הי מתחיל ב9 לפחות היה לי זמן להתכונן למפמ'ר באזרחות.
איזה פרק ענק יצא במאנגה של וואן פיס.
ליאון אתה יודע יש כפתור עריכה אז יכולת לערוך תהודעה ולא להגיב מחדש. הפקחים עוד יכולים לתת לך אזהרה על דאבל.
Printable View
הי מתחיל ב9 לפחות היה לי זמן להתכונן למפמ'ר באזרחות.
איזה פרק ענק יצא במאנגה של וואן פיס.
ליאון אתה יודע יש כפתור עריכה אז יכולת לערוך תהודעה ולא להגיב מחדש. הפקחים עוד יכולים לתת לך אזהרה על דאבל.
[QUOTE=triner;1325473]לכל בעלי החתימות הארוכות, תראו עם מה אנחנו צריכים להתמודד אחרי כל פוסט שלכם:
מותק הוא בזבז על מריחואנה יותר כסף ממה שאבא שלך יעשה כל החיים שלו.
ואתה תקטין ת'חתימה, כי אם לא תקטין המנהלים יקטינו לך. ואם הם לא יקטינו לך, אני אקטין לך.
א. בתקופה שלו היו ת'תעמולות שקר על זה שזה לא בריא כי חברות תרופות מפגרות שילמו לממשלה לאסור על זה ולפרסם שזה לא בריא!! X_X
ב. הוא רוב הזמן היה מסומם.
ג. עד עכשיו אתה לא מראה הרבה ידע.
ד. בנאדם בסדר כזה.. מוערך יותר מדי אבל באופן כללי הוא מאוד סבבה.
אם באמת היית יודע עליו כל כך הרבה היית יודע שרוב השירים שלו נכתבו על השפעת סמים :>
מה נראה לך, ג'ון לנון ילד, מעשן סתם סיגריות?
סמוך עלי שתעשן 3-5 שחטות ממה שהוא עישן אתה גם תתחיל לכתוב שירים XD
וחזרנו אליך:
*התחילו *להקה
שתוק כבר, חצי ורוב זה אותו פרמטר כרגע.
והחתימה שלך קצרה יותר משל מלא בפורום. מלא שלא פעילים ולא מפריעים לאף אחד עם הגודל של החתימה אז יאללה תקטין בלי להתווכח.
אל תגזים, לא 4, פי 2 אבל זה עדיין מעצבן לגלגל הרבה! X_X
אתה אשכרה בדקת. O_O
אל תגיד נוב, הוא יותר וונבי מנצח, אבל נובים בד"כ מקשיבים למה שוותיקים אומרים להם :>
חחחחחחחחחחחחחח איך אתה מפרשן ככה את הריב חחחחחח
"שימו לב שאיתי מאוד מגזים, ואילו עמית ממשיך להתגונן. הישארו עימנו ותראו איך הריב מתמשך" XDD
ד"א גם החתימה שלך ארוכה. תקטין בבקשה.
ואני מזהיר אתכם לא לצאת עלי שאני תומך באיתי למה תשאלו וותיקים ותראו שאיתי לא מתעסקים כי באחריות שתמיד יהיה לי מה לאמר ואתם סתם תצאו דפוקים.
ומעניין אחד לעניין אחר לגמרי:
אני הראשון שסיים את עבודת הגמר שלי!! :D
יאללה מחר אני כורך אותה :>[/QUOTE]
ההודעה הזאת בגודל של החתימה שלו XD
בכ"מ-
אני חוזה שהיום אני חוזר ברבע לאחת עשרה לכל היותר מהבצפר.
הלכתי
חתימות ארוכות פוגעות בי כמו שלך אדם בתכלס, והייתי שמח אם היית בוחר 1 משתי החתימות שלך...
בוקר טוב..
מי שלא ראה המ"ת החדש שלי, תעלומת אטלנטיס, נפתח רוצו להירשם :)
חולה~
חזרתי אחרי המפמ"ר הקל
הלכתי לישון
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325489]בוקר..
אדם אני לא יוע מה נסגר איתך, לא קיללתי אותו ולא ירדתי אף פעם על מאסטר ליאון
התעצבנתי כי כמה משתמשים ביקשו ממנו להכניס משהו לספוילר והוא לא הסכים
אולי הגזמתי עם התגובה שלי, אבל יש לי פתיל קצר..
טרינר D=[/QUOTE]
להגיד שבעניין עמית ואייל באותה ''רמה'' והוא יצא נוב זה לדעתי חריף למדי. פשוט תקיף ויומרני. תבקש לקצר, הוא מסרב להקשיב אז תתלונן אם זה ממש מפריע לך... או ''פוגע'' בך כדברי אביב...
