-
שם בפורום: ★StarMan★
שם במשחק: אדם סטרונגסול
תיאור: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG] גבוה. בעל מראה בוגר.
אופי:באופן חיצוני פחדן, אם כי בתוך תוכו יעשה הכל למען חבריו. בעל חוש הומור ולב רחב.
רקע: אדם היה גר במחוז סינו בעיר טווינליף,חייו של אדם היו טובים ויפים,חלק מחייו עד שהגיע לגיל 14 ומאז החיים נהפכו לסיוט.
מאפית בלור פרצה לסינו,הרגה,חיסלה והשמידה פוקימונים ואנשים רבים,אדם היה ילד פחדן ולא רצה להתערב בריבים.
תמיד היה לאדם חבר אחד שהיה תמיד מרגיע אותו ומשמח אותו,זה היה פיפלאפ,לשכנים שלו הייתה אמפוליאון שנכנסה להיריון והביאה כמה ביצים,הוא היה צריך להתחיל את המסע אז לקח ביצה וטיפח אותה עד שבקעה ויצא ממנה פיפלאפ קטן,אדם היה כל כך נדהם להתגלמות הפוקימון דמוי הפינגווין והשקיע וטיפח אותו כמה שרק היה יכול.
פיפלאפ גר אצל אדם בבית והחיים שלו היו מושלמים עם החבר החדש שלו אבל,מאפיית בלור התחילה להפציץ את העיר בפיגועים רבים והרבה דם נשפך,כמעט כל 10 דקות הייתה צפירת חירום,אדם היה מפוחד ותמיד היה רץ לחדר המ"מד שבביתו ורץ למשפחתו והיה מסתתר עד שהענינים היו מסתדרים,פעם אחת,אחת ויחידה,שלא הייתה צפירה לפחות שעה עגולה,סם החליט לקחת את פיפלאפ לסיור באגם וראיטי,שהיה מקום שבו הוא ופיפלאפ היו מבלים הרבה ולכן הם היו צריכים קצת הקלה בלבלות ביחד באגם,ליתר ביטחון אמו של פיפלאפ שמרה עליהם.
עברו 20 דקות של שמחה ושקט עד שהייתה שוב צפירה,אדם ופיפלאפ נבהלו ורצו הביתה,רק שלא הספיקו ואת היציאה מהאגם חסמו 3 אנשי מאפית Conclusion, היו להם אקדחים גדולים m16 הם כיוונו אותם אלי ואל פיפלאפ "ילד מפגר לא אמרו לך שאסור לצאת החוצה?" שאל אחד אנשי המאפיה בקול מפחיד.
לפתע השלושה התחילו לירות,ולירות הרבה.
אדם חשב שזה הסוף שלו,אבל אז שהוא לא שם לב לשום כאב שהוא חוטף הוא ראה את גופה של אמפוליאון מולו,חוטפת את הכדורים,היה לה מזל כי גופה היה מתכתי אבל עדיין,חטפה נזק נוראי והתעלפה על המקום.
האיש שדיבר אל אדם התקרב וכיוון את האקדח,עד שפתאום האיש התעלף במקום,המשטרה הגיע! נס! המשטרה הצליחה במהירות לקטול את שלושת האנשים ולהחזיר את פיפלאפ ואדם הביתה,הם פינו את אמפוליאון למרכז הפוקימונים הקרוב,כעבור שעה של ניסיונות החייאה נקבע שאמפוליאון מתה... פיפלאפ נכנס לדיכאון ולא רצה לדבר או לעשות כלום.גם אדם היה שבור עד אדם החליט לצאת למסע,הוא סיפר את הסיפור לפיפלאפ ואחר כך להוריו של אדם.
אחרי ההלוויה של אמפוליאון הוריו של אדם נתנו לו את רשותם לצאת למסע,לו ולפיפלאפ והרוס את צוות Conclusion,בלור ולנסות להשיג את תגי המכון ולהיות מאסטר הפוקימונים שיציל את העולם משליטת המאפיות האכזריות.
לכן אדם ופיפלאפ לקחו לאחר 3 ימים את המעבורת למחוז האורדול בשביל להתחיל שם את המסע ולהצטרף למאבק מול המאפיות המרושעות.
פוקימון התחלתי: פיפלאפ
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
תגים: לא לגעת
חפצים: פוקדיע ( ), 3000$ ( ), חכה ישנה ( ), מכשיר קשר(פאלפון) ( )
הערות/הארות/בקשות/מסטיק: רקע קקי, אני יודע... אבל המשחק שלך מסקרן אותי ויש מקום פנוי אז..
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427631][COLOR=Red][SIZE=4]סליחה שלא הגבתי האתר לא עבד לי מסיבה לא ברור[SIZE=4]ה[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[U][B][COLOR=RoyalBlue]מייקי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה בטוח שאתה הולך לנצח אותו ואתה מעלה חיוך על פנייךואומר לצ'ימצ'אר בנחשיות לקפוץ מהכתף שלך ולהשתמש בשריטה על ראשו של טריקו ואז להתגלגל ולשרוט אותו מאחור.
צ'ימצ'אר מזנק מהכתף שלך שלך ושורט בעוצמה את ראשו של טריקו המופתע ומתחיל להתגלגל אבל אתה שומע מהצד השני "טריקו תשתמש בחבטה!" וטריקו משתמש בזנב שלו וחובט בעוצמה בצ'ימצ'אר המתגלגל, "צ'ימצ'אר שלך חזק מאוד" אומר לך ברנדון "אני שמח שפגשתי אתך!" הוא אומר ועל פניו עולה חיוך.
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B][COLOR=DeepSkyBlue]נייתן:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה לא היחיד שהיה לו בעיות עם האתר
--------------------------------------
אתה ניגש לאחד האנשים המתפזרים ושואל אותו מה קרה באזור והוא מתחיל להסביר "המושלת של אזור ג'ובילייף ואורבורג,סטפני, הגיע לעיר ואותגרה על ידי מאמן צעיר שהפסיד ואיבד את הפוקימון שלו" הוא אומר לך בעצב "היא ממש מרשעת חסרת תקנה!" הוא אומר בעצבים והולך.
אתה שם לב שסופת חול מתקרבת לכיוון העיר ג'ובילייף.
מה תעשה?
[/COLOR]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה אומר ליוליה שבאדו שלך חזקה והיא אומרת לך "תודה" תוך כדי שהיא מסמיקה ונבוכה ואתה אומר לה שאם תצליחו לגרום לבאדו לשמוח יותר הוא יוכל להתפתח והיא אומרת לך שהיא יודעת את זה ואז אתם חוזרים לקרב ואתה מבקש מסווינאב שהגיע הזמן ללמוד מתקפה חדשה ואתה מבקש ממנו לאגור קור בבטן שלו ולהוציא אותו בצורה שונה מאבקה.
סווינאב מתחיל להשמיע קולות מוזרים ולפתי רוח קפואה יוצאת מפיו ופוגעת בבאדו וגורמת לה לנזק סופר אפקטיבי ואתה מבין שסווינאב למד [B]רוח קרירה!
[/B]אתה מבקש מסווניאב אחר כך להשתמש בפצצת בוץ שפוגעת בבאדו ומעלפת אותו!
"באדו!" יוליה צועקת בהפתעה ומחזירה אותו לפוכדור שלה "נלחמת טוב מאוד ואני שמחה שאת אחת מהפוקימונים שלי" היא לוחשת לפוכדור שלה ופונה לסווינאב תוך כדי ליטוף "כל הכבוד לך סווינאב אתה באמת פוקימון מוכשר".
מה תעשה?[/QUOTE]
"כל הכבוד לך סווינאב. לא ציפיתי שתלמד את המתקפה כלכך. מהר" אומר לסווינאב כדי לשמח אותו ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו ואוציא את נאזליף. "אוקיי נאזליף, הגיע תורך. מאחר ולא כלכך הצליח לנו במכון חשבתי שצריך להתאמן. עכשיו תוציא עלי תער ותנסה לתת להם כל בצורה כלשהיאאו שתשלוט עליהם דרך המוח שלך" אומר לנאזליף בתקווה שהוא יצליח לוציא משהו מהמתקפה הזאת.
שני דברים:
למה אתה רושם כל כך הרבה אנשים? המשחק לא מיועד רק ל4?
ושנית למה פתאום נפתח בית ספר באטרנה. הוא לא היה כשאני הייתי שם.
-
[quote=the rock;1427712]"סופת חול מה...טוב זה לא יעצור אותנו צאו זנב כוכב ודרטיני" אני אומר ומוציא אותם.
"טוב תשמעו לפני שניכנס אנחנו צריכים לעזור לכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר." אני אומר ברצינות.[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה מוציא את זנב כוכב ודריטיני ואומר להם שסופת חול זה לא מה שיעצור אתכם ועליכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר.
שני הפוקימנים מהנהנים אך יד תופסת אותך ומושכת אותך פנימה לתוך בית הספר יחד עם הפוקימונים שלך, "להיות בחוץ זה מסוכן עכשיו מאוד!" אומרת לך אישה בעלת שיער כתום וחולצה ירוקה ( [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG][COLOR=DeepSkyBlue] ) "שמי הוא גארדניה ואני מנהיגת מכון העיר אטרנה לשעבר וכיום מורה בבית הספר למאמנים" היא אומרת לך "פה נוכל ללמד אותך ואת הפוקימונים שלך כיצד להשתפר כחברים וגם כלוחמים" היא אומרת לך "כל מה שתרצה לדעת תלמד פה או אם תרצה להתאמן או להתחיל לעבוד על מתקפה חדשה גם זה אפשרי בבית הספר הזה!" היא מסבירה לך.
מה תעשה? [/COLOR]
[quote=Sheldon Cooper;1427714]היה רשום שאפשר ספרייט במקום לא? חח
אני עוד מעט אוסיף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'האדם הזה נראה לי כמו הפרופסור!' אני חושב לעצמי במהירות ומביט בשני האחרים "או או... אני מריח צרות..." אני ממלמל לעצמי בשקט ומתקרב אל אותם אנשים "היי אתם, עזבו אותו!" אני קורא לעברם ומתייצב במהירות לצידו של הפרופסור "מה הוא עשה לכם??!" אני שואל אותם בתקיפות[/quote]
[COLOR=red][FONT="][U][B]תומאס:
[/B][/U]היה רשום שאפשר להוסיף ספרייט בנוסף לתיאור אבל לא חשוב P:
---------------------------------------------------------------------------------------
אתה חושב לעצמך שהאדם המבוגר הוא כנראה הפרופסור ואז אתה מביט בשני האחרים ואתה ממלמל לעצמך שאתה מריח צרות ומתקרב בשקט לעברם וצועק להם לעזוב אותו ומתייצב במהירות ליד האיש המבוגר ואתה שואל אותם בתקיפות מה הוא עשה להם, "ילד זוז מכאן לפני שתיפגע!" אומרת לך האישה בעצבים ושולפת פוכדור "צא בידוף!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה יוצא ממנו ( ).
אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהאיש הזקן פתח לך מזוודה ובה שישה פוכדורים שעל כל אחד מהם ציור של פוקימון אחר.
"בידוף תפטר ממנו בהתקלה!" אומרת האישה ובידוף שלה מתחיל לרוץ לעבריך במטרה לתקל אותך.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=DoR_RoD;1427717]חשבתי שזה מה שיקרה עם האגרוף של צ'ימצ'אר :sorry:
'מריל, הא? אני רוצה לקבל קצת מידע עליו.' אחשוב ואשלוף את הפוקדע שלי בכדי לקבל מידע על מריל ועל חולשותיו. אחרי זה אמלמל לעצמי:"אוקיי, אני רוצה עכשיו לראות את הפוקימון שתפסתי, רייהורן בפעולה." אז אתחיל לדבר בקול תוך שאני מוציא את הפוכדור של רייהורן ומחזיק אותו בידי:"אוקיי צ'ימצ'אר, נלחמת יפה. עכשיו תחזור לפה." ואז אזרוק את הפוכדור של רייהורן לכיוון מריל ואומר:"רייהורן, תראה לי מה אתה שווה! תשתמש מהר בנענוע זנב ואז תנסה לעמוד בצורה מאיימת מול מריל כדי שיפחד ממך" 'בתקווה שהוא יקפא מפחד' אחשוב ואמשיך:"ואז תתחיל לרוץ אליו במהירות ותשתמש במתקפת קרן חזקה!"[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה רוצה לקבל עוד מידע על מריל ולכן אתה שולף את הפוקידע שלך, מהפוקידע בוקע קול מתכתי שמסביר "מריל, מריל משתמש בזנב שלו כמצוף כאשר הוא רוצה לעלות מעמקי הים, האוכל האהוב עליו הוא צמחים הגדלים בתחתית נהרות, החולשות של מריל הם מתקפות חשמל ועשב" הקול משתתק.
אתה ממלמל לעצמך שאתה רוצה לראות את הפוקימון שתפסת בפעולה ולכן אתה מחליף בין צ'ימצ'אר לרייהורן. אתה משבח את צ'ימצ'אר על קרב טוב וזורק את הפוכדור של רייהורן לכיוון מריל וצועק לו שיראה לך מה הוא שווה, אתה פוקד עליו להשתמש בנענוע זנב שמחליש את רמת ההגנה של מריל ושינסה לעמוד בתנוחה מפחידה מול מריל ובתקווה שהוא יקפא מפחד אתה חושב לעצמך. רייהורן עומד על שני רגליו האחוריות ושואג אבל אתה רואה שמריל לא זז מילימטר והמבט על פניו אדיש ולכן אתה ממשיך לפקד על רייהורן ומבקש ממנו להתחיל לרוץ במהירות ולהשתמש במתקפת קרן על מריל. רייהורן מתחיל לרוץ לעבר מריל ואתה שומע את ברנדון אומר "אקדח מים עכשיו!" ומריל משגר אקדח מים עוצמתי שעוצר את רייהורן במקום וגורם לו לנזק בלתי רגיל.
