-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332836][
[b]דארן~[/b]
טינה לא פוגעת O:
זה רק במידה והפוקימון שלך מתעלף, המתקפה האחרונה של הפוקימון התוקף, מתבטלת והוא לא יכו לתקוף יותר איתה~ ם: נראה שאולי התבלבלת עם קללה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקול מנסה להתחמק, אבל מאוויל פשוט מסובבת את כיוון האוזן שלה והיא מצליחה לנשוך את דאקסול. דאסקול נראה מעט תשוש מהמתקפה, אבל נשאר מרחף, איתן ולא מוכן להפסיד בקלות והוא מתחיל לזהור ואז מוחא את כפות ידיו הקטנות.
מאוויל לא יכולה להשתמש יותר בנשיכה!
"אוי לא!" קוראת דון "מאוויל שוב ניב אש!" היא ממשיכה.
[/QUOTE]
אה כן התבלבלתי :X
-----
"יופי דאסקל, תתחמק! ואז תתקוף את מאוויל עם צל לילה בכל הכוח!" אני מחייך וצועק.
'קדימה דאסקל, אתה יכול לסיים את הקרב הזה...' אני חושב לעצמי עם ביטחון ומחכה לראות את פעולתו של דאסקל.
-
[b]מיילין~[/b]
ווארמפל קופצת באוויר ושולחת מפיה יריית חוט ארוכה ומנסה לתפוס את אחד מהסטארלים, אבל הם עפים גבוהה מידי באוויר.
''אוקיי, וורמפל אני רוצה שתעלי על גבו של פיצ'ו, פיצ'ואני רוצה שתקפוץ הכי גבוהה שאתה תוכל, וורמפל מגבו של פיצ'ו תשתמשי בקוצי רעל על הסטארלי שעף הכי נמוך!'' הורה לוורמפל ופיצ'ו בתקווה שאצליח לתפוס אחד מן הסטארלים.
אביט בוורמפל ופיצ'ו ואקווה שפיצ'ו יצליח
-
[B]אליסה~[/B]
את מחזירה את פו'ציאנה לפוקדור שלו וזורקת פוקדור חדש על טאדיורסה ותוך כמה רגעים טאדיורסה נלכד.
"אליסה יקרתי, נראה לי בקרוב מאוד תוכלו לצאת למשימה" אומר לך קול בקולו המרושע "מה דעתך על זה חביבתי?" הוא שואל.
[B]פלינט~[/B]
אתה יודע, אבל הדמות שלך לא ם:
"כן, אני מניחה שאתה צודק" היא אומרת ומשפילה מעט את פניה "אתה יודע איפה היא?" היא שואלת בחיוך "שמי תמי" היא אומרת בחיוך ושולחת את ידה לשלום.
[B]ניל~[/B]
סידוט מתחיל לזהור בכתום בהיר ואז מסתובב במהירות במקום ויוצר סביבו כמה שברי רוח חדים המחכים להישלח. סניזל מסתכלת עליך בכזה מבט נגעל והיא שולחת קרן קרח ענקית לעברו של סידוט ופוגעת בו בעוצמה אדירה.
[B]דארן~[/B]
שטויות~ P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקול, מנסה להתחמק אבל מאוויל שוב מצליחה להטעות אותו ופגעת בו ישירות עם הניב אש שלה. לפתע דאסקול מרים את ידיו וגופו מתחיל להתכסות בצללים והוא יוצר פרצוף מפחיד מהצללים, אשר עפים לכיוונה של מאוויל ופוגעים בה ישירות.
דאסקול למד הדהמה~ Astonish
"נו באמת מאוויל, שוב ניב אש!" קוראת דון ומאוויל שלה שולחת את אוזנה כמו שוט באוויר והיא עפה במהירות לעברו של דאסקול המגיב בצל לילה ודוחף אותה לאחור על הרצפה בחזרה.
מצבה של מאוויל לא נראה טוב.
[B]מיילין~[/B]
ווארמפל קופצת על גבו של פיצ'ו הקטן ושניהם מזנקים באוויר אז, ווארפל מנסה לקפוץ גבוה ואז שולחת עוקץ רעל לעבר סטארלי שעף יחסית נמוך סטארלי מסתכל על הפוקימונים שלך מופתע ואז עף לעברם במהירות ומתחיל להכות את שניהם עם מכת כנף. מכיוון ששני הפוקימונים שלך לא יכולים לעוף, שניהם צונחים באוויר ואילו סטארלי, מעופף לו בכיף בשמיים. אבל, זה לא מספיק לו והוא צולל במהירות לעברם ומשתמש על שניהם בדחיפה ומרסק אותם על האדמה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332967][B]אליסה~[/B]
את מחזירה את פו'ציאנה לפוקדור שלו וזורקת פוקדור חדש על טאדיורסה ותוך כמה רגעים טאדיורסה נלכד.
"אליסה יקרתי, נראה לי בקרוב מאוד תוכלו לצאת למשימה" אומר לך קול בקולו המרושע "מה דעתך על זה חביבתי?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"אני מניחה שאני אלך על זה. אני באמת צריכה לבחון את הכישורים שלי ושל הפוקימונים שלי" אני אומרת לו.
