אני לא מוצא הורדה נורמלית לסטורם סילבר!!!!!! מישהו יכול להביא לי בכלל? ממש אודה לו
Printable View
אני לא מוצא הורדה נורמלית לסטורם סילבר!!!!!! מישהו יכול להביא לי בכלל? ממש אודה לו
מחר אני הולך לנסות את הנובל של Sao
[QUOTE=Teemo;1391920]שיא ההתעניינות[/QUOTE]
רק באחת עשרה יהיה מעניין
ד"א החברים שלך מחיפה בפיגור מול ב"ש
גיל יא מגניב ײַ
מי מחכה לfood battle 2012?
מזה?
[QUOTE=PizzaBlaster;1391940]ניצן, אני ארדוף אותך עד סוף ימייך! את עדיין חייבת לי תמונה!
ולא, אני לא אסתפק בעוגיות שהבאת לי![/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]היה תנאי[/COLOR][/B]
קודם תמונה של שחר עם חולצה של ריאל/מנשק את הסמל
סיימתי לשכתב את פרק 4 בסיפור שלי. מחר כבר יתחיל ראש השנה, שבו מצפה לי הרבה עבודה של טופולוגיה, תורת גלואה, והתכוננות למבחן בקורס 'ראשיתה של ארופה'. וכמובן, סיום הפוקדע...
[QUOTE=Protgas D. Ace;1391948]מחר אני הולך לנסות את הנובל של Sao[/QUOTE]
כמו שצריך!
במקרה ובאמת תצליח לסיים את הווליום הראשון והשני. (סייד סטוריס)
תראה כמה דברים שהם החסירו פשוט מפחיד.
הם אפילו דילגו את צ'אפטר 16.5 שזה דבר שלא יאומן!...
נו מישהו יכול להביא לי?
סיימתי את כל ביצי ההפתעה שהיו לי. השרשרת הבאה מראה כמה ביצי הפתעה קניתי בחו"ל בכל הזמנים. כל חוליה בשרשרת זו קפסולה של ההפתעה. (גם הקפוסלה שבאמצע כמובן נכללת בספירה, אבל היא לא בשרשרת כי היא קצת נהרסה והיא גורמת לשרשרת להפתח. השרשרת יכולה להכרך סביב הצוואר שלי 3 פעמים, רק כדי שתקבלו סדר גודל על האורך שלה).
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/5624/20120915211931.jpg[/IMG]
זה בערך כמו קטע בספרי לימוד באנגלית נכון?אם כן זה לא ממש ביג דיל לקרוא את זה,פשוט צריך להיות רגיל לקרוא את הדברים האלה
עומר, יש לך הורדה מקורית לפוקימון סטורם להביא לי? אני חורש את גוגל ולא מוצא..
שלום לכולם 3:
[URL]http://dl.poke-mega.org/pokemon-sacred-gold-storm-silver-u-nintendo-ds/[/URL]
חתימה חדשה
אתה יכול לראות את כולם ב-gogoanime אתה יודע
[QUOTE=Protgas D. Ace;1391964][URL]http://dl.poke-mega.org/pokemon-sacred-gold-storm-silver-u-nintendo-ds/[/URL][/QUOTE]
למה לעזאזל זה ברוסית???
[url]http://turbobit.net/tbjnua0ib5jj/Pokemon_Storm_Silver_v1.04.rar.html[/url]
אין לי מושג,אבל זה השרתים שיש שם,הם עובדים מצוין המשחק עצמו לפעמים לא כל כך
מה זאת אומרת לא כל כך?
יש קריסות ולאגים לפעמים,אבל אם זה קורה בזמן הליכה בלי שום קרב תעשה סייב,תצא ותיכנס וזה עובד פיקס לכמה דקות,אבל בזמן קרב...
אז מה שווה להוריד אם זה דפוק כל הזמן.. אם כבר כמה הזמן המשחק קיים? חיפשתי בכל גוגל ואפילו ויקיפדיה מאמרים על המשחק הזה ולא היה כלום..אפילו בקושי תמונות היה בגוגל
בארסה :)
מכבי חיפה :\
זה משחק ערוך מה פתאום שהוא יהיה בויקיפדיה? זה אנשים שהם לא ניטנדו עשו
שווה לשחק איתו שהוא עובד טוב,זה לא כל 5 דקות נתקע,זה קורה פעם ב...וגם זה שאתה משחק מלא זמן רצוף בלי לצאת
אה זה ערוך? חח כיאלו בגרסא של Silver המחודש ?