בכל אופן התגובה שלך אכן קצרת וח וחבל, אתה שווה הרבה יותר מזה, תמיד ראיתי בך דמות מוסרית ואחראית ופתאום לאחרונה התחלת לריב פה עם כולם, לא מבין מה קרה לך... זה התחיל בערך מאז שירדת מניהול...ר
יש סיבה מוצדקת ללמה זה פוגע בי, אבל מה קרה לעזאזל לאנשים הנורמליים שפשוט שמים חתימה אחת? גם בתכלס הראפר או מה שהוא לא יהיה לצד הצ'רמנדר זה הדבר הכי לא מתאים בעולם..........
אני יגיד את זה ככה עוד פעם מישהו רב בנו"ד אני חותך אותו !! חלאס לריב ילדות קטנות זה מה שאתם רק בנות רבות בגלל שטויות כאלה חלללאאס
ואביב המשחק שלי נפתח אתה מוזמן להעיף מבט
רומה תגיב במשחק ואתה מוזמן גם להירשם לשלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתם אותי באמת שהרגתם אותי, אם זה מה שמפריע לכם בחתימות באמת שהרגתם אותי,
הדבר המשמעותי בחתימות זה הרוחב שלהם, למי אכפת מהאורך ?אתה לא רוצים תגלגלו קצת למטה.
ברגע שמישהו ישים בחתימה משהו שמרחיב את העמוד זה אמור להפריע לכם, חוץ מזה
[QUOTE]ואני מזהיר אתכם לא לצאת עלי שאני תומך באיתי למה תשאלו וותיקים ותראו שאיתי לא מתעסקים כי באחריות שתמיד יהיה לי מה לאמר ואתם סתם תצאו דפוקים.[/QUOTE]
אתה מאיים על מישהו ? לא באמת אכפת לי מה עשית מה היית ואת מי דפקת.
באמת שיצאת אפס כרגע.
נוב ? יש לכם בכלל מושג מה הדבר הזה אומר ? זה בנאדם חדש מהמילה new.
חחח "צריך להקשיב לוותיקים ממנו" הצחקת אותי, עין תחת עין שן תחת שן מכיר את זה ? אתה רוצה שיכבדו אותך תתייחס אליהם בכבוד.
נרשמת קצת לפניי אז אתה יותר טוב ממני? לא, אתה אפס אחד גדול, שתהיה רבע מהבנאדם שאדם אני רוצה לראות אותך מעיר לו.
דניס באמת שאני לא מבין אותך.
בתור מנהל היית מעולה, הכוח לא עלה לך לראש שירדת התחלת לאיים ?הכבוד עלה לך לראש ? תשתחרר קצת, להשיג כבוד לוקח זמן לאבד אותו אתה יכול ברגע.
אם איך שהפורום התדרדר אני מעדיף את רומה ניתאי ונורג.
[quote=The Flupy;1325505]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הדבר המשמעותי בחתימות זה הרוחב שלהם, למי אכפת מהאורך ?אתה לא רוצים תגלגלו קצת למטה.
באמת שיצאת אפס כרגע.
חחח "צריך להקשיב לוותיקים ממנו" הצחקת אותי, עין תחת עין שן תחת שן מכיר את זה ? אתה רוצה שיכבדו אותך תתייחס אליהם בכבוד.
נרשמת קצת לפניי אז אתה יותר טוב ממני? לא, אתה אפס אחד גדול, שתהיה רבע מהבנאדם שאדם אני רוצה לראות אותך מעיר לו.
בתור מנהל היית מעולה, הכוח לא עלה לך לראש שירדת התחלת לאיים ?הכבוד עלה לך לראש ? תשתחרר קצת, להשיג כבוד לוקח זמן לאבד אותו אתה יכול ברגע.
אם איך שהפורום התדרדר אני מעדיף את רומה ניתאי ונורג.[/quote]
מה רע בי בדיוק ?
בוקר טוב
[QUOTE=The Sir;1325507]מה רע בי בדיוק ?[/QUOTE]
אהמ ניתאי רומה או נורג ?
[QUOTE=Erwin;1325508]בוקר טוב[/QUOTE]
בוקר טוב, מה נשמע?
[quote=The Flupy;1325509]אהמ ניתאי רומה או נורג ?[/quote]
רומה בכבודו ובעצמו.
[QUOTE=The Sir;1325511]רומה בכבודו ובעצמו.[/QUOTE]
XD
עוד פעם חזרת מבאן ?