"אני אצטרך לצאת למשימות עם המכוער הזה?" אשאל אותו ואסתכל על ניל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332967]
[B]ניל~[/B]
סידוט מתחיל לזהור בכתום בהיר ואז מסתובב במהירות במקום ויוצר סביבו כמה שברי רוח חדים המחכים להישלח. סניזל מסתכלת עליך בכזה מבט נגעל והיא שולחת קרן קרח ענקית לעברו של סידוט ופוגעת בו בעוצמה אדירה.
[/QUOTE]
"סידוט תחזור, זובט צא, השתמש בהיפנוזה ואז עבור לשאיבת חיים"אומר.
-
[b]אליסה~[/b]
"מצויין.. וכן מעכשיו ניל הוא השותף שלך" קול אומר לך בצורה חד משמעית "אז כדאי שתעבדו על הקשר שלכם" הוא אומר לך ומסתכל על הקרב המתמשך של ניל נגד סניזל.
[b]ניל~[/b]
אתה מחזיר את סידוט ומשחרר את זובט המתחילה לזהור בורוד בהיר ומתחילה לעוף במעגלים המהפנטים את סניזל, הנרדמת במקום. זובט עף במהירות לעברה של סניזל ונושך אותה בצוואר ומוצץ ממנה את שאריות חייה האחרונות ומעלף אותה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333008][b]אליסה~[/b]
"מצויין.. וכן מעכשיו ניל הוא השותף שלך" קול אומר לך בצורה חד משמעית "אז כדאי שתעבדו על הקשר שלכם" הוא אומר לך ומסתכל על הקרב המתמשך של ניל נגד סניזל.
[/QUOTE]
"אתה לא יכול לסדר לי שותפה? הוא נראה קצת... מטריד" אומר ואסתכל על הסניזל שנמצאת במצב מעורר רחמים מול ניל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333008][b]
[b]ניל~[/b]
אתה מחזיר את סידוט ומשחרר את זובט המתחילה לזהור בורוד בהיר ומתחילה לעוף במעגלים המהפנטים את סניזל, הנרדמת במקום. זובט עף במהירות לעברה של סניזל ונושך אותה בצוואר ומוצץ ממנה את שאריות חייה האחרונות ומעלף אותה.[/QUOTE]
"סוף סוף"אומר ואזרוק פוכדור לעברה של סניזל.
-
[b]אליסה+ניל[/b]
"מצטער, אבל אתם היחידים שנשארתם בלי בני זוג. כולם קיבלו צוותים לפני כמה ימים. אתם החדשים, לכן מהראוי שתיהיו ביחד" אומר לך קול בזעם ואז קם ויוצא מהחדר יחד עם רייבן "מחר בבוקר אתם תצאו למשימה שלכם" ה וא אומר וסוגר אחריכם את הדלת.
את מסתכלת על הקרב ורואה שניל הצליח לזרוק על סניזל פוקדור ריק.
סניזל נלכדה.
-
[quote]
אדם~
אתה מכוון את הפוקידע לנמאל והיא נדלקת "נאמל, הפוקימון האדיש. נאמל כ"כ אדיש שהוא אפילו לא יכול להבין מתי הוא תקוע. גופו מלא במגמה רותחת אשר שורפת כל דבר בדרכה. נאמל אינו מסוגל לסבול רעב" לאחר מכן היא שותקת. "נו אתה מתכוון להוציא פוקימון?" שואל המאמן.
[/quote]
"ועוד איך!" קראתי בהתרגשות "צ'ארלה, אנחנו הולכים על החזק שלך! צאי! גחלת!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333032][b]אליסה+ניל[/b]
"מצטער, אבל אתם היחידים שנשארתם בלי בני זוג. כולם קיבלו צוותים לפני כמה ימים. אתם החדשים, לכן מהראוי שתיהיו ביחד" אומר לך קול בזעם ואז קם ויוצא מהחדר יחד עם רייבן "מחר בבוקר אתם תצאו למשימה שלכם" ה וא אומר וסוגר אחריכם את הדלת.
סניזל נלכדה.[/QUOTE]
"מזל טוב" אני מברכת את הילד.
"אז.. איך קוראים לך? ואיך אתה הגעת לפה?"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333032][b]אליסה+ניל[/b]
סניזל נלכדה.[/QUOTE]
ארים את הפוכדור של סניזל, אחזיר את זובאט לפוכדור
"ניל" אומר במהירות ואז אוסיף"אז אני לא מספיק טוב בשבילך ?"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332747][B]תומאס~[/B]
אלקיד, קופצת באוויר ומקפלת את ידיה ורגליה ואז מותחת אותם במהירות וחשמל מתחיל להיווצר סביבה והיא שולחת את מכת הברק שלה לעברו של שרומיש ,אשר אינו מבחין בכם, ונפגע. שומירש מסתכל מאיפה הוא הותקף וקולט את שניכם. שרומיש מתעצבן ומתחיל להסתובב מהר במקום ומקצה ראשו הוא משחרר אבקה צהובה מקצה ראשו והיא מתפזרת על אלקיד וגורמת לה לשיתוק.
