-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
ציטוט:
פאנג:
[quote]התקפה: 3
דיוק: 6
הגנה: 0
מהירות: 2
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.[/quote]
פאנג ירה קרן קרח אח אדים החלו להסתיר את המקום. לאחר כמה שניות פימפאם נראה עומד במקום באותה תנוחה בדיוק אך כל הקרח שנוצר פשוט נעלם. כלום לא נשאר!
' מה לעשות עכשיו?' שאל פאנג 'לתקוף בכל זאת?'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363380][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
ציטוט:
פאנג:
פאנג ירה קרן קרח אח אדים החלו להסתיר את המקום. לאחר כמה שניות פימפאם נראה עומד במקום באותה תנוחה בדיוק אך כל הקרח שנוצר פשוט נעלם. כלום לא נשאר!
' מה לעשות עכשיו?' שאל פאנג 'לתקוף בכל זאת?'[/QUOTE]
'פאנג המטרה הראשונה שלנו זה לגרום לו לזוז,קרח קרן שוב! תמשיך עד שפימפאם יצור שוב את האדים, באותו הזמן שאתה רואה את האדים תקפוץ לכיוונו של פימפאם ותפתיע אותו בנשיכה!'
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
[quote]פאנג:
התקפה: 3
דיוק: 8
מהירות: 6
פאנג מציית. אך מיד לאחר שהאדים מתפנים פימפאם עומד בריא ושלם בצד השני, ממש מאחורי פאנג. מביט בו כמעט בשעמום.
סטף החלה לצחוק. נראה שהכל שיעשע אותה.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363392][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
פאנג מציית. אך מיד לאחר שהאדים מתפנים פימפאם עומד בריא ושלם בצד השני, ממש מאחורי פאנג. מביט בו כמעט בשעמום.
סטף החלה לצחוק. נראה שהכל שיעשע אותה.[/QUOTE]
'פאנג תשתמש בשיניים שלך תנשך לו את הצוואר'
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תעצור את הקרב." פוקדת עליך סטף. פאנג נעצר באוויר ומועף בגסות אל זרועותיך, כאילו היה סמרטוט מטונף. "חשבת לשאול אותי לעצה? נראה לך שאני מבזבזת את הזמן שלי עליך אח? הקרב הזה נועד ללמידה. מה למדת עד כה."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363403][b]אנג'ל ~
[/b]
"תעצור את הקרב." פוקדת עליך סטף. פאנג נעצר באוויר ומועף בגסות אל זרועותיך, כאילו היה סמרטוט מטונף. "חשבת לשאול אותי לעצה? נראה לך שאני מבזבזת את הזמן שלי עליך אח? הקרב הזה נועד ללמידה. מה למדת עד כה."[/QUOTE]
"שלפימפאם יש הגנה מטורפת ופאנג יותר קל ממה שחשבתי"אומר.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
סטף הביטה בך בחיוך. "לא התרכזת בקרב בכלל." היא לחשה. "צורת הקרב שלך היא מאוד בטוחה. אתה דואג למלא את הדמון שלך בהגנה והגנה. ממלא לו מהירות ודואג לדיוק. יותר מדי פרטים מרוכזים שם עד שבכלל לקחו לך שלוש סיבובים עד שתקפת אותי בכלל. שלא נדבר על כך שבהינף יד אני היא זו שהמיסה את הקרח ולא פימפאם.
לאלף אסור אומנם לתקוף את האלף היריב, אך מותר לאלף להשתתף בקרב ולסייע לדמון שלו. לולי שהמסתי באמצעות כפות ידיי את הקרח פימפאם היה עשוי לספוג התקפה.
תבין, היכולת הכי טובה של דמון כמו פאנג היא למעשה לתקוף. אראן צחוק בנוי על היכולת לבנות סטאטים במהלך הקרב שלו ולא לבסס את הקרב על בניית הסטאטים. תתרכז בלחפש נקודת תורפה.
דבר נוסף, אתה מתמקד בלשלוח פקודות לפאנג אבל לא מרבל עצות מפאנג בשום אופן. עליכם לעבוד כצוות. יש שאלות לפני הסיבוב השני?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363412][b]אנג'ל ~
[/b]
סטף הביטה בך בחיוך. "לא התרכזת בקרב בכלל." היא לחשה. "צורת הקרב שלך היא מאוד בטוחה. אתה דואג למלא את הדמון שלך בהגנה והגנה. ממלא לו מהירות ודואג לדיוק. יותר מדי פרטים מרוכזים שם עד שבכלל לקחו לך שלוש סיבובים עד שתקפת אותי בכלל. שלא נדבר על כך שבהינף יד אני היא זו שהמיסה את הקרח ולא פימפאם.