תהיה בריא
אהממ תאמת שבניגוד אל השניים האחרים איתך אני לא זוכר למה רבתי בהתחלה, אבל מה שאני כן זוכר זה שהיה את הסיפור עם הנאצי, אבל אני מניח שהתבגרת מאז.
[quote=The Flupy;1325512]XD
עוד פעם חזרת מבאן ?
תהיה בריא
אהממ תאמת שבניגוד אל השניים האחרים איתך אני לא זוכר למה רבתי בהתחלה, אבל מה שאני כן זוכר זה שהיה את הסיפור עם הנאצי, אבל אני מניח שהתבגרת מאז.[/quote]
כל הקטע של הנאצי זה היה הטרלה. והוא היה TO DAMN MAD מי זה ולקח את זה רחוק מידי.
[QUOTE=The Sir;1325513]כל הקטע של הנאצי זה היה הטרלה. והוא היה TO DAMN MAD מי זה ולקח את זה רחוק מידי.[/QUOTE]
בכל מקרה זה לא היה לעניין, וזה היה מזמן והיום היה לי מגן בהיסטוריה שהלך בנזונה אז אני בהיי .
[quote=The Flupy;1325514]בכל מקרה זה לא היה לעניין, וזה היה מזמן והיום היה לי מגן בהיסטוריה שהלך בנזונה אז אני בהיי .[/quote]
גמלי היה מגן בהיסטוריה O: והלך לי סביר.
[QUOTE=The Sir;1325515]גמלי היה מגן בהיסטוריה O: והלך לי סביר.[/QUOTE]
חח בדרך כלל אני אחד מאלה שלא מקשיבים בשיעורים, לא עושים כלום ומקבלים 75 ומסתפקים בזה.
הפעם החלטתי לחרוש, ושאתה לומד כל יום 5 שעות ויום לפניי 10 אם לא הולך לך בנזונה אני הייתי קופץ מהגג.
[quote=The Flupy;1325516]חח בדרך כלל אני אחד מאלה שלא מקשיבים בשיעורים, לא עושים כלום ומקבלים 75 ומסתפקים בזה.
הפעם החלטתי לחרוש, ושאתה לומד כל יום 5 שעות ויום לפניי 10 אם לא הולך לך בנזונה אני הייתי קופץ מהגג.[/quote]
רגע היסטוריה ב' או א'?
[QUOTE=The Sir;1325517]רגע היסטוריה ב' או א'?[/QUOTE]
מה זאת אומרת ? כיתה י' לאומיות ועל ההלניזם.
[quote=The Flupy;1325518]מה זאת אומרת ? כיתה י' לאומיות ועל ההלניזם.[/quote]
אז היסטוריה א'. כמוני.
[QUOTE=The Sir;1325520]אז היסטוריה א'. כמוני.[/QUOTE]
אהממ במקרה היה לך שאלות על :
מרד בר כוכבא.
השפעות ההלניזם על יהודה
תוצאת חורבן בת המקדש?
[quote=The Flupy;1325521]אהממ במקרה היה לך שאלות על :
מרד בר כוכבא.
השפעות ההלניזם על יהודה
תוצאת חורבן בת המקדש?[/quote]
היה את זה בטופס אבל המורה שלנו לא לימד את זה.
[QUOTE=The Flupy;1325521]אהממ במקרה היה לך שאלות על :
מרד בר כוכבא.
השפעות ההלניזם על יהודה
תוצאת חורבן בת המקדש?[/QUOTE]
קטעים לי היה..
ואני למדתי על אמאשךניזם ם:
סתם סתם בא לי לקלל ם:
[QUOTE=The Sir;1325522]היה את זה בטופס אבל המורה שלנו לא לימד את זה.[/QUOTE]
זה היה פרק שלם Oם
מורה זונה.
[QUOTE]ואני למדתי על אמאשךניזם ם:
סתם סתם בא לי לקלל ם:
[/QUOTE]
אני אישית נפגעתי.
[quote=Blackbeard;1325524]ואני למדתי על אמאשךניזם ם:
סתם סתם בא לי לקלל ם:[/quote]
המ"ת דאמרת שאולי תירשם אליו נפתח, יש קישור בחתימה שלי ((:
המצב שלי החמיר... לא אוכל להירשם וגם בקושי להיות כאן בנוד \:
פלופי- אויואבוי ם0000
אביזי!
כן תפחד =@
[quote=The Flupy;1325525]זה היה פרק שלם Oם
מורה זונה.
