-
[quote=ttrrtte;1354230][B]קווין[/B]
אתה מוציא את סוובלו ליתר ביטחון, אתה שם לב לחתכים ופצעים בכל גופה של הנערה.
היא מביטה בסוובלו בחשש אך נשארת בעמדה שלה ולא פותחת את הפה.
היא נראת מפוחדת ואתה רואה שביידים שלה מתחיל אט אט להיווצר כדור הילה![/quote]
מתי הוד עדכונך מעדכנת? להזכירך את צריכה לעדכן לי ריולו ולטליה להחליף את סוובלו בסטארלי
"אל תעשי את זה! או שסוואבלו ירדים אותך!" אני מזהיר "באמת שאנחנו יכולים לעזור לך! אבל אם תתנגדי נעזור לך בכוח זה רק לטובתך! אין לנו מה לעשות איתך אז מה אנחנו יכולים לעשות לך כבר רע? גם אנחנו מנסים לנקום בהרס אז אין לך מה להפסיד!" אני מנסה לשכנע אותה ומאותת בעיניים לטליה שתעזור לי ואם היא תוקפת אז סוואבלו שר לה ומרדים אותה
-
[b]קווין[/b]
אתה רואה שהיא מבולבלת, ושמישהו מבולבל אין לדעת מה הוא יעשה.
אתה אומר לטליה לכסות את האזניים ואומר לסוובלו לשיר, אתה מכסה את האזניים גם, אתה רואה שגם הנערה באה לכסות את האזניים אבל לא מספיקה בגלל כדור ההילה, היא נופלת ישנה על הרצפה
-
[QUOTE=ttrrtte;1354230]
[B]נתן[/B]
ok
אני לא זוכרת את כל השמות באנגליתXD
_____________-
הפוקדע שלך מצפצף ''אלקיד יודע מכת ברק, התקפת וולט (volt tacle), אגרוף חשמל ודחיפה''
"טוב, אלקיד אני בוחר בך!" אתה אומר, "תשתמש על סינדקוויל במכת חשמל ואם הוא מתחמק תשמש שוב עד שתפגע בו! תתחמק מההתקפות שלו ותשתמש עליו שוב בחשמל עד שהוא יתעלף!", אלקיד משתמש במכת ברק שפוגעת בסינדקוויל שמתרגז ומשיב בגחלת, אלקיד מתחמק הצידה במהירות, אלקיד תוקף בעוד ועוד מכות ברקף סינדקוויל מתחמק מרובן אבל בכל זאת נפגע, כמתקפה נואשת אחונה יוצא סינדקוויל במתקפה מהירה
[/QUOTE]
המלצה: תבדקי התקפות בסרבי.
אני רואה את סינטקוויל המתקרב בהתקפה מהירה וצועק לאלקיד תשתמש בהתקפת וולט, (שזה במשחק 120 כוח, זה אמור להיות יותר חזק מהתקפה מהירה שהיא רק 40) ואחרי שאתם מתנגשים אגרוף רעם!" (כן, קוראים לזה אגרוף רעם ולא אגרוף חשמל...)
-
[b]נתן[/b]
וואי איזה רעיון מדהיםd:
אומרים סינדקוויל, עם ד'
___________________-
אלקיד מתקרב במהירות במתקפת וולט שמתנגשת עם מתקפת המהירות של סינדקוויל, שני הפוקימונים עפם לאחור, אבל רק אחד עומד!
וזה...אלקיד!
סינדקוויל מעולף (כמו תוכנית מתח ומי הבא שיפולp: )
-
[quote=ttrrtte;1354233][B]קווין[/B]
אתה רואה שהיא מבולבלת, ושמישהו מבולבל אין לדעת מה הוא יעשה.
אתה אומר לטליה לכסות את האזניים ואומר לסוובלו לשיר, אתה מכסה את האזניים גם, אתה רואה שגם הנערה באה לכסות את האזניים אבל לא מספיקה בגלל כדור ההילה, היא נופלת ישנה על הרצפה[/quote]
אני נאנח בצער "חבל שהגענו למצב הזה" ואני מתקרב אליה ומרים אותה וסוחב אותה סחיבת פצוע(יעני על הצד מאחורי הראש והיא נשענת על הכתפיים) "טוב אז מה עושים עכשיו? ברור שאי אפשר להיכנס איתה לעיר עכשיו וגם אם נשתמש בבגדים שלך כדי לחפש אותה אז בבי"ח יעלו עליה" אני אומר מיואש לטליה
-
[b]קווין[/b]
''יש לי רעיון'' אומרת לך טליה
אתה נכנס אחריה ליער ומשכיב את הנערה על הקרקע, ''תמיד אני לוקחת איתי ליתר ביטחון'' אומרת טליה ושולפת ערכת עזרה ראשונה!