לאלף אסור אומנם לתקוף את האלף היריב, אך מותר לאלף להשתתף בקרב ולסייע לדמון שלו. לולי שהמסתי באמצעות כפות ידיי את הקרח פימפאם היה עשוי לספוג התקפה.
תבין, היכולת הכי טובה של דמון כמו פאנג היא למעשה לתקוף. אראן צחוק בנוי על היכולת לבנות סטאטים במהלך הקרב שלו ולא לבסס את הקרב על בניית הסטאטים. תתרכז בלחפש נקודת תורפה.
דבר נוסף, אתה מתמקד בלשלוח פקודות לפאנג אבל לא מרבל עצות מפאנג בשום אופן. עליכם לעבוד כצוות. יש שאלות לפני הסיבוב השני?"[/QUOTE]
"רגע מה? איך המסת את הקרח ?"
-
אנג'ל ~
"מאוד פשוט!" אומרת סטף ומרימה את היד "ככה, עם היד!"
"תקשיב." אומרת סטף ומביטה בך. "אתה יכול להכניס אנרגיות חמות או אנרגיות רוח או אנרגיות מכדורי אנרגייה במהלך הקרב. פימפאם מטבעו מאוד חם. השתמשתי באנרגייה של החום גוף שלו והכפלתי אותה עד כדי שיכולתי להמיס את הקרח. אתה מצידך יכול לחשב את הקור מגופו של פאנג. האמת שזה דבר מאוד מתקדם לעשות שתלמד בבית הספר, אבל תמיד תוכל לערב את היכולת החשיבה הטבעית שלך בקרב.
תוכל להשתמש בדברים כמו למשל השימוש באדמה או באוויר... בזירה עם חול תוכל לייצר סופת חול ועם מים ערפל. אתה יכול לשלוט בהכל. אתה שוכן אנרגיה."
-
[quote=ヒトカゲ;1363417]אנג'ל ~
"מאוד פשוט!" אומרת סטף ומרימה את היד "ככה, עם היד!"
"תקשיב." אומרת סטף ומביטה בך. "אתה יכול להכניס אנרגיות חמות או אנרגיות רוח או אנרגיות מכדורי אנרגייה במהלך הקרב. פימפאם מטבעו מאוד חם. השתמשתי באנרגייה של החום גוף שלו והכפלתי אותה עד כדי שיכולתי להמיס את הקרח. אתה מצידך יכול לחשב את הקור מגופו של פאנג. האמת שזה דבר מאוד מתקדם לעשות שתלמד בבית הספר, אבל תמיד תוכל לערב את היכולת החשיבה הטבעית שלך בקרב.
תוכל להשתמש בדברים כמו למשל השימוש באדמה או באוויר... בזירה עם חול תוכל לייצר סופת חול ועם מים ערפל. אתה יכול לשלוט בהכל. אתה שוכן אנרגיה."[/quote]
"ברור ומובן שנעבור לסיבוב שני?"אשאל עם חיוך.
'פאנג תתכונן 'אומר לפאנג ואבחן את הזירה.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
[quote]פאנג:
התקפה: 3
דיוק: 8
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
פאנג מציית.
[/quote]
אתה עומד בהיכון. פאנג גם הוא. הוא הורגל לעמוד לצדך והליות דרוך לקרב. אתה בוחן את הזירה. חלקת אדמה עם דשא שהופשר אחרי ההקפאה של פאנג. ברק הבליח את השמיים. כמעט פגע בזירה. גשם טיפטף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363419][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
אתה עומד בהיכון. פאנג גם הוא. הוא הורגל לעמוד לצדך והליות דרוך לקרב. אתה בוחן את הזירה. חלקת אדמה עם דשא שהופשר אחרי ההקפאה של פאנג. ברק הבליח את השמיים. כמעט פגע בזירה. גשם טיפטף.[/QUOTE]
'אז אני צריך להשתמש בסביבה, פאנג ברגע המתאים תצא לעברו של פימפאם ותתקוף אותו 'אומר לפאנג ואחייך טיפה לאחר מכן אנסה לדמיין את מיי הגשם שבאוויר חוסמים לסטף את הראייה לזמן קצר לאחר מכן אנסה ליישם את זה.
