-
בוקר. חזרתי מטיול של 6 שעות וקצת רמת הגולן ): אני שפוך מעייפות אז אל נא תרגיזוני (:
[QUOTE=Ziggs;1399400]אם תסתכל על נקודת ההתחלה של דור [בתור סתם עוד נוב בשם ארכאוס] ולמה שהוא הגיע היום הוא עבר דרך ארוכה O:[/QUOTE]
יאיי מעריכים את הדרך הארוכה והמפרכת שעשיתי (:
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399496]זה נהרס ברגע שעלו מי זה הקירא המחליף
אם זה היה תלוי בי,הייתי אומר לו לרשום את כל הנוכחים בחדר,לראות שכולם מתים,ואז למחוק את השם של ראיטו,ואז להחיות אותו,זה עובד,ככה זה היה ב-episode 0 במנגה[/QUOTE]
עומר אתה מוכן להבין שהחוק הזה מעולם לא הוזכר באנימה? לכן, מבחינת האנימה, החוק הזה לא קיים.
-
מנגה מנצחת אנימה,היה במנגה,אמור להיות גם באנימה זה שקירא לא השתמש בזה זה לא אומר שזה לא קיים
-
[quote=Ilan;1399494]כן.. ככה הוא היה מת..
הטעות הכי גדולה של לייט הייתה שהוא פשוט לא נתן לו דף ייעודי להריגות שהוא לא יכל להיפרד ממנו כמו דף כזה בשעון או דבר כזה ברגע שהוא סמך על מישהו אחר פה זה נהרס..[/quote]
לא נכון. הטעות שלו הייתה שהוא ראה את עצמו כחלק הכרחי מהעולם שהוא ניסה ליצור. כשתראו קוד גיאס, תראו גישה נוספת לעניין ה"יצירת עולם חדש".
-
[QUOTE=Ilan;1399448][IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080131063208/devilmaycry/images/7/77/Berial0.jpg[/IMG]
חייקינים..
וכן אני נורמלי אני פשוט אומר את האמת בפנים לאף אחד באמת לא אכפת.[/QUOTE]
סורטר זה דמות מהמיתולוגיה הנורדית אידיוט.
עזוב את זה שwitch hunter יצא לפני DMC 4
-
[QUOTE=LordAbizi;1399509]לא נכון. הטעות שלו הייתה שהוא ראה את עצמו כחלק הכרחי מהעולם שהוא ניסה ליצור. כשתראו קוד גיאס, תראו גישה נוספת לעניין ה"יצירת עולם חדש".[/QUOTE]
נכון שהם דומים?
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/2/83319.jpg[/IMG] [IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/11/30271.jpg[/IMG]
הימני מקוד גיאס, השמאלי מגינטאמה.
מחר גינטאמה חוזרת בפרקים חדשיים:D
-
[QUOTE=ジンベエ;1399513]נכון שהם דומים?
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/2/83319.jpg[/IMG] [IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/11/30271.jpg[/IMG]
מחר גינטאמה חוזרת בפרקים חדשיים:D[/QUOTE]
מה פרקים חדשים
חשבתי שזה רק אנימציות חדשות לדברים ישנים
-
[quote=אמאש'ך;1399514]מה פרקים חדשים
חשבתי שזה רק אנימציות חדשות לדברים ישנים[/quote]
זה גם וגם .,
לפי מה שהבנתי ימי חמישי פרקים חדשים.
ימי שני בשעה ששודרה יגוי הו Z ישודרו פרקים ישנים עם אנמציות חדשות.
-
[quote=ジンベエ;1399513]נכון שהם דומים?
מחר גינטאמה חוזרת בפרקים חדשיים:D[/quote]
הם לא דומים...
-
טוב אבל בליאל יותר בדאס ):
שמעו [COLOR="Yellow"]אחרי שL מת[/COLOR] רייטו עשה תוכניות מטומטמות הן לא היו גאוניות כמו בהתחלה עם הזמן הטימטום גובר..
-
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא
שחר תייג את הנו"ד כlol וleague of legends
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
-
-
Meh..