אני אישית נפגעתי.[/quote]
בנוגע לסיבוך שאתה מנסה להכניס אותי אליו במשחק שלי:
אני כינסתי מועצה של כל פיצולי האישיות שלי, ודנו עמוקות בבקשה שלך.
ראשית, המועצה ציינה, שלקלריקים אין בהכרח ידע נרחב על גוף האדם, שכן הם לא כל כך צריכים להתעמק בפרטים טכניים, אלא הם משאירים את העבודה השחורה לאלוהים, ומבחינתם מספיק רק להתפלל.
המועצה הציעה את האפשרות שאולי יש לך מידה מסויימת של ידע בנושא גוף האדם, אך מכל מקום, אתה עברת את ההכשרה הסטנדרטית של לוחם, ולכן אתה בטח יודע להלחם כרגיל, והלחימה לפי נקודות תורפה אותי תשחק חלק פחות חשוב באופי הלחימה שלך.
כמו כן, המועצה קבעה שכל אימת שאתה מסתמך על שיקולים של נקודות תורפה שהם לא כל כך נפוצים, יהיה עליך לספק הוכחה מתקבלת על הדעת באמצעות הרשת, או הפניה למקור מידע זמין אחר, שמוכיח את השיקולים האלו.
המועצה פוזרה בסוף הדיון.
[QUOTE=LordAbizi;1325529]בנוגע לסיבוך שאתה מנסה להכניס אותי אליו במשחק שלי:
אני כינסתי מועצה של כל פיצולי האישיות שלי, ודנו עמוקות בבקשה שלך.
ראשית, המועצה ציינה, שלקלריקים אין בהכרח ידע נרחב על גוף האדם, שכן הם לא כל כך צריכים להתעמק בפרטים טכניים, אלא הם משאירים את העבודה השחורה לאלוהים, ומבחינתם מספיק רק להתפלל.
המועצה הציעה את האפשרות שאולי יש לך מידה מסויימת של ידע בנושא גוף האדם, אך מכל מקום, אתה עברת את ההכשרה הסטנדרטית של לוחם, ולכן אתה בטח יודע להלחם כרגיל, והלחימה לפי נקודות תורפה אותי תשחק חלק פחות חשוב באופי הלחימה שלך.
כמו כן, המועצה קבעה שכל אימת שאתה מסתמך על שיקולים של נקודות תורפה שהם לא כל כך נפוצים, יהיה עליך לספק הוכחה מתקבלת על הדעת באמצעות הרשת, או הפניה למקור מידע זמין אחר, שמוכיח את השיקולים האלו.
המועצה פוזרה בסוף הדיון.[/QUOTE]
אהממ הבנתי עד מחר בערב אני מכין לך טופס ואני אכין לך גם מקור מידע אמין .
[quote=The Flupy;1325530]אהממ הבנתי עד מחר בערב אני מכין לך טופס ואני אכין לך גם מקור מידע אמין .[/quote]
מצויין.
[quote=Blackbeard;1325527]המצב שלי החמיר... לא אוכל להירשם וגם בקושי להיות כאן בנוד \:
פלופי- אויואבוי ם0000[/quote]
אוי תרגיש טוב ותחלים מהר ((:
היי
[QUOTE=The Flupy;1325505]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
באמת שיצאת אפס כרגע.
אם איך שהפורום התדרדר אני מעדיף את רומה ניתאי ונורג.[/QUOTE]
לא ביקשתי שיכבדו אותי ביקשתי שלא יתחילו לחפור לי בקטע של "על זה אתם רבים!?!!" ונובים לא מחוייבים להקשיב אבל זה שהם כל הזמן משחקים לפי הקללים או משהו עושה אותם כאלה.
חחחחח ואם היית מכיר אותי מהתקופה שנרשמתי היית רואה שאני מכבד פה אחרים הרבה יותר משכיבדתי פעם הרבה יותר ממה שאחרים פה יכבדו, אבל כן, זה שאני ישן ומוכר די נותן לי ת'אופציה להרגיש שמותר לי להרשות לעצמי קצת יותר ממך. אז כן באיזשהו מקום אני יותר טוב ממך. עכשיו אתה יכול לקחת את זה למקום של להבין אותי, את מי שאני ואת מי שתיארתי שהייתי פעם, או להמשיך לחפור ולריב :>
בהצלחה בהמשך דרכך ^~^
ואני היום למדתי כמו שצריך למגן באזרחות והגשתי סוף סוף ת'עבודת גמר! :D
חזרתי אחרי יום קצר ומעצבן בבית ספר...
המ"ת החדש שלי נפתח תתחילו להירשם :)