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 9
עפר הארץ 8
מכות חזקות נכנסו בדמון. הוא החל להתפורר באיטיות עד שבסוף שקע מתחת לאדמה וזרוע קמוצה נכנסה ברגל שלך. לאחר מכן הוא עלה באיטיות חזרה לצורתו המקורית, ניכר שהוא לא יכל להישאר יותר מדי מתחת לקרקע.[/quote]
"קדימה!בוא נראה אותך!" אומר לדמון ואתן לו כמה בוקסים שוב.לאחר מכן אקפוץ מעליו ואכניס את ראשו מתחת לאדמה, כיוון שנראה שהוא לא יכול לנשום מתחת לאדמה, כפי שבני אדם אינם יכולים לנשום מתחת למים.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 56
[quote]פאנג:
התקפה: 4
דיוק: 10
אתה מנופף בידיך, מנסה לגרום לסטף לא לראות. הגשם המשיך להתחזק בעוצמה ורוחות נשבו. מעין מסכה החלה להסתיר לסטף את הראייה. פאנג ניצל את ההזדמנות ותקף את פימפאם בקרן קרח אדירה. חום גופו של פימפאם אומנם המיס את הקרח אבל הפגיעה היתה ישירה.
פימפאם המשיך להביט בפאנג וסטף הניפה יד קדימה. פימפאם קפץ לעבר פאנג. בכוונה לפגוע בו הפעם.
[b]ג'ואי ~[/b]
ג'ואי 9
עפר הארץ 5
עפר הארץ נחבט בעוצמה מאגרופיך ומאבד שיווי משקל. הוא מנסה לברוח אבל אתה תופס בראשו ומקפיד שלא ינשום. הוא משתולל בכל הכוח, מנסה לברוח. לפתע אתה מרגיש משיכה. נראה שאתה מתחיל לשקוע בקרקע.
אתה שומע את חבריך מעודדים אותך אבל אתה לא מאבד ריכוז, כך שאין לך מושג מה הם אומרים.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1366202][b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 56
אתה מנופף בידיך, מנסה לגרום לסטף לא לראות. הגשם המשיך להתחזק בעוצמה ורוחות נשבו. מעין מסכה החלה להסתיר לסטף את הראייה. פאנג ניצל את ההזדמנות ותקף את פימפאם בקרן קרח אדירה. חום גופו של פימפאם אומנם המיס את הקרח אבל הפגיעה היתה ישירה.
פימפאם המשיך להביט בפאנג וסטף הניפה יד קדימה. פימפאם קפץ לעבר פאנג. בכוונה לפגוע בו הפעם.
[/QUOTE]
'פאנג תשתמש במהירות שלך בשביל להתחמק ברגע האחרון ואז תנשך אותו'
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 9
עפר הארץ 5
עפר הארץ נחבט בעוצמה מאגרופיך ומאבד שיווי משקל. הוא מנסה לברוח אבל אתה תופס בראשו ומקפיד שלא ינשום. הוא משתולל בכל הכוח, מנסה לברוח. לפתע אתה מרגיש משיכה. נראה שאתה מתחיל לשקוע בקרקע.
אתה שומע את חבריך מעודדים אותך אבל אתה לא מאבד ריכוז, כך שאין לך מושג מה הם אומרים.[/quote]
"אוי שיט!" אומר ואנסה לצאת מהחול.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 53
[quote]פאנג:
התקפה: 4
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
[/quote]
פאנג זינק במיומנות מפתיעה והסתובב לנשוך. פימפאם נפגע וניער את פאנג מעליו.
פאנג נראה כועס והילה של קרח עטפה אותו. הדים קרים עלו ממנו ואור מעט זורח עלה.
'אממ אנג'ל?' פנה אליך פאנג. 'נדמה לי שעליתי רמה. אני מעוניין לתקוף בקרן קרח באופן ישיר. מותר לי?'
[quote]ג'ואי ~
[/quote]
ג'ואי 9
עפר הארץ 5
אתה מאמץ את כל כוחותיך לצאת מהחול. בעיטה קלה שיחררה אותך אך הדמון השתחרר אף הוא. הוא נעמד מולך במבט זועם והניף לעברך אגרוף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1366942][b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 53
פאנג זינק במיומנות מפתיעה והסתובב לנשוך. פימפאם נפגע וניער את פאנג מעליו.