''יש לי שתי ערכות לבני אדם או פוקימונים אני לא בטוחה במה להשתמש כאן..'' אומרת טליה נבוכה.
לבסוף היא משתמשת בערכת בני האדם ומנקה ומחטאת את הפצעים, את הפצעים הגדולים ביותר היא חובשת.
''טוב, זהו היא תהייה בסדר אבל מה עכשיו? לא כדאי שנשאיר אותה כאן'' אומרת טליה בחשש
-
[QUOTE=ttrrtte;1354237][b]נתן[/b]
וואי איזה רעיון מדהיםd:
אומרים סינדקוויל, עם ד'
___________________-
אלקיד מתקרב במהירות במתקפת וולט שמתנגשת עם מתקפת המהירות של סינדקוויל, שני הפוקימונים עפם לאחור, אבל רק אחד עומד!
וזה...אלקיד!
סינדקוויל מעולף (כמו תוכנית מתח ומי הבא שיפולp: )[/QUOTE]
אני זורק עליו פוכדור וממשיך בחיפוש.
-
[b]נתן[/b]
אתה יכול ללכוד רק אחד
זה רק אני או שזה מוזר שאנחנו עושים את זה ב1 בלילה? את ה''ת כאילו
[quote=ttrrtte;1354242][B]קווין[/B]
''יש לי רעיון'' אומרת לך טליה
אתה נכנס אחריה ליער ומשכיב את הנערה על הקרקע, ''תמיד אני לוקחת איתי ליתר ביטחון'' אומרת טליה ושולפת ערכת עזרה ראשונה!
''יש לי שתי ערכות לבני אדם או פוקימונים אני לא בטוחה במה להשתמש כאן..'' אומרת טליה נבוכה.
לבסוף היא משתמשת בערכת בני האדם ומנקה ומחטאת את הפצעים, את הפצעים הגדולים ביותר היא חובשת.
''טוב, זהו היא תהייה בסדר אבל מה עכשיו? לא כדאי שנשאיר אותה כאן'' אומרת טליה בחשש[/quote]
"לא.אין מצב שמשאירים אותה כאן. יכול להיות שצוות הרס מחפש אותה ברגעים אלה ממש."
ואחרי מחשבה קצרה יצוץ לי רעיון "אולי נלביש אותה בכמה מהבגדים שלך רק כדי שלא יזהו אותה , אני אסחוב אותה עד שנגיע לעיר הבאה ושם נחפש איזה בית מלון או משהו ונשכור חדר ונשים אותה שם עד שתתעורר! אבל נצטרך להיות איתה במשמרות כי אם היא פתאום תתעורר היא יכולה לברוח ואני רוצה לשאול אותה כמה שאלות וגם נצטרך את סוואבלו איתנו כדי שירדים אותה שוב במקרה הצורך ואת ריולו כי אם היא באמת פוקימונית ולא בת אדם אז הוא יוכל להרגיע אותה" אני מציע ומוציא את כל הפוקימונים שלי החוצה שילכו איתנו.
[B]קווין[/B]
וואי איזה השקעהDDD:
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZnCnxov1VMFh_lVfFeLzY_nuNbQXmgJegCCwgPn5eqqe_td4M[/IMG]
יש בא-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''
אתם הולכחם אל מכון הלינה ושוכרים חדר, אתם מגיעים לחדר גדול ומרווח בו הרבה מיטות פוקימונים, יש שלוש מיטות נוחות ומרופדות בחדר, אתם מחליטים להשכיב את הנערה באמצעית שתוכלו להשגי עליה משני הצדדים.
אתה אומר לריאלו להישאר לידה ליתר ביטחון.
אתם מחכים ולאחר כשעה היא פוקחת עיינים מטושטשת
-
[quote=ttrrtte;1354250][B]קווין[/B]
וואי איזה השקעהDDD:
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZnCnxov1VMFh_lVfFeLzY_nuNbQXmgJegCCwgPn5eqqe_td4M[/IMG]
יש בא-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''
אתם הולכחם אל מכון הלינה ושוכרים חדר, אתם מגיעים לחדר גדול ומרווח בו הרבה מיטות פוקימונים, יש שלוש מיטות נוחות ומרופדות בחדר, אתם מחליטים להשכיב את הנערה באמצעית שתוכלו להשגי עליה משני הצדדים.
אתה אומר לריאלו להישאר לידה ליתר ביטחון.