"להשתמש בפוקימון מסוג אדמה ואבן כנגד פוקימון מים זו טעות של טירון!" אומר לך ברנדון "למתקפות המים של מריל יש עוצמה מסויימת אבל מול פוקימון אדמה או פוקימון אבן הם מוכפלות אבל כנגד פוקימון שהוא שניהם יחד? זה עוצמה מרובעת(X4)!" הוא אומר בשמחה "אקדח מים פעם נוספת!" הוא אומר למריל וזה משגר עוד אקדח מים לעבר רייהורן.
מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=RoyalBlue][/COLOR] [quote=★StarMan★;1427726]שם בפורום: ★StarMan★
שם במשחק: אדם סטרונגסול
תיאור: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG] גבוה. בעל מראה בוגר.
אופי:באופן חיצוני פחדן, אם כי בתוך תוכו יעשה הכל למען חבריו. בעל חוש הומור ולב רחב.
רקע: אדם היה גר במחוז סינו בעיר טווינליף,חייו של אדם היו טובים ויפים,חלק מחייו עד שהגיע לגיל 14 ומאז החיים נהפכו לסיוט.
מאפית בלור פרצה לסינו,הרגה,חיסלה והשמידה פוקימונים ואנשים רבים,אדם היה ילד פחדן ולא רצה להתערב בריבים.
תמיד היה לאדם חבר אחד שהיה תמיד מרגיע אותו ומשמח אותו,זה היה פיפלאפ,לשכנים שלו הייתה אמפוליאון שנכנסה להיריון והביאה כמה ביצים,הוא היה צריך להתחיל את המסע אז לקח ביצה וטיפח אותה עד שבקעה ויצא ממנה פיפלאפ קטן,אדם היה כל כך נדהם להתגלמות הפוקימון דמוי הפינגווין והשקיע וטיפח אותו כמה שרק היה יכול.
פיפלאפ גר אצל אדם בבית והחיים שלו היו מושלמים עם החבר החדש שלו אבל,מאפיית בלור התחילה להפציץ את העיר בפיגועים רבים והרבה דם נשפך,כמעט כל 10 דקות הייתה צפירת חירום,אדם היה מפוחד ותמיד היה רץ לחדר המ"מד שבביתו ורץ למשפחתו והיה מסתתר עד שהענינים היו מסתדרים,פעם אחת,אחת ויחידה,שלא הייתה צפירה לפחות שעה עגולה,סם החליט לקחת את פיפלאפ לסיור באגם וראיטי,שהיה מקום שבו הוא ופיפלאפ היו מבלים הרבה ולכן הם היו צריכים קצת הקלה בלבלות ביחד באגם,ליתר ביטחון אמו של פיפלאפ שמרה עליהם.
עברו 20 דקות של שמחה ושקט עד שהייתה שוב צפירה,אדם ופיפלאפ נבהלו ורצו הביתה,רק שלא הספיקו ואת היציאה מהאגם חסמו 3 אנשי מאפית Conclusion, היו להם אקדחים גדולים m16 הם כיוונו אותם אלי ואל פיפלאפ "ילד מפגר לא אמרו לך שאסור לצאת החוצה?" שאל אחד אנשי המאפיה בקול מפחיד.
לפתע השלושה התחילו לירות,ולירות הרבה.
אדם חשב שזה הסוף שלו,אבל אז שהוא לא שם לב לשום כאב שהוא חוטף הוא ראה את גופה של אמפוליאון מולו,חוטפת את הכדורים,היה לה מזל כי גופה היה מתכתי אבל עדיין,חטפה נזק נוראי והתעלפה על המקום.
האיש שדיבר אל אדם התקרב וכיוון את האקדח,עד שפתאום האיש התעלף במקום,המשטרה הגיע! נס! המשטרה הצליחה במהירות לקטול את שלושת האנשים ולהחזיר את פיפלאפ ואדם הביתה,הם פינו את אמפוליאון למרכז הפוקימונים הקרוב,כעבור שעה של ניסיונות החייאה נקבע שאמפוליאון מתה... פיפלאפ נכנס לדיכאון ולא רצה לדבר או לעשות כלום.גם אדם היה שבור עד אדם החליט לצאת למסע,הוא סיפר את הסיפור לפיפלאפ ואחר כך להוריו של אדם.
אחרי ההלוויה של אמפוליאון הוריו של אדם נתנו לו את רשותם לצאת למסע,לו ולפיפלאפ והרוס את צוות Conclusion,בלור ולנסות להשיג את תגי המכון ולהיות מאסטר הפוקימונים שיציל את העולם משליטת המאפיות האכזריות.
לכן אדם ופיפלאפ לקחו לאחר 3 ימים את המעבורת למחוז האורדול בשביל להתחיל שם את המסע ולהצטרף למאבק מול המאפיות המרושעות.
פוקימון התחלתי: פיפלאפ
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
תגים: לא לגעת
חפצים: פוקדיע ( ), 3000$ ( ), חכה ישנה ( ), מכשיר קשר(פאלפון) ( )
הערות/הארות/בקשות/מסטיק: רקע קקי, אני יודע... אבל המשחק שלך מסקרן אותי ויש מקום פנוי אז..[/quote]
אני אהבתי את הרקע אבל אין ממש קשר לעלילה של המשחק, פה אין צוותים מרושעים רק שליט מרושע ופיפלאפ כבר תפוס אבל יש את מאצ'ופ כפוקימון אפשרי לבחירה P:
[quote=chopper;1427775]"כל הכבוד לך סווינאב. לא ציפיתי שתלמד את המתקפה כלכך. מהר" אומר לסווינאב כדי לשמח אותו ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו ואוציא את נאזליף. "אוקיי נאזליף, הגיע תורך. מאחר ולא כלכך הצליח לנו במכון חשבתי שצריך להתאמן. עכשיו תוציא עלי תער ותנסה לתת להם כל בצורה כלשהיאאו שתשלוט עליהם דרך המוח שלך" אומר לנאזליף בתקווה שהוא יצליח לוציא משהו מהמתקפה הזאת.
שני דברים:
למה אתה רושם כל כך הרבה אנשים? המשחק לא מיועד רק ל4?
ושנית למה פתאום נפתח בית ספר באטרנה. הוא לא היה כשאני הייתי שם.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]1. כי אני יודע שאני אתחרט על זה וגם בגלל שאני גמיש מאוד בכל העיניין הזה P:
2. הבית ספר שאתה דבר עליו הוא בג'ובילייף והמורה שם היא גארדיניה, אם תראה בשלב מוקדם של המשחק Gallde123 היה שם כבר אתה פשוט לא נכנסת לתוך הבית ספר.
------------------------------------------------------------------------
אתה משבח את סווינאב בגלל שלא ציפית שהוא ילמד מתקפה חדשה כל כך מהר ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ומוציא את נאזליף. מאחר ולא הצליח לכם במכון הגיע הזמן לאימונים שלו אתה אומר לו ומבקש ממנו שינסה להשתמש בעלי טער ובעזרת המוח שלו יצליח לשלוט בהם אבל נאזליף מצליח רק לשלוח עלי טער רגילים באוויר. "תן לי לעזור לך גם פה" אומרת לך יוליה בנחישות ושולפת פוכדור "צאי ביוטיפליי" היא אומרת והביוטיפליי המיוחדת שלה יוצאת מהפוכדור "אם נלחם אנחנו נצליח יותר באימון של נאזליף שלך!" היא אומרת "אתה תתחיל אם אתה רוצה".
מה תעשה?
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427825][U][B][COLOR=DeepSkyBlue]
---------------------------------------------------------------------------------------
אתה חושב לעצמך שהאדם המבוגר הוא כנראה הפרופסור ואז אתה מביט בשני האחרים ואתה ממלמל לעצמך שאתה מריח צרות ומתקרב בשקט לעברם וצועק להם לעזוב אותו ומתייצב במהירות ליד האיש המבוגר ואתה שואל אותם בתקיפות מה הוא עשה להם, "ילד זוז מכאן לפני שתיפגע!" אומרת לך האישה בעצבים ושולפת פוכדור "צא בידוף!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה יוצא ממנו ( ).
אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהאיש הזקן פתח לך מזוודה ובה שישה פוכדורים שעל כל אחד מהם ציור של פוקימון אחר.
"בידוף תפטר ממנו בהתקלה!" אומרת האישה ובידוף שלה מתחיל לרוץ לעבריך במטרה לתקל אותך.
מה תעשה?[/QUOTE]
הוספתי תיאור. ראית?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מסתכל על הבידוף שרץ לעברי ואז על הפרופסור ואז על המזוודה, אני מבין מה הוא רוצה שאעשה ופשוט אבחר פוכדור אקראי מבפנים ואשלוף אותו החוצה. אני קופץ במהירות הצידה כדי להתחמק מההתקלה של בידוף "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו במהירות קדימה, ממתין לראות מי יצא החוצה.
-
היה כתוב שפיפלאפ פנוי!
אקח מאצ׳ופ אם התקבלתי...
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427825][U][B][COLOR=DeepSkyBlue]נייתן:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה מוציא את זנב כוכב ודריטיני ואומר להם שסופת חול זה לא מה שיעצור אתכם ועליכם ללמוד מתקפות חדשות כדי להשתפר.
שני הפוקימנים מהנהנים אך יד תופסת אותך ומושכת אותך פנימה לתוך בית הספר יחד עם הפוקימונים שלך, "להיות בחוץ זה מסוכן עכשיו מאוד!" אומרת לך אישה בעלת שיער כתום וחולצה ירוקה ( [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG][COLOR=DeepSkyBlue] ) "שמי הוא גארדניה ואני מנהיגת מכון העיר אטרנה לשעבר וכיום מורה בבית הספר למאמנים" היא אומרת לך "פה נוכל ללמד אותך ואת הפוקימונים שלך כיצד להשתפר כחברים וגם כלוחמים" היא אומרת לך "כל מה שתרצה לדעת תלמד פה או אם תרצה להתאמן או להתחיל לעבוד על מתקפה חדשה גם זה אפשרי בבית הספר הזה!" היא מסבירה לך.
מה תעשה? [/COLOR]
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה רוצה לקבל עוד מידע על מריל ולכן אתה שולף את הפוקידע שלך, מהפוקידע בוקע קול מתכתי שמסביר "מריל, מריל משתמש בזנב שלו כמצוף כאשר הוא רוצה לעלות מעמקי הים, האוכל האהוב עליו הוא צמחים הגדלים בתחתית נהרות, החולשות של מריל הם מתקפות חשמל ועשב" הקול משתתק.
אתה ממלמל לעצמך שאתה רוצה לראות את הפוקימון שתפסת בפעולה ולכן אתה מחליף בין צ'ימצ'אר לרייהורן. אתה משבח את צ'ימצ'אר על קרב טוב וזורק את הפוכדור של רייהורן לכיוון מריל וצועק לו שיראה לך מה הוא שווה, אתה פוקד עליו להשתמש בנענוע זנב שמחליש את רמת ההגנה של מריל ושינסה לעמוד בתנוחה מפחידה מול מריל ובתקווה שהוא יקפא מפחד אתה חושב לעצמך. רייהורן עומד על שני רגליו האחוריות ושואג אבל אתה רואה שמריל לא זז מילימטר והמבט על פניו אדיש ולכן אתה ממשיך לפקד על רייהורן ומבקש ממנו להתחיל לרוץ במהירות ולהשתמש במתקפת קרן על מריל. רייהורן מתחיל לרוץ לעבר מריל ואתה שומע את ברנדון אומר "אקדח מים עכשיו!" ומריל משגר אקדח מים עוצמתי שעוצר את רייהורן במקום וגורם לו לנזק בלתי רגיל.
"להשתמש בפוקימון מסוג אדמה ואבן כנגד פוקימון מים זו טעות של טירון!" אומר לך ברנדון "למתקפות המים של מריל יש עוצמה מסויימת אבל מול פוקימון אדמה או פוקימון אבן הם מוכפלות אבל כנגד פוקימון שהוא שניהם יחד? זה עוצמה מרובעת(X4)!" הוא אומר בשמחה "אקדח מים פעם נוספת!" הוא אומר למריל וזה משגר עוד אקדח מים לעבר רייהורן.
מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
אני אהבתי את הרקע אבל אין ממש קשר לעלילה של המשחק, פה אין צוותים מרושעים רק שליט מרושע ופיפלאפ כבר תפוס אבל יש את מאצ'ופ כפוקימון אפשרי לבחירה P:
[U][B]אנדי:
[/B][/U]1. כי אני יודע שאני אתחרט על זה וגם בגלל שאני גמיש מאוד בכל העיניין הזה P:
2. הבית ספר שאתה דבר עליו הוא בג'ובילייף והמורה שם היא גארדיניה, אם תראה בשלב מוקדם של המשחק Gallde123 היה שם כבר אתה פשוט לא נכנסת לתוך הבית ספר.
------------------------------------------------------------------------
אתה משבח את סווינאב בגלל שלא ציפית שהוא ילמד מתקפה חדשה כל כך מהר ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ומוציא את נאזליף. מאחר ולא הצליח לכם במכון הגיע הזמן לאימונים שלו אתה אומר לו ומבקש ממנו שינסה להשתמש בעלי טער ובעזרת המוח שלו יצליח לשלוט בהם אבל נאזליף
מצליח רק לשלוח עלי טער רגילים באוויר. "תן לי לעזור לך גם פה" אומרת לך יוליה בנחישות
ושולפת פוכדור "צאי ביוטיפליי" היא אומרת והביוטיפליי המיוחדת שלה יוצאת מהפוכדור "אם נלחם
אנחנו נצליח יותר באימון של נאזליף שלך!" היא אומרת "אתה תתחיל אם אתה רוצה".
מה תעשה?[/QUOTE]
אוקיי הבנתי ורוח קרירה, מזה באנגלית?