פאנג נראה כועס והילה של קרח עטפה אותו. הדים קרים עלו ממנו ואור מעט זורח עלה.
'אממ אנג'ל?' פנה אליך פאנג. 'נדמה לי שעליתי רמה. אני מעוניין לתקוף בקרן קרח באופן ישיר. מותר לי?'
[/QUOTE]
'כמובן 'אומר עם חיוך.
-
[quote]ג'ואי 9
עפר הארץ 5
אתה מאמץ את כל כוחותיך לצאת מהחול. בעיטה קלה שיחררה אותך אך הדמון השתחרר אף הוא. הוא נעמד מולך במבט זועם והניף לעברך אגרוף.[/quote]
"אתה חושב שזה מה שיעצור אותי?" אומר לדמון.לאחר מכן אקפוץ מעל אגרופו של הדמון ואתן לו בעיטה חזקה בפניו.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 48
[quote]פאנג:
התקפה: 5
יכולת:בכל פעם שאראן צחור מתקיף בקרן קרח, נקודות ההתקפה שלו עולות בנקודה. קרן הקרח שלו חזקה כחשמל. [/quote]
'אני הולך לשחרר את קרן הקרח עכשיו!' קרא פאנג וכיוון את הקרן קרח היישר לעבר פניו של פימפאם. הקרן היתה חזקה ועוצמתית הרבה יותר ממקודם והיא היתה מלווה באיוושה מחשמלת בצבע כחול בהיר! הקרח פגע בפימפאם שנפגע באופן ישיר מהמתקפה. כל גופו הוקף בחשמל וקרח שנמס תוך מספר דקות.
"הפסק את הקרב!" אמרה סטף. "אם הייתי ברמה שלך היית מנצח כבר. כל הכבוד. למרות שלא עשיתי שום דבר כדי לתקוף אותך. עכשיו, מה למדת?"
[b]ג'ואי ~
[/b]
ג'ואי 7
עפר הארץ 0
אומנם כשקפצת הדמון הכניס בך אגרוף היישר לבטן במקום לפנים וזה אכן פגע, אך הבעיטה שלך היתה כה עוצמתית עד כי שהראש שלו התפורר ונהיה חול. הוא נפל מעולף על הקרקע!
"קדימה, ג'ואי!" צרח נוד "עכשיו זו ההזדמנות שלך לרכוש אותו!"
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 7
עפר הארץ 0
אומנם כשקפצת הדמון הכניס בך אגרוף היישר לבטן במקום לפנים וזה אכן פגע, אך הבעיטה שלך היתה כה עוצמתית עד כי שהראש שלו התפורר ונהיה חול. הוא נפל מעולף על הקרקע!
"קדימה, ג'ואי!" צרח נוד "עכשיו זו ההזדמנות שלך לרכוש אותו!"[/quote]
"איך אני אעשה את זה?" אומר לנוד.
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
"הקשב אליי!" רץ אלייך מהר נוד. הדמון מתחיל להתאושש. "הושט ידיים קדימה ותצעק 'עפר הארץ אשר הובס על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!' ואחרי שהוא יהפוך לכדור אנרגייה ביד שלך הכה את כדור האנרגיה ברצפה וצווה עליו לחזור לצורה המקורית שלו ותאמר לו לציית לך!'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367073][b]ג'ואי ~
[/b]
"הקשב אליי!" רץ אלייך מהר נוד. הדמון מתחיל להתאושש. "הושט ידיים קדימה ותצעק 'עפר הארץ אשר הובס על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!' ואחרי שהוא יהפוך לכדור אנרגייה ביד שלך הכה את כדור האנרגיה ברצפה וצווה עליו לחזור לצורה המקורית שלו ותאמר לו לציית לך!'[/QUOTE]
"אוקיי!" אומר לנוד ולאחר מכן אגיד את המילים שהוא אמר, תוך כדי הושטת ידיי קדימה.
-
[quote=ヒトカゲ;1363362] ]
[b]לוק ~
[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 8
החזיר זינק מתחתיך והכה בך ישירות. הואפת קדימה והתרסקת על הפנים. הוא התייצב מולך וגרר את רגלו הקדמית על הקרקע. מתכונן להתקיף פעם נוספת.[/quote]
"לא שוב.." אמלמל וארגיש את הפנים שלי יוקדות, אקום בתנועה סיבובית ואשליח את הרגל שלי על הפנים שלו באמצע, קם שוב ומתרגל לעמוד על הרגליים.