אתם מחכים ולאחר כשעה היא פוקחת עיינים מטושטשת[/quote]
תודה!:D
"את בסדר?" אני שואל בקול מודאג ומאותת לסוואבלו לשיר כשאסמן לוולריולו להתקרב אליה קצת."אני מצטער שהרדמנו אותך אבל זה היה הכרחי." אני אומר בקול נחרץ "טליה חבשה את הפצעים שלך והלבישה אותך בצורה שתסתיר את ה אאאמ חלקים הפוקימוניים בגוף שלך כדי שנוכל להגיע למקום בטוח יחסית יותר מהיער ההוא" אני אומר ומחכה
-
תודה על מה? 0:
_______________________-
''איפה אני..?'' היא שואלת ומתיישבת ואוחזת בראשה בכאב.
ריאלו מתקרב אליה מסוקרן, ''שלום'' הנערה אומרת ומביטה בריאלו בסקרנות.
לפתע ללא כל אזהרה ריאלו קופץ על הנערה ומלקק אותה, היא צוחקת מהדגדוגים ומורידה את ריאלו מעלייך.
ואז, כנזכרת באיזה מצב היא וסכנה ואיפה היא נמצאת, היא מזדקפת מיד ומנתחת את מצבה
-
[quote=ttrrtte;1354254]תודה על מה? 0:
_______________________-
''איפה אני..?'' היא שואלת ומתיישבת ואוחזת בראשה בכאב.
ריאלו מתקרב אליה מסוקרן, ''שלום'' הנערה אומרת ומביטה בריאלו בסקרנות.
לפתע ללא כל אזהרה ריאלו קופץ על הנערה ומלקק אותה, היא צוחקת מהדגדוגים ומורידה את ריאלו מעלייך.
ואז, כנזכרת באיזה מצב היא וסכנה ואיפה היא נמצאת, היא מזדקפת מיד ומנתחת את מצבה[/quote]
שיבחת את ההשקעה שלי אז אמרתי תודה אגב סליחה על החפירה אבל מתי את מעדכנת?
"את נימצאת במלון בעיר ג'ול, זה החדר שלנו" אני אומר ומצביע עלי ועל טליה "אני קווין וזאת טליה ואנחנו אחים ומאמני פוקימונים ואלו אגב הפוקימונים שלי" אני מצביע על סוואבלו ועל ריאלו "אנחנו סוג של הצלנו לך את החיים גם אם את עדיין לא ממש מבינה את זה. אני מצטער שהייתי צריך להרדים אותך מקודם אבל זה היה הכרחי כי לפי דעתי לא ממש הבנת מה את עושה" אני מסיים ומסתכל עליה במבט בוחן
-
[quote=יצוראחד;1354259]שיבחת את ההשקעה שלי אז אמרתי תודה אגב סליחה על החפירה אבל מתי את מעדכנת?
"את נימצאת במלון בעיר ג'ול, זה החדר שלנו" אני אומר ומצביע עלי ועל טליה "אני קווין וזאת טליה ואנחנו אחים ומאמני פוקימונים ואלו אגב הפוקימונים שלי" אני מצביע על סוואבלו ועל ריאלו "אנחנו סוג של הצלנו לך את החיים גם אם את עדיין לא ממש מבינה את זה. אני מצטער שהייתי צריך להרדים אותך מקודם אבל זה היה הכרחי כי לפי דעתי לא ממש הבנת מה את עושה" אני מסיים ומסתכל עליה במבט בוחן[/quote]
עכשיו!
''טוב אמ.. תודה רבה שטיפלתם בי אבל נראה לי שכדאי לי
לחזור ליער עכשיו
-
[quote=ttrrtte;1354260]עכשיו!
''טוב אמ.. תודה רבה שטיפלתם בי אבל נראה לי שכדאי לי
לחזור ליער עכשיו[/quote]
יופי!
ב. בשביל הנקמה שלנו אנחנו צריכים כמה שיותר מידע לכן אנחנו רוצים שתישארי פה בינתיים ותספרי לנו את כל הסיפור שלך, מה קרה לך? איך גידלת איברים של ריאלו או לחילופין איברים של בת אדם? למה צוות הרס עשו את זה? יש עוד כמוך? כמה? ובאמת שיש לי עוד המון שאלות וחוצמזה זה למען בטחונך האישי, זה בכלל לא יהיה בטוח בשבילך להסתובב בחוץ כרגע אז עדיף לך להשאר פה" אני מסיים ומסתכל עליה בריכוז
-
כמעט סיימתיdd:
''אני לא יודעת איך, כל מה שאני זוכרת זה שלכדו אותי, ושהוציאו אותי מהפוקדור הרדימו אותי עם איזה גז, שהתעוררתי הייתי בת-אדם, צוות הרס רוצה להקים צבא חזק של חיילים בגלל זה הם עושים את זה, כן יש עוד כמוני בערך שש או שבע''
היא מביטה בך ומחכה לשאר השאלות
-
"אני מבין, יש דרך כלשהי להחזיר אותך להיות פוקימון? אם לא אז אני ממליץ לך בחום להשאר אתנו, טליה תדאג לך! הרי אתן בנות ואני בחיים לא אצליח להבין אתכן" אני אומר עם חיוך קל אבל חוזר בזריזות לעניין "אבל אם יש דרך להחזיר אותך אז כדי שנמצא אותה מהר"
-
[b]קווין[/b]
ציטוט ם:
-
[quote=ttrrtte;1354274][B]קווין[/B]
ציטוט ם:
סורי בטעות:sorry::sorry:
שמת לב שאנחנו קופצים בין 2 אשכולות שונים ב(עוד שניה)2 בלילה?
