-
[QUOTE=מונקי;1426118]the rock:
"למה זה...רגע יכול להיות שהוא רוצה שאני הפגע במתקפה פיזית יותר אז איווי שלח מתך של כדורי צל" אתה אומר וגהה בעצמך על כך שהבנתה וכפי שצוויתה אווי שולח מספר גדול של כדורי צל אשר כולם פוגעים בלומברה אשר אנו מנסה להתחמק מרף אחד מהם, "עבודה טובה לומברה" אומר איתן בגיחוח למראה לומברה הפצצוע וענן גדול של אבק אשר יוצא מעליו ומתפזר בסביבת המגרש לפתע את רואה כי אווי אינו מסוגל לזוז והוא קפוא עם מבט מפוחד על פינו החמודות אחיו אצל אמילי מתחיל לבכות ולהתפרע ביצא כל כך עד שאמילי נעלצת להכניסו לפוקדור דבר שמלחיץ עוד יותר את אווי, "ועכשיו לומבה תשתמש בנזק שלך בהתמדה" אומר איתן וצוחק בעוד שלומברה שולח קרן ענקית לעברו של אווי המשותק "עם זה יפגע עכשיו האווי הזה גמור!"
[/QUOTE]
"איווי אנו מכירים זמן קצר אבל מהרגע שראיתי אותך ראיתי ניצוץ של רוח קרב עכשיו בוא נראה לו אותה מכה אחת של כדור צל בכל הכח בשבילי איווי." אני אומר והולך על האופציה האחרונה.
-
the rock:
"איווי אנו מכירים זמן קצר אבל מהרגע שראיתי אותך ראיתי ניצוץ של רוח קרב עכשיו בוא נראה לו אותה מכה אחת של כדור צל בכל הכח בשבילי איווי." אתה אומר לאווי במחשב שזו האופציה האחרונה, אווי נראה נרגש ומזיל דמעה של שמחה ומשתרר כדור צל בקושי רב ורק כשהפה שלו זז וכולו קפוא, הכדור מסתחרר מעל ומתחת לקרן האדירה שלומברה החבול שולח ולבסוף שני המתקפות פוגעות בשני הפוקימונים ושניהם מתעלפים.
"עבודה מעולה לומברה,אבל ההתקפה הזו הייתה לא מתחשבת מיצידי" לוחש איתן לפוקדור של לומברה בעודו מחזיר אותו ואז מודיע בקול "אבל הקרב הזה עוד לא נגמר אז מי היה הפוקימון השני שלך?"
Gallade123:
"כן תודה" אתה עונה בנימוס להצעתה של האחות ג'יו ואז אומר בשאלה "אני רוצה להחליף פוקימון, איך אני עושה את זה?"
"זה פשוט מאוד,אתה מכניס את שם הפוקימון שאתה רוצה להחליף,ורושם בתחתית העמוד איזה פוקימונים תרצה לקבל, בנוסף כדי לזרז את התהליך אתה יכול לחפש רצוי סקווירטל במערכת בחיפוש והוא יוביל אותך לכל המודעות בהם נבחר סקווירטל כאחד הפוקימונים הרצויים להחלפה. מסבירה האחות ג'יו ואז מוסיפה "וכאשר תמצע החלפה תקרא לי ואני יאשר אותה,רבים דורשים הוחכה כי המאמן יכול לטפל בפוקימון אותו הוא מקבל ורק אחות מוסמכת רשאית לתת אישור זה." היא מסיימת ומתחילה ללכת לכיוון המרפאה.
-
[QUOTE=מונקי;1426248]
Gallade123:
"כן תודה" אתה עונה בנימוס להצעתה של האחות ג'יו ואז אומר בשאלה "אני רוצה להחליף פוקימון, איך אני עושה את זה?"
"זה פשוט מאוד,אתה מכניס את שם הפוקימון שאתה רוצה להחליף,ורושם בתחתית העמוד איזה פוקימונים תרצה לקבל, בנוסף כדי לזרז את התהליך אתה יכול לחפש רצוי סקווירטל במערכת בחיפוש והוא יוביל אותך לכל המודעות בהם נבחר סקווירטל כאחד הפוקימונים הרצויים להחלפה. מסבירה האחות ג'יו ואז מוסיפה "וכאשר תמצע החלפה תקרא לי ואני יאשר אותה,רבים דורשים הוחכה כי המאמן יכול לטפל בפוקימון אותו הוא מקבל ורק אחות מוסמכת רשאית לתת אישור זה." היא מסיימת ומתחילה ללכת לכיוון המרפאה.[/QUOTE]
"אוקיי, תודה האחות ג'וי." אני אומר לה ומחפש רצוי סקווירטל במערכת החיפוש וממתין כדי לראות את התוצאות.
-
[QUOTE=מונקי;1426248]the rock:
"איווי אנו מכירים זמן קצר אבל מהרגע שראיתי אותך ראיתי ניצוץ של רוח קרב עכשיו בוא נראה לו אותה מכה אחת של כדור צל בכל הכח בשבילי איווי." אתה אומר לאווי במחשב שזו האופציה האחרונה, אווי נראה נרגש ומזיל דמעה של שמחה ומשתרר כדור צל בקושי רב ורק כשהפה שלו זז וכולו קפוא, הכדור מסתחרר מעל ומתחת לקרן האדירה שלומברה החבול שולח ולבסוף שני המתקפות פוגעות בשני הפוקימונים ושניהם מתעלפים.
"עבודה מעולה לומברה,אבל ההתקפה הזו הייתה לא מתחשבת מיצידי" לוחש איתן לפוקדור של לומברה בעודו מחזיר אותו ואז מודיע בקול "אבל הקרב הזה עוד לא נגמר אז מי היה הפוקימון השני שלך?"
[/QUOTE]
"עבודה מעולה איווי." אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
"אוקיי סקווירטל זה תורך עכשיו צא" אני אומר ומוציא את סקווירטל.
-
the rock:
מזל טוב ליום הולדת
--------------------------------
"עבודה מעולה איווי." אתה אומר לעברו של אווי המעולף ומחזיר אותו לפוקדור,"אוקיי סקווירטל זה תורך עכשיו צא" תה אומר בתשובה לשאלה של איתן ומוציא את סקווירטל מהפוקדור, סקווירטל לעומת אווי נראה מפוחד בסביבת הדשא ונראה כי הוא מבין כי הוא הולך להילחם בקרב שידו על התחתונה בו.