.[/QUOTE]
"קדימה אלקיד, צאי מזה! השתמשי בפזילה ואז שלחי רעם משתק משלך לעברו! קדימה!" אני מעודד אותה לצאת מהמצב הנוכחי
-
[b]אדם~[/b]
צ'ארלה קופצת מהפוקדור שלה ובמהירות שולחת מזנבה עשרות כדורי אש העפים ופוגעים בנאמל ישירות, אבל לא נראה שהוא מרגיש כ"כ כאב. "עכשיו אתה נאמל גחלת!" קורא המאמן ונאמל משחררת מהפתח הקטן שעל גבה עשרות כדורי אש העפים לכיוונה של צ'ארלה אשר לפתע מתחילה לרוץ מסביבו של נאמל במהירות אדירה ויוצרת עשרות כפילים שלה בכל עבר.
צ'ארלה למדה צוות כפול!
[b]אליסה+ ניל~[/b]
ניל, אתה מכניס את הפוקדור של סניזל לכיסך ומסתובב לעברה של אליסה ומספר לה מה שקרה לך.
באותו זמן היא שותקת ונראית מעט מובכת על זה שהתנהגה אליך כזה מגעיל.
"אני לא מספיק טוב בשבילך?" שואל ניל אותך אליסה ומסתכל בך במבט נעלב.
[B]תומאס~[/B]
אלקיז, למרות השיתוק שלה עושה פרצוף מוזר לעברו של שרומיש, אשר מתעצבן מזה ומנסה לרוץ אליה ישירות, אבל אלקיד מתחילה לזהור בכחול בהיר ושולחת גל רעם ומשתקת אותו.
שני הפוקימונים משותקים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333083]
[b]אליסה+ ניל~[/b]
ניל, אתה מכניס את הפוקדור של סניזל לכיסך ומסתובב לעברה של אליסה ומספר לה מה שקרה לך.
באותו זמן היא שותקת ונראית מעט מובכת על זה שהתנהגה אליך כזה מגעיל.
"אני לא מספיק טוב בשבילך?" שואל ניל אותך אליסה ומסתכל בך במבט נעלב.
[/QUOTE]
"לא, לא ממש" אני אומרת ומוציאה לשון, כאילו בצחוק.
"כדאי שנלך לישון כבר, מחר יש לנו משימה והכל... לילה טוב" אני אומרת והולכת אל החדר שלי.
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333089]"לא, לא ממש" אני אומרת ומוציאה לשון, כאילו בצחוק.
"כדאי שנלך לישון כבר, מחר יש לנו משימה והכל... לילה טוב" אני אומרת והולכת אל החדר שלי.[/quote]
"לילה טוב ".
'רגע אין לי חדר' אחשוב לעצמי ואצא אחריי אליסה "רגע! איפה החדר שלי" אומר.
-
[b]אליסה +ניל~[/b]
את מתחילה ללכת לכיוון חדרך שאת שומעת את ניל רץ אחרייך "את יודעת איפה החדר שלי?" הוא שואל אותך אתה עומדת המומה מהשאלה ומנסה לחשוב על תשובה. את מסתכלת סביב ורואה את קול ואת רייבן בהמשך המסדרון .
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332967][B]
[B]פלינט~[/B]
אתה יודע, אבל הדמות שלך לא ם:
"כן, אני מניחה שאתה צודק" היא אומרת ומשפילה מעט את פניה "אתה יודע איפה היא?" היא שואלת בחיוך "שמי תמי" היא אומרת בחיוך ושולחת את ידה לשלום.
[/QUOTE]
"נעים מאוד תמי,שמי פלינט" אומר לה בחיוך ואלחץ את ידה לשלום תוך כדי שאני מחייך, "שנלך?" אשאל אותה ושתענה נמשיך להתקדם לעיר, "מאיפה את?" אשאל במטרה לפתוח שיחה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333104][b]אליסה +ניל~[/b]
את מתחילה ללכת לכיוון חדרך שאת שומעת את ניל רץ אחרייך "את יודעת איפה החדר שלי?" הוא שואל אותך אתה עומדת המומה מהשאלה ומנסה לחשוב על תשובה. את מסתכלת סביב ורואה את קול ואת רייבן בהמשך המסדרון .[/QUOTE]
"תשאל אותם, הם האחראים פה." אני אומרת ומסתכלת לכיוון קול ורייבן.
"מקסימום, אם אין לך חדר אתה מוזמן לישון אצלי. אבל רק להלילה, כן? וחסר לך שתנסה משהו מלוכלך, חתיכת סוטה" אני אומרת בהומור ומתרחקת משם אל החדר שלי.