זה סיטואציה מצחיקה רצח לבן אדם מבחוץD:D:D:
"לא כדאי לך בכלל" אני מזהיר אותה "את עלולה לחזור לצוות הרס ויהיה חבל אבל אם את מתעקשת... אז יש לי בקשה אחרונה"אני קם ומתחיל להתקדם לעבר הדלת "תשארי עם טליה עד שאני חוזר ואז שנינו נלווה אותך בבטחה לעבר היער טוב?"אני מחכה לתגובתה - אם היא מסכימה אני יוצא אם לא אני נשאר בנתיים אני פונה לטליה "אני יוצא לחנות לקנות כמה דברים וגם ביצת פוקימון לקנות לך גם לך ביצה או שאת צריכה משהו אחר? ואם לא אכפת לך אני אלך אח"כ לתחרות תפיסת פוקימוני אש, את יודעת כמה אני אוהב אותם" אני קורץ ומחזיר את סוואבלו לפוקדור אבל משאיר את ריאולו ליד הריאלואית(ככה אומרים את זה?!)
-
Xddd צודקp: אבל נראה לי אפרוש עוד 10 דקות אז תגיב מהרp:
ואני חושבת שאומרים את זה ריולאית 0-ם
_________________________________________________________-
''בסדר'' היא מסכימה
טליה אומרת לך ''הסבב הבא של התחרות יתחיל רק מחר אז יש זמן''
אתה יוצא והולך לחנות, אתה קונה שתי ביצי פוקימון, צהובה וכחולה.
אתה חוזר בחזרה לדירה וטליה אומרת ''שכנעתי אותה להישאר!''
הרילאית\ ריאלואית או איך שלא אומרים את זה! מהנהנת
-
[quote=ttrrtte;1354278]Xddd צודקp: אבל נראה לי אפרוש עוד 10 דקות אז תגיב מהרp:
ואני חושבת שאומרים את זה ריולאית 0-ם
_________________________________________________________-
''בסדר'' היא מסכימה
טליה אומרת לך ''הסבב הבא של התחרות יתחיל רק מחר אז יש זמן''
אתה יוצא והולך לחנות, אתה קונה שתי ביצי פוקימון, צהובה וכחולה.
אתה חוזר בחזרה לדירה וטליה אומרת ''שכנעתי אותה להישאר!''
הרילאית\ ריאלואית או איך שלא אומרים את זה! מהנהנת[/quote]
טוב רק תגידי לפני:):):)
וואו! זה יחסית כלום לעומת התגובות הקודמות שלי! איזה מוזר לי פתאום!
-
תגובה אחרונה לכרגע^^
איזה תגובה תוקעת!
אתם עדיין הולכים לישון שריאלו באמצע, רק ליתר ביטחון ומשאירים ''עין'' עליה
אתם במהרה נרדמים
אתם קמים ורואים שריאלו כבר ערה, ''בוקר טוב'' היא אומרת.
-
[quote=ttrrtte;1354281]תגובה אחרונה לכרגע^^
איזה תגובה תוקעת!
אתם עדיין הולכים לישון שריאלו באמצע, רק ליתר ביטחון ומשאירים ''עין'' עליה
אתם במהרה נרדמים
אתם קמים ורואים שריאלו כבר ערה, ''בוקר טוב'' היא אומרת.[/quote]
אז בנתיים לילה טוב לא בוקר טוב:wink:
אולי כדאי לך בדף של הרשומים להוסיף להם חפצים וכך לא תשכחי למי יש מה(אבנים שונות ביצים וכו'):)
וואו! 20 תגובות ברצף שזה רק אני ואת:peee::peee:
"אכפת לך אולי רק לחכות שאני אגמור עם התחרות הזאת? כי אני ממש רוצה להשתתף בה! אבל אם את ממש רוצה לחזור ליער אז בואו נזוז עכשיו בלי לבזבז יותר מידי זמן ונקווה שצוות הרס עדיין ישנים" אני אומר ואז עולה לי רעיון אדיר" אולי כדאי בכלל שתמצאי מקום אחר להיות בו? כמו דרך 2 למשל שם צוות הרס לא יחפשו אותך וגם תהיי בשדה!"