"אוקיי נאזליף, הגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה הרבה יותר. תשתמש בכוח טבע ואז בבעלי תער. אחרי זה שוב בעלי תער ותנסה למקד בהם כוח פנימי כלשהו כדי שהם יתחזקו" אומר לנאזליף כדי שיתחיל את הקרב ואז אומר ליוליה שכדי גם לה לנסות לאמן את ביוטיפליי שלה די שיתחזק. לאחר מכן אשאל אותה: "איפה השגת את ביטיפליי? הוא נראה שונה מהרגיל" ואחכה לתשובה ולתור התקיפה שלה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427825]
מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
[/QUOTE]
'לעזאזל! לא חשבתי על זה עד הסוף כנראה...' אחשוב ואשפיל את מבטי אך לאחר מספר שניות אעלה את ראשי, אביט לכיוונו של ברנדון ואומר לו בזריזות:"עכשיו ברור לי לגמרי שרייהורן הוא חולשה נגד מריל, אבל אני בטוח שהוא מספיק חזק, פיזית ונפשית כדי להתמודד, ומי יודע אולי הוא אפילו ינצח את מריל שלך". אביט לכיוון רייהורן ואומר בעידוד:"רייהורן אל תדאג, תתחמק הצידה מהר ותשתמש שוב בנענוע זנב! אתה מסוגל, תראה לי כמה אתה באמת חזק." ואחרי שיעשה את זה, אם יצליח אומר לו:"רייהורן, אני רק הכרתי אותך, אבל אני מאמין בך בלב שלם. לא נורא אם תפסיד, אבל אני יודע שלמרות שאתה חלש מאוד נגד הסוג של מריל, אתה יכול להחזיק מעמד, אפילו לנצח. קדימה חבר, תשתמש בעוד מתקפת קרן, ואם מריל ישלח עוד אקדח מים לכיוונך, תתחמק הצידה ותמשיך לרוץ לכיוונו ותפגע בו בעוצמה!" ואחשוב תוך כדי:'עכשיו ההגנה של מריל נחלשת. זו הזדמנות טובה לפגוע בו.'
-
[quote=Sheldon Cooper;1427830]הוספתי תיאור. ראית?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מסתכל על הבידוף שרץ לעברי ואז על הפרופסור ואז על המזוודה, אני מבין מה הוא רוצה שאעשה ופשוט אבחר פוכדור אקראי מבפנים ואשלוף אותו החוצה. אני קופץ במהירות הצידה כדי להתחמק מההתקלה של בידוף "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו במהירות קדימה, ממתין לראות מי יצא החוצה.[/quote]
[/B][/U]לא הסתכלתי אני אראה עכשיו
------------------------------------------------
אתה מסתכל על בידוף שרץ לעבריך ועל הפרופסור והמזוודה ואתה מבין מה הפרופסור רוצה ואתה לוקח פוכדור אקראי ושולף אותו החוצה. אתה קופץ הצידה במהירות כדי להתחמק מההתקלה של בידוף וזורק את הפוכדור תוך כדי כך שאתה קורא "צא פוכדור!". מהפוכדור בוקעת הילה לבנה וממנה יוצא פוקימון בעל שיריון ועל ראשו גבעול ושני עלים קטנים ( [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/387.png[/IMG][/I] ).
"זהו טרטוויג והוא יודע התקלה ונסיגה!" אומר לך הפרופסור במהירות "תתקיל שוב פעם בידוף!" אומרת האישה בעצבנות ובידוף רץ לכיוון טרטוויג.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=★StarMan★;1427836]היה כתוב שפיפלאפ פנוי!
אקח מאצ׳ופ אם התקבלתי...[/quote]
היה כתוב שהוא פנוי בגלל שהייתי עייף אתמול אז לא שיניתי את זה, אם תוכל לשנות את הרקע שלך כי אין קשר לצוותים פה אז אני אבחן אותו שוב ואודיע לך בה"P אם התקבלת או לא.
[quote=chopper;1427837]אוקיי הבנתי ורוח קרירה, מזה באנגלית?
"אוקיי נאזליף, הגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה הרבה יותר. תשתמש בכוח טבע ואז בבעלי תער. אחרי זה שוב בעלי תער ותנסה למקד בהם כוח פנימי כלשהו כדי שהם יתחזקו" אומר לנאזליף כדי שיתחיל את הקרב ואז אומר ליוליה שכדי גם לה לנסות לאמן את ביוטיפליי שלה די שיתחזק. לאחר מכן אשאל אותה: "איפה השגת את ביטיפליי? הוא נראה שונה מהרגיל" ואחכה לתשובה ולתור התקיפה שלה.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]רוח קרירה = Icy Wind
--------------------------
אתה אומר לנאזליף שהגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה יותר ואתה מבקש ממנו שישתמש בכוח פנימי ובעלי טער. נאזליף מהנהן ומשתמש בכוח פנימי בגלל שהזירה היא על אדמה הוא ממשתמש בכוח אדמה שלא עושה נזק לביטופליי בגלל שהוא פוקימון מעופף ומיד לאחר מכן משגר עלי טער שפוגעים בביוטיפליי אבל גורמים רק לרבע מהנזק הרגיל ואתה מבקש שישתמש שוב בעלי טער והפעם שינסה לתת להם כוח מיוחד אבל הוא משתמש במקפה אחרת שבה הוא פוגע בביוטיפליי וגורם לה 'להחליק' ולא לתקוף, "זה היה תעתוע!" (Fake Out) אומר יוליה ואתה מבין שנאזליף למד מתקפה חדשה! אתה אומר ליוליה לאמן גם את הביוטיפליי שלה ושואל אותה מהיכן השיגה את הביוטיפליי שלה בגלל שהוא שונה מהרגיל, "הביוטיפליי שלי הגיעה אליי מאחותי הגדולה שטיילה בהואן, היא יצאה למכון קאנטו לפני עליית ה"מושיע" יחד עם אמי ואני ואבי נשארנו כאן, לביוטיפליי הזה צבע מיוחד בגלל שהוא גדל בתור וומפרל באזור הררי שבדרך כלל לא נמצאים שם פוקימונים מסוג חרק ובגלל האזור הוא קיבל צבע מיוחד" היא מסבירה לך ואתה רואה דמעה בעיניה "ביוטיפליי משב רוח!" היא פוקדת עליה וזו מתחילה לנףנף בכנפיים שלה ומעיפה בספירלה את נאזליף שלך שסוג נזק סופר אפקטיבי.
מה תעשה?
[quote=DoR_RoD;1427842]'לעזאזל! לא חשבתי על זה עד הסוף כנראה...' אחשוב ואשפיל את מבטי אך לאחר מספר שניות אעלה את ראשי, אביט לכיוונו של ברנדון ואומר לו בזריזות:"עכשיו ברור לי לגמרי שרייהורן הוא חולשה נגד מריל, אבל אני בטוח שהוא מספיק חזק, פיזית ונפשית כדי להתמודד, ומי יודע אולי הוא אפילו ינצח את מריל שלך". אביט לכיוון רייהורן ואומר בעידוד:"רייהורן אל תדאג, תתחמק הצידה מהר ותשתמש שוב בנענוע זנב! אתה מסוגל, תראה לי כמה אתה באמת חזק." ואחרי שיעשה את זה, אם יצליח אומר לו:"רייהורן, אני רק הכרתי אותך, אבל אני מאמין בך בלב שלם. לא נורא אם תפסיד, אבל אני יודע שלמרות שאתה חלש מאוד נגד הסוג של מריל, אתה יכול להחזיק מעמד, אפילו לנצח. קדימה חבר, תשתמש בעוד מתקפת קרן, ואם מריל ישלח עוד אקדח מים לכיוונך, תתחמק הצידה ותמשיך לרוץ לכיוונו ותפגע בו בעוצמה!" ואחשוב תוך כדי:'עכשיו ההגנה של מריל נחלשת. זו הזדמנות טובה לפגוע בו.'[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה משפיל את מבטתך כאשר אתה חושב שלא חשבת על המהלך שלך עד הסוף אבל אתה מעלה את ראשך במהירות ואומר לברנדון שעכשיו ברור לך שרייהורן הוא חלש כנגד מריל אבל אתה בטוח שהוא מספיק חזק פיזית ונפשית כדי להתמודד ואולי אפילו לנצח את המריל שלו "אל תשטטה" הוא אומר לך ואתה פונה לרייהורון ואומר לו לא לדאוג ושיתחמק הצדה במהירות ואז שישתמש בנענוע זנב ומוסיף ואומר שהוא מסוגל ושיראה לך כמה חזק הוא. אייהורן מתגלגל במהירות הצדה ואז מנענע את זנבו ומוריד עוד קצת את רמת ההגנה של מריל ואתה אומר לו שאתה רק הכרת אותו אבל אתה מאמין בו בלב שלם ולא נורא אם לא תנצחו כי אתה יודע שמריל חזק נגדו אבל הוא מסוגל להחזיק מעמד ואפילו לנצח ולכן אתה מבקש שישתמש בעוד מקפת קרן אחת ואם מריל שולח אקדח מים נוסף שיתחמק הצדה ויפגע בו בעוצמה ואתה חושב לעצמך שמיכוון שההגנה של מריל נחלשה זו הזדמנות טובה לתקוף אותו במתקפה פיזית.
רייהורן מהנהן ואתה שם לב שהוא מתחיל לרוץ ומריל משגר אקדחי מים רבים אבל הוא חומק מכל אחד מהם ופוגע בו בעוצמה!
מריל נעמד ומשגר אקדח מים אחרון בעוצמה קריטית שפוגע ומעיף את רייהורן באוויר וזה נול מעולף על הרצפה. "רואים שהפוקימונים שלך אוהבים אותך ויעשו הכל למענך!" אומר לך ברנדון ואתה שם לב שמריל שלו מתנשף מלא ומותש.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427853]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה משפיל את מבטתך כאשר אתה חושב שלא חשבת על המהלך שלך עד הסוף אבל אתה מעלה את ראשך במהירות ואומר לברנדון שעכשיו ברור לך שרייהורן הוא חלש כנגד מריל אבל אתה בטוח שהוא מספיק חזק פיזית ונפשית כדי להתמודד ואולי אפילו לנצח את המריל שלו "אל תשטטה" הוא אומר לך ואתה פונה לרייהורון ואומר לו לא לדאוג ושיתחמק הצדה במהירות ואז שישתמש בנענוע זנב ומוסיף ואומר שהוא מסוגל ושיראה לך כמה חזק הוא. אייהורן מתגלגל במהירות הצדה ואז מנענע את זנבו ומוריד עוד קצת את רמת ההגנה של מריל ואתה אומר לו שאתה רק הכרת אותו אבל אתה מאמין בו בלב שלם ולא נורא אם לא תנצחו כי אתה יודע שמריל חזק נגדו אבל הוא מסוגל להחזיק מעמד ואפילו לנצח ולכן אתה מבקש שישתמש בעוד מקפת קרן אחת ואם מריל שולח אקדח מים נוסף שיתחמק הצדה ויפגע בו בעוצמה ואתה חושב לעצמך שמיכוון שההגנה של מריל נחלשה זו הזדמנות טובה לתקוף אותו במתקפה פיזית.
רייהורן מהנהן ואתה שם לב שהוא מתחיל לרוץ ומריל משגר אקדחי מים רבים אבל הוא חומק מכל אחד מהם ופוגע בו בעוצמה!
מריל נעמד ומשגר אקדח מים אחרון בעוצמה קריטית שפוגע ומעיף את רייהורן באוויר וזה נול מעולף על הרצפה. "רואים שהפוקימונים שלך אוהבים אותך ויעשו הכל למענך!" אומר לך ברנדון ואתה שם לב שמריל שלו מתנשף מלא ומותש.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אקח את הפוכדור של רייהורן ואחזיר אותו לתוכו תוך שאחמיא לו על הקרב:"כל הכבוד רייהורן, נלחמת היטב. מגיע לך לנוח קצת" ואומר לברנדון:"רייהורן הוא עוד פוקימון שרק תפסתי, אבל אני מרגיש כאילו אני מכיר אותו כבר הרבה זמן. לפי מה שאתה אומר, כנראה שגם הוא מרגיש כך." ואחרי שאומר את זה אחשוב:'עכשיו נשאר רק צ'ימצ'אר, שגם הוא חלש נגד סוג מים. אבל מצד שני, מריל מאוד מותש. אני עוד יכול לנצח!' ואז אצביע לכיוון מריל ואומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר, נראה שאתה חוזר למשחק. קדימה, רוץ לכיוון מריל תוך נהמה, ואז כשתהיה מולו תסתובב לאחוריו וכך תשרוט אותו בהפתעה! תתחמק אם הוא יתקוף גם אותך באקדחי מים!"
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427853][COLOR=red][FONT="][U][B]תומאס:
[/B][/U]לא הסתכלתי אני אראה עכשיו
------------------------------------------------
אתה מסתכל על בידוף שרץ לעבריך ועל הפרופסור והמזוודה ואתה מבין מה הפרופסור רוצה ואתה לוקח פוכדור אקראי ושולף אותו החוצה. אתה קופץ הצידה במהירות כדי להתחמק מההתקלה של בידוף וזורק את הפוכדור תוך כדי כך שאתה קורא "צא פוכדור!". מהפוכדור בוקעת הילה לבנה וממנה יוצא פוקימון בעל שיריון ועל ראשו גבעול ושני עלים קטנים ( [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/387.png[/IMG][/I] ).
"זהו טרטוויג והוא יודע התקלה ונסיגה!" אומר לך הפרופסור במהירות "תתקיל שוב פעם בידוף!" אומרת האישה בעצבנות ובידוף רץ לכיוון טרטוויג.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי!" אני אומר לפרופסור ומיד אסתכל לעבר בידוף "טורטוויג השתמש בנסיגה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה משלך!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427711][B]התקבלת!
[U]התחלה:[/U][/B]
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]אתה מתעורר למשמע צלילי הסטארלים ליד חלונך לבוקר יפה ושטוף שמש. [/SIZE]
[SIZE=2]אתה קם ומהר הולך לצחצח שיניים ושו[SIZE=2]ט[/SIZE]ף פנ[SIZE=2]ים בחדר הרחצה בביתך. [SIZE=2]
[SIZE=2]במהרה אתה יורד לחדר האוכל ופוגש את אמך שם עם צלחת אוכל מושטט[SIZE=2]ת לכיוונך[SIZE=2] ו[SIZE=2]אביך [SIZE=2]שקורא עיתון ומתעדכן על המצב במחוז[SIZE=2], אתה מסיים מהר את הארוחה ומרגיש את ההתרגשות שממלא אותך ויוצא לדרכיך לאחר פרידה מאמ[SIZE=2]ך ומאביך[/SIZE].
[SIZE=2]בט[SIZE=2]ווינליף עכשיו יום אביבי ויפה בלי ענן אחד בשמיים[SIZE=2], הסטארלים שורקים להם להנהתם במרומים ופוקימונים רבים מטיילים ברחובות. לאחר צעידה של כ-10 דקות אתה מגיע ל[SIZE=2]עיר סאנג'ם כדי לקבל את הוקימון הראשון שלך אך למרבה ההפתעה המעבדה נעולה[SIZE=2]!
[SIZE=2]אתה הולך לחלק האחורי של המעבדה וקולט שני אנשים ([/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/048.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/050.png[/IMG][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] ) מאיימים על אדם מבוגר ומשופם בעל שיער לבן ומזוודה יחסית גדולה בידו ( [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][I][IMG]http://i100.photobucket.com/albums/m18/Con_017/Professorrowan.gif[/IMG][/I][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] )[SIZE=2].
[SIZE=2]"קדימה [SIZE=2]ר[SIZE=2]ואן וותר!" אומרת האישה לאדם המבוגר [SIZE=2]"תמסור עכ[SIZE=2]שיו את המזוודה עם הנ[SIZE=2]תונים למקום הימצ[SIZE=2]א[/SIZE]ם של פוקימון המרחב ופוקימון הזמן!" ממשיך אותה האיש ש[SIZE=2]לי[/SIZE]דה[SIZE=2].
[SIZE=2]מה תעש[SIZE=2]ה?
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/QUOTE]
'רואן, אוי לא! זה הפרופסור' אני חושב לעצמי בעודי רואה את המתרחש.
'אני חייב לעזור לו!' אני אומר לעצמי ומתחיל לרוץ לכיוונם.
"היי אתם! עזבו את הפרופסור!" אני צועק על שני האנשים בעודי רץ.
אני עוצר לפני הפרופסור, מנסה להגן עליו.
-
[quote=DoR_RoD;1427855]אקח את הפוכדור של רייהורן ואחזיר אותו לתוכו תוך שאחמיא לו על הקרב:"כל הכבוד רייהורן, נלחמת היטב. מגיע לך לנוח קצת" ואומר לברנדון:"רייהורן הוא עוד פוקימון שרק תפסתי, אבל אני מרגיש כאילו אני מכיר אותו כבר הרבה זמן. לפי מה שאתה אומר, כנראה שגם הוא מרגיש כך." ואחרי שאומר את זה אחשוב:'עכשיו נשאר רק צ'ימצ'אר, שגם הוא חלש נגד סוג מים. אבל מצד שני, מריל מאוד מותש. אני עוד יכול לנצח!' ואז אצביע לכיוון מריל ואומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר, נראה שאתה חוזר למשחק. קדימה, רוץ לכיוון מריל תוך נהמה, ואז כשתהיה מולו תסתובב לאחוריו וכך תשרוט אותו בהפתעה! תתחמק אם הוא יתקוף גם אותך באקדחי מים!"[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה לוקח את הפוכדור של רייהורן ומחזיר אותו לתוכו ומחמיא לו על הקרב שהוא עשה ומגיע לו מנוחה ואז אתה פונה לברנדון ואומר לו שרייהורן הוא פוקימון שרק תפסת אבל אתה מרגיש שאתה מכיר אותו המון זמן ולפי מה שהוא אומר גם רייהורן מרגיש אותו דבר ואתה חושב לעצמך שמי שנשאר לך הוא צ'ימצ'אר וגם הוא חלש כנגד סוג מים אבל מצד שני מריל מותש אז אתה יכול עוד לנצח ואז אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא חוזר למשחק והוא מהנהן ומזנק לתוך שדה הקרב. אתה פוקד עליו לרוץ לכיוון מריך ולהשתמש בנהמה שמחלישה את רמת העוצמה שלו ושיהיה מולו שיסתובב וישרוט אותו מאחור ושינסה להתחמק ממתקפות אקדח המים של מריל.
צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ וחומק במהירות מאקדחי המים של מריל העייף ומגיח מאחוריו עם שריטה שמורידה את מריל לרצפה. מריל מנסה לקום אך נופל מעולף!
"מריל חזור" אומר ברנדון "תודה על קרב טוב" הוא אומר לך, לוחץ את ידך והולך לדרכו.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=Sheldon Cooper;1427856]"אוקיי!" אני אומר לפרופסור ומיד אסתכל לעבר בידוף "טורטוויג השתמש בנסיגה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה משלך!" אני פוקד עליו.[/quote]
[/B][/U]אתה אומר לטרטוויג להשתמש בנסיגה שמאפשרת לטרטוויג להכנס לתוך השיריון שלו ולקבל רק חלק מהזנק ואז להשתמש בהתקלה משלו על בידוף. טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו ומקבל מעט נזק ומיד לאחר מכן עודף את בידוף בהתקלה מהירה, "אל תוותר לו חסר תועלת!" אתה שומע את האישה צועקת על הבידוף שלה "התקלה עוד פעם אחת!" היא אומרת לו ובידוף מתקיל בעוצמה את טרטוויג.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=Shikamaru;1427861]'רואן, אוי לא! זה הפרופסור' אני חושב לעצמי בעודי רואה את המתרחש.
'אני חייב לעזור לו!' אני אומר לעצמי ומתחיל לרוץ לכיוונם.
"היי אתם! עזבו את הפרופסור!" אני צועק על שני האנשים בעודי רץ.
אני עוצר לפני הפרופסור, מנסה להגן עליו.[/quote]
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][U][B][SIZE=2][SIZE=2]ר[/SIZE]יי:
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה מבין שאתה צופה במתרחש האדם המבוגר הוא הפרופסור ולכן אתה אומר לעצמך שעלייך ללכת לעזור לו ואתה רץ לעבר אזור המתרחש וצועק לשני האנשים לעזוב את הפרופסור ואתה עוצר ל[SIZE=2]פני הפרופסור ומגן עליו.
[SIZE=2]"הילדים של היום מאוד מעצבנים!" אומרת האישה לחברה ושולפת פוכדור מכיסה "בידו[SIZE=2]ף תתקיל את המטרד הקטן!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה מופיע ומתחיל לרוץ לעבריך ( [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][I][COLOR=Red][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/diamond-pearl/399.png[/IMG][/COLOR][COLOR=#E36C0A][FONT="][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] ).
[SIZE=2]אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהפרופסור פתח לך מזוודה בה שישה פוכדורים שעל כל אחד ציור של פוקימון אחר[SIZE=2].
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427865]
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][U][B][SIZE=2][SIZE=2]ר[/SIZE]יי:
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה מבין שאתה צופה במתרחש האדם המבוגר הוא הפרופסור ולכן אתה אומר לעצמך שעלייך ללכת לעזור לו ואתה רץ לעבר אזור המתרחש וצועק לשני האנשים לעזוב את הפרופסור ואתה עוצר ל[SIZE=2]פני הפרופסור ומגן עליו.
[SIZE=2]"הילדים של היום מאוד מעצבנים!" אומרת האישה לחברה ושולפת פוכדור מכיסה "בידו[SIZE=2]ף תתקיל את המטרד הקטן!" היא אומרת ופוקימון דמוי בונה מופיע ומתחיל לרוץ לעבריך ( [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][I][COLOR=Red][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/main/4/diamond-pearl/399.png[/IMG][/COLOR][COLOR=#E36C0A][FONT="][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] ).
[SIZE=2]אתה מרגיש נגיעה ברגל ורואה שהפרופסור פתח לך מזוודה בה שישה פוכדורים שעל כל אחד ציור של פוקימון אחר[SIZE=2].
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
אני מסתובב במהירות למזוודה ובוחן את הפוכדורים במהירות, אני לוקח את הפוקדור בעל הציור של פיפלאפ, 'פיפלאפ בטח יתאים למצב' אני חושב לעצמי בעודי שולף במהירות את הפוקדור וזורק אותו.
"צא פיפלאפ" אני אומר בעודי משליח את הפוקדור.
מיד אחר כך אני פונה לפרופסור ושואל "איזה מתקפות הוא יודע פרופסור?".
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427853][COLOR=red][FONT="][U][B]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]רוח קרירה = Icy Wind
--------------------------
אתה אומר לנאזליף שהגיע הזמן להתאמן בצורה נחושה יותר ואתה מבקש ממנו שישתמש בכוח פנימי ובעלי טער. נאזליף מהנהן ומשתמש בכוח פנימי בגלל שהזירה היא על אדמה הוא ממשתמש בכוח אדמה שלא עושה נזק לביטופליי בגלל שהוא פוקימון מעופף ומיד לאחר מכן משגר עלי טער שפוגעים בביוטיפליי אבל גורמים רק לרבע מהנזק הרגיל ואתה מבקש שישתמש שוב בעלי טער והפעם שינסה לתת להם כוח מיוחד אבל הוא משתמש במקפה אחרת שבה הוא פוגע בביוטיפליי וגורם לה 'להחליק' ולא לתקוף, "זה היה תעתוע!" (Fake Out) אומר יוליה ואתה מבין שנאזליף למד מתקפה חדשה! אתה אומר ליוליה לאמן גם את הביוטיפליי שלה ושואל אותה מהיכן השיגה את הביוטיפליי שלה בגלל שהוא שונה מהרגיל, "הביוטיפליי שלי הגיעה אליי מאחותי הגדולה שטיילה בהואן, היא יצאה למכון קאנטו לפני עליית ה"מושיע" יחד עם אמי ואני ואבי נשארנו כאן, לביוטיפליי הזה צבע מיוחד בגלל שהוא גדל בתור וומפרל באזור הררי שבדרך כלל לא נמצאים שם פוקימונים מסוג חרק ובגלל האזור הוא קיבל צבע מיוחד" היא מסבירה לך ואתה רואה דמעה בעיניה "ביוטיפליי משב רוח!" היא פוקדת עליה וזו מתחילה לנףנף בכנפיים שלה ומעיפה בספירלה את נאזליף שלך שסוג נזק סופר אפקטיבי.
מה תעשה?
[/QUOTE]
מי משקיען שבועי?
'כנראה זה נושא רגיש. כדי להפסיק לשאול שאלות להמשיך את הקרב' אחשוב לעצמי ואז אפנה לנאזליף ואומר לו: "כל הכבוד לך, המתקפה תעזור לנו. היא יכולה לעזור מפוקימון לתקוף וזה טוב. עכשיו תשתמש בתעתוע ואז תקפוץ באוויר ותשתמש בכוח טבעי. זה אמור לעשות את העבודה". 'מעניין איך הוורמפל הגיע להרים' אשאל את עצמי ואשאיר את השאלה בבטן לעתיד.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427865][U][B][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR]
[/B][/U]אתה אומר לטרטוויג להשתמש בנסיגה שמאפשרת לטרטוויג להכנס לתוך השיריון שלו ולקבל רק חלק מהזנק ואז להשתמש בהתקלה משלו על בידוף. טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו ומקבל מעט נזק ומיד לאחר מכן עודף את בידוף בהתקלה מהירה, "אל תוותר לו חסר תועלת!" אתה שומע את האישה צועקת על הבידוף שלה "התקלה עוד פעם אחת!" היא אומרת לו ובידוף מתקיל בעוצמה את טרטוויג.
מה תעשה?[/QUOTE]
"חכה לרגע המתאים טורטוויג, ואז תתחמק הצידה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה!" אני פוקד עליו 'אני לא אפשל בקרב הראשון שלי!' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427711][B]
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי...את יכולה לעזור לי ללמד את דרטיני וזנב כוכב כמה מתקפות שיעזרו לנו במכון."
-----------
אתה יכול לגתוב לו ברשומים כינוי:זנב כוכב
-
[FONT="][SIZE=6][U][B][COLOR=Red]מצטיין השבוע הוא Do[SIZE=6]R[/SIZE]_RoD והוא זוכה באולטרה בול ( [/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT][FONT="][SIZE=6][U][B][COLOR=Red][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem002.png[/IMG] )![/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT]
[quote=Shikamaru;1427869]אני מסתובב במהירות למזוודה ובוחן את הפוכדורים במהירות, אני לוקח את הפוקדור בעל הציור של פיפלאפ, 'פיפלאפ בטח יתאים למצב' אני חושב לעצמי בעודי שולף במהירות את הפוקדור וזורק אותו.
"צא פיפלאפ" אני אומר בעודי משליח את הפוקדור.
מיד אחר כך אני פונה לפרופסור ושואל "איזה מתקפות הוא יודע פרופסור?".[/quote]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה מסתובב במהירות למזוודה טמתחיל [SIZE=2]לבחון את הפוכדורי[SIZE=2]ם שבתוכה עד שאתה מוציא את הפוכדור שעליו הציור של פיפלאפ ואתה חושב לעצמך שפיפלאפ יהיה פוקימון מתאים למצב שאתה בו ובמהירות את זורק אותו ואמר "צא פיפלאפ" ומהפוכדור שנפתח בוקע אור לבן זוהר וממנו יוצא פוקימון דמוי [SIZE=2]פ[SIZE=2]ינגווין ששמו הוא פיפלאפ ( [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/pokearth/sprites/dp/393.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=2]).
[SIZE=2]אתה שוא[SIZE=2]ל [SIZE=2]את הפרופסור אלו מתקפות פיפלאפ יודע וזה אומר "הוא יודע להשתמש בחבטה ונהמה!".
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [quote=chopper;1427883]מי משקיען שבועי?
'כנראה זה נושא רגיש. כדי להפסיק לשאול שאלות להמשיך את הקרב' אחשוב לעצמי ואז אפנה לנאזליף ואומר לו: "כל הכבוד לך, המתקפה תעזור לנו. היא יכולה לעזור מפוקימון לתקוף וזה טוב. עכשיו תשתמש בתעתוע ואז תקפוץ באוויר ותשתמש בכוח טבעי. זה אמור לעשות את העבודה". 'מעניין איך הוורמפל הגיע להרים' אשאל את עצמי ואשאיר את השאלה בבטן לעתיד.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]ההתלבטות הייתה בינך לבין DoR_RoD והחלטתי לתת לו בגלל שאתה כבר קיבלת פרס
-----------------------------------------------------------------
אתה חושב לעצמך שהנושא של ביוטיפליי רגיש ולכן כדי שתפסיק לשאול שאלות במהלך הקרב ואז אתה ונה לנאזליף ואתה אומר לו כל הכבוד על המתקפה החדשה שהוא למד ושהיא תעזור לכם ואתה מבקש ממנו להשתמש בתעתוע וזה מזנק לעבר ביוטיפליי "תחמקי!" אומרת יליה וביוטיפליי שלה מתחמק מהמתקפה ובנתיים אתה אומר לנאזליף להשתמש בכוח טבע ואתה שומע את יוליה אומרת לביוטיפליי להשתמש ביריית חוטים וזו תופסת את נאזליף לפני שהוא מצליח להשתמש בכוח הטבע שלו "תטיחי אותו עכשיו ברצפה!" יוליה אומרת וביוטיפליי שלה מטיחה בעוצמה את נאזליף על הרצפה. נאזליף מנסה להתרומם אך נופל ממוטט על הרצפה.
"כל הכבוד לך ביוטיפליי, אתה הכי טובה!" אומרת יוליה ומחבקת את ביוטיפליי שלה.
מה תעשה?
[quote=Sheldon Cooper;1427887]"חכה לרגע המתאים טורטוויג, ואז תתחמק הצידה! לאחר מכן, תקוף עם התקלה!" אני פוקד עליו 'אני לא אפשל בקרב הראשון שלי!' אני חושב לעצמי.[/quote]
[/B][/U]אתה אומר לטרטוויג לחכות לרגע המתאים ואז לחמוק הצידה ולהשתמש בהתקלה.
טרטוויג עומד במקום ומחכה ומכה ומזנק הצדה שניות לפני שבידוף מתקיל אותו ואז יוצא בהתקלה משלו ועודף את בידוף בחזרה לאישה מעולף.
"אתה עוד תשמע מאיתנו!" אמרה האישה בעצבנות ולקחה את הגבר שאיתה והבידוף והסתלקו.
[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][COLOR=Red]"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ([I][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG][/URL][/FONT][/I] )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG])" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה? [/COLOR]
[/FONT][/COLOR] [quote=the rock;1427888]"אוקיי...את יכולה לעזור לי ללמד את דרטיני וזנב כוכב כמה מתקפות שיעזרו לנו במכון."
-----------
אתה יכול לגתוב לו ברשומים כינוי:זנב כוכב[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]כבר עשיתי את זה אתמול
------------------------
אתה אומר לגארדניה שהיא יכולה לעזור לך ללמד את זנב כוכב ודריטיני שלך כמה מתקפות חדשות שיעזרו להם בקרב המכון נגד המושלת והיא מהנהנת ומציגה מולך שני תלמידים ( [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/173.png[/IMG] [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/174.png[/IMG] ) "תלחם מול כל אחד מהם בקרב כפול, זה יעזור לפוקימונים שלך לקבל ניסון קרב ואז הם יוכלו ללמוד מתקפות חדשות, תנצח את שניהם ואני אלמד את השינקס שלך מתקת חשמל שתעזור לך בעתיד" גארדניה אומרת ומביאה את התלמיד הראשון "צאו עכשיו סטארלי ובידוף!" אומר התלמיד ומהפוכדור שלו יוצאים שני פוקימונים ([/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/diamondpearl/pokemon/399-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/diamondpearl/pokemon/396-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]).
"אתה תקבל את הזכות לתקוף ראשון" אומרת לך גארדניה והולכת הצידה כדי לשפוט את הקרב.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427893][FONT="][SIZE=6][U][B][COLOR=Red]מצטיין השבוע הוא Do[SIZE=6]R[/SIZE]_RoD והוא זוכה באולטרה בול ( [/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT][FONT="][SIZE=6][U][B][COLOR=Red][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem002.png[/IMG] )![/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT]
------------------------
אתה אומר לגארדניה שהיא יכולה לעזור לך ללמד את זנב כוכב ודריטיני שלך כמה מתקפות חדשות שיעזרו להם בקרב המכון נגד המושלת והיא מהנהנת ומציגה מולך שני תלמידים ( [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/173.png[/IMG] [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/174.png[/IMG] ) "תלחם מול כל אחד מהם בקרב כפול, זה יעזור לפוקימונים שלך לקבל ניסון קרב ואז הם יוכלו ללמוד מתקפות חדשות, תנצח את שניהם ואני אלמד את השינקס שלך מתקת חשמל שתעזור לך בעתיד" גארדניה אומרת ומביאה את התלמיד הראשון "צאו עכשיו סטארלי ובידוף!" אומר התלמיד ומהפוכדור שלו יוצאים שני פוקימונים ([/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/diamondpearl/pokemon/399-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/diamondpearl/pokemon/396-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]).
"אתה תקבל את הזכות לתקוף ראשון" אומרת לך גארדניה והולכת הצידה כדי לשפוט את הקרב.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי זנב כוכב ודרטיני צאו זנב כוכב התקלה על הציפור המוזרה הזאת ודרטיני כרבול על הבונה שכבר היית מולו עכשיו." אני אומר בהתרגשות בכל זאת קרב רשמי ראשון.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427893][FONT="][SIZE=6][U][B]
טרטוויג עומד במקום ומחכה ומכה ומזנק הצדה שניות לפני שבידוף מתקיל אותו ואז יוצא בהתקלה משלו ועודף את בידוף בחזרה לאישה מעולף.
[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][COLOR=Red]"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ([I][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG][/URL][/FONT][/I] )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG])" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הפוכדור שממנו יצא טרטוויג עם טרטוויג בתוכו "זה טרטוויג,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה? [/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה רבה פרופסור!" אני אומר לו בהתרגשות ואני יוצא החוצה מהמעבדה. אני מוציא את הפוכדור של טורטוויג החוצה ומביט בו 'הגיע הזמן להיכרות בינינו' אני חושב לעצמי "צא טורטוויג!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו קדימה. אחרי שהוא מגיח החוצה אני עורך בינינו היכרות קצרה "שלום לך טורטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות האלופים הבאים של מחוז שינו ולנצח את כולם בדרך!" אני קורא בהתלהבות.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427893][FONT="][SIZE=6][U][B][COLOR=Red]מצטיין השבוע הוא Do[SIZE=6]R[/SIZE]_RoD והוא זוכה באולטרה בול ( [/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT][FONT="][SIZE=6][U][B][COLOR=Red][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem002.png[/IMG] )![/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה מסתובב במהירות למזוודה טמתחיל [SIZE=2]לבחון את הפוכדורי[SIZE=2]ם שבתוכה עד שאתה מוציא את הפוכדור שעליו הציור של פיפלאפ ואתה חושב לעצמך שפיפלאפ יהיה פוקימון מתאים למצב שאתה בו ובמהירות את זורק אותו ואמר "צא פיפלאפ" ומהפוכדור שנפתח בוקע אור לבן זוהר וממנו יוצא פוקימון דמוי [SIZE=2]פ[SIZE=2]ינגווין ששמו הוא פיפלאפ ( [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/pokearth/sprites/dp/393.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=2]).
[SIZE=2]אתה שוא[SIZE=2]ל [SIZE=2]את הפרופסור אלו מתקפות פיפלאפ יודע וזה אומר "הוא יודע להשתמש בחבטה ונהמה!".
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/QUOTE]
'לא רע, נצטרך להסתדר עם מה שיש' אני חושב לעצמי לאחר שמיעת המתקפות של פיפלאפ.
"עכשיו פיפלאפ רוץ במהרה לצד השמאלי של בידוף ואז זנק אליו והשתמש בחבטה" אני אומר לפיפלאפ.
"תנסה לפגוע בו עם הראש כדי לגרום לו יותר נזק!" אני אומר לפיפלאפ בזמן שהוא רץ לכיוון בידוף.
-
[quote=the rock;1427899]"אוקיי זנב כוכב ודרטיני צאו זנב כוכב התקלה על הציפור המוזרה הזאת ודרטיני כרבול על הבונה שכבר היית מולו עכשיו." אני אומר בהתרגשות בכל זאת קרב רשמי ראשון.[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה אומר לזנב כוכב ודריטיני להכנס לשדה הקרב וגארדניה מכריזה על תחילת הקרב.
אתה פוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה על הציפור וזה מתחיל לרוץ לעברה ופוגעה בה בהתקלה עוצמתית ועל דריטיני אתה פוקד להשתמש בכרבול על בידוף וזה מתחיל לתכרבל סביבו וללחוץ עליו, אתה מתרגש בגלל שזה הקרב הרשמי הראשון שלך.
"סטארלי מהר מתקפה מהירה על שינקס שלו!" אומר הילד והציפור שאתה מבין ששמו סטארלי תוקף במהירות מדהימה את זנב כוכב שלך והודף אותו אחורה בעוצמה רבה "בידוף עכשיו תשתמש בנשיכה!" הוא אומר לבידוף שלו וזה נושך את דריטיני שסביבו וגורם לו לסבל רב והוא משתחרר מאחיזתו.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=Sheldon Cooper;1427907]"תודה רבה פרופסור!" אני אומר לו בהתרגשות ואני יוצא החוצה מהמעבדה. אני מוציא את הפוכדור של טורטוויג החוצה ומביט בו 'הגיע הזמן להיכרות בינינו' אני חושב לעצמי "צא טורטוויג!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו קדימה. אחרי שהוא מגיח החוצה אני עורך בינינו היכרות קצרה "שלום לך טורטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות האלופים הבאים של מחוז שינו ולנצח את כולם בדרך!" אני קורא בהתלהבות.[/quote]
[/B][/U]אתה מודה לרוסור בהתרגשות ויוצא מהמעבדה שלו. אתה מוציא את טרטוויג החוצה ומביט בו וחושב לעצמך שזה הזמן לערוך היכרות איתו ואתה מציג את עצמך בפניו ואומר לו בהתלהבות שאתם עומדים להיות האלופים הבאים של סינו וטרטוויג מהמהן בהתרגשות וקפץ עלייך בשמחה.
אתה מתקדמים לעבר דרך 202 ושמים לב לכמויות חול לא רגילות ופוקימונים שבדרך כלל לא נמצאים באזור ([/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/DP/261.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/331.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/449-f.png[/IMG][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/027.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/074.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]) ובנסוף כמה מאמנים מתחילים בדיוק כמוך ([/FONT][/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/012.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/008.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/010.png[/IMG][COLOR=red][FONT="]).[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="]
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=Shikamaru;1427927]'לא רע, נצטרך להסתדר עם מה שיש' אני חושב לעצמי לאחר שמיעת המתקפות של פיפלאפ.
"עכשיו פיפלאפ רוץ במהרה לצד השמאלי של בידוף ואז זנק אליו והשתמש בחבטה" אני אומר לפיפלאפ.
"תנסה לפגוע בו עם הראש כדי לגרום לו יותר נזק!" אני אומר לפיפלאפ בזמן שהוא רץ לכיוון בידוף.[/quote]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה חושב לעצמך לאחר משמע המתקפ[SIZE=2]ות של פיפלאפ שזה לא רע ותצטר[SIZE=2]ך להסתדר עם מה שיש ולכן אתה פוקד על[SIZE=2] פיפלאפ[/SIZE] לרוץ [SIZE=2]לצד השמאלי של בידוף ולזנק עליו בחבטה ושינסה [SIZE=2]להשתמש בראש שלו כדי לגרום [SIZE=2]יותר נזק[/SIZE][/SIZE]. פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוון בידוף ושובר לכיוון צידו השמאלי ומזנק עליו בחבטה עוצמתית שהודפת אותו [SIZE=2]חזרה לעבר האישה ששלחה אותו.
[SIZE=2]בידוף של האישה מנסה לקום אך נופל לארץ מעולף[SIZE=2], "אנחנו עוד נשוב!" אמרה האישה [SIZE=2]והתסלקה יחד עם הבידוף והגבר שהיה איתה.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green]"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ([I][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG][/URL][/FONT][/I] )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG])" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה? [/COLOR]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427938]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה חושב לעצמך לאחר משמע המתקפ[SIZE=2]ות של פיפלאפ שזה לא רע ותצטר[SIZE=2]ך להסתדר עם מה שיש ולכן אתה פוקד על[SIZE=2] פיפלאפ[/SIZE] לרוץ [SIZE=2]לצד השמאלי של בידוף ולזנק עליו בחבטה ושינסה [SIZE=2]להשתמש בראש שלו כדי לגרום [SIZE=2]יותר נזק[/SIZE][/SIZE]. פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוון בידוף ושובר לכיוון צידו השמאלי ומזנק עליו בחבטה עוצמתית שהודפת אותו [SIZE=2]חזרה לעבר האישה ששלחה אותו.
[SIZE=2]בידוף של האישה מנסה לקום אך נופל לארץ מעולף[SIZE=2], "אנחנו עוד נשוב!" אמרה האישה [SIZE=2]והתסלקה יחד עם הבידוף והגבר שהיה איתה.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green]"תודה רבה לך" אומר לך הפרופסור "אני הוא רופסור רואן" הוא מציג את עצמו רשמית ולוקח אותך איתו למעבדה שם הוא מגיש לך שני חפצים:
"זהו הפוקידע ([I][FONT=Verdana][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG][/URL][/FONT][/I] )" הוא אומר לך ומגיש לך חפץ אדום בגודל כף יד "הוא מכיל את הפרטים על כל פוקימון שחי במחוז סינו ויעזור לך בכל עט שלא תצליח לזהות פוקימון" הוא אומר לך ומגיש לך מגש עליו 5 כדורים "אלה הם פוכדורים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG])" הוא מסביר לך עליהם "איתם אתה תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי סינו" הוא מפסיק לרגע ומגיש לך את הוכדור שממנו יצא פיפלאפ עם פיפלאפ בתוכו "זה פיפלאפ ,אני מאמין ששניכם מתאימים זה לזה" הוא אומר, נפרד ממך וחוזר לעסוק בשלו.
מה תעשה? [/COLOR]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
"תודה רבה לך פרופסור" אני מודה לו ויוצא בשמחה מהמעבדה.
אני מוציא את הפוכדור של פיפלאפ ולוחץ על הכפתור האמצעי על מנת לשחרר את פיפלאפ.
ברגע שפיפלאפ יוצא מהפוכדור אני ניגש אליו ואומר לו "שלום פיפלאפ, אני המאמן החדש שלך".
"קוראים לי ריי" אני מוסיף.
"אז מה דעתך שנתחיל במסע שלנו?" אני שואל אותו.
אחרי השיחה הקצרה אני מתחיל לצעוד לדרך מספר 201 כאשר פיפלאפ לצידי.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427938][U][B][COLOR=DeepSkyBlue]
[/COLOR]
[/B][/U]אתה מודה לרוסור בהתרגשות ויוצא מהמעבדה שלו. אתה מוציא את טרטוויג החוצה ומביט בו וחושב לעצמך שזה הזמן לערוך היכרות איתו ואתה מציג את עצמך בפניו ואומר לו בהתלהבות שאתם עומדים להיות האלופים הבאים של סינו וטרטוויג מהמהן בהתרגשות וקפץ עלייך בשמחה.
אתה מתקדמים לעבר דרך 202 ושמים לב לכמויות חול לא רגילות ופוקימונים שבדרך כלל לא נמצאים באזור ([/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/DP/261.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/331.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/449-f.png[/IMG][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/027.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/074.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]) ובנסוף כמה מאמנים מתחילים בדיוק כמוך ([/FONT][/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/012.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/008.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/010.png[/IMG][COLOR=red][FONT="]).[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="]
מה תעשה? [/QUOTE]
'מוזר מאוד...' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימונים שמופיעים שם. בעיקר מושך את עיני פוקימון ההיפופוטאם שנמצא שם "טורטוויג, מה דעתך לגביו?" אני שואל את טורטוויג.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427865][U][B][COLOR=RoyalBlue]מייקי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה לוקח את הפוכדור של רייהורן ומחזיר אותו לתוכו ומחמיא לו על הקרב שהוא עשה ומגיע לו מנוחה ואז אתה פונה לברנדון ואומר לו שרייהורן הוא פוקימון שרק תפסת אבל אתה מרגיש שאתה מכיר אותו המון זמן ולפי מה שהוא אומר גם רייהורן מרגיש אותו דבר ואתה חושב לעצמך שמי שנשאר לך הוא צ'ימצ'אר וגם הוא חלש כנגד סוג מים אבל מצד שני מריל מותש אז אתה יכול עוד לנצח ואז אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא חוזר למשחק והוא מהנהן ומזנק לתוך שדה הקרב. אתה פוקד עליו לרוץ לכיוון מריך ולהשתמש בנהמה שמחלישה את רמת העוצמה שלו ושיהיה מולו שיסתובב וישרוט אותו מאחור ושינסה להתחמק ממתקפות אקדח המים של מריל.
צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ וחומק במהירות מאקדחי המים של מריל העייף ומגיח מאחוריו עם שריטה שמורידה את מריל לרצפה. מריל מנסה לקום אך נופל מעולף!
"מריל חזור" אומר ברנדון "תודה על קרב טוב" הוא אומר לך, לוחץ את ידך והולך לדרכו.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
"אמרתי לך שאנצח אותך!" אצעק לו בעודו הולך ומתרחק ממני ולאחר מכן אסתכל על צ'ימצ'אר ועל הפוכדור של רייהורן ואחשוב:'כדאי שאמצא איזה מקום שבו צ'ימצ'אר ורייהורן ינוחו וישתקמו. אני חושב שכדאי שתקדם לכיוון העיר ג'ובילייף, בה יש מרכז פוקימונים'. אז אומר לצ'ימצ'אר לעלות שוב על כתפי ואתחיל ללכת בהליכה מהירה לכיוון העיר ג'ובילייף וכשאגיע, אלך למרכז הפוקימונים ושם אבקש שישקמו וירפאו את רייהורן וצ'ימצ'אר.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427938][U][B][COLOR=DeepSkyBlue]נייתן:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה אומר לזנב כוכב ודריטיני להכנס לשדה הקרב וגארדניה מכריזה על תחילת הקרב.
אתה פוקד על זנב כוכב להשתמש בהתקלה על הציפור וזה מתחיל לרוץ לעברה ופוגעה בה בהתקלה עוצמתית ועל דריטיני אתה פוקד להשתמש בכרבול על בידוף וזה מתחיל לתכרבל סביבו וללחוץ עליו, אתה מתרגש בגלל שזה הקרב הרשמי הראשון שלך.
"סטארלי מהר מתקפה מהירה על שינקס שלו!" אומר הילד והציפור שאתה מבין ששמו סטארלי תוקף במהירות מדהימה את זנב כוכב שלך והודף אותו אחורה בעוצמה רבה "בידוף עכשיו תשתמש בנשיכה!" הוא אומר לבידוף שלו וזה נושך את דריטיני שסביבו וגורם לו לסבל רב והוא משתחרר מאחיזתו.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
"לא נוותר קדימה דרטיני גל רעם ואז כרבול על בידוף ושינקס תנסה להשתמש בהתקלה במהירות שסטארלי תקף." אני אומר מעט לחוץ.
-
[quote=Shikamaru;1427947]"תודה רבה לך פרופסור" אני מודה לו ויוצא בשמחה מהמעבדה.
אני מוציא את הפוכדור של פיפלאפ ולוחץ על הכפתור האמצעי על מנת לשחרר את פיפלאפ.
ברגע שפיפלאפ יוצא מהפוכדור אני ניגש אליו ואומר לו "שלום פיפלאפ, אני המאמן החדש שלך".
"קוראים לי ריי" אני מוסיף.
"אז מה דעתך שנתחיל במסע שלנו?" אני שואל אותו.
אחרי השיחה הקצרה אני מתחיל לצעוד לדרך מספר 201 כאשר פיפלאפ לצידי.[/quote]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה מודה לפרופסור ויוצאבשמחה מה[SIZE=2]מעבדה ומוציא את פיפלאפ מהפוכדור שלו כדי לערוך היכרות קצרה בה אתה מציג את עצמך ו[SIZE=2]שואל אותו מה דעתו ש[SIZE=2]תצאו למסע וזה מעלה חיוך [SIZE=2]של שמחה על פניו ושניכם חוזרים לכיוון דרך 201 ממנה הגעת לעיר סאנג'ם [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]ורואים כמה פוקימו[SIZE=2]נים שונים ( [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/DP/261.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/331.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/449-f.png[/IMG][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/027.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/074.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] ).
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [quote=Sheldon Cooper;1427952]'מוזר מאוד...' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימונים שמופיעים שם. בעיקר מושך את עיני פוקימון ההיפופוטאם שנמצא שם "טורטוויג, מה דעתך לגביו?" אני שואל את טורטוויג.[/quote]
[/B][/U]עקב השעה כרגע (2 בלילה) אני מרשה לעצמי להתעצל ולרשום את המידע רק על היפופוטס אם זה בסדר
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אתה חושב לעצמך שמה שקורה פה הוא מוזר מאוד ואתה שולף את הפוקידע כדי לסרוק את הפוקימונים שם וכאשר אתה מסובב אותה לכיוון ההיפופטם הפוקידע אומר "היפופוטס, היפופוטס חיי באזור שבו יש המון חול וללא מים, יש הבדל בין היפופוטס זכר לנקבה, ההיפופוטס מולך הוא נקבה"
הקול משתתק.
אתה שואל את טרטוויג מה דעתו על היפופוטס והוא מהנהן לך באישור וניגש לעבר היפופוטס בעמדת קרב.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=DoR_RoD;1427994]"אמרתי לך שאנצח אותך!" אצעק לו בעודו הולך ומתרחק ממני ולאחר מכן אסתכל על צ'ימצ'אר ועל הפוכדור של רייהורן ואחשוב:'כדאי שאמצא איזה מקום שבו צ'ימצ'אר ורייהורן ינוחו וישתקמו. אני חושב שכדאי שתקדם לכיוון העיר ג'ובילייף, בה יש מרכז פוקימונים'. אז אומר לצ'ימצ'אר לעלות שוב על כתפי ואתחיל ללכת בהליכה מהירה לכיוון העיר ג'ובילייף וכשאגיע, אלך למרכז הפוקימונים ושם אבקש שישקמו וירפאו את רייהורן וצ'ימצ'אר.[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=RoyalBlue]אתה צועק לברנדון ההולך ומתרחק שידעת שאתה עומד לנצח אותו ואז אתה חושב לעצמך שאתה חייב למצוא מקום לטפל בפוקימונים שלך ועלייך להגיע במהירות לעיר ג'ובילייף ולכן אתה לוקח את צ'ימצ'אר על הכתף שלך ואתה הפוכדור של רייהורן אתה מחזיר לחגורתך ומתחיל ללכת בהליכה מהירה בשעת צהריים רגוע לכיוון העיר ג'ובילייף ולפני הכניסה לעיר אתה קולט ילד יושב ובוכה ללא הפסקה ( [/COLOR][COLOR=RoyalBlue][COLOR=RoyalBlue][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/4/dp/120.png[/IMG] [/COLOR] ).
אתה ניגש מהר למרכז הפוקימונים בו לוקח שעה לאחות ג'וי לטפל בשני הפוקימונים שלך אבל היא מחזירה אותם כמו חדשים ומאחלת לך דרך צלחה.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=the rock;1427995]"לא נוותר קדימה דרטיני גל רעם ואז כרבול על בידוף ושינקס תנסה להשתמש בהתקלה במהירות שסטארלי תקף." אני אומר מעט לחוץ.[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה אומר לדריטיני וזנב כוכב שאתם לא עומדים לוותר ואתה מבקש מדריטיני שישתמש שוב פעם בכרבול על בידוף ומנזב כוכב שינסה להתקיל את סטארלי באותה מהירות שזה התקיל אותו.
דריטני מתחיל להתכרבל סביב בידוף שוב ולוחץ עךיו חזק וזנב כוכב מנסה להגיע למהירות של סטארלי אך אינו מצליח ועושה התקלה רגילה.
שני הפוקימונים שלך הילד מתעלים מעייות וגארדניה מכריזה עלייך כמנצח וקוראת לילדה שזורקת שני פוכדורים באוויר ומהם יוצאים שני פוקימנים חדשים ([/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/platinum/pokemon/412.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/diamondpearl/pokemon/415-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]).
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428029][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה אומר לדריטיני וזנב כוכב שאתם לא עומדים לוותר ואתה מבקש מדריטיני שישתמש שוב פעם בכרבול על בידוף ומנזב כוכב שינסה להתקיל את סטארלי באותה מהירות שזה התקיל אותו.
דריטני מתחיל להתכרבל סביב בידוף שוב ולוחץ עךיו חזק וזנב כוכב מנסה להגיע למהירות של סטארלי אך אינו מצליח ועושה התקלה רגילה.
שני הפוקימונים שלך הילד מתעלים מעייות וגארדניה מכריזה עלייך כמנצח וקוראת לילדה שזורקת שני פוכדורים באוויר ומהם יוצאים שני פוקימנים חדשים ([/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/platinum/pokemon/412.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/diamondpearl/pokemon/415-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]).
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"זנב כוכב התקלה על הצמח ודרטיני גל רעם ואז כרבול על השני." אני אומר בטיפשות משום שאין לי מושג מול מי אני נלחם.
-
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]ההתלבטות הייתה בינך לבין DoR_RoD והחלטתי לתת לו בגלל שאתה כבר קיבלת פרס
-----------------------------------------------------------------
אתה חושב לעצמך שהנושא של ביוטיפליי רגיש ולכן כדי שתפסיק לשאול שאלות במהלך הקרב ואז אתה ונה לנאזליף ואתה אומר לו כל הכבוד על המתקפה החדשה שהוא למד ושהיא תעזור לכם ואתה מבקש ממנו להשתמש בתעתוע וזה מזנק לעבר ביוטיפליי "תחמקי!" אומרת יליה וביוטיפליי שלה מתחמק מהמתקפה ובנתיים אתה אומר לנאזליף להשתמש בכוח טבע ואתה שומע את יוליה אומרת לביוטיפליי להשתמש ביריית חוטים וזו תופסת את נאזליף לפני שהוא מצליח להשתמש בכוח הטבע שלו "תטיחי אותו עכשיו ברצפה!" יוליה אומרת וביוטיפליי שלה מטיחה בעוצמה את נאזליף על הרצפה. נאזליף מנסה להתרומם אך נופל ממוטט על הרצפה.
"כל הכבוד לך ביוטיפליי, אתה הכי טובה!" אומרת יוליה ומחבקת את ביוטיפליי שלה.
מה תעשה?
מה תעשה? [/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
------------------------
אתה אומר לגארדניה שהיא יכולה לעזור לך ללמד את זנב כוכב ודריטיני שלך כמה מתקפות חדשות שיעזרו להם בקרב המכון נגד המושלת והיא מהנהנת ומציגה מולך שני תלמידים ( [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/173.png[/IMG] [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/174.png[/IMG] ) "תלחם מול כל אחד מהם בקרב כפול, זה יעזור לפוקימונים שלך לקבל ניסון קרב ואז הם יוכלו ללמוד מתקפות חדשות, תנצח את שניהם ואני אלמד את השינקס שלך מתקת חשמל שתעזור לך בעתיד" גארדניה אומרת ומביאה את התלמיד הראשון "צאו עכשיו סטארלי ובידוף!" אומר התלמיד ומהפוכדור שלו יוצאים שני פומונים ([/
COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://serebii.net/diamondpearl/pokemon/399-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://
serebii.net/diamondpearl/pokemon/396-m.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]).
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אחזיר את נאזליף לפוקדור ואז אומר לו: "נלחמת מצויין. אני ממש גאה בך". לאחר מכן אומר לביוטיפליי של יוליה: "את ממש חזקה. וגם יש לך מאמת ממש טובה" אגמור ואחייך ליוליה.
לאחר מכן אחזור למרכז הפוקימונים, אבקש מהאחות לרפא לי את הפוקימונים ואז אגש שנית לאתגר את קורקי. כשאגיע אומר לקורקי: "יכול להיות שניצחת אותי בפעם הקודמת, אך אני התחזקתי והפעם אני אנצח!" ואז אחכה לפוקימון הראשון שהוא יוציא.
טוב לא נורא. אני אשקיע גם השבוע הזה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428029][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][U][B][SIZE=2][SIZE=2]ר[/SIZE]יי:
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה מודה לפרופסור ויוצאבשמחה מה[SIZE=2]מעבדה ומוציא את פיפלאפ מהפוכדור שלו כדי לערוך היכרות קצרה בה אתה מציג את עצמך ו[SIZE=2]שואל אותו מה דעתו ש[SIZE=2]תצאו למסע וזה מעלה חיוך [SIZE=2]של שמחה על פניו ושניכם חוזרים לכיוון דרך 201 ממנה הגעת לעיר סאנג'ם [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]ורואים כמה פוקימו[SIZE=2]נים שונים ( [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/DP/261.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/331.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/449-f.png[/IMG][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/027.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/074.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] ).
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/QUOTE]
"המ...הפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין" אני אומר לפיפלאפ.
"מה דעתך שנבדוק אותו" אני אומר לו.
לאחר תגובה מפיפלאפ אני מתחיל לצעוד כלפיו כאשר פיפלאפ לצידי.
כאשר אני מגיע אליו אני בודק אותו בפוקדיע.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever]
[/B][/U]עקב השעה כרגע (2 בלילה) אני מרשה לעצמי להתעצל ולרשום את המידע רק על היפופוטס אם זה בסדר
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אתה חושב לעצמך שמה שקורה פה הוא מוזר מאוד ואתה שולף את הפוקידע כדי לסרוק את הפוקימונים שם וכאשר אתה מסובב אותה לכיוון ההיפופטם הפוקידע אומר "היפופוטס, היפופוטס חיי באזור שבו יש המון חול וללא מים, יש הבדל בין היפופוטס זכר לנקבה, ההיפופוטס מולך הוא נקבה"
הקול משתתק.
אתה שואל את טרטוויג מה דעתו על היפופוטס והוא מהנהן לך באישור וניגש לעבר היפופוטס בעמדת קרב.
מה תעשה?[/QUOTE]
"בסדר טורטוויג, תקוף עם התקלה לעבר היפופוטאס!" אני פוקד על טורטוויג ומצביע לעבר היפופוטאס 'אני אתפוס את הפוקימון הראשון שלי!' אני חושב לעצמי בנחישות.
-
[quote=the rock;1428033]"זנב כוכב התקלה על הצמח ודרטיני גל רעם ואז כרבול על השני." אני אומר בטיפשות משום שאין לי מושג מול מי אני נלחם.[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]זנב כוכב רץ ומתקיל את הצמח ואתה שומע את היריבה שלך אומר "בורמי התקלה גם!" והצמח שמתברר ששמו ברומי מתקיל את זנב כוכב שלך בעוצמה.
על דריטיני אתה פוקד להשתמש בגל רעם שגורם לשיתוק על הפוקימון השני ואז בכרבול ודריטיני מתחיל למחוץ את הפוקימון השני "או לא קומבי!" אומרת היריבה שלך ואתה מבין שלפוקימון השני קוראים קומבי.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=chopper;1428041]אני אחזיר את נאזליף לפוקדור ואז אומר לו: "נלחמת מצויין. אני ממש גאה בך". לאחר מכן אומר לביוטיפליי של יוליה: "את ממש חזקה. וגם יש לך מאמת ממש טובה" אגמור ואחייך ליוליה.
לאחר מכן אחזור למרכז הפוקימונים, אבקש מהאחות לרפא לי את הפוקימונים ואז אגש שנית לאתגר את קורקי. כשאגיע אומר לקורקי: "יכול להיות שניצחת אותי בפעם הקודמת, אך אני התחזקתי והפעם אני אנצח!" ואז אחכה לפוקימון הראשון שהוא יוציא.
טוב לא נורא. אני אשקיע גם השבוע הזה.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור שלו ואומר לו שהוא נלחם מצוין ואתה גאה בו מאוד ולאחר מכן ניגש לביוטיפליי את יוליה ואומר לה שהיא ממש חזקה ושיש לה מאמנת טובה ומחייך ליוליה שמסמיקה.
אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומטפל בפוקימונים שלך והולך לאתגר את קורקי שוב.
אתה נכנס למכון ואומר לקורקי שאולי הוא ניצח אותך בפעם הקודמת אבל אתה התחזקת מאז והוא משיב "אני שמח שהחלטת לחזור, זה מוכיח על אופי ונחישות" הוא אומר וזורק לזירה את סאנדשרו שלו.
מה תעשה?
[quote=Shikamaru;1428082]"המ...הפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין" אני אומר לפיפלאפ.
"מה דעתך שנבדוק אותו" אני אומר לו.
לאחר תגובה מפיפלאפ אני מתחיל לצעוד כלפיו כאשר פיפלאפ לצידי.
כאשר אני מגיע אליו אני בודק אותו בפוקדיע.[/quote]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה אומר לפיפלאפ שפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין ופיפלאפ מהנהן אז אתה מתקרב אליו וסורק אותו בפוקידע [SIZE=2]שקיבלת [SIZE=2]בתחילת המסע שלך אצל פרופסור רואן.
[SIZE=2]מה[SIZE=2]פוקידע [SIZE=2]נשמע קו[SIZE=2]ל מתכתי האומר "פו[SIZE=2]צ[/SIZE]'יאנה, פוצ'יאנה הוא פוקימון עקשן שלא מניח לטרף שהוא בוחר עד שהוא מעייף אותו לגמרי" הקול משתתק ואת[SIZE=2]ה שם לב שהפו[SIZE=2]צ'יאנה שבפוקידע בצבע שונה מהפוצ[SIZE=2]'יאנה שמולך ([/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][URL="http://www.serebii.net/pokedex-dp/261.shtml"][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/261.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT] ).
[SIZE=2]מה תעשה?
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[quote=Sheldon Cooper;1428091]"בסדר טורטוויג, תקוף עם התקלה לעבר היפופוטאס!" אני פוקד על טורטוויג ומצביע לעבר היפופוטאס 'אני אתפוס את הפוקימון הראשון שלי!' אני חושב לעצמי בנחישות.[/quote]
[/B][/U]אתה חושב לעצמך שאתה עומד לתפוס את הפוקימון הראשון שלך ואומר לטרטוויג להתקיל את היפופוטס ומצביע לעברו וטרטוויג מהנהן ומתחיל לרוץ במהירות מפתיעה ופוגע בהיפופוטס בחוזקה.
אתה שם לב שהיפופוטס מתעצבן ומתסכל עלייך ועל טרטוויג שלך ומסתער עליכם ומשתמש בנשיכה על טרטוויג ואוחזר אותו בשינוי בעוצמה ואתה שומע כמה הוא סובל.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428092][U][B][COLOR=DeepSkyBlue]
[/B][/U]אתה חושב לעצמך שאתה עומד לתפוס את הפוקימון הראשון שלך ואומר לטרטוויג להתקיל את היפופוטס ומצביע לעברו וטרטוויג מהנהן ומתחיל לרוץ במהירות מפתיעה ופוגע בהיפופוטס בחוזקה.
אתה שם לב שהיפופוטס מתעצבן ומתסכל עלייך ועל טרטוויג שלך ומסתער עליכם ומשתמש בנשיכה על טרטוויג ואוחזר אותו בשינוי בעוצמה ואתה שומע כמה הוא סובל.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ההיפופוטאס נקבה
"טורטוויג, החזק מעמד!" אני נלחץ מעט לנוכח המצב שהוא נמצא בו "נסה להשתמש בנסיגה במטרה לגרום לה לשחרר אותך בגלל השיריון שלך! אם זה לא עובד נסה לתת מקום עם הראש שלך בחלקי הפה, עד שזה יגרום לה לשחרר אותך!" אני מצווה עליו ומנסה להתפלל שזה יצליח.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428092]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה אומר לפיפלאפ שפוקימון דמוי הכלב בעל הפרווה הזהובה מעניין ופיפלאפ מהנהן אז אתה מתקרב אליו וסורק אותו בפוקידע [SIZE=2]שקיבלת [SIZE=2]בתחילת המסע שלך אצל פרופסור רואן.
[SIZE=2]מה[SIZE=2]פוקידע [SIZE=2]נשמע קו[SIZE=2]ל מתכתי האומר "פו[SIZE=2]צ[/SIZE]'יאנה, פוצ'יאנה הוא פוקימון עקשן שלא מניח לטרף שהוא בוחר עד שהוא מעייף אותו לגמרי" הקול משתתק ואת[SIZE=2]ה שם לב שהפו[SIZE=2]צ'יאנה שבפוקידע בצבע שונה מהפוצ[SIZE=2]'יאנה שמולך ([/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=Green][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#FFFFFF][URL="http://www.serebii.net/pokedex-dp/261.shtml"][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/261.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT] ).
[SIZE=2]מה תעשה?
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/QUOTE]
'המ.. הוא בצבע שונה, זה בטח יהיה מעניין' אני חושב לעצמי.
"פיפלאפ! אני רוצה להוסיף את הפוצ'יאנה לקבוצה שלנו ולכן אני אזדקק לעזרה שלך" אני אומר לו.
"היי פוצ'יאנה" אני קורא לו, "אני מעוניין בקרב נגדך, אתה נגד פיפלאפ" אני אומר לו.
"בוא נעשה את זה קרב הוגן" אני מוסיף.
"פיפלאפ רוץ לכיוון פוצ'יאנה וברגע שאתה מולו זנק מעליו נחת מאחוריו והשתמש בתנופה כדי לפגוע בו עם חבטה חזקה" אני אומר לפיפלאפ.
"קדימה אתה יכול לעשות את זה!" אני מעודד אותו תוך כדי שהוא מתחיל בהתקפה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428092][U][B][COLOR=DeepSkyBlue]נייתן:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]זנב כוכב רץ ומתקיל את הצמח ואתה שומע את היריבה שלך אומר "בורמי התקלה גם!" והצמח שמתברר ששמו ברומי מתקיל את זנב כוכב שלך בעוצמה.
על דריטיני אתה פוקד להשתמש בגל רעם שגורם לשיתוק על הפוקימון השני ואז בכרבול ודריטיני מתחיל למחוץ את הפוקימון השני "או לא קומבי!" אומרת היריבה שלך ואתה מבין שלפוקימון השני קוראים קומבי.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי דרטיני עוד פעם אותו דבר ושינקס הפעם תשתמש בפזילה ואז התקלה על בור..משהוא ועם הוא תוקף תתחמק ותשתמש בעוד התקלה תנסה לקרב אותו לקומבי." אני אומר לחוץ מעט.
-
[quote=Sheldon Cooper;1428102]ההיפופוטאס נקבה
"טורטוויג, החזק מעמד!" אני נלחץ מעט לנוכח המצב שהוא נמצא בו "נסה להשתמש בנסיגה במטרה לגרום לה לשחרר אותך בגלל השיריון שלך! אם זה לא עובד נסה לתת מקום עם הראש שלך בחלקי הפה, עד שזה יגרום לה לשחרר אותך!" אני מצווה עליו ומנסה להתפלל שזה יצליח.[/quote]
[/B][/U]טעות שלי P:
------------------
אתה אומר לטרטוויג להחזיק מעמד לאור המצב בו הוא נמצא ואתה אומר לו שינסה להשתמש בנסיגה במטרה לגום לה לשחרר את השיריון החזק שלו ואם זה לא עובד שינסה ליצור בעזרת הראש שלו מקום בפה שלה כדי להשתחרר ואתה מתפלל שזה יצליח.
טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו והיפופוטס לא נהנת מהטעם ויורקת אותו ואז משתמשת התקלה והודפת בעוצמה את טרטוויג שמתחיל להתנשף.
מה תעשה?
[/FONT][/COLOR] [quote=Shikamaru;1428103]'המ.. הוא בצבע שונה, זה בטח יהיה מעניין' אני חושב לעצמי.
"פיפלאפ! אני רוצה להוסיף את הפוצ'יאנה לקבוצה שלנו ולכן אני אזדקק לעזרה שלך" אני אומר לו.
"היי פוצ'יאנה" אני קורא לו, "אני מעוניין בקרב נגדך, אתה נגד פיפלאפ" אני אומר לו.
"בוא נעשה את זה קרב הוגן" אני מוסיף.
"פיפלאפ רוץ לכיוון פוצ'יאנה וברגע שאתה מולו זנק מעליו נחת מאחוריו והשתמש בתנופה כדי לפגוע בו עם חבטה חזקה" אני אומר לפיפלאפ.
"קדימה אתה יכול לעשות את זה!" אני מעודד אותו תוך כדי שהוא מתחיל בהתקפה.[/quote]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה חושב לעצמך שעקב כך שפוצ'יאנה בצבע שונה זה בטח יהיה מעניין ואתה אומר לפיפלאפ שאתה רוצה להוסיף את פוצ'יאנה לקבוצה שלכם ולכן תצטרך את עזרתו[SIZE=2]. פיפלאפ מהנה[SIZE=2]ן ואתה ניגש לפוצ'יאנה ואומר לו שאתה רוצה לערוך מולו קרב הוגן של פיפלאפ מולו וזה מהנהן באישור.
[SIZE=2][SIZE=2]את[/SIZE]ה [SIZE=2]אומר לפיפלאפ לרוץ לכיוון פוצ'יאנה ולזנק מעליו כדי להשתמש ב[SIZE=2]חבטה מאחוריו ולהשתמש בתנופה כדי לחזק אותה. פיפלאפ ר[SIZE=2]ץ וברגע שהוא קופ[SIZE=2]ץ באוויר פוצ'יאנה מזנק [SIZE=2]ומשתמש בהתקלה שהודפת אותו לאדמה. פיפלאפ קם ומשתמש בחבטה רבת עוצמה ע[SIZE=2]ל פו[SIZE=2]צ'יאנה וזה מ[SIZE=2]שתמש בנהמה ומוריד במעט [SIZE=2]את רמת העוצמה של פיפלאפ.
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [quote=the rock;1428105]"אוקיי דרטיני עוד פעם אותו דבר ושינקס הפעם תשתמש בפזילה ואז התקלה על בור..משהוא ועם הוא תוקף תתחמק ותשתמש בעוד התקלה תנסה לקרב אותו לקומבי." אני אומר לחוץ מעט.[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה אומר לדריטיני להמשיך להשתמש בכרבול על קומבי ומזנב כוכב אתה מבקש להשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של בורמי ואז בהתקלה עליו. זנב כוכב השתמש בפזילה שלו ואז התקיל בעוצמה את בורמי ואתה שם לב שהוא מתחיל לאגור סביבו חשמל שמחזק לו ההגנה המיוחדת שלו וגארדניה אומרת לך שהוא למד [B]טעינה!
[/B]בנתיים אתה מבקש מזנב כוכב לקרב את בורמי לקומבי ושניהם מתקרבים לשם וברגע שבורמי מנסה להתקיל את זנב כוכב זה מתחמק ובורמי וקומבי נפגעים זה מזה ומתעלפים.
"הקרב נגמר, המנצח הוא נייתן" אומרת גארדניה ומשבחת אותך "עכשיו אני משאילה לזמן קצר את זנב כוכב שלך כדי ללמד אותו מתקפה" היא אומרת ולוקחת אותו לזמן של כשעה.
כאשר היא חוזרת היא אומרת לך שהיא לימדה אותו [B]זנב ברזל![/B] אך הוא עדיין לא מושלם ועדיין תצטרכו להתאמן על זה.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428214][COLOR=red][FONT="][U][B]תומאס:
[/B][/U]טעות שלי P:
------------------
אתה אומר לטרטוויג להחזיק מעמד לאור המצב בו הוא נמצא ואתה אומר לו שינסה להשתמש בנסיגה במטרה לגום לה לשחרר את השיריון החזק שלו ואם זה לא עובד שינסה ליצור בעזרת הראש שלו מקום בפה שלה כדי להשתחרר ואתה מתפלל שזה יצליח.
טרטוויג נכנס לתוך השיריון שלו והיפופוטס לא נהנת מהטעם ויורקת אותו ואז משתמשת התקלה והודפת בעוצמה את טרטוויג שמתחיל להתנשף.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
'חייבת להיות דרך לנצח אותה' אני מהרהר לעצמי 'תחשוב...' אני קודח במחשבה בחיפוש אחר מהלך. רעיון קטן עולה בראשי, ואני מחליט לנסות אותו "אוקיי טורטוויג, אני רוצה שתרוץ לעבר היפופוטאס במהירות, ותשתמש בהתקלה, אבל לא עליה! תשתמש על החול שנמצא מסביב אליה, נצל את הסביבה לטובתך! תעיף לעבר עיניה וגופה את החול, בלבל אותה! לאחר מכן, פגע בה עם ההתקלה! קדימה!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428214]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2]אתה חושב לעצמך שעקב כך שפוצ'יאנה בצבע שונה זה בטח יהיה מעניין ואתה אומר לפיפלאפ שאתה רוצה להוסיף את פוצ'יאנה לקבוצה שלכם ולכן תצטרך את עזרתו[SIZE=2]. פיפלאפ מהנה[SIZE=2]ן ואתה ניגש לפוצ'יאנה ואומר לו שאתה רוצה לערוך מולו קרב הוגן של פיפלאפ מולו וזה מהנהן באישור.
[SIZE=2][SIZE=2]את[/SIZE]ה [SIZE=2]אומר לפיפלאפ לרוץ לכיוון פוצ'יאנה ולזנק מעליו כדי להשתמש ב[SIZE=2]חבטה מאחוריו ולהשתמש בתנופה כדי לחזק אותה. פיפלאפ ר[SIZE=2]ץ וברגע שהוא קופ[SIZE=2]ץ באוויר פוצ'יאנה מזנק [SIZE=2]ומשתמש בהתקלה שהודפת אותו לאדמה. פיפלאפ קם ומשתמש בחבטה רבת עוצמה ע[SIZE=2]ל פו[SIZE=2]צ'יאנה וזה מ[SIZE=2]שתמש בנהמה ומוריד במעט [SIZE=2]את רמת העוצמה של פיפלאפ.
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/QUOTE]
'המ.. יש לי רעיון, נקווה שזה יפתיע אותך פוצ'יאנה' אני חושב לעצמי.
"פיפלאפ רוץ במהירות לכיוון פוצ'יאנה וזנק אליו" אני אומר לו במהירות.
ברגע שפיפלאפ מתקרב לפוצ'יאנה אני אומר לו "עכשיו השתמש בנהמה בקול הכי חזק שאתה יכול" במטרה להפתיע את פוצ'יאנה.
מיד לאחר הנהמה אני אומר לפיפלאפ במהירות.
"קפוץ באוויר ותשתמש בחבטה על פוצ'יאנה" בכוונה שהתנופה מהאוויר תחזק את עוצמת הפגיעה שלו.
"אני יודע שאתה מסוגל פיפלאפ!" אני אומר לו בעידוד.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1428214][COLOR=red][FONT="][U][B]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה אומר לדריטיני להמשיך להשתמש בכרבול על קומבי ומזנב כוכב אתה מבקש להשתמש בפזילה שמורידה את רמת ההגנה של בורמי ואז בהתקלה עליו. זנב כוכב השתמש בפזילה שלו ואז התקיל בעוצמה את בורמי ואתה שם לב שהוא מתחיל לאגור סביבו חשמל שמחזק לו ההגנה המיוחדת שלו וגארדניה אומרת לך שהוא למד [B]טעינה!
[/B]בנתיים אתה מבקש מזנב כוכב לקרב את בורמי לקומבי ושניהם מתקרבים לשם וברגע שבורמי מנסה להתקיל את זנב כוכב זה מתחמק ובורמי וקומבי נפגעים זה מזה ומתעלפים.
"הקרב נגמר, המנצח הוא נייתן" אומרת גארדניה ומשבחת אותך "עכשיו אני משאילה לזמן קצר את זנב כוכב שלך כדי ללמד אותו מתקפה" היא אומרת ולוקחת אותו לזמן של כשעה.
כאשר היא חוזרת היא אומרת לך שהיא לימדה אותו [B]זנב ברזל![/B] אך הוא עדיין לא מושלם ועדיין תצטרכו להתאמן על זה.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"תודה" אני אומר בשמחה."אנחנו נתאמן עליו והוא יהיה מושלם!" אני מוסיף בהתרגשות.
"את יכולה ללמד גם את דרטיני מתקפה?" אני מוסיף בתמיהה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1427853][COLOR=red][FONT="][U][B][U][B]אנדי:
אנדי:
אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור שלו ואומר לו שהוא נלחם מצוין ואתה גאה בו מאוד ולאחר מכן ניגש לביוטיפליי את יוליה ואומר לה שהיא ממש חזקה ושיש לה מאמנת טובה ומחייך ליוליה שמסמיקה.
אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומטפל בפוקימונים שלך והולך לאתגר את קורקי שוב.
אתה נכנס למכון ואומר לקורקי שאולי הוא ניצח אותך בפעם הקודמת אבל אתה התחזקת מאז והוא משיב "אני שמח שהחלטת לחזור, זה מוכיח על אופי ונחישות" הוא אומר וזורק לזירה את סאנדשרו שלו.
מה תעשה?
[/B][/U][/COLOR][/QUOTE]
'אז הוא שוב מתחיל עם סאנדשרו' אחשוב לעצמי ואז אוציא את הפוקדור של נאזליף ואזרוק אותו באויר ואצעק "צא נזליף". אחרי זה אומר לו: "כבר נלחמת מול סאנדשרו וניצחת, אתה יכול לעשות זאת שוב בקלות. תשתמש בהקשחה ואז בעלי תער וואז תקפוץ באויר ותשתמש בתעתוע" אומר לו בהתרגשות גדולה מהרגיל כדי להביא לו עוד יותר מוטיבציה ואז אוסיף ואומר: "אם הוא תוקףתשתמש בהתמדה". לאחר מכן אחכה לתוצאות האסטרטגיה ההתחלתית שלי ואראה איזה פירות העבודה הקשה של נאזליף הניבה.
-
[quote=Sheldon Cooper;1428227]'חייבת להיות דרך לנצח אותה' אני מהרהר לעצמי 'תחשוב...' אני קודח במחשבה בחיפוש אחר מהלך. רעיון קטן עולה בראשי, ואני מחליט לנסות אותו "אוקיי טורטוויג, אני רוצה שתרוץ לעבר היפופוטאס במהירות, ותשתמש בהתקלה, אבל לא עליה! תשתמש על החול שנמצא מסביב אליה, נצל את הסביבה לטובתך! תעיף לעבר עיניה וגופה את החול, בלבל אותה! לאחר מכן, פגע בה עם ההתקלה! קדימה!" אני פוקד עליו.[/quote]
[COLOR=red][U][B]תומאס:
[/B][/U]אתה מהרהר לעצמך וחושב שחייבת להיותדרך לנצח את ההיפופוטס הזו ואז עולה לך רעיון קטן ואתה מחליט לנסות אותו ופוקד על טרטוויג לרוץ לעבר היפופוטס ושישתמש בהתקלה על החול מסביבה כדי להעיף אותו לעיניה ושינסה לבלבל אותו ואז שישתמש בהתקלה.
טרטוויג מתחיל לרוץ ובערת ראשו זורק חול על עיניה של היפופוטס ואתה שומע שהוא צווחת מכאב בגלל החול שבעיניה ואז טרטוויג מתקיל אותה בעוצמה וזו נופלת על האדמה ואתה שן לב שהיא עדיין עומדת אבל טרטוויג מסמן לך שזה הזמן המתאים לזרוק פוכדור עליה.
מה תעשה?
[/COLOR] [quote=Shikamaru;1428246]'המ.. יש לי רעיון, נקווה שזה יפתיע אותך פוצ'יאנה' אני חושב לעצמי.
"פיפלאפ רוץ במהירות לכיוון פוצ'יאנה וזנק אליו" אני אומר לו במהירות.
ברגע שפיפלאפ מתקרב לפוצ'יאנה אני אומר לו "עכשיו השתמש בנהמה בקול הכי חזק שאתה יכול" במטרה להפתיע את פוצ'יאנה.
מיד לאחר הנהמה אני אומר לפיפלאפ במהירות.
"קפוץ באוויר ותשתמש בחבטה על פוצ'יאנה" בכוונה שהתנופה מהאוויר תחזק את עוצמת הפגיעה שלו.
"אני יודע שאתה מסוגל פיפלאפ!" אני אומר לו בעידוד.[/quote]
[/SIZE][/B][/U][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]בראשך עולה רעיון ואתה מקווה שזה י[SIZE=2]פתיע את פוצ'יאנה ואתה אומר לפיפלאפ לרוץ במהירות לעבר פוצ'יאנה ול[SIZE=2]זנק עליו.
[SIZE=2]פיפלאפ מתחיל לרוץ במהירות לכיוון פוצ'יאנה ואתה אומר לו להשתמש בנהמה בקול הכי חזק שהוא יכול ופיפלאפ נוהם וגורם לרמת ההתרפה של פוצ'יאנה לרדת ואז אתה פוקד עליו לק[SIZE=2]פוץ באוויר ולהשתמש בחבטה כדי שהתנופה מהאוויר תעזור [SIZE=2]תגביר את עוצמת הפגיעה ואתה אומר לו שאת[SIZE=2]ה יודע שזהוא יכול לעשות את זה.
[SIZE=2]פיפלאפ מזנק לא[SIZE=2]וויר ו[SIZE=2]פוצ'יאנ[SIZE=2]ה מסתכל עליו ו[SIZE=2]פיפלאפ משתמש בחבטה תוך כדי ניצול התנופה ופוגע בפוצ'[SIZE=2]יאנה בחוזקה ואתה שם לב שהוא נופל לרצפה[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] והוא מנסה להתרומם אך לא מצליח ונשאר להסתכל מה תעשה מהרצפה.
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [quote=the rock;1428249]"תודה" אני אומר בשמחה."אנחנו נתאמן עליו והוא יהיה מושלם!" אני מוסיף בהתרגשות.
"את יכולה ללמד גם את דרטיני מתקפה?" אני מוסיף בתמיהה.