אתה יודע, זה די צבוע שאתה כותב שהצפייה אסורה למי שלא מלאו לו 17/18 שנה בעוד שאתה בן 15 (?)...
Printable View
אתה יודע, זה די צבוע שאתה כותב שהצפייה אסורה למי שלא מלאו לו 17/18 שנה בעוד שאתה בן 15 (?)...
[QUOTE=LordAbizi;1362698]אתה יודע, זה די צבוע שאתה כותב שהצפייה אסורה למי שלא מלאו לו 17/18 שנה בעוד שאתה בן 15 (?)...[/QUOTE]
שהאנשים ידעו שהאנימה לא מיועדת לילדים קטנים.
לי אין בעיה עם תכנים כאלו- אז לא אכפת לי שאני לא בגיל 18- רק הזהרתצי ילדים קטנים.
[quote=Rias Gremory;1362699]שהאנשים ידעו שהאנימה לא מיועדת לילדים קטנים.
לי אין בעיה עם תכנים כאלו- אז לא אכפת לי שאני לא בגיל 18- רק הזהרתצי ילדים קטנים.[/quote]
הבעיה העיקרית שלי היא עם המילה "אסור". "לא מומלץ", "הצפייה על אחריות הצופה", או מה לא, שיהיה, אבל כשאתה כותב "אסור" זה כבר צביעות.
[QUOTE=Askeladd;1362689]הבנתי אבל היה תקטע הזה שאני עוד לא מבין מפרק 1 תויכוח בין וייבר לבלונדיני שאני מתקשה לזכור תשם שלו הבנתי שהם התווכחו על קסם משהו אבל על מה בדיוק?
וסיימתי את פרק 5, הבנתי תדוגמא שלך על ריידר הוא כזה אדיר!!!,[COLOR="Yellow"]הוא גרם לברסרקר לסגת ולמאסטר של לאנסר כעיקרון לבזבז סתם קומנד ספיל [/COLOR]
עריכה:והקטע שהוא הגן על וויבר היה מדהים P:[/QUOTE]
הוויכוח היה על זה
משפחה מורישה לבנים שלה את הקסם שלה ככל שעובר דור כך הקסם נהיה חזק יותר
וייבר טען שלמרות שהוא בה ממשפחה שהקסם שלה עדיין לא עבר מספיק דורות הוא עדיין חזק למרות צעירותו וברצונו להתקבל למשהו או משהו כזה
והמאסטר של לאנסר. כן גם אני שחכתי את השם שלו... טוען שרק מדור מסויים הוא יהיה מספיק חזק ...
בערך
[QUOTE=LordAbizi;1362701]הבעיה העיקרית שלי היא עם המילה "אסור". "לא מומלץ", "הצפייה על אחריות הצופה", או מה לא, שיהיה, אבל כשאתה כותב "אסור" זה כבר צביעות.[/QUOTE]
בסדר שינתי את מה שכתבי, עכשיו בסדר?
מבחינתי כן.
[QUOTE=geostri;1362703]הוויכוח היה על זה
משפחה מורישה לבנים שלה את הקסם שלה ככל שעובר דור כך הקסם נהיה חזק יותר
וייבר טען שלמרות שהוא בה ממשפחה שהקסם שלה עדיין לא עבר מספיק דורות הוא עדיין חזק למרות צעירותו וברצונו להתקבל למשהו או משהו כזה
והמאסטר של לאנסר. כן גם אני שחכתי את השם שלו... טוען שרק מדור מסויים הוא יהיה מספיק חזק ...
בערך[/QUOTE]
או..תודה P:
כן גם כנראה בגלל זה הוא אמר לו משהו בסגנון הזה של:"האם תינוק לומד לדבר לפני שהוא מבקש רשות מהוריו" או מה שזה לא יהיה
סיימתי את פרק 6, בלובירד והמאסטר שלו פסיכופתים רציניים....
ואהבתי תקשר בין קירי לקיריטסוגו, ז"א איך שהם חוקרים אחד על השני(שזה כבר מפרק 1) זה מזכיר לי משום מה את DEATH NOTE
וגם תשיחה של גילגמיש וקירי על התענוג והכל, אני עדיין מתחרפן ממחשבות איך קירי יהפוך להיות המאסטר שלו
[QUOTE=Rias Gremory;1362704]בסדר שינתי את מה שכתבי, עכשיו בסדר?[/QUOTE]
תכלס גם אתה לא בדיוק בן 17 XD
[quote=Ilan;1362709]תכלס גם אתה לא בדיוק בן 17 XD[/quote]
נו אוקיי אבל עכשיו הוא לא אוסר על עצמו לראות את זה, אז עכשיו הכל בסדר.