-
[quote]אריאל
''אני אסתדר כמו שאני כרגע, בחיים אני לא אהיה מאמנת פוקימונים'' היא אומרת לך
אתם מתיישבים על בול עץ בכדי להרגע מעט והיא אומרת ''אז..איך קוראים לך? אתה מאמן או מתאם? איזה פוקימונים יש לך?'' ומתחילה להפציץ אותך בעוד הממון שאלות[/quote]
[B]תגידי, הפצע של אמבריאון מתחיל להחלים?
ואיווי יכול כבר להילחם?[/B]
אני עונה לה על כל השאלות ומציג את הפוקימונים שלי בפניה. "אני מאמן פוקימונים." אומר לה כשכבר נהיה קרובים לעיר השנייה.
אני מחזיק את אמבריאון ואיווי ומלטף אותם. "תגידי," אומר לה לאחר שתיקה קצרה. "את יכולה להתפתח כשאת בצורה הזאת? אם כן, יש לי אבן אש שאני יכול להביא לך אותה."
-
[QUOTE=ttrrtte;1354230][B]דן[/B]
וולפיקס תוקף במערבולת אש שפוגעת בפיקאצ'ו שמתעלף.
''וואוו הוולפיקס שלך עוצמתי מאוד איפה לכדת אותו?'' שואל אותך המאמן בתדמהמה
מעוצמתו של ווללפיקס
[B]אריאל[/B]
''אני אסתדר כמו שאני כרגע, בחיים אני לא אהיה מאמנת פוקימונים'' היא אומרת לך
אתם מתיישבים על בול עץ בכדי להרגע מעט והיא אומרת ''אז..איך קוראים לך? אתה מאמן או מתאם? איזה פוקימונים יש לך?'' ומתחילה להפציץ אותך בעוד הממון שאלות
[B]נתן[/B]
ok
אני לא זוכרת את כל השמות באנגליתXD
_____________-
הפוקדע שלך מצפצף ''אלקיד יודע מכת ברק, התקפת וולט (volt tacle), אגרוף חשמל ודחיפה''
"טוב, אלקיד אני בוחר בך!" אתה אומר, "תשתמש על סינדקוויל במכת חשמל ואם הוא מתחמק תשמש שוב עד שתפגע בו! תתחמק מההתקפות שלו ותשתמש עליו שוב בחשמל עד שהוא יתעלף!", אלקיד משתמש במכת ברק שפוגעת בסינדקוויל שמתרגז ומשיב בגחלת, אלקיד מתחמק הצידה במהירות, אלקיד תוקף בעוד ועוד מכות ברקף סינדקוויל מתחמק מרובן אבל בכל זאת נפגע, כמתקפה נואשת אחונה יוצא סינדקוויל במתקפה מהירה
[B]קווין[/B]
אתה מוציא את סוובלו ליתר ביטחון, אתה שם לב לחתכים ופצעים בכל גופה של הנערה.
היא מביטה בסוובלו בחשש אך נשארת בעמדה שלה ולא פותחת את הפה.
היא נראת מפוחדת ואתה רואה שביידים שלה מתחיל אט אט להיווצר כדור הילה![/QUOTE]
״אני לכדתי אותו במקום שנקרא היער הירוק ״ אני אומר לו ״חכה דקה, אני הולך לבדוק שוב מי עשה את הברק המוזר שפגע בגחלת של וולפיקס ״ ואלך לחפש איזה פוקימון חשמל פראי עשה את הברק.
-
[QUOTE=ttrrtte;1354245][b]נתן[/b]
אתה יכול ללכוד רק אחד
זה רק אני או שזה מוזר שאנחנו עושים את זה ב1 בלילה? את ה''ת כאילו
''זה בסדר שכנעתי אותה להישאר'' אומרת לך טליה בחיוך
''זה נהדר'' אתה משחב
אתם הולכים לתחרות תפיסת פוקימוני האש, אתם רואים שם המון מתמודדים
אתה מקבל 5 פוקודורים ''תלכדו רק פוקימון אחד הפוקימון הכב ביותר יזכה'' מסבירה השופטת ומזניקה אתם
טליה וריאלו מחכות לך בחוץ
אתה רואה[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/228.png[/IMG]
[B]אריאל[/B]
בעיר השלישית יחלים
ואיווי יכול אבל הוא חלש כי הוא קטן נורא
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyCkGuYEdgT7Ewdcj2B-EJ_UHytZ9AL8sCimMvqhtZuWDnqhDvSQ[/IMG]
בעיר יש-
מרכז פוקימונים
מכון
פארק פוקימונים
זירת אימונים
זירה לזוגות
חנות
שוק
[B]דן[/B]
אתה הולך אל בין השיחים שוב, אבל אתה לא רואה כלום
אתה עובר את אזור העצים וקולט שאתה ביער שמקיף את העיר, יש לך הרגשה שמסתכלים עלייך, אתה מסתכל ימינה שמאלה, קדימה ואחורה אבל לא רואה אף אחד מה תעשה?