-
[quote]אדם~
צ'ארלה קופצת מהפוקדור שלה ובמהירות שולחת מזנבה עשרות כדורי אש העפים ופוגעים בנאמל ישירות, אבל לא נראה שהוא מרגיש כ"כ כאב. "עכשיו אתה נאמל גחלת!" קורא המאמן ונאמל משחררת מהפתח הקטן שעל גבה עשרות כדורי אש העפים לכיוונה של צ'ארלה אשר לפתע מתחילה לרוץ מסביבו של נאמל במהירות אדירה ויוצרת עשרות כפילים שלה בכל עבר.
צ'ארלה למדה צוות כפול![/quote]
"מעולה צ'ארלה!" קראתי בהתלהבות "ריקוד דרקון ואז שריטה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333104][b]אליסה +ניל~[/b]
את מתחילה ללכת לכיוון חדרך שאת שומעת את ניל רץ אחרייך "את יודעת איפה החדר שלי?" הוא שואל אותך אתה עומדת המומה מהשאלה ומנסה לחשוב על תשובה. את מסתכלת סביב ורואה את קול ואת רייבן בהמשך המסדרון .[/QUOTE]
אלך לכיוונו של רייבן ואשאל" רייבן, איפה אני אמור לישון בדיוק ?".
-
[B][B]פלינט~[/B][/B]
"אני הגעתי לכאן מהעיר אופריט" היא אומרת בזמן שאתם הולכים "זאת עיר גדולה מאוד הנמצאת ממש על קצהו של ההר הכי גבוה במחוז!" היא אומרת ונראית מעט חולמנית בזמן שהיא מדברת על המקום. "מאיפה אתה?" היא שואלת בחיוך
[B][B]אליסה+ ניל~[/B][/B]
ניל רצה לעברם של קול ורייבן ומשאיר את אליסה ללכת לחדרה, כמה קומות מתחת. ניל, אתה מגיע אחרי ריצה מאומצת לרייבן וקול מתנשף "איפה אני ישן?" אתה שואל את רייבן והיא מחייכת ומלטפת את ראשך "איתה כמובן. שותפים עד הסוף" היא אומרת וקורצת לך וזורקת לך עטיפה קטנה ובתוכה אתה רואה עיגול גומי.. P:
[B][B]אדם~[/B][/B]
צ'ארלה מתחילה לרקוד מוזר יחד עם ראשה, ידייה וזנבה ואחרי כמה רגעים להבת זנבה גדלה והיא יוצאת במהירות אדירה לעברו של נאמל ושורטת אותו בחוזקה ומעיפה אותו לאחור. נאמל, נשאר אדיש למתקפה "נאמל רעש אדמה! (Magnitude) קורא המאמן . נאמל מתחיל לזהור בחום כהה ואז הוא קופץ על האדמה ורוקע בחוזקה ברגליו והאדמה מתחילה לרעוד בחוזקה ומפילה את צ'ארלה על גבה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333155][B][B]פלינט~[/B][/B]
"אני הגעתי לכאן מהעיר אופריט" היא אומרת בזמן שאתם הולכים "זאת עיר גדולה מאוד הנמצאת ממש על קצהו של ההר הכי גבוה במחוז!" היא אומרת ונראית מעט חולמנית בזמן שהיא מדברת על המקום. "מאיפה אתה?" היא שואלת בחיוך
[/QUOTE]
"אני מהעיר ניו טורטיק" אומר לה בחיוך, "אני במסעי כדי להגיע לליגת הפוקימונים ולנצח!" אומר בדיבור מלא ביטחון,אביט בה בחיוך רחב, "ואת? למה את יצאת למסע? את לא פוחדת מכל מה שקורה במחוז לאחרונה?" אשאל אותה ואקשיב בסקרנות לדבריה
-
[QUOTE]אדם~
צ'ארלה מתחילה לרקוד מוזר יחד עם ראשה, ידייה וזנבה ואחרי כמה רגעים להבת זנבה גדלה והיא יוצאת במהירות אדירה לעברו של נאמל ושורטת אותו בחוזקה ומעיפה אותו לאחור. נאמל, נשאר אדיש למתקפה "נאמל רעש אדמה! (Magnitude) קורא המאמן . נאמל מתחיל לזהור בחום כהה ואז הוא קופץ על האדמה ורוקע בחוזקה ברגליו והאדמה מתחילה לרעוד בחוזקה ומפילה את צ'ארלה על גבה.[/QUOTE]
"לא לדאוג צ'ארלה, אנחנו עשויים מחומר הרבה יותר חזק מזה!" קראתי והפניתי את האצבע לכיוון החור על גבו של נאמל "אנחנו הולכים לעשות לו חום! צוות כפול ואז גחלת היישר אל תוך החור של נאמל! עודף חום יוציא אותו מהאדישות!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333155]]\
ניל רצה לעברם של קול ורייבן ומשאיר את אליסה ללכת לחדרה, כמה קומות מתחת. ניל, אתה מגיע אחרי ריצה מאומצת לרייבן וקול מתנשף "איפה אני ישן?" אתה שואל את רייבן והיא מחייכת ומלטפת את ראשך "איתה כמובן. שותפים עד הסוף" היא אומרת וקורצת לך וזורקת לך עטיפה קטנה ובתוכה אתה רואה עיגול גומי.. P:
[/QUOTE]
אתפוס את העטיפה הקטנה העלה חיוך ממזרי ואתחיל לחפש את חדרה של אליסה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333083]
[B]תומאס~[/B]
אלקיז, למרות השיתוק שלה עושה פרצוף מוזר לעברו של שרומיש, אשר מתעצבן מזה ומנסה לרוץ אליה ישירות, אבל אלקיד מתחילה לזהור בכחול בהיר ושולחת גל רעם ומשתקת אותו.