במידה וזה הצליח, אבוא אליו ואנסה לפגוע בו שוב עם הרגל, הפעם בפנים, בלי רחמים. "זה נעים לך?" אצעק וארגיש את הפנים שלי ביד רועדת.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367054][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 48
'אני הולך לשחרר את קרן הקרח עכשיו!' קרא פאנג וכיוון את הקרן קרח היישר לעבר פניו של פימפאם. הקרן היתה חזקה ועוצמתית הרבה יותר ממקודם והיא היתה מלווה באיוושה מחשמלת בצבע כחול בהיר! הקרח פגע בפימפאם שנפגע באופן ישיר מהמתקפה. כל גופו הוקף בחשמל וקרח שנמס תוך מספר דקות.
"הפסק את הקרב!" אמרה סטף. "אם הייתי ברמה שלך היית מנצח כבר. כל הכבוד. למרות שלא עשיתי שום דבר כדי לתקוף אותך. עכשיו, מה למדת?"
[/QUOTE]
לא עלה לי החיים O:?
------------------------
"שאני יכול לעזור לדמון שלי גם מבלי להתערב פזית ואנחנו צריכים לעבוד ביחד "אומר ואמתח את ידי קדימה
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
אתה מושיט ידיים קדימה לאחר אמירת המילים (אתה אמור להגיד את זה Xd זה חלק מחווית המשחק אבל נניח לזה כרגע Xd) עפר הארץ הופך לכדור אנרגיה בצבע חום בהר ומסתחרר במהירות עד שנשאב אל כפות ידיך, אז אתה משליך אותו לריצפה והוא חוזר לצורתו המקורית ונעמד. הוא מביט בך בחיוך. גובהו לא יותר מברכיך. 'שלום לך!'
אתה שומע קול בקרקעית מוחך.
[b]לוק ~[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 4
החזרת לנברן הכפייתי בעיטות רבות היישר אל פניו והוא הועף אחורה במשך פעמיים. לאחר מספר שניות באופן מפתיע למדי פניך הפסיקו לכאוב. כאילו כלום לא קרה להם קודם.
הנברן לא מוותר הוא שולח נחירה עוצמתית ומעין סכינים חדים יוצאים מגופו, הוא מתחיל לרוץ לעברך, כולו עטוף בסכינים הללו.
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תשובות מעולות." אמרה סטף והתיישבה על הספה בעייפות. "אני מאמינה שאני חייבת לך הסבר קל. הדמון שלך ואתה עליתם רמה. מה שאומר שתוחלת החיים שלכם הוכפלה. זה הולך לקרות כל פעם שאתה עולה רמה. שים לב גם שפאנג משתמש בהתקפה שהיא גם קרח וגם חשמל בצורה משולבת. זה די נדיר, אבל זה לא שצייתי לפחות מאראן צחור.
אתה תלמד בבית הספר כבר את ההבדלים בין כל דבר. ואת הייתרונות שלך בקרב. האראן הצחור הוא ממשפחת האראנים והם לא פראיירים בכלל אחי. בכל אופן, אולי אוכל להשתמש בך בשביל המשימה שלי? יש לך שבוע עד בית הספר בכל מקרה. מעוניין? אתה פשוט נראה לי מספיק חזק בשביל משימה לאחותך הגדולה. ואני לא מדברת על סנדוויץ."
-
[QUOTE]ג'ואי ~
אתה מושיט ידיים קדימה לאחר אמירת המילים (אתה אמור להגיד את זה Xd זה חלק מחווית המשחק אבל נניח לזה כרגע Xd) עפר הארץ הופך לכדור אנרגיה בצבע חום בהר ומסתחרר במהירות עד שנשאב אל כפות ידיך, אז אתה משליך אותו לריצפה והוא חוזר לצורתו המקורית ונעמד. הוא מביט בך בחיוך. גובהו לא יותר מברכיך. 'שלום לך!'
אתה שומע קול בקרקעית מוחך.[/QUOTE]
*שאלה-יש אפשרות לכמה דמונים או רק אחד?
"אז אתה הדמון שלי הא?" אשאל את הדמון.
-
[b]ג'ואי ~[/b]
דמון אחד לכל משתתף.