[B]נתן[/B]
בקטנה אני לא הולכת על פי המשחקים
_________________--
''אמ..טוב'' היא חושבת
''אתה רוצה להמשיך לעיר הבאה?'' הא שואלת
תוך כדי דיבור אתם רואים לפתע את צוות הרס תוקף כמה אנשים, הם לא מזהים את איווי אבל היא נראת מודאגת, אתה חושש שהיא תתקוף בכדי לעזור לאנשים ותתגלה
-
[QUOTE=ttrrtte;1354440][B]קווין[/B]
''זה נהדר'' אתה משחב
אתה מקבל 5 פוקודורים ''תלכדו רק פוקימון אחד הפוקימון הכב ביותר יזכה'' מסבירה השופטת ומזניקה אתם
[B]אריאל[/B]
בעיר השלישית יחלים
ואיווי יכול אבל הוא חלש כי הוא קטן נורא
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyCkGuYEdgT7Ewdcj2B-EJ_UHytZ9AL8sCimMvqhtZuWDnqhDvSQ[/IMG]
בעיר יש-
מרכז פוקימונים
מכון
פארק פוקימונים
זירת אימונים
זירה לזוגות
חנות
שוק
[B]דן[/B]
אתה הולך אל בין השיחים שוב, אבל אתה לא רואה כלום
אתה עובר את אזור העצים וקולט שאתה ביער שמקיף את העיר, יש לך הרגשה שמסתכלים עלייך, אתה מסתכל ימינה שמאלה, קדימה ואחורה אבל לא רואה אף אחד מה תעשה?
[B]נתן[/B]
_________________--
''אמ..טוב'' היא חושבת
תוך כדי דיבור אתם רואים לפתע את צוות הרס תוקף כמה אנשים, הם לא מזהים את איווי אבל היא נראת מודאגת, אתה חושש שהיא תתקוף בכדי לעזור לאנשים ותתגלה[/QUOTE]
אני אלך למכון בהתרגשות ואשאל אם הוא תפוס ואם הוא לא תפוס אני אלחם נגד מנהיג המכון ( ד״א איזה סוג המכון? )
-
[QUOTE=ttrrtte;1354440]
[B]נתן[/B]
_________________--
''אמ..טוב'' היא חושבת
תוך כדי דיבור אתם רואים לפתע את צוות הרס תוקף כמה אנשים, הם לא מזהים את איווי אבל היא נראת מודאגת, אתה חושש שהיא תתקוף בכדי לעזור לאנשים ותתגלה[/QUOTE]
מה יש לסינדקוויל? מתי אני מקבל בלבזור????
''זה נהדר'' אתה משחב
[/quote]
להישאר איתנו לתמיד או עד לסיום התחרות?
אתה מגיעה למכון, ורואה את מנהיג המגון נלחם בחיילי צוות הרס ''תן לנו את הפוקימונים שלך!'' הם אומרים ''לעולם לא!'' הוא משיב, מנהיג המכון רואה אותך ואומר ''היי ילד בו תעזור לי פה.1'' מה תעשה?
[b]נתן[/b]
סינדקוויל מעודכן לך ברשומים וגם באלבאזור כבר קיבלת אותו
אתה מוציא את צ'יקוריטה שתוקפת בעלי תער, איווי מושיטה יידים מלפנים ומשתמשת בכדור צל, ההתקפות פוגעות בצוות הרס בהפתעה, הם מסתובבים ורואים אתכם, ''אני מבין מאיפה עלי התער אבל מאיפה הכדור?'' שואל אחד מחברי צוות הרס כמבולבל, ''נו טוב צאו!'' הם אומרים ומוציאים שני צ'יקוריטה!
[b]קווין
[/b]
כרגע לתמיד
-
[QUOTE=ttrrtte;1354468][b]דן[/b]
אתה מגיעה למכון, ורואה את מנהיג המגון נלחם בחיילי צוות הרס ''תן לנו את הפוקימונים שלך!'' הם אומרים ''לעולם לא!'' הוא משיב, מנהיג המכון רואה אותך ואומר ''היי ילד בו תעזור לי פה.1'' מה תעשה?