שני הפוקימונים משותקים.[/QUOTE]
"קדימה אלקיד, את יכולה להשתחרר מהשיתוק! מתקפה מהירה, ואז עברי למכת ברק! קדימה!" אני קורא לעברה 'זה יעבוד, אני בטוח' אני חושב לעצמי בנחישות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333155]
[/QUOTE]
מה אני אמור להגיב לזה בדיוק "םם
-
[B]פלינט~[/B]
"אהה אז אתה קרוב," היא אומרת בחיוך "אני גם רוצה לנצח בליגה ואז להיות מנהיגת מכון" תמי ממשיכה ונראית נחושה למדי "אני אהיה מנהיגת מכון האבן של המחוז!" היא מוסיפה.
"ולא, אני לא מפחדת. מאמן צריך להאמין בעצמו בשביל לנצח את הכל. ואני אהיה אחת מהמאמנים שיביסו את התנועות הארורות האלה שהשתלטו לנו על המחוז" היא מוסיפה. אתם ממשיכים ללכת ואתה שומע לפתע רעש מאחוריכם. אתה מיסתובב ורואה שני פוקימונים קטנים המרחפים לידכם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/Spr_5b_314.png[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_313.png[/IMG]
"אילומיס וולביט.." אומרת תמי בחיוך "תמיד כאלה זוג מאוהב" היא אומרת בחיוך ומסתכלת עליהם ומבטה מתרכך.
[B]אדם~[/B]
צ'ארלה מתחילה לרוץ במהירות ויוצרת סביב נאמל עשרות כפילים המיסתובבים סביבו במהירות וכולם מרימים את זנבותיהם ושולחים מאות כדורי אש קטנים הנכנסים לתוך החור הקטן בגבו של נאמל, המתחיל להתעורר מתרדמת האדישות שלו.
"נהדר נאמל בדיוק מה שהיית צריך! עכשיו תשרוף אותה! השתמש בשרפה (Incinerate)!" קורא המאמן.
[B]ניל~[/B]
אתה תופס את המעטפה ומתחיל לרוץ כשאתה שומע את רייבן שוב "במחשבה שנייה, לא מתאים ביום הראשון שלך לקבל כזה צ'ופר. אחרי הכל לקח לך הרבה זמן לשעשע אותנו" היא אומרת ותופסת בידך וגוררת אותך במורד המדרגות, ואז בעוד אחד עד שאתם מגיעים לקומה מלאת דלתות. היא מוליכה אותך עד לאחד מהחדרים ופותחת את הדלת "זה יהיה החדר שלך" היא אומרת בחיוך נבזי ולוקחת לך את המעטפה "כשתוכיח שאתה שווה משהו באמת תוכל לקבל עוד אחד" היא אומרת ואז מתחילה לעלות במדרגות.
אתה מציץ לחדר ורואה שיש שם מיטת יחיד ושולחן כתיבה עם כיסא.
[B]תומאס~[/B]
אלקיד נאבקת בכל כוחה בשיתוק של שרומיש ומצליחה להתרומם על רגליה, ומתחילה לרוץ לעברו של שרומיש, המשותק גם הוא, אבל שניות לפני שהיא פוגעת בו היא נופלת על הרצפה משותקת. למרות השיתוק אלקיד מצליחה לשלוח מכת ברק לעברו של שרומיש, הלא מצליח לזוז ונפגע ממלוא המתקפה.
שרומיש מתחיל לזהור באדום וקרן אור יוצאת מקצה ראשו ויוצאת לעברה של אלקיד, וקושרת אותה בה.
אלקיד מאבדת חיים בגלל מתקפת הספיגה של שרומיש.