'אני לא יכול להבין את מה שאמרת כרגע.' אמר עפר הארץ. 'אני מתקשר באמצעות טלפתיה בלבד. בכל אופן... חשוב בתוך ראשך את מה שאתה רוצה להגיד לי וכוון שגם אני אשמע את זה. חשוב על שם בשבילי, אני לא יודע איך קוראים לי עדיין.'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367123][b]ג'ואי ~[/b]
דמון אחד לכל משתתף.
'אני לא יכול להבין את מה שאמרת כרגע.' אמר עפר הארץ. 'אני מתקשר באמצעות טלפתיה בלבד. בכל אופן... חשוב בתוך ראשך את מה שאתה רוצה להגיד לי וכוון שגם אני אשמע את זה. חשוב על שם בשבילי, אני לא יודע איך קוראים לי עדיין.'[/QUOTE]
'אז אתה הדמון שלי הא?' אחשוב בראשי 'אני אקרא לך סאנדמן, כי אתה עשוי מחול.'
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
'סאנדמן הא?' צחק סאנדמן 'אני אוהב את השם הזה. אני גם אוהב אותך! אתה נראה לי אחלה אלף!'
"ג'ואי!" קרא נוד לעברך "אתה עשית עבודה מעולה! אני מציע לך עכשיו לחזור הביתה. יש לך דמון חזק מאוד שמתמחה בהתקפות חול."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367133][b]ג'ואי ~
[/b]
'סאנדמן הא?' צחק סאנדמן 'אני אוהב את השם הזה. אני גם אוהב אותך! אתה נראה לי אחלה אלף!'
"ג'ואי!" קרא נוד לעברך "אתה עשית עבודה מעולה! אני מציע לך עכשיו לחזור הביתה. יש לך דמון חזק מאוד שמתמחה בהתקפות חול."[/QUOTE]
"סבבה, אבל איך אני אסתובב בחוץ עם דמון ענקי?" אשאל את נוד 'לי קוראים ג'ואי לידיעתך, סאנדמן.' אומר לסאנדמן בטלפתיה.
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
"בגלאריה אתה יכול להסתובב חופשי עם הדמון. והוא לא כל כך ענקי, כל כולו מגיע עד גובה ברכיך." צחק נוד. "אם תרצה לצאת מגלאריה, עליך לשים אותו ברצועה סגולה. שאל את המוכרים פה, היא לא יקרה. בכל או]ן אנחנו עומדים לצאת, תרצה להישאר פה או לבוא איתנו?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367248][b]ג'ואי ~
[/b]
"בגלאריה אתה יכול להסתובב חופשי עם הדמון. והוא לא כל כך ענקי, כל כולו מגיע עד גובה ברכיך." צחק נוד. "אם תרצה לצאת מגלאריה, עליך לשים אותו ברצועה סגולה. שאל את המוכרים פה, היא לא יקרה. בכל או]ן אנחנו עומדים לצאת, תרצה להישאר פה או לבוא איתנו?"[/QUOTE]
*חשבתי שהוא גדול, ככה תיארתי לעצמי אותו..XD
"אני אבוא איתכם." אומר לנוד 'קדימה, תעקוב אחרי סאנדמן' אומר לסאנדמן.
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
'אני לא צריך שתגיד לי לעקוב אחריך בוס. יש לי דעת משל עצמי חח.' צחק סאנדמן ועקב אחריך.
"אתה יודע ג'ואי, יש לך יכולת לחימה יוצאת דופן! חשבתי אולי אם תרצה לעשות למעני משימה קלה. מה דעתך?" שאל נוד. "תמיד תוכל לחזור הביתה, אבל אתגר כזה יכול להיות פוש רציני לקראת בית הספר."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367257][b]ג'ואי ~
[/b]
'אני לא צריך שתגיד לי לעקוב אחריך בוס. יש לי דעת משל עצמי חח.' צחק סאנדמן ועקב אחריך.
"אתה יודע ג'ואי, יש לך יכולת לחימה יוצאת דופן! חשבתי אולי אם תרצה לעשות למעני משימה קלה. מה דעתך?" שאל נוד. "תמיד תוכל לחזור הביתה, אבל אתגר כזה יכול להיות פוש רציני לקראת בית הספר."[/QUOTE]
"נו נראה אותך." אומר לנוד.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367099]
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תשובות מעולות." אמרה סטף והתיישבה על הספה בעייפות. "אני מאמינה שאני חייבת לך הסבר קל. הדמון שלך ואתה עליתם רמה. מה שאומר שתוחלת החיים שלכם הוכפלה. זה הולך לקרות כל פעם שאתה עולה רמה. שים לב גם שפאנג משתמש בהתקפה שהיא גם קרח וגם חשמל בצורה משולבת. זה די נדיר, אבל זה לא שצייתי לפחות מאראן צחור.