[b]נתן[/b]
אתה מוציא את צ'יקוריטה שתוקפת בעלי תער, איווי מושיטה יידים מלפנים ומשתמשת בכדור צל, ההתקפות פוגעות בצוות הרס בהפתעה, הם מסתובבים ורואים אתכם, ''אני מבין מאיפה עלי התער אבל מאיפה הכדור?'' שואל אחד מחברי צוות הרס כמבולבל, ''נו טוב צאו!'' הם אומרים ומוציאים שני צ'יקוריטה!
[b]קווין
[/b]
כרגע לתמיד
רוצה מרתון?
________
״בסדר!״ אני אגיד בפחד ואגיד ״טורצ׳יק , נידורינה, וולפיקס צאו עכשיו ! ״ אני אגיד ואוציא אותם מהפוקדור ״ טורצ׳יק מהר תשתמש בגחלת על החיילים נידורינה תשתמשי בחצי רעל וולפיקס תשתמש במערבולת אש מהר!״ אני אומר בתקוה שאני אביס את החיילים האלה.
-
[quote=ttrrtte;1354468][B]קווין[/B]
כרגע לתמיד
"לעזאזל! טורצ'יק הוא הכי חזק שלי!" ואחרי עוד כמה קללות שלא כדאי שאני אכתוב אותם אני מתחיל לחשוב על אסטרטגיות חדשות" טוב, סוואבלו עכשיו תתקיל אותו ואז רוח!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1354468]
[b]נתן[/b]
[/QUOTE]
תודה רבה! ומה זה התקלה? (שם באנגלית)
״בסדר!״ אתה אומר בפחד ״טורצ׳יק , נידורינה, וולפיקס צאו עכשיו ! ״טורצ׳יק מהר תשתמש בגחלת על החיילים נידורינה תשתמשי בחצי רעל וולפיקס תשתמש במערבולת אש מהר!״ , החיילים מוציאים שני פוקימונים, אתה מזהה אותם מיד כזובאטים!
ההתקפות של הפוקימונים שלך פוגעים בזובאטים אבל הם לא נכנעים ותוקפים חזרה בעל קולי.!
[B]קווין[/B]
סוובלו מתקיל את הפוקימון הישן ואז משתמש עליו ברוח
הפוקימון הישן מתעלף במהירות
[B]נתן[/B]
זה tackle
הצ'יקוריטה השני עומד מוכן להילחם
-
[quote=ttrrtte;1354552][B]דן[/B]
״בסדר!״ אתה אומר בפחד ״טורצ׳יק , נידורינה, וולפיקס צאו עכשיו ! ״טורצ׳יק מהר תשתמש בגחלת על החיילים נידורינה תשתמשי בחצי רעל וולפיקס תשתמש במערבולת אש מהר!״ , החיילים מוציאים שני פוקימונים, אתה מזהה אותם מיד כזובאטים!
ההתקפות של הפוקימונים שלך פוגעים בזובאטים אבל הם לא נכנעים ותוקפים חזרה בעל קולי.!
[B]קווין[/B]
[B]נתן[/B]
זה tackle
הצ'יקוריטה השני עומד מוכן להילחם[/quote]
אני זורק עליו פוקדור ומחבק את סוואבלו "עבודה טובה! כל הכבוד!" ואם ישאר זמן אחפש עוד פוקימונים
-
[QUOTE=ttrrtte;1354552][B]דן[/B]
[B]קווין[/B]
[B]נתן[/B]
זה tackle
הצ'יקוריטה השני עומד מוכן להילחם[/QUOTE]
״וולפיקס מהר תשתמש במערבולת אש על שני הזובאטים ותתחמק מהבום העל קולי טורצ׳יק תשתמש בגחלת על שני הזובאטים ותתחמק מהבום העל קולי ונידורינה תשתמשי בחצי רעל וגם תתחמקי!״ אני אומר בתקווה שהם יצליחו לעשות את מה שביקשתי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1353830][b]ריי[/b]
סקווירטל משתמש באקדח בועות, שיוצרת יחד מתקפה חזקה.
ניינטלס נפגע די קשה מפני שהוא פוקימון אש, אך קם העל רגליו ותוקף חזרה במתקפה שנראה כי המציא מנהיד המכון, ניינטלס רץ במהירות כאשר הוא עטוף באש, כמו מכת וולט אבל באש.
[/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי.