[B]אליסה~[/B]
אתה ממשיכה ללכת משאירה את ניל מאחוריך. כשאת מגיעה לחדרך סוף סוף את יכולה לנוח ולקרוס על המיטה. כל מה שעברת היום פשוט מתיש אותך. השיעורים הארוכים של הקרבות פוקימונים, שעות התפילה, ושיעור ההטפות של מריק. לרגע את באמת מתחילה להאמין לדבריו. אנשים רגילים הם חלשים ושאת חזקה ושווה יותר מהם. ואז את מתחילה להגעל מאנשים , ואז את שומעת את קולו של ניל מדבר עם רייבן בחוץ וכנראה חדרו צמוד לשלך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333220]
[B]אליסה~[/B]
אתה ממשיכה ללכת משאירה את ניל מאחוריך. כשאת מגיעה לחדרך סוף סוף את יכולה לנוח ולקרוס על המיטה. כל מה שעברת היום פשוט מתיש אותך. השיעורים הארוכים של הקרבות פוקימונים, שעות התפילה, ושיעור ההטפות של מריק. לרגע את באמת מתחילה להאמין לדבריו. אנשים רגילים הם חלשים ושאת חזקה ושווה יותר מהם. ואז את מתחילה להגעל מאנשים , ואז את שומעת את קולו של ניל מדבר עם רייבן בחוץ וכנראה חדרו צמוד לשלך.[/QUOTE]
"אוי באמת, הנודניק הזה פשוט לא עוזב" אני ממלמלת בזמן שאני עוטפת את ראשי בכרית בשביל לכסות את אוזניי, ואז מנסה להירדם.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333220][
[B]ניל~[/B]
אתה תופס את המעטפה ומתחיל לרוץ כשאתה שומע את רייבן שוב "במחשבה שנייה, לא מתאים ביום הראשון שלך לקבל כזה צ'ופר. אחרי הכל לקח לך הרבה זמן לשעשע אותנו" היא אומרת ותופסת בידך וגוררת אותך במורד המדרגות, ואז בעוד אחד עד שאתם מגיעים לקומה מלאת דלתות. היא מוליכה אותך עד לאחד מהחדרים ופותחת את הדלת "זה יהיה החדר שלך" היא אומרת בחיוך נבזי ולוקחת לך את המעטפה "כשתוכיח שאתה שווה משהו באמת תוכל לקבל עוד אחד" היא אומרת ואז מתחילה לעלות במדרגות.
אתה מציץ לחדר ורואה שיש שם מיטת יחיד ושולחן כתיבה עם כיסא.
[/QUOTE]
"ואני ציפיתי לאקשן"אומר לעצמי.
'טוב לישון מחר יום חשוב'אחשוב ואשכב על המיטה בניסיון להירדם.
-
[b]אליסה~[/b]
את מניחה את הכרית על ראשך ועד מהרה את נרדמת ואחרי שינה טרופה מלאת סיוטים את מתעוררת מדפיקה בדלת. את קמה מהמיטה ופותחת את הדלת ורואה שאת ,שוב, מאחרת למסדר ואותה השפלה של אתמול קורה גם היום את נופלת לעשרים שכיבות שמיכה כשרגלו של קול דוחפת אותך בעוצמה למטה.
"ובכן חיילים טריים היום אתם תצאו למשימת שטח ראשונה שלכם" מכריז קול בסוג של שמחה להעיד.
"כל צוות יצא ליער איילין ועל כל צוות הוא ללכוד פוקימון נדיר בעזרת הפוקדור השחור" הוא אומר ומציג בפניכם פוקדור שחור ומרושע למראה. "הצוות שילכוד את הפוקימון הנדיר ביותר יקבל תגמול נחמד למדי" הוא מוסיף ומחייך לכיוונך בנורגיות. "יש לכם שעה להתארגן" הוא אומר ואז מטפס במדרגות.
[b]ניל~[/b]
אתה נשכב על המיטה ונרדם במהירות. כעבור כמה זמן שנראה כדקות ספורות אתה מתעורר מבעיטות בדלת. אתה מתעורר בבהלה ויוצא עם התחתונים החוצה לראות מה קורה. אתה קולט שעשרות אנשים עומדים מדוגמים למופת לפני הדלת שלהם בדום זקוף. אתה מסתכל ובין שקול, הבחור הגבוה שראית אמש, הוא זה שבעט לך בדלת. הוא שולח את ידו לשערך וזורק אותך בכוח על הרצפה "קדימה תן לי עשרים!" הוא צורח עליך בקולו הנבזי. אתה מתחיל להתמקם לשכיבת שמיכה ואז מרגיש משהו כבד על ראשך, אתה מסובב את ראשך וקולט את רגלו של קול דוחפת אותך בכוח על הרצפה. אתה נופל בעוצמה על בטנך, וחוזר שוב למצב שהיית מקודם. כל פעם קול דוחף אותך בכוח עם רגלו. אחרי עשרים שכיבות שמיכה כאלה הוא מרשה לעלות ואתה נעמד בדום מרושל לצד אליסה, שגם היא עברה את אותו טיפול כשלך."ובכן חיילים טריים היום אתם תצאו למשימת שטח ראשונה שלכם" מכריז קול בסוג של שמחה להעיד.
"כל צוות יצא ליער איילין ועל כל צוות הוא ללכוד פוקימון נדיר בעזרת הפוקדור השחור" הוא אומר ומציג בפניכם פוקדור שחור ומרושע למראה. "הצוות שילכוד את הפוקימון הנדיר ביותר יקבל תגמול נחמד למדי" הוא מוסיף ומחייך לכיוונך בנורגיות. "יש לכם שעה להתארגן" הוא אומר ואז מטפס במדרגות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333232][b]אליסה~[/b]
את מניחה את הכרית על ראשך ועד מהרה את נרדמת ואחרי שינה טרופה מלאת סיוטים את מתעוררת מדפיקה בדלת. את קמה מהמיטה ופותחת את הדלת ורואה שאת ,שוב, מאחרת למסדר ואותה השפלה של אתמול קורה גם היום את נופלת לעשרים שכיבות שמיכה כשרגלו של קול דוחפת אותך בעוצמה למטה.