אגב הקטע עם המחק הוא לא קאנון וזה די מטומטם סך הכל..
העוזר שלו היה צריך להוסיף את השם של לייט לרשימה במקום לצעוק ללייט שטויות.. וזה היה יוצא כמתיחה או משהו..
-
[QUOTE=LordAbizi;1399517]הם לא דומים...[/QUOTE]
רואים שלא ראית גינטאמה.
אתה רואה פאי בראין? זאת נראה לי אנימה שאולי תואהב.
-
[QUOTE=Ilan;1399518]טוב אבל בליאל יותר בדאס ):
שמעו [COLOR="Yellow"]אחרי שL מת[/COLOR] רייטו עשה תוכניות מטומטמות הן לא היו גאוניות כמו בהתחלה עם הזמן הטימטום גובר..[/QUOTE]
שתוק
פשוט שתוק
-
-
[quote=♣לשתות♣;1399519]לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא
שחר תייג את הנו"ד כlol וleague of legends
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/quote]
זה הייתי אני (:
[quote=Ilan;1399522]Meh..
אגב הקטע עם המחק הוא לא קאנון וזה די מטומטם סך הכל..
העוזר שלו היה צריך להוסיף את השם של לייט לרשימה במקום לצעוק ללייט שטויות.. וזה היה יוצא כמתיחה או משהו..[/quote]
אבל זה היה במנגה
[quote=Ilan;1399518]טוב אבל בליאל יותר בדאס ):
שמעו [COLOR=yellow]אחרי שL מת[/COLOR] רייטו עשה תוכניות מטומטמות הן לא היו גאוניות כמו בהתחלה עם הזמן הטימטום גובר..[/quote]
הוא הרגיש שבלעדיו אין לו באמת תחרות
-
[QUOTE=Ilan;1399518]טוב אבל בליאל יותר בדאס ):
שמעו [COLOR="Yellow"]אחרי שL מת[/COLOR] רייטו עשה תוכניות מטומטמות הן לא היו גאוניות כמו בהתחלה עם הזמן הטימטום גובר..[/QUOTE]
בליאל הפסיד
סורטר יותר מידי חזק
כן
בליאל יותר בדאס
הא דרך אגב סורטר שרף את האלים.
-
-
[quote=Amitlv;1399521]פז"מ
זה פרק זמן מסויים?[/quote]
פרק זמן מינימלי (נראה לי)- מונח צבאי.
[quote=ジンベエ;1399523]רואים שלא ראית גינטאמה.
אתה רואה פאי בראין? זאת נראה לי אנימה שאולי תואהב.[/quote]
לא. אני לא רואה אנימות. יש לי חבר שרואה אנימות ואת מה שהוא חושב שאני אוהב הוא מראה לי. ככה הגעתי לקוד גיאס. רק שתי אנימות ראיתי בגלל בחירה משלי - יוגיהו GX, ודרגון בול קאי.
-
[QUOTE=Flupy;1399527]בליאל הפסיד
סורטר יותר מידי חזק
כן
בליאל יותר בדאס
הא דרך אגב סורטר שרף את האלים.[/QUOTE]
עזוב את אילן
סורטר קורע את בליאל בלי מנה בכלל ):
-
[QUOTE=LordAbizi;1399529]פרק זמן מינימלי (נראה לי)- מונח צבאי.
לא. אני לא רואה אנימות. יש לי חבר שרואה אנימות ואת מה שהוא חושב שאני אוהב הוא מראה לי. ככה הגעתי לקוד גיאס. רק שתי אנימות ראיתי בגלל בחירה משלי - יוגיהו GX, ודרגון בול קאי.[/QUOTE]
הייתי קרוב
-
[quote=אמאש'ך;1399531]עזוב את אילן
סורטר קורע את בליאל בלי מנה בכלל ):[/quote]
סורטר לא צריך לתקוף, סורטר הוא האדון של כל הלהבות החיות.
בליאל הוא החייל שלו D:
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1399529]פרק זמן מינימלי (נראה לי)- מונח צבאי.