------------------------------
"וואו , יש לי רעיון לשם בשביל זה ,מכת להבה , טוב סקווירטל תסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים עכשיו! ונקרא לזה מגן מים" אומר , 'עכשיו שסקווירטל מסתובב המים יסתובבו מסביבו כאילו שהם מגן.' אחשוב לעצמי .
-
[QUOTE=ttrrtte;1354552]
[B]נתן[/B]
זה tackle
הצ'יקוריטה השני עומד מוכן להילחם[/QUOTE]
"סינדקוויל, תשתמש בלהביור! אם צ'יקוריטה שלהם מתחמקת תשמש שוב בלהביור! בלבזור וצ'יקוריטה, עלי תער פעם נוספת!" אורה לפקימונים שלי.
-
[b]קווין[/b]
אין עוד זמן אז אתה חוזר לקו ההתחלה
''במקםו השלישי זוכה לין עם וולפיקס! במקום השני זוכה תומר עם פוינטה, ובמקום הראשון קווין עם האנדואר!''
אתה זוכה לשמור אך הפוקימון ובאבן שמש
[b]דן[/b]
״וולפיקס מהר תשתמש במערבולת אש על שני הזובאטים ותתחמק מהבום העל קולי טורצ׳יק תשתמש בגחלת על שני הזובאטים ותתחמק מהבום העל קולי ונידורינה תשתמשי בחצי רעל וגם תתחמקי!״
וולפיקס משתמש במערבולת אש שפוגעת אבל נפגע מהבום העל קולי, טורצ'יק תוקף בגחלת ושני הזובאטים מתחמקים, נידורינה משתמשת בחצי רעל שפוגעם אבל נפגעת, מנהיג המכון מצווה על הניינטלס שלו לתקוף בלהביור שפוגע בזובאטים ומעלף אותם
''תודה רבה!'' אומר מנהיג המכון וצוות הרס הולכים
[b]ריי[/b]
לא היית שכתבתי את תקרא מה שבספויילר-
[SPOILER]
חשבתי שיהיה נחמד לחשוף מידי פעם פרטים חדשים על צוות הרס.
אז הנה (חשוב שתקראו זה מאוד חשוב להמשך המ''ת)
''...אז..רגע אתה אומר שהצלחתם בניסוי המעורבים?'' אמר האיש בלבוש השחור
''כן אדוני!'' אמר המדען
''זה נהדר מעולה, עם איזה פוקימונים הצלחתם עד עכשיו?'' אמר שוב האיש בשחור
''וולפיקס, איווי, ריולו, סקווירטל פוצ'יאנה ופיקאצ'ו'' אמר המדען
''יפה מאוד! יש לך תצלומים של מעורבים?'' שאל האיש בשחור
''אמ..כן כמובן אדוני.1'' אמר המדען והושיט למפקדו כמה תצלומים
בתצלום הראשון הופיע נערה בעלת שיער חום שופע, היא נראתה אבודה ובדדה, היא הייתה כלואה בתוך ריבוע זכוכית גדול, אבל מה שהדהים את האיש בשחור הייתה העובדה שהיו לה אוזניי וולפיקס וזנב וולפיקס, על ידיה היא לבשה כפפות חומות ולבשה בכללי שמלה כחולה עם הכתובית ''ניסוי 546797''.
בתמונה שאחריה הופיע נער בעל אוזני וזנב פוצ'יאינה וכך הלאה..
ואז נשמעה האזעקה.
''אדוני! כמה מהמעורבים הצליחו לברוח, הם למדו איך להשתמש בכוחות שלהם!'' אמר מדען שנכנס מתנשם במהירות לחדר
''מה?!'' כעס המפקד.
[/SPOILER]
אתה יוא מהמכון מאושר, והולך קצת לטייל באחת הדרכים, שלפתע אתה שומע רחש, אתה מתחבא מאחוריי אחד השיחים ורואה פרצוף של נערה מביט החוצה, היא מוודאת שאין אף אחד בדרך ולא רואה אותך, היא חוצה במהירות את השביל לצידו השני של היער, אתה קולט לפתע שיש לה אוזני וזנב פוצ'יאינה!!! היא נראת פצועה אתה שם לב שעל עורפה מקועקע ''רכוש של צוות הרס''
[B]נתן[/B]
"סינדקוויל, תשתמש בלהביור! אם צ'יקוריטה שלהם מתחמקת תשמש שוב בלהביור! בלבזור וצ'יקוריטה, עלי תער פעם נוספת!" סינדקויל משתמש בלהביור שפוגע אבל בצ'יקוריטה קשוחה ומצליחה להחזיק מעמד, צ'יקוריטה ובאלבאזור תוקפים בעלי תער, זה כבר יותר מידי וצ'יקוריטה מתעלפת, צוות הרס בורח