור לדעת.. כולה התחלת את המסע!, ואין לך חכה..
-----------
"אני עכשיו אנסה לתפוס פוקימון מים , זה יעזור לי במכון" אתה ממלמל, אתה הולך אל עבר האגם הכחול ויושב על הגשר, טובל את הרגליים באגם הקריר והצונן, וממוקד על מנת למצוא פוקימון מים.
לפתע אתה רואה סנפיר מעל המים, ופוקימון אדום שעורו נוצץ קורא "מאג'?".
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/crystal/animated/129.gif[/IMG]
[B]דרו[/B]
לא נורא
-----------
'וואו מסע הפוקימונים שלי אני לא מאמין , נו כמה זמן מחכים כאן לדן אני כבר רוצה לצאת' אתה חושב לעצמך, ומחכה מחוץ לביתו של דן.
לאחד מספר דקות של התרגשות ולחץ מהמסע החדש, דן פותח את הדלת וקורא "דרו! מה נשמע אחי?". אתה עונה לו "או סוף סוף מה נשמע תקשיב עכשיו אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!" בהתרגשות.
רק עכשיו אתה מבחין שמאחורי רגליו של דן עומד לו פוקימון קטן, דמוי ציפור קטנה ואפורה.
"פי פי!" קורא הפוקימון.
"אני בינתיים מחכה שהמעבדה תיפתח" אתה אומר לו ואתם הולכים אל עבר המעבדה, אך רואים שהיא נעולה. אתם מחכים מספר דקות ושום דבר לא קורה, עדיין היא נעולה ואין מענה
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/519.gif[/IMG]
-
[QUOTE=snivy~;1327190][B]
[B]דרו[/B]
לא נורא
-----------
'וואו מסע הפוקימונים שלי אני לא מאמין , נו כמה זמן מחכים כאן לדן אני כבר רוצה לצאת' אתה חושב לעצמך, ומחכה מחוץ לביתו של דן.
לאחד מספר דקות של התרגשות ולחץ מהמסע החדש, דן פותח את הדלת וקורא "דרו! מה נשמע אחי?". אתה עונה לו "או סוף סוף מה נשמע תקשיב עכשיו אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!" בהתרגשות.
רק עכשיו אתה מבחין שמאחורי רגליו של דן עומד לו פוקימון קטן, דמוי ציפור קטנה ואפורה.
"פי פי!" קורא הפוקימון.
"אני בינתיים מחכה שהמעבדה תיפתח" אתה אומר לו ואתם הולכים אל עבר המעבדה, אך רואים שהיא נעולה. אתם מחכים מספר דקות ושום דבר לא קורה, עדיין היא נעולה ואין מענה
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/animated/519.gif[/IMG][/QUOTE]
״ מה זה הפוקימון הזה?״ אשאל את דן ״ אתה בכלל מכיר אותו ״ אשאל ואבדוק אותו בפוקידע תוך כדי שאני מחכה לפרופסור.
-
[QUOTE=snivy~;1327190][B]לורן[/B]
מה קרה באמת לא הגבת (:
אל תשכח שאתה לא מכיר את כל המכונים.. אתה לא אמור לדעת.. כולה התחלת את המסע!, ואין לך חכה..
-----------
"אני עכשיו אנסה לתפוס פוקימון מים , זה יעזור לי במכון" אתה ממלמל, אתה הולך אל עבר האגם הכחול ויושב על הגשר, טובל את הרגליים באגם הקריר והצונן, וממוקד על מנת למצוא פוקימון מים.
לפתע אתה רואה סנפיר מעל המים, ופוקימון אדום שעורו נוצץ קורא "מאג'?".
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/crystal/animated/129.gif[/IMG]
אקפוץ למים ואשחה לאט בשביל שהפוקימון לא יבהל ויברח , וכשאהיה מספיק קרוב בשביל שאוכל לתפוס אותו בידיי אתפוס אותו בחוזקה ואשחה במהירות כדי שהפוקימון לא יברח לי , ובזמן שאשחה אוציא פוקדור מכיסי ואזרוק/אשים אותו על הפוקימון , ועם הוא לא יתפס ויברח לי מן היידים אז אצא מן המים , אתייבש ואז אחפש מקום שאוכל להשיג בו פיתיונות וחכה .