זה Soul Silver המשחק שיצא לפני שנתיים אפילו יותר שזה רי-מייק של סילבר שהיה בגיימבוי,רק שמישהו ערך אותו,שינה את המכונים,מביא פוקימונים מתנה,שינה את הפוקימונים בשדות [אפשר למצוא בידוף בשדה שליד ניו-ברק] זה מוגבל עד דור 4 אבל מקבלים את הנשיונאלדקס+ג'וטודקס בהתחלה
יאי השתנה לי הכינוי עוד פעם היום.-הבאג הלך
מזל טוב Xd
סאפ, מה המצב אנשים
אחחח איזה דפוק חבר שלי ))):
וואו אביזי יא סטלן אפילו אני לא אוכל כ"כ הרבה ביצי הפתעה Xd
[quote=Guns N Roses;1391982]אחחח איזה דפוק חבר שלי ))):
וואו אביזי יא סטלן אפילו אני לא אוכל כ"כ הרבה ביצי הפתעה Xd[/quote]
אתה מודע לכך שהביצים האלו הן מהסוג הישן שלא קיים בארץ יותר, ושהדרך היחידה להשיג אותו זה לקנות אותו בחו"ל..? (להבדיל אלפי הבדלות מKINDER JOY המקולל)
מגניב ... וכן נסיתי את הsoul silver..לא כ''כ אהבתי אותו...
עכשיו עוד מעט יוריד לי את המשחק ונראה איך הוא..מקווה שזה לא יהיה יותר מידי באגים וכאלה
עומואים תגיבו לי לחתימה ):
דאמט זה נדפק לי ההורדה..
[QUOTE=LordAbizi;1391984]אתה מודע לכך שהביצים האלו הן מהסוג הישן שלא קיים בארץ יותר, ושהדרך היחידה להשיג אותו זה לקנות אותו בחו"ל..? (להבדיל אלפי הבדלות מKINDER JOY המקולל)[/QUOTE]
ברור שאני מודע לזה ... אחינו, אני הייתי מחסל ארגזים של זה XD
אבל איזה דפוק זה, הוציאו את הקלאסיות מהחוק בגלל שעלולים לבלוע את ההפתעה XDDDDDDDD
ואיתי- חתימה שמעקסית~
[quote=Guns N Roses;1391988]ברור שאני מודע לזה ... אחינו, אני הייתי מחסל ארגזים של זה XD
אבל איזה דפוק זה, הוציאו את הקלאסיות מהחוק בגלל שעלולים לבלוע את ההפתעה XDDDDDDDD
ואיתי- חתימה שמעקסית~[/quote]
פשוט רציתי לוודא, כי כשאמרת שאפילו אתה לא אוכל כל כך הרבה זה נשמע מוזר, משום שאי אפשר לאכול את הביצים האלו על בסיס יומיומי, אלא אם כן ייבאו לך לאחרונה אספקה של כאלה מחו"ל. בכל מקרה, הכמות שיש לי כאן זה בערך שנה של איסוף. (שבה היו 4 נסיעות לחו"ל שבהן הצטיידתי בביצי הפתעה)
[QUOTE=LordAbizi;1391991]פשוט רציתי לוודא, כי כשאמרת שאפילו אתה לא אוכל כל כך הרבה זה נשמע מוזר, משום שאי אפשר לאכול את הביצים האלו על בסיס יומיומי, אלא אם כן ייבאו לך לאחרונה אספקה של כאלה מחו"ל. בכל מקרה, הכמות שיש לי כאן זה בערך שנה של איסוף. (שבה היו 4 נסיעות לחו"ל שבהן הצטיידתי בביצי הפתעה)[/QUOTE]
סתם שתדע- תפסו שניים שקנו בארה"ב וניסו להביא להונגריה, ותבעו אותם על 5000$ + מעצר לשבוע :O
אז תזהר קצת.
עומר ההורדה באתר הורדה הרוסי לא נותן לי להוריד את המשחק בכלל
הsoul silver דומה לסטורם? נגיד עם דור 4 ועם כל מה שיש ..
נשאלת השאלה: האם לרסק את כל הליגה עם הראיקווזה Modest (שזה טוב כי Outrage מיוחד בדור הזה) או לחסל אותה רגיל?
ברור שהשלכתי ישר מאסטאר בל כאילו אפשר לתפוס ראיקווזה עם שישייה של רמות 45..
[quote=Guns N Roses;1391994]סתם שתדע- תפסו שניים שקנו בארה"ב וניסו להביא להונגריה, ותבעו אותם על 5000$ + מעצר לשבוע :O
אז תזהר קצת.[/quote]
חשבתי שבארה"ב גם נאסרה המכירה של זה..?
אם הם קנו בהונגריה ורצו להביא לארה"ב זה יותר הגיוני, אבל ידוע גם שאמריקנים הם עם קצת משוגע. מתי בפעם האחרונה בדקו אותך במכס בנתב"ג...