"אתה מוציא סקווירטל כדי להילחם במכון לפוקימוני עשב?" איצן שואל בציניות ומתחיל לצחוק בקול, ולאחר שהוא נרגע הוא אומר "טוב יש לי פוקימון מושלם לקרב הזה,צא הופיף", וזורק פוקדור וממנו יוצא יצור ירוק עם זוג עלים ירוקים על ראשו ([IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/187.png[/IMG]) "הופיף תשתמש בכדור אנרגייה!" אומר איתן בשנית והופיף הקטן מתחיל להוציא כדור גדול וירוק מפיו.
Gallade123:
"אוקיי, תודה האחות ג'וי." אתה אומר לאחות ג'יו ומתחיל לחפש באופציית החיפוש "רצוי סקווירטל".
המחשב מתחיל לחפש ומציג מסך טעינה ולאחר כמה שניות הוא מציג תוצעות רבות אתה עובר כמה עמודים וכל ההצעות שאתה מוצא הם של מגיקאפ בעותו זמן האחות ג'יו מגיעה עליך שוב ושואלת "נו מצאתה החלפה?"
-
[QUOTE=מונקי;1426312]
Gallade123:
"אוקיי, תודה האחות ג'וי." אתה אומר לאחות ג'יו ומתחיל לחפש באופציית החיפוש "רצוי סקווירטל".
המחשב מתחיל לחפש ומציג מסך טעינה ולאחר כמה שניות הוא מציג תוצעות רבות אתה עובר כמה עמודים וכל ההצעות שאתה מוצא הם של מגיקאפ בעותו זמן האחות ג'יו מגיעה עליך שוב ושואלת "נו מצאתה החלפה?"[/QUOTE]
"בינתיים לא. כל ההצעות הם על מג'יקארפ. את בטוחה שהמכשיר לא מקולקל?" אני אשאל אותה.
-
Gallade123:
"בינתיים לא. כל ההצעות הם על מג'יקארפ. את בטוחה שהמכשיר לא מקולקל?" אתה אומר לאחות ג'יו בשאלה.
"כמובן שלא, תנסה לחפש בצורה שונה אולי תנסה לרשום גם פוקימונים שתרצה להחליף בשבילו" היא מסבירה ואז מוסיפה "הא וכדי שתבדוק גם את את הדף של סקווירטל יכול להיות ששלחו לך הצעות עליו.
-
[QUOTE=מונקי;1426314]Gallade123:
"בינתיים לא. כל ההצעות הם על מג'יקארפ. את בטוחה שהמכשיר לא מקולקל?" אתה אומר לאחות ג'יו בשאלה.
"כמובן שלא, תנסה לחפש בצורה שונה אולי תנסה לרשום גם פוקימונים שתרצה להחליף בשבילו" היא מסבירה ואז מוסיפה "הא וכדי שתבדוק גם את את הדף של סקווירטל יכול להיות ששלחו לך הצעות עליו.[/QUOTE]
"אוקיי, אני ינסה, תודה." אני מודה לה, בודק את הדף של סקווירטל ואז אני מנסה לחפש מישהו שרוצה להחליף לארביטר.
-
[QUOTE=מונקי;1426312]the rock:
מזל טוב ליום הולדת
--------------------------------
"עבודה מעולה איווי." אתה אומר לעברו של אווי המעולף ומחזיר אותו לפוקדור,"אוקיי סקווירטל זה תורך עכשיו צא" תה אומר בתשובה לשאלה של איתן ומוציא את סקווירטל מהפוקדור, סקווירטל לעומת אווי נראה מפוחד בסביבת הדשא ונראה כי הוא מבין כי הוא הולך להילחם בקרב שידו על התחתונה בו.
"אתה מוציא סקווירטל כדי להילחם במכון לפוקימוני עשב?" איצן שואל בציניות ומתחיל לצחוק בקול, ולאחר שהוא נרגע הוא אומר "טוב יש לי פוקימון מושלם לקרב הזה,צא הופיף", וזורק פוקדור וממנו יוצא יצור ירוק עם זוג עלים ירוקים על ראשו ([IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/187.png[/IMG]) "הופיף תשתמש בכדור אנרגייה!" אומר איתן בשנית והופיף הקטן מתחיל להוציא כדור גדול וירוק מפיו.
[/QUOTE]
"סקווירטל אתה יודע שאתה חזק עכשיו תתחמק ואז קרן קרח על הפה שלו ועל כולו." אני אומר בהעדה כלפי סקווירטל.
-
the rock:
"סקווירטל אתה יודע שאתה חזק עכשיו תתחמק ואז קרן קרח על הפה שלו ועל כולו." אתה אומר בהעדה לסקווירטל שניראה שמח מהמחמאות והוא קופץ הצידה ומתחמק מהכדור ומחייך עליך ואז שולך קרן קרן לעברו של הופיף.
"אוי לא מתקפת קרח,זה היה בעייתי" אומר איתן בעוד שהופיס נופל על הרצפה והקרח שכיסה אותו מתנפץ בעודו רועד מקור ושולח פרצוף חמוץ וכמה כדורי אנרגיה נוספים לכיוונו של סקווירטל אשר מתחיל לדאוג.
Gallade123:
"אוקיי, אני ינסה, תודה." אתה אומר לאחות ג'יו ומודה לה. לאחר מכן אתה בודק בדף של סקווירטל ורואה כי ישנם שני הצעות אחת על פוקימון קטן חצי שחור וחצי כחול עם זנב שחור ובקצה שלו כוכב צהוב וחמוד ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/403.png[/IMG]) אשר נקראה שינס ומתקפותיו הם:נשיכה, דחיפה, פריקה,צרחה וכדור אנרגיה.
ועוד ההצעה השנייה היא על הפוקימון לרביטר אשר חיפשתה ומתקפותיו הן דחיפה,גילגול אבנים ומבט.
-
[QUOTE=מונקי;1426556]\
Gallade123:
"אוקיי, אני ינסה, תודה." אתה אומר לאחות ג'יו ומודה לה. לאחר מכן אתה בודק בדף של סקווירטל ורואה כי ישנם שני הצעות אחת על פוקימון קטן חצי שחור וחצי כחול עם זנב שחור ובקצה שלו כוכב צהוב וחמוד ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/403.png[/IMG]) אשר נקראה שינס ומתקפותיו הם:נשיכה, דחיפה, פריקה,צרחה וכדור אנרגיה.
ועוד ההצעה השנייה היא על הפוקימון לרביטר אשר חיפשתה ומתקפותיו הן דחיפה,גילגול אבנים ומבט.[/QUOTE]
אני מאשר את ההצעה השנייה על לארביטאר ומחכה לראות מה יקרה.
-
Gallade123:
אתה מאשר את ההצעה השנייה ומחכה לראות מה עומד לקרות, אך דבר לא קורה.