"ובכן חיילים טריים היום אתם תצאו למשימת שטח ראשונה שלכם" מכריז קול בסוג של שמחה להעיד.
[/QUOTE]
"מה הקטע שלו?" אני שואלת את ניל בעצבים, למרות שאני יודעת שתשובה ממנו אני לא אקבל.
"שעה להתארגן זאת לא בעיה, אני רק צריכה להחליף למדים ו.." אני אומרת ואז קולטת שאין לי עוד.
"קול!" אני קוראת בתקווה שיפנה את תשומת ליבו אלינו. "מה עם מדים?"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333232]
[b]ניל~[/b]
אתה נשכב על המיטה ונרדם במהירות. כעבור כמה זמן שנראה כדקות ספורות אתה מתעורר מבעיטות בדלת. אתה מתעורר בבהלה ויוצא עם התחתונים החוצה לראות מה קורה. אתה קולט שעשרות אנשים עומדים מדוגמים למופת לפני הדלת שלהם בדום זקוף. אתה מסתכל ובין שקול, הבחור הגבוה שראית אמש, הוא זה שבעט לך בדלת. הוא שולח את ידו לשערך וזורק אותך בכוח על הרצפה "קדימה תן לי עשרים!" הוא צורח עליך בקולו הנבזי. אתה מתחיל להתמקם לשכיבת שמיכה ואז מרגיש משהו כבד על ראשך, אתה מסובב את ראשך וקולט את רגלו של קול דוחפת אותך בכוח על הרצפה. אתה נופל בעוצמה על בטנך, וחוזר שוב למצב שהיית מקודם. כל פעם קול דוחף אותך בכוח עם רגלו. אחרי עשרים שכיבות שמיכה כאלה הוא מרשה לעלות ואתה נעמד בדום מרושל לצד אליסה, שגם היא עברה את אותו טיפול כשלך."ובכן חיילים טריים היום אתם תצאו למשימת שטח ראשונה שלכם" מכריז קול בסוג של שמחה להעיד.
"כל צוות יצא ליער איילין ועל כל צוות הוא ללכוד פוקימון נדיר בעזרת הפוקדור השחור" הוא אומר ומציג בפניכם פוקדור שחור ומרושע למראה. "הצוות שילכוד את הפוקימון הנדיר ביותר יקבל תגמול נחמד למדי" הוא מוסיף ומחייך לכיוונך בנורגיות. "יש לכם שעה להתארגן" הוא אומר ואז מטפס במדרגות.[/QUOTE]
"לעזאזל"אלחש לעצמי, 'מהם רוצים ממני' אחשוב בעודי עם בוקסר.
"להתארגן" אומר, אכנס לחדרי אארגן תיק עם אוכל, אתלבש ואארוז את ארבעת הפוכדורים על חגורתי,
-
[b]אליסה+ניל~[/b]
"האממ צודקת" אומר קול לאליסה ואז מניח את ידו מתחת לסנטרו "בואו איתי" אומר לכם קול ומוביל אתכם למסדרון ארוך ולבסוף לחדר נוסף "כנסו ותבחרו מה שאתם רוצים" הוא אומר לשניכם וסוגר אחריו את הדלת.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333237][b]אליסה+ניל~[/b]
"האממ צודקת" אומר קול לאליסה ואז מניח את ידו מתחת לסנטרו "בואו איתי" אומר לכם קול ומוביל אתכם למסדרון ארוך ולבסוף לחדר נוסף "כנסו ותבחרו מה שאתם רוצים" הוא אומר לשניכם וסוגר אחריו את הדלת.[/QUOTE]
אסתכל סביב ואחפש חליפה הדומה לבגדי המקוריים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332967][
[B]דארן~[/B]
שטויות~ P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקול, מנסה להתחמק אבל מאוויל שוב מצליחה להטעות אותו ופגעת בו ישירות עם הניב אש שלה. לפתע דאסקול מרים את ידיו וגופו מתחיל להתכסות בצללים והוא יוצר פרצוף מפחיד מהצללים, אשר עפים לכיוונה של מאוויל ופוגעים בה ישירות.
דאסקול למד הדהמה~ Astonish
"נו באמת מאוויל, שוב ניב אש!" קוראת דון ומאוויל שלה שולחת את אוזנה כמו שוט באוויר והיא עפה במהירות לעברו של דאסקול המגיב בצל לילה ודוחף אותה לאחור על הרצפה בחזרה.
מצבה של מאוויל לא נראה טוב.