אתה תלמד בבית הספר כבר את ההבדלים בין כל דבר. ואת הייתרונות שלך בקרב. האראן הצחור הוא ממשפחת האראנים והם לא פראיירים בכלל אחי. בכל אופן, אולי אוכל להשתמש בך בשביל המשימה שלי? יש לך שבוע עד בית הספר בכל מקרה. מעוניין? אתה פשוט נראה לי מספיק חזק בשביל משימה לאחותך הגדולה. ואני לא מדברת על סנדוויץ."[/QUOTE]
"נאמ אני אעשה כל דבר שיעביר את השבוע הזה "אומר באדישות.
-
[B]ג'ואי ~
[/B]
"אני צריך שתשיג לי קרן של צ'ימצ'אע. הרמז הראשון למשימה שאני יכול להביא לך זה שבעלי החנויות עשויים לעזור לך." אומר נוד ומוביל אתכם לדלת היציאה מהמקום. האלף השמן חייך אליכם והודיע לך שאבא שלך אמר שיחזור לקחת אותך בשבע בערב. אתה מציץ בשעות ומגלה שיש לך עוד כמה שעות טובות. הקניון לרשותך. "בהצלחה!" אומר נוד ונפרד ממך יחד עם אחיו.
[B]אנג'ל ~
[/B]
"אני צריכה שתלך לגלאריה ותשיג לי משם משהו." אמרה סטף וגירדה את השיער שלה כאחוזת כינה. "יש ברחוב שבו הקניון הגדול נמצא פאב מפורסם של קוסמים, מנהל את המקום אדם בשם לאונרד. בקש ממנו את השרביט של 'החמקן'. תגידו לו שזה בשביל סטף וסטן. מוכן לצאת לשם בשבילי? אגב, אני מקווה שאתה מבין שזה לא יהיה קל להוציא ממנו את השרביט אם אתה מבין למה אני מתכוונת. הוא עקשן, אך בשעות האלה הוא גם שיכור כך שזו הזדמנות טובה. ואני סומכת עליך. השרביט נראה כך." אומרת סטף ומראה לך קלף עם תמונה:
[IMG]http://www.wandworkshop.pwp.blueyonder.co.uk/orbicular-jasper-master-wand-apr-04.JPG[/IMG]
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367653]
[B]אנג'ל ~
[/B]
"אני צריכה שתלך לגלאריה ותשיג לי משם משהו." אמרה סטף וגירדה את השיער שלה כאחוזת כינה. "יש ברחוב שבו הקניון הגדול נמצא פאב מפורסם של קוסמים, מנהל את המקום אדם בשם לאונרד. בקש ממנו את השרביט של 'החמקן'. תגידו לו שזה בשביל סטף וסטן. מוכן לצאת לשם בשבילי? אגב, אני מקווה שאתה מבין שזה לא יהיה קל להוציא ממנו את השרביט אם אתה מבין למה אני מתכוונת. הוא עקשן, אך בשעות האלה הוא גם שיכור כך שזו הזדמנות טובה. ואני סומכת עליך. השרביט נראה כך." אומרת סטף ומראה לך קלף עם תמונה:
[IMG]http://www.wandworkshop.pwp.blueyonder.co.uk/orbicular-jasper-master-wand-apr-04.JPG[/IMG][/QUOTE]
"עוד משהו ?"אשאל בזמן שאקח את התמונה של השרביט.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"שהאל יהיה איתך." אמרה סטף בדרמתיות ותקעה נוד מסריח. "נכון ששכחת איך יוצאים מפה? המראה. במרכז הסלון... תזיז אותה הצידה ותגיע לשם.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367658][b]אנג'ל ~
[/b]
"שהאל יהיה איתך." אמרה סטף בדרמתיות ותקעה נוד מסריח. "נכון ששכחת איך יוצאים מפה? המראה. במרכז הסלון... תזיז אותה הצידה ותגיע לשם.[/QUOTE]
"נסים לא קורים סתם, אנחנו גורמים להם "אומר לאחותי בדרמתיות, לאחר מכן אלך אזיז את המראה ואכנס.