לא. אני לא רואה אנימות. יש לי חבר שרואה אנימות ואת מה שהוא חושב שאני אוהב הוא מראה לי. ככה הגעתי לקוד גיאס. רק שתי אנימות ראיתי בגלל בחירה משלי - יוגיהו GX, ודרגון בול קאי.[/QUOTE]
שתיים מהאנימות הכי גרועות ששמעתי עליהן.
-
[quote=♣לשתות♣;1399536]שתיים מהאנימות הכי גרועות ששמעתי עליהן.[/quote]
דעתך היא דעתך.
-
אביזי מה עם האשכול Civ? יש לי הורדה בשבילך
-
[quote=!!!;1399538]אביזי מה עם האשכול Civ? יש לי הורדה בשבילך[/quote]
כתבתי אותו, אני נותן לו לנוח יומיים, מחר יעברו היומיים, אני אקרא אותו שוב, אתקן דברים, ואפרסם. ככה מפרסמים טקסטים. (אגב, לא יהיה בו הרבה מידע טכני - זה בעיקר מדריך מושגים ענק למשחק)
-
[quote=אמאש'ך;1399531]עזוב את אילן
סורטר קורע את בליאל בלי מנה בכלל ):[/quote]
טוב אבל בליאל נראה יותר מגניב ): הוא גם הבוס השלישי הכי חלש בDMC4 (אחרי דאגון ודנטה בשלב הראשון (לפחות בשבילי כי קשה יותר להביס אותו מ2 האחרים בDMD))
סגי מה יש לך? אתה פאנבוי של אופיר.
-
תגיד עומר מה הקטע שלך של להגיב בנושאים ולשים שם את הקישור לנושא?
-
[QUOTE=Ilan;1399541]טוב אבל בליאל נראה יותר מגניב ):[/QUOTE]
אתה מעדיף גוש של סלעים על בריון עבריין באדאס מדהים שעולה באש?
-
-
אתם יודעים יש לי דימוי מצויין לפורום הזה.... כמו שלבנון נשלטת בידי החיזבאללה הפורום הזה נשלט בעקיפין ע"י נדב והמאפיה שלו [הסגנים שקד ופלופי והזוטרים אילן ואופיר (השמאלני)]
דרך אגב לא לשאול מה הפואנטה כי אין זה סתם דעה
-
בליאל הוא לא גוש סלע.. שער הגיהנום שלו הוא גוש סלע אבל לא בליאל..
חוץ מזה בליאל הוא אחד שאין לי אסטרטגייה כל כך טובה נגדו בdmd :( נגד דאגון ואגנוס אני תמיד מנצח ונגד אצ'ידה אני עוד מסתדר) ברמות קושי אחרות הוא אחד הקלים..
-
[QUOTE=Ilan;1399541]טוב אבל בליאל נראה יותר מגניב ): הוא גם הבוס השלישי הכי חלש בDMC4 (אחרי דאגון ודנטה בשלב הראשון (לפחות בשבילי כי קשה יותר להביס אותו מ2 האחרים בDMD))
סגי מה יש לך? אתה פאנבוי של אופיר.[/QUOTE]
בליאל ממש לא נראה יותר מגניב :@
-
-
לבליאל יש חרב לסורטור אין חרב ):
טוב.. בסדר אני לא מכיר את סורטור איזסו מנגה זאת?
-
-
[QUOTE=Ilan;1399552]לבליאל יש חרב לסורטור אין חרב ):
טוב.. בסדר אני לא מכיר את סורטור איזסו מנגה זאת?[/QUOTE]
סורטר לא צריך חרב
היה רק שני אנשים שבכלל הצליחו לתקוע בו חרב וגם זה בקושי
-
בליאל הובס על ידי 3 שדים ספרדה(שתכלס לפי Dmc הוא הביס את כל הגיהנום ואחותו), נרו ודנטה שחיסל אותו סופית. טוב אז הוא חלש יותר כי הוא הפסיד לנרו במשימה 2.
לוקס אתה יודע שאתה מגיע למסקנות מפגרות?