[/QUOTE]
"דאסקל תתחמק, קדימה בוא נגמור את הקרב!" אני צועק בנחישות, "דאסקל תשתמש בצל לילה בכל הכוח שלך! תגמור את מאוויל!" אני צועק לדאסקל, מקווה לתת לו התלהבות ורצון לנצח את הקרב.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333220][B]פלינט~[/B]
"אהה אז אתה קרוב," היא אומרת בחיוך "אני גם רוצה לנצח בליגה ואז להיות מנהיגת מכון" תמי ממשיכה ונראית נחושה למדי "אני אהיה מנהיגת מכון האבן של המחוז!" היא מוסיפה.
"ולא, אני לא מפחדת. מאמן צריך להאמין בעצמו בשביל לנצח את הכל. ואני אהיה אחת מהמאמנים שיביסו את התנועות הארורות האלה שהשתלטו לנו על המחוז" היא מוסיפה. אתם ממשיכים ללכת ואתה שומע לפתע רעש מאחוריכם. אתה מיסתובב ורואה שני פוקימונים קטנים המרחפים לידכם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/Spr_5b_314.png[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/94/Spr_5b_313.png[/IMG]
"אילומיס וולביט.." אומרת תמי בחיוך "תמיד כאלה זוג מאוהב" היא אומרת בחיוך ומסתכלת עליהם ומבטה מתרכך.
[/QUOTE]
"אני מסכים איתך" אומר לה בחיוך ואביט בזוג האוהבים, "בואי לא נפריע להם" אומר לה ונמשיך ללכת
-
[b]ניל~[/b]
אתה מחפש מסביב ולבסוף מוצא מעיל ארוך המזכיר את המעיל שלך, ובנוסף גם כובע שהולך יחד עם הגלימה שבחרת.
אתה מסתכל לעבר אליסה והיא עדיין מחטטת בין הדברים 'נשים' אתה חושב לעצמך.
[b]דארן~[/b]
עיניו של דאסקול זוהרות בשחור והוא יורה מהן קרן שחורה, ענקית לעברה של מאוויל אשר נפגעת ישירות ומתמותת על האדמה מעולפת. "אני לא מאמינה" אומרת דון ומחזירה את מאוויל לפוקדור שלה. "עבודה מעולה דארן!" היא אומרת בחיוך "בקצב הזה, אתה תצליח בגדול!" היא אומרת לך בחיוך ומוציאה את ארנקה כמה שטרות ומגישה לך "על הניצחון" היא אומרת אתה סופר את הכסף ומגלה שהרווחת 100$ מהקרב נגד דון.
"שנמשיך?" היא שואלת בחיוך.
[b]פלינט~[/b]
אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לקצה היער ואתה סוף סוף רואה את העיר הראשונה במסע שלך. העיר ג'נטה. העיר כולה בנויה מאבן לבנה ויפה, הבתים, השבילים, הכל מהאבן היפה הזאת. "הגענו" אומרת תמי בחיוך "מה בא לך לעשות קודם?" היא שואלת בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333295][b]
[b]פלינט~[/b]
אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לקצה היער ואתה סוף סוף רואה את העיר הראשונה במסע שלך. העיר ג'נטה. העיר כולה בנויה מאבן לבנה ויפה, הבתים, השבילים, הכל מהאבן היפה הזאת. "הגענו" אומרת תמי בחיוך "מה בא לך לעשות קודם?" היא שואלת בחיוך[/QUOTE]
"וואו,הגענו!" אכריז בשמחה ואביט בכל פרט ופרט בעיר בסקרנות רבה, "אני רוצה לאמן את הפוקימונים שלי,בגלל שהמטרה שלך להיות מאמנת פוקימוני אבן אני חושש שלפוקימונים שלי יהיה מאוד קשה לנצח את שלך,ואני רוצה להתאמן,אז בואי נמצא מאמנים להילחם איתם!" אציע לה ואביט בה לאישור,אם תאשר נלך לחפש מאמנים להילחם איתם,אם לא אקשיב להצעה שלה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333295][
[b]דארן~[/b]
עיניו של דאסקול זוהרות בשחור והוא יורה מהן קרן שחורה, ענקית לעברה של מאוויל אשר נפגעת ישירות ומתמותת על האדמה מעולפת. "אני לא מאמינה" אומרת דון ומחזירה את מאוויל לפוקדור שלה. "עבודה מעולה דארן!" היא אומרת בחיוך "בקצב הזה, אתה תצליח בגדול!" היא אומרת לך בחיוך ומוציאה את ארנקה כמה שטרות ומגישה לך "על הניצחון" היא אומרת אתה סופר את הכסף ומגלה שהרווחת 100$ מהקרב נגד דון.
"שנמשיך?" היא שואלת בחיוך.
[/QUOTE]
"תודה." אני משיב בחיוך ומחזיר את דאסקל לפוקדור, תוך כדי שאני מעודד אותו על הניצחון המרשים.
"אחרייך..." אני מגיב לשאלתה, ונותן לה ללכת כמה צעדים לפניי, על מנת לבדוק את ישבנה, ואז אני מצטרף אליה בהליכה לכיוון עיר המכון הראשונה.