אני אסביר את ההבט בטרוף שלי שבא לידי ביטוי בהודעות האחרונות שלי. בסיפור שלי בפרק 29 אחת הדמויות מאפיינת מישהו אחר כך:
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"לא נראה לי. לאנבסיל יש נטייה טורדנית למצוא אמיתות. אם אתה לא שמת לב לזה, אני בוודאות שמתי לב. אני בטוחה שכל עוד לא אמרת שום דבר, אז לא שיקרת, ולכן הוא לא יתקן אותך, אבל אם כן תשקר, הוא יתקן אותך בהזמדנות הראשונה" אמרה פינלה[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
ואת המשפט הזה אפשר להגיד עליי.
כל עוד אני לא רואה שגיאה, אני יכול להתעלם מהר שמתפוצץ חמש מטר ממני. ברגע שאני רואה משהו לא בסדר אז אני כבר אדבר.
טוב בסדר גי תכלס אין מגבלת גיל באינטנרט לרעת הילדים הצעירים אני כבר בן 17 אז אני כבר לא מחשיב את עצמי קטין..
נאמ אני אמשיך לכתוב את התגובה יותר מאוחר (:
על איזה סדרה אתם מדברים?
[QUOTE=ttrrtte;1362716]על איזה סדרה אתם מדברים?[/QUOTE]
Highschool DxD
על אצ'י בכללי
על הסיפור שלי מן הסתם...
[QUOTE=Rias Gremory;1362718]Highschool DxD[/QUOTE]
השקעתי בתגובה בונה @:
לך תראה @:
כתבת 20 פרקים מבלי לפרוש- מרשים
[quote=Ilan;1362727]כתבת 20 פרקים מבלי לפרוש- מרשים[/quote]
35 למען האמת + כמה קטעים שלא קשורים לרצף העלילתי. פרסמתי רק 13, כי הפורום (ואני!) לא רצו יותר.
[QUOTE=LordAbizi;1362729]35 למען האמת + כמה קטעים שלא קשורים לרצף העלילתי. פרסמתי רק 13, כי הפורום (ואני!) לא רצו יותר.[/QUOTE]
@:
לא נשכח ולא נסלח
[quote=Flupy;1362731]@:
לא נשכח ולא נסלח[/quote]
אתה זה לא הפורום. ברוב קולות של כל משתמשי הפורום מינוס 1 כנגד 1, הוכרע שאין צורך להמשיך את הסיפור שלי. נתתי מספיק הזדמנויות לפורום לחשוב אחרת.
אז מתי אתה מפרסם את הספר?
אז לא נשכח ולא נסלח לפורום ):
פורום ימניאק!
[quote=Ilan;1362734]אז מתי אתה מפרסם את הספר?[/quote]
הוא רחוק מאוד מסיום, אז כנראה לעולם לא, כי לא כתבתי פרק כבר למעלה מחצי שנה, ועוד סיבה שלעולם לא זה כי לקרוא חלק מהפרקים שכתבתי (במיוחד פרקים 17-23) גורמים לי עדיין להתחרפן קצת.
אז תגרום לאנשים אחרים להתחרפן :)
יואואו!!!! נלחם נגד ראש צוות פלסמה בטירה, נותר לי דרדיגון עם 70 חיים כשלו בישארפ האחרון עם חיים מלאים, תוקף אותי ומותיר אותי על 4 Hp!!!!!!!!!!!!! ואז החזרתי ברבנג' של 120 שעושה לו כפול 4 משמע 520 דמג' איזה קטע ><
מישהו אמר אוכל?
עוד 105 דקות מבחן בלוגיקה מתמטית, המבחן האחרון שנותר לי מסמסטר ב'.
אופיר התחלתי לראות Himym
וגיליתי מה הדרך הכי קלה לזרוק בחורה שרק הכרתי XD
[QUOTE=Ilan;1362745]אופיר התחלתי לראות Himym
וגיליתי מה הדרך הכי קלה לזרוק בחורה שרק הכרתי XD[/QUOTE]
סוף סוף התקדמת לסדרות אמריקאיות, אחרי זה תראה משחקי הכס.
אה כן והדרך זה להגיד שאתה אוהב אותה אל תנסה לבחון מכור כמני )))))):
Phone Five קרע אותי.
[QUOTE=Ilan;1362750]Phone Five קרע אותי[/QUOTE]
אתה כולה בפרק 3? ))))))))))))))))))))))))))))))))):
עד שבוע הבא אני רוצה שתסיים תסדרה ):
פרק 4 ***
קרב מגע זאת אומנות לחימה גורילית המפותחת על ידי צה"ל לול
למישו יש אתר מהיר להעלת תמונות?
אני מחכה כבר שעתיים שיעלה לי><'
(לא סיז\אימג' שוק)
[QUOTE=ttrrtte;1362770]למישו יש אתר מהיר להעלת תמונות?
(לא סיז\אימג' שוק)[/QUOTE]
tinypic.com
היי כולם
Imgur
יש את tinypic
[QUOTE]היי כולם[/QUOTE]
מה קורה?
טנקס
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51025[/url]
np
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51024[/url]
ישראפ, אבל זה לא מעלה סוג קובץ כלשהו..