לאחר מספר שניות רואה אותך האחות ג'יו ונגשת עליך שוב, כאשר היא רואה כי אישרתה את אחד ההצעות שלך היא מקלידה את הקוד הסודי ולוקחת את הפוקדור של סקווירטל לעבר מכונה אשר גורמת למספר של הבהובים ולבסוף מפסיקה. לאחר שהיר מפסיקה אתה רואה פוקדור אחר ועליו רשום לארביטאר. "זהו ההחלפה הסתיימה בהצלחה" אומרת האחות ג'יו בחיוך "עכשיו רק נשאר לך לערוך הכרות עם הפוקימון החדש שלך,יש עוד משהוא שאני יכולה לעזור לך בו" שואלת האחות ג'יו בחיוך.
-
[QUOTE=מונקי;1426561]Gallade123:
אתה מאשר את ההצעה השנייה ומחכה לראות מה עומד לקרות, אך דבר לא קורה.
לאחר מספר שניות רואה אותך האחות ג'יו ונגשת עליך שוב, כאשר היא רואה כי אישרתה את אחד ההצעות שלך היא מקלידה את הקוד הסודי ולוקחת את הפוקדור של סקווירטל לעבר מכונה אשר גורמת למספר של הבהובים ולבסוף מפסיקה. לאחר שהיר מפסיקה אתה רואה פוקדור אחר ועליו רשום לארביטאר. "זהו ההחלפה הסתיימה בהצלחה" אומרת האחות ג'יו בחיוך "עכשיו רק נשאר לך לערוך הכרות עם הפוקימון החדש שלך,יש עוד משהוא שאני יכולה לעזור לך בו" שואלת האחות ג'יו בחיוך.[/QUOTE]
"זה בסדר האחות ג'וי, תודה." אני מודה לה. אני מוציא את לארביטאר מהפוקדור, ערוך היכרות בינו לביני וממשיך בדרך אל המכון הבא.
-
[QUOTE=מונקי;1426556]the rock:
"סקווירטל אתה יודע שאתה חזק עכשיו תתחמק ואז קרן קרח על הפה שלו ועל כולו." אתה אומר בהעדה לסקווירטל שניראה שמח מהמחמאות והוא קופץ הצידה ומתחמק מהכדור ומחייך עליך ואז שולך קרן קרן לעברו של הופיף.
"אוי לא מתקפת קרח,זה היה בעייתי" אומר איתן בעוד שהופיס נופל על הרצפה והקרח שכיסה אותו מתנפץ בעודו רועד מקור ושולח פרצוף חמוץ וכמה כדורי אנרגיה נוספים לכיוונו של סקווירטל אשר מתחיל לדאוג.
[/QUOTE]
"סקווירטל אתה יותר חזק שלח קרני קרח כמספר הכדורים ותעיף את כל המתפות לעבר הפוקימון הזה."
-
the rock:
"סקווירטל אתה יותר חזק שלח קרני קרח כמספר הכדורים ותעיף את כל המתפות לעבר הפוקימון הזה." אתה אומר לסקווירטל המבוהל אשר מתחיל לטעון את קרן הקרח בפיו בעוד כדורי האנרגייה מתקרבי לכיוונו,לבסוף סקווירטל שולך את קרן הקרח אשר פוגעת בשלושה מין הכדורים ושניים מהם פוגעים בו אנושות וממש לפני שאיתן מתחיל להתרברב אחד הכדורים הקפואים שסקווירטל ירת פוגעים בהופיפ ומעלפת אותו, בעקבות מראה זה איתן מוציא ברצוף חמוץ אך תחרותי ואומר בקול "צאי דארלינג,דארלינג היא הפוקימון המיוחד שלי לא ניתן למצוע אותה בכל המחוז" הוא מסיים לומר וזורק פוקדור ממנו יוצאת איילה יפה בצבע ורוד לבן וקרניים קטנות ומתוקות, "עכשיו דארלינג תשתמשי בהתקלה!"
Gallade123:
"זה בסדר האחות ג'וי, תודה." אתה אומר בתודה על כל העזרה שהיא נתנה לך ומוציא את לארביטאר מהפוקדור שלו, מהפוקדור יוצא לארביטאר ומייד נותן לך פרצוף חמוץ ומתחיל לבכות ומייד האחות ג'יו ניגשת עליך ואומרת "איזה תינוק פוקימון חמוד!" ונותנת לך מספר בקבוקים ובהם אוכל לתינוקות פוקימונים.
לאחר מכן אתה מתחנן לצאת לכיוון המכון הבאה ולפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה רואה כי השמש מתחילה לשקוע.
-
[QUOTE=מונקי;1426586]
Gallade123:
"זה בסדר האחות ג'וי, תודה." אתה אומר בתודה על כל העזרה שהיא נתנה לך ומוציא את לארביטאר מהפוקדור שלו, מהפוקדור יוצא לארביטאר ומייד נותן לך פרצוף חמוץ ומתחיל לבכות ומייד האחות ג'יו ניגשת עליך ואומרת "איזה תינוק פוקימון חמוד!" ונותנת לך מספר בקבוקים ובהם אוכל לתינוקות פוקימונים.
לאחר מכן אתה מתחנן לצאת לכיוון המכון הבאה ולפני שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה רואה כי השמש מתחילה לשקוע.[/QUOTE]
אני חוזר למרכז פוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי חדר לישון בו.
-
[QUOTE=מונקי;1426586]the rock:
"סקווירטל אתה יותר חזק שלח קרני קרח כמספר הכדורים ותעיף את כל המתפות לעבר הפוקימון הזה." אתה אומר לסקווירטל המבוהל אשר מתחיל לטעון את קרן הקרח בפיו בעוד כדורי האנרגייה מתקרבי לכיוונו,לבסוף סקווירטל שולך את קרן הקרח אשר פוגעת בשלושה מין הכדורים ושניים מהם פוגעים בו אנושות וממש לפני שאיתן מתחיל להתרברב אחד הכדורים הקפואים שסקווירטל ירת פוגעים בהופיפ ומעלפת אותו, בעקבות מראה זה איתן מוציא ברצוף חמוץ אך תחרותי ואומר בקול "צאי דארלינג,דארלינג היא הפוקימון המיוחד שלי לא ניתן למצוע אותה בכל המחוז" הוא מסיים לומר וזורק פוקדור ממנו יוצאת איילה יפה בצבע ורוד לבן וקרניים קטנות ומתוקות, "עכשיו דארלינג תשתמשי בהתקלה!"
[/QUOTE]
"מדהים סוויקטל קדימה רק עוד אחת עכשיו תשתמש באקדח מים על הרצפה ושאתה עולה למעלה תתקוף במתפת מגן תוך כדי נפילה." אני אומר בביטחון די גבוהה לאור התוצאה המרשימה של סקווירטל.
-
the rock:
"מדהים סקווירטל קדימה רק עוד אחת עכשיו תשתמש באגדח מים על הריצפה ושאתה עולה למעלה תתקוף במתקפת מגן תוך כדי נפילה" אתה אומר בתהמה לעברו של סקווירטל הפצוע אשר מחיך עליך חיוך של ניצחון, ולאחר שמסיים זאת הוא מנסה להשתמש באגדח מים כדי להתרומם באוויר אך כמות המים שיוצאת מפיו לא מספיקה כדי להרים אותו והוא משתמש במקום בקרן קרח אשר מרימה אותה מעלה ומשם הוא נופל לעברה של דארלינג עם מתקפת מגן אשר מתנגשת עם מתקפה הדחיפה של דארלינג שקיבלה כבר תאוצה, ושניהם עפים לעבר שתי קצוות הזירה.
כאשר סקווירטל פוגע באדמה הוא מתעלף ולעומתו דארלינג קמה על רגלייה אך עם פציעות רבות ובקושי רב.
Gallade123:
אתה חוזר למרכז ומבקש מהאחות ג'יו חדר, והיא נותנת לך חדר אך לא לפני שהיא מכריחה אותך לתת לה את הפוקמונים לבדיקה ומנוחת לילה בחדר הטיפולים.
לאחר מכן אתה הולך לארוחה הערב ומשם למיטה, בעודך ישן אתה שומע לחשושים במסדרון, קול אחד אומר "נו איפה הפוקימונים האלה?" והקול השני משיב לו "אני לא יודע ,אבל שמעתי שהגיע לכאן בהחלפה לארביטאר, אני חושב שאם ניתן אותו לאיגרון הם יקדמו אותנו", "כן אתה צודק, אבל תהיה בשקט" עונה שוב הקול הראשון.
-
[QUOTE=מונקי;1426668]the rock:
"מדהים סקווירטל קדימה רק עוד אחת עכשיו תשתמש באגדח מים על הריצפה ושאתה עולה למעלה תתקוף במתקפת מגן תוך כדי נפילה" אתה אומר בתהמה לעברו של סקווירטל הפצוע אשר מחיך עליך חיוך של ניצחון, ולאחר שמסיים זאת הוא מנסה להשתמש באגדח מים כדי להתרומם באוויר אך כמות המים שיוצאת מפיו לא מספיקה כדי להרים אותו והוא משתמש במקום בקרן קרח אשר מרימה אותה מעלה ומשם הוא נופל לעברה של דארלינג עם מתקפת מגן אשר מתנגשת עם מתקפה הדחיפה של דארלינג שקיבלה כבר תאוצה, ושניהם עפים לעבר שתי קצוות הזירה.
כאשר סקווירטל פוגע באדמה הוא מתעלף ולעומתו דארלינג קמה על רגלייה אך עם פציעות רבות ובקושי רב.
[/QUOTE]
"אתה די חזק..." אני אומר בעידוד.
"סקווירטל היית מעולה קח מנוחה...עכשיו צא צ'רמיליון" אני אומר וזורק את הפוקימון האהוב עליי מכל.
-
[QUOTE=מונקי;1426668]
Gallade123:
אתה חוזר למרכז ומבקש מהאחות ג'יו חדר, והיא נותנת לך חדר אך לא לפני שהיא מכריחה אותך לתת לה את הפוקמונים לבדיקה ומנוחת לילה בחדר הטיפולים.
לאחר מכן אתה הולך לארוחה הערב ומשם למיטה, בעודך ישן אתה שומע לחשושים במסדרון, קול אחד אומר "נו איפה הפוקימונים האלה?" והקול השני משיב לו "אני לא יודע ,אבל שמעתי שהגיע לכאן בהחלפה לארביטאר, אני חושב שאם ניתן אותו לאיגרון הם יקדמו אותנו", "כן אתה צודק, אבל תהיה בשקט" עונה שוב הקול הראשון.[/QUOTE]
'הממ... זה נשמע כמו גנבים. הם בטח מאנשי המוטציון! והם רוצים לגנוב את הלארביטאר שלי! אני לא אתן להם, והפעם אני גם ינקום!' אני חושב בהתרגשות. אני מוציא את סקווירטל ואת גיבל מהפוקדור ומחכה שהאנשים יכנסו.
-
the rock:
"אתה די חזק" אתה אומר בעידוד לאיתן אשר מסמיק וממהר להודות לך ואומר "כן בוודאי שאני חזק אני מנהיג מכון נלחמני נגד מאות ואלפי מתמודדים,אבל הו נפסיק לדבר ונתחיל את הקרב.", ומייד לאחר מכן את משבח את סקווירטל ונותן לו מנוחה בעודך מוציע את הפוקימון האהוב עליך צארמליון,כהקגלו צארמיליון יוצא ומשתמש בגחלת לכיוון האוויר דבר שכמעט שורף את המגש אך למזלכם איתן כבר רגיל למצבים כאילו וישנם מתפים אשר מכבים את האש באופן אוטומטי.
"פוקימון אש,זה היה מעניין" אומר איתן בחשש לא מובן "עכשיו דארלינג תשתמש בדחיפה תוך שימוש העצים כדי להגביר מהירות."
וכפי שאיתן מצווה דארלינג מתחילה לקבל תמופה בריצה מעץ לעץ ומשגרת את עצמה במהירות לעברו של צאמיליון.
Gallade123:
'הממ... זה נשמע כמו גנבים. הם בטח מאנשי המוטציון! והם רוצים לגנוב את הלארביטאר שלי! אני לא אתן להם, והפעם אני גם ינקום!' אתה חושב בהתרגשות ומנסה להוציא את גיבל וסקווירטל שלך אבל כאשר אתה מחטט בחגורת הפוקדורים שלך אתה נזכר כי האחות ג'יו התעקשה לקחת אותם לחדר הטיפולים אשר נמצע בסוף המזדרון בו נמצעים הגנבים מאירגון המוטציון ככל הניראה.
-
[QUOTE=מונקי;1426742]
Gallade123:
'הממ... זה נשמע כמו גנבים. הם בטח מאנשי המוטציון! והם רוצים לגנוב את הלארביטאר שלי! אני לא אתן להם, והפעם אני גם ינקום!' אתה חושב בהתרגשות ומנסה להוציא את גיבל וסקווירטל שלך אבל כאשר אתה מחטט בחגורת הפוקדורים שלך אתה נזכר כי האחות ג'יו התעקשה לקחת אותם לחדר הטיפולים אשר נמצע בסוף המזדרון בו נמצעים הגנבים מאירגון המוטציון ככל הניראה.[/QUOTE]
"שיט!" אני מקלל בשקט. 'טוב, אם הפוקדורים לא אצלי, הם לא יכולים לגנוב אותם ממני. כדאי שאני אתחבא מתחת למיטה ואחכה שהם יכנסו ואחרי שהם יכנסו אני יברח לחדר הטיפולים.' אני מחליט ומתחבא.
-
Gallade123:
"שיט!" אתה מקלל בקול ובונה לך אסטרטגיה בראש ומחליט כי הגנבים לא יכולים לקחת לך את הפוקדורים אם הם לא אצלך והולך להתחבא מהר מתחת למיטה, אך לפני שאתה מספיק את שומע את שני הקולות אומרים "שמעתי משהו מהחדר ההוא בו נבדוק,ולאחר שניות אחדות הגנבים מתחילים לפתוך את הדלת הנעולה ולבסוף היא מתחילה לנוע.
-
[QUOTE=מונקי;1426767]Gallade123:
"שיט!" אתה מקלל בקול ובונה לך אסטרטגיה בראש ומחליט כי הגנבים לא יכולים לקחת לך את הפוקדורים אם הם לא אצלך והולך להתחבא מהר מתחת למיטה, אך לפני שאתה מספיק את שומע את שני הקולות אומרים "שמעתי משהו מהחדר ההוא בו נבדוק,ולאחר שניות אחדות הגנבים מתחילים לפתוך את הדלת הנעולה ולבסוף היא מתחילה לנוע.[/QUOTE]
'טוב הגיע הזמן.' אני חושב ומתכונן לברוח מהחדר.
-
[QUOTE=מונקי;1426742]the rock:
"אתה די חזק" אתה אומר בעידוד לאיתן אשר מסמיק וממהר להודות לך ואומר "כן בוודאי שאני חזק אני מנהיג מכון נלחמני נגד מאות ואלפי מתמודדים,אבל הו נפסיק לדבר ונתחיל את הקרב.", ומייד לאחר מכן את משבח את סקווירטל ונותן לו מנוחה בעודך מוציע את הפוקימון האהוב עליך צארמליון,כהקגלו צארמיליון יוצא ומשתמש בגחלת לכיוון האוויר דבר שכמעט שורף את המגש אך למזלכם איתן כבר רגיל למצבים כאילו וישנם מתפים אשר מכבים את האש באופן אוטומטי.
"פוקימון אש,זה היה מעניין" אומר איתן בחשש לא מובן "עכשיו דארלינג תשתמש בדחיפה תוך שימוש העצים כדי להגביר מהירות."
וכפי שאיתן מצווה דארלינג מתחילה לקבל תמופה בריצה מעץ לעץ ומשגרת את עצמה במהירות לעברו של צאמיליון.
[/QUOTE]
"צ'רמיליון עכשיו תמקד את הגחלת שתפגע בדירלינג בשיא הכח" אני אומר נרגש.
-
the rock:
"צ'רמיליון עכשיו תמקד את הגחלת שתפגע בדירלינג בשיא הכח" אתה אומר בהתרגשות וצארמליון ממהר להפיגין את כוחו בגחלת ממקודת לכיוונה של דארלינג המפוחדת שמרוב מהירות לא יכולה לעצור או לשנות כיוון והגחלת פועגת בא בחוזקה ושורפת את כל גופה אך אינה עוצרת אותה ולכן גם צארמליון נפגע מדארלינג הלוהטת הדחיפה ומהאש.
"אוי לא דארלינג את ננשרפת" אומר איתן בבהלה למראה דארלינג שאר ממשיכה להשרף ולקבל כווית, בניגוד עליה ניראה כי צארמליון הסתדר עם האש שנשלחה עליו ופגעה רק מהדחיפה והוא משגר שוב גחלת לעבר האוויר כדי להראות את כוחו הגדול.
"דארינג תנסי להשתמש בכדור אנרגייה" אומר איתן למראה דארלינג השרופה ולמרות הכיוות דדארלינג מתחילה לשגר כדור אנרגייה בסבל רב ולבסוף הוא משתגר לעברו של צארמליון אשר עסוק בגחלת.
Gallade123:
טוב הגיע הזמן אתה חושב בעודך מתכונן לבריחה, "נו תפתח כבר את הדלת" צועק אחד הקולות ולבסוף נותן לדלת בעיטה.
"נראה שאין כאן אף אחד" אומר איש גדול ושמן עם חולצה מוזרה ושונה מזו שראיתה אצל עובדי המוטציון ועלייה לא היה רשום דבר, "טוב תמשיך לחפש" אומר האיש השני אשר כחוש ונמוך בעצבניות לעבר הבריון "אולי תחפש בעצמך" אומר לו השמן בעצבים ומפנה את הגב ממך,אתה מנצל את הרגע לבריחה וכמעט לפני שאתה מצליח לצאת ממתחת המיטה אתה עושה רעש ושניהם רואים אותך מחוץ למטה ולייד הדלת. "רוץ אחריו עכשיו" אומר הרזה לבריון והוא מתחיל ללכת לעברך.
-
[QUOTE=מונקי;1427015]the rock:
"צ'רמיליון עכשיו תמקד את הגחלת שתפגע בדירלינג בשיא הכח" אתה אומר בהתרגשות וצארמליון ממהר להפיגין את כוחו בגחלת ממקודת לכיוונה של דארלינג המפוחדת שמרוב מהירות לא יכולה לעצור או לשנות כיוון והגחלת פועגת בא בחוזקה ושורפת את כל גופה אך אינה עוצרת אותה ולכן גם צארמליון נפגע מדארלינג הלוהטת הדחיפה ומהאש.
"אוי לא דארלינג את ננשרפת" אומר איתן בבהלה למראה דארלינג שאר ממשיכה להשרף ולקבל כווית, בניגוד עליה ניראה כי צארמליון הסתדר עם האש שנשלחה עליו ופגעה רק מהדחיפה והוא משגר שוב גחלת לעבר האוויר כדי להראות את כוחו הגדול.
"דארינג תנסי להשתמש בכדור אנרגייה" אומר איתן למראה דארלינג השרופה ולמרות הכיוות דדארלינג מתחילה לשגר כדור אנרגייה בסבל רב ולבסוף הוא משתגר לעברו של צארמליון אשר עסוק בגחלת.
[/QUOTE]
"צ'רמיליון תתמד תשגר גחלת בשיא הכח שלך על כדור האנרגיה תנסה שהיא תהיה יותר רותחת ופחות מוצקה." אני אומר ברצינות.
-
therock:
"צ'רמיליון תתמקד תשגר גחלת בשיא הכוח שלך על כדור האנרגיה תנסה שהיא תהיה יותר רותחת ופחות מוצקה." אתה אומר לעברו של צ'רמליון ברצינות וכמו תמיד הוא מפסיק את החגיגה שלו ומשגר גחלת לעבר כדור האנרגיה, הכדור ומתקפת הגחלת ממהרים להיפגש וכדור האנרגיה הופך לאוויר כנגד המתקפת האש שך צ'רמיליון, ומתקפת הגחלת עוברת את הכדור ופוגעת בדארלינג אשר נפגעת באופן קשה והיא כמעט מתעלפת.
"טוב אין לי שום סיכוי אלה אם זה יצליח, דארלינג תשתמשי במשיכה!!!!" איתן צועק לעברה של דארלניג החלושה ,ובמהרה דארלינג עושה פוזות שונות ושולחת נשיקה לצ'רמליון אשר עניו מלאות בלבבות והוא ממשיך להשוויץ בכוחו לכיוונה של דארלינג .
"עבודה טובה דארלינג עכשיו תשתמשי בשאיבה!" ובמהרה דארלינג פוסעת לכיוונו של צ'רמליון כאשר פרוותה מתחילה להפוך ירוקה יותר ויותר.
-
[QUOTE=מונקי;1427894]therock:
"צ'רמיליון תתמקד תשגר גחלת בשיא הכוח שלך על כדור האנרגיה תנסה שהיא תהיה יותר רותחת ופחות מוצקה." אתה אומר לעברו של צ'רמליון ברצינות וכמו תמיד הוא מפסיק את החגיגה שלו ומשגר גחלת לעבר כדור האנרגיה, הכדור ומתקפת הגחלת ממהרים להיפגש וכדור האנרגיה הופך לאוויר כנגד המתקפת האש שך צ'רמיליון, ומתקפת הגחלת עוברת את הכדור ופוגעת בדארלינג אשר נפגעת באופן קשה והיא כמעט מתעלפת.
"טוב אין לי שום סיכוי אלה אם זה יצליח, דארלינג תשתמשי במשיכה!!!!" איתן צועק לעברה של דארלניג החלושה ,ובמהרה דארלינג עושה פוזות שונות ושולחת נשיקה לצ'רמליון אשר עניו מלאות בלבבות והוא ממשיך להשוויץ בכוחו לכיוונה של דארלינג .
"עבודה טובה דארלינג עכשיו תשתמשי בשאיבה!" ובמהרה דארלינג פוסעת לכיוונו של צ'רמליון כאשר פרוותה מתחילה להפוך ירוקה יותר ויותר.[/QUOTE]
"צ'רמיליון כנראה לא במצב משהוא אז צ'רמיליון רק תתחמק ממנה." אני אומר בלחץ.
-
the rock:
"צ'רמיליון כנראה לא במצב משהוא אז צ'רמיליון רק תתחמק ממנה." אתה אומר בלחץ לעברו של צ'רמיליון אשר מסרב להקשיב לך וממשיך להישתמש בגחלת לעבר האוויר כדי להרשים את דארלינג ומקבל ממנה את מתקפת השאיבה כאלו היה חיבוק חם ואוהב, אומנם לאחר ההתקפת השאיבה הוא ניראה במצב דומה לקודם בעוד שדארלינג ניראת במצב גרועה ביותר.
"מה גם מתקפת השאיבה לא עובדת ?" אומר איתן בבילבול לאור הכישלון של השאיבה "דארלינג תשתמשי בדחיפה" הוא אומר בפינה בעוד צ'רמליון מראה את שרירו ויוראה אש לכל אבר.
"אני חושב שאני מבין מה קרה" אומר איתן ועוצר את דארלינג לפני שהיא מגיעה לצ'רמליון בדחיפה ואומר לה בנחישות "דארלינג תשתמשי בכדור אנרגייה."
ודארלינג ממהרת ומשתמשת בכדור אנרגייה אשר מתקרב על צ'רמליון במהירות.
-
[QUOTE=מונקי;1427902]the rock:
"צ'רמיליון כנראה לא במצב משהוא אז צ'רמיליון רק תתחמק ממנה." אתה אומר בלחץ לעברו של צ'רמיליון אשר מסרב להקשיב לך וממשיך להישתמש בגחלת לעבר האוויר כדי להרשים את דארלינג ומקבל ממנה את מתקפת השאיבה כאלו היה חיבוק חם ואוהב, אומנם לאחר ההתקפת השאיבה הוא ניראה במצב דומה לקודם בעוד שדארלינג ניראת במצב גרועה ביותר.
"מה גם מתקפת השאיבה לא עובדת ?" אומר איתן בבילבול לאור הכישלון של השאיבה "דארלינג תשתמשי בדחיפה" הוא אומר בפינה בעוד צ'רמליון מראה את שרירו ויוראה אש לכל אבר.
"אני חושב שאני מבין מה קרה" אומר איתן ועוצר את דארלינג לפני שהיא מגיעה לצ'רמליון בדחיפה ואומר לה בנחישות "דארלינג תשתמשי בכדור אנרגייה."
ודארלינג ממהרת ומשתמשת בכדור אנרגייה אשר מתקרב על צ'רמליון במהירות.[/QUOTE]
"זה לא הולך לעבוד מהסיבה הפשוטה שאתה חלש נגד צ'רמיליון צ'רמיליון תשתחרר ותשתמש בגחלת סיים את זה." אני אומר ברצינות מרשימה ביותר.
-
the rock:
לא הולך לעבוד מהסיבה הפשוטה שאתה חלש נגד צ'רמיליון, צ'רמיליון תשתחרר, ותשתמש בגחלת סיים את זה." אתה אומר ברצינות אשר נראת לך מרשימה ואילו את איתן היא מתצחיקה "אומנם אתה צודק ודארלינג שלי באמת חלשה נגד צ'רמליון אבל אין זו הסיבה שהמתקפה שלא פגע בא, אלה בגלל שצ'רמליון שלך שולח גחלת לאוויר מה שגורם לחום גופו לעלות, החום שלו גרם לדארלינג נזק כמו מתקפת אש!" אומר לך איתן ברצינות רבה וממשיך "אבל במתקפת כדור האנרגייה זה לא יקרה!" ובעוד שהוא אומר זאת כדור האנרגייה מתקרב לצ'רמליון ובניגוד למתקפת השאיבה צ'רמליון לא מקבל את ההתקפה הזו ביוך ותוקף בגחלת אשר מתיכה אותה אז נשלחת לאחר מכן ישר ולרצפה ומציירת את פנייה של דארלינג על האפר שנשרף עוד קודם. "צרמליון ממש אמן" אומר איתן בציחקוק אך מראה סימני לחץ "דארלינג תשתמשי בעוג כדורי אנרגייה מהר!"
-
[QUOTE=מונקי;1428013]the rock:
לא הולך לעבוד מהסיבה הפשוטה שאתה חלש נגד צ'רמיליון, צ'רמיליון תשתחרר, ותשתמש בגחלת סיים את זה." אתה אומר ברצינות אשר נראת לך מרשימה ואילו את איתן היא מתצחיקה "אומנם אתה צודק ודארלינג שלי באמת חלשה נגד צ'רמליון אבל אין זו הסיבה שהמתקפה שלא פגע בא, אלה בגלל שצ'רמליון שלך שולח גחלת לאוויר מה שגורם לחום גופו לעלות, החום שלו גרם לדארלינג נזק כמו מתקפת אש!" אומר לך איתן ברצינות רבה וממשיך "אבל במתקפת כדור האנרגייה זה לא יקרה!" ובעוד שהוא אומר זאת כדור האנרגייה מתקרב לצ'רמליון ובניגוד למתקפת השאיבה צ'רמליון לא מקבל את ההתקפה הזו ביוך ותוקף בגחלת אשר מתיכה אותה אז נשלחת לאחר מכן ישר ולרצפה ומציירת את פנייה של דארלינג על האפר שנשרף עוד קודם. "צרמליון ממש אמן" אומר איתן בציחקוק אך מראה סימני לחץ "דארלינג תשתמשי בעוג כדורי אנרגייה מהר!"[/QUOTE]
"היי צ'רמילון אתה יודע שדירלינג היא בעצם בן?" אני מנסה לשטות בו...
"תקוף אותו." אני אומר
-
the rock:
"היי צ'רמילון אתה יודע שדירלינג היא בעצם בן?" אתה אומר בניסיון נואש שמטרתו לשטוט בו "תקוף אותו" אצה משיך ואומר אך צ'רמליון לא מאמין לתריק שלך.
"ניסיונות כאילו לא יעבדו הפוקימונים יודעים אם היריב הוא זכר או נקבה עכשיו אני הולך לנצח את צ'רמליון!" איתן מסביר בעוד שכדורי האנרגייה של דארלינג מתקרבים, וצ'רמליון בדיוק כמו קודם הורס את כולם בגחלת אבל לא פוגע בדארלינג.
נראה כי כל מה שהוא מעוניין בו זה לחבק אותה וממש לא לפגוע בא, המצב נראה בשווין שבעוד שגם דארלינג וגם צ'רמליון אינם יכולים לתקוף,ולפתע איתן אומר "יש לי רעיון דארלינג תשתמשי בצוורת כפול ובכדורי אנרגייה כך שאחת מהצוות הכפול תצעד לכיוון צ'רמליון!" אומר איתן בנחישות ומספר כדורי אנרגייה משלחים לכיוונו של צ'רמליון בעוד שהזירה התמלאה בדארלינגים ואחת מהם רצה לכיוון צ'רמליון.
-
[QUOTE=מונקי;1428037]the rock:
"היי צ'רמילון אתה יודע שדירלינג היא בעצם בן?" אתה אומר בניסיון נואש שמטרתו לשטוט בו "תקוף אותו" אצה משיך ואומר אך צ'רמליון לא מאמין לתריק שלך.
"ניסיונות כאילו לא יעבדו הפוקימונים יודעים אם היריב הוא זכר או נקבה עכשיו אני הולך לנצח את צ'רמליון!" איתן מסביר בעוד שכדורי האנרגייה של דארלינג מתקרבים, וצ'רמליון בדיוק כמו קודם הורס את כולם בגחלת אבל לא פוגע בדארלינג.
נראה כי כל מה שהוא מעוניין בו זה לחבק אותה וממש לא לפגוע בא, המצב נראה בשווין שבעוד שגם דארלינג וגם צ'רמליון אינם יכולים לתקוף,ולפתע איתן אומר "יש לי רעיון דארלינג תשתמשי בצוורת כפול ובכדורי אנרגייה כך שאחת מהצוות הכפול תצעד לכיוון צ'רמליון!" אומר איתן בנחישות ומספר כדורי אנרגייה משלחים לכיוונו של צ'רמליון בעוד שהזירה התמלאה בדארלינגים ואחת מהם רצה לכיוון צ'רמליון.[/QUOTE]
"צ'רמיליון תקשיב לי אתה חייב להשתחרר חבר שלי זוכר שרק קיבלתי אותך בתור צ'רמנדר קטן לקחתי אותך כי נועדנו להיות אלופים יחד.אז תנסה בבקשה להשתחרר ולהשתמש בגחלת על כל כדורי האנרגיה והדירלינגים." אני אומר ומתחיל לדמוע מעט.
-
the rock:
כאשר אתה רואה את צ'רמליון לפני הפגיעה אתה נזכר ביום שבו קיבלתה את צ'רמליון כאשר הוא עוד היה צ'ארמנדר.
ואתה מנסה לגרום לו לתגובה בדמעות כאשר אתה אומר "צ'רמיליון תקשיב לי אתה חייב להשתחרר חבר שלי זוכר שרק קיבלתי אותך בתור צ'רמנדר קטן לקחתי אותך כי נועדנו להיות אלופים יחד.
אז תנסה בבקשה להשתחרר ולהשתמש בגחלת על כל כדורי האנרגיה והדירלינגים."
המילים שלך נוגעות בצ'רמליון ולשחמתחה הוא שולח מתקפת אש גדולה לעברם של כל הדראלינגים וכדורי האנרגייה עד שנשארת דארלינג אחת המקורית, ולפני שהוא תוקף אותה נראה כי הוא מתלבת האם לתקוף את דארלינג האנווה אך לבסוף הוא מחליט כי המטרה המשותפת שלכם גדולה יותר מהניסיון לזכות בלב של דארלינג והוא תוקף אותה בגחלת.
דארלינג נתפסה מופתעת מפני שאף פוקימון לפני כן לא תקף אותה לאחר שהישתמשה במשיכה כנגדו והיא נפגעת ומתעלפת.
"מזל טוב ניצחתה בקרב" אומרים לך איתן ואמילי, ואמילי רצה לחבק אותך במהירות.
"אני באמת לא ציפיתי שצ'ארמליון יתקוף את דארלינג אחרי התקפת המשיכה" אומר לך איתן ביראת כבוד.
"ועכשיו מגיע לך תג" הוא ממשיך ואומר בעודו מגיש לך תג קטן בצורת דארלינג [SPOILER][IMG]http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2011/095/3/8/pokemon___deerling_charms_by_showinghypocrisy-d3da705.jpg[/IMG][/SPOILER] זהו תג העשב ההוכחה כי נצחת אותי במכון, אם תשיג עוד חמישה תגים אתה תוכל להישתתף בליגת הפוקימונים" מסביר לך איתן ואז אומר "שהיה לך בהצלחה!"
-
[QUOTE=מונקי;1428410]the rock:
כאשר אתה רואה את צ'רמליון לפני הפגיעה אתה נזכר ביום שבו קיבלתה את צ'רמליון כאשר הוא עוד היה צ'ארמנדר.
ואתה מנסה לגרום לו לתגובה בדמעות כאשר אתה אומר "צ'רמיליון תקשיב לי אתה חייב להשתחרר חבר שלי זוכר שרק קיבלתי אותך בתור צ'רמנדר קטן לקחתי אותך כי נועדנו להיות אלופים יחד.
אז תנסה בבקשה להשתחרר ולהשתמש בגחלת על כל כדורי האנרגיה והדירלינגים."
המילים שלך נוגעות בצ'רמליון ולשחמתחה הוא שולח מתקפת אש גדולה לעברם של כל הדראלינגים וכדורי האנרגייה עד שנשארת דארלינג אחת המקורית, ולפני שהוא תוקף אותה נראה כי הוא מתלבת האם לתקוף את דארלינג האנווה אך לבסוף הוא מחליט כי המטרה המשותפת שלכם גדולה יותר מהניסיון לזכות בלב של דארלינג והוא תוקף אותה בגחלת.
דארלינג נתפסה מופתעת מפני שאף פוקימון לפני כן לא תקף אותה לאחר שהישתמשה במשיכה כנגדו והיא נפגעת ומתעלפת.
"מזל טוב ניצחתה בקרב" אומרים לך איתן ואמילי, ואמילי רצה לחבק אותך במהירות.
"אני באמת לא ציפיתי שצ'ארמליון יתקוף את דארלינג אחרי התקפת המשיכה" אומר לך איתן ביראת כבוד.
"ועכשיו מגיע לך תג" הוא ממשיך ואומר בעודו מגיש לך תג קטן בצורת דארלינג [SPOILER][IMG]http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2011/095/3/8/pokemon___deerling_charms_by_showinghypocrisy-d3da705.jpg[/IMG][/SPOILER] זהו תג העשב ההוכחה כי נצחת אותי במכון, אם תשיג עוד חמישה תגים אתה תוכל להישתתף בליגת הפוקימונים" מסביר לך איתן ואז אומר "שהיה לך בהצלחה!"[/QUOTE]
"יש קיבלתי תג..." אני אומר שמח "עכשיו אמילי מה את רוצה לעשות?" נותן לאמילי לבחור מה לעשות.
-
"יש קיבלתי תג" אתה אומר בשמחה אשר אמילי מצתרפת עליה ומחזיקה את ידיך ואומרת "עבודה טובה!!"
"כן הרווחתה את התג הזה ביושר" אומר איתן.
"אני הולך לחנות הפוקימונים,אם תרצו משהו תחפשו אותי שם" אומר איתן והולך מסביב למכון עד שהוא לא נראה כנראה שמאחורי המכון נמצע החנות.
"עכשיו אמילי מה את רוצה לעשות?" אתה שואל את אמילי ונותן לה את זכות הבחירה.
"אני חושבת שכדי שנלך למרכז הפוקימונים,שם אתה תוכל לטפל בפוקימונים שלך אחרי הקרב ואני יוכל להירשם לתחרות הסרט שמתקיימת מחר, למעשה ההרשמה עוד מעט נסגרת אז בו מהר" אמילי אומרת ומחזיקה בידיך ומתחילה לרוץ בעוד השמש שוקעת, ופוקימוני היום חוזרים למחבואים שלהם בעוד שפוקימוני הלילה עט עט תופסים את מקומם באזור.
-
[quote=מונקי;1429190]"יש קיבלתי תג" אתה אומר בשמחה אשר אמילי מצתרפת עליה ומחזיקה את ידיך ואומרת "עבודה טובה!!"
"כן הרווחתה את התג הזה ביושר" אומר איתן.
"אני הולך לחנות הפוקימונים,אם תרצו משהו תחפשו אותי שם" אומר איתן והולך מסביב למכון עד שהוא לא נראה כנראה שמאחורי המכון נמצע החנות.
"עכשיו אמילי מה את רוצה לעשות?" אתה שואל את אמילי ונותן לה את זכות הבחירה.
"אני חושבת שכדי שנלך למרכז הפוקימונים,שם אתה תוכל לטפל בפוקימונים שלך אחרי הקרב ואני יוכל להירשם לתחרות הסרט שמתקיימת מחר, למעשה ההרשמה עוד מעט נסגרת אז בו מהר" אמילי אומרת ומחזיקה בידיך ומתחילה לרוץ בעוד השמש שוקעת, ופוקימוני היום חוזרים למחבואים שלהם בעוד שפוקימוני הלילה עט עט תופסים את מקומם באזור.[/quote]
הולך למרכז הפוקימונים עם אמילי ושם שם את כולם...
"אז אמילי תשמעי חשבתי אולי לתת לאיווי שלי או לסקווירטל להתנסות בתחרות פעם אחת...זה בסדר מצידך?" אני שואל עם מבט מוזר על הפנים.
-
שם: tzuf23
שם במשחק: צוף
גיל ומין: 11 זכר
רקע:אני ילד רגיל ממוצע אבל תמיד היו לי בעיות עם האנשים בעולם הזה תמיד רציתי להיות עם סוג אחר של יצורים חיים ועכשיו מצאתי את מה שרציתי כל השנים להיות מאמן פוקימונים.
תאור/תמונה: [url]https://www.google.co.il/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&docid=YDM5Th3DN4hyNM&tbnid=teJTjFJk4K1VpM:&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.myforum.co.il%2Fshowthread.php%3Ft%3D20305&ei=zlZoUaa-HYfgtQb3_oCQAg&psig=AFQjCNHLL4Z8XA3db_hJnLg5ag97IzxAQw&ust=1365878862990155[/url]
אופי: חברותי,נראה מרושע אבל נחמד,עקשן
שותף: כן
רומנטיקה: אין
פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר
פוקימונים:
חפצים: אין סוף פוקדורים, אין סוף אוכל/שתייה לבני אדם ופוקימונים , 1000 שקל, חכה ישנה.
הערות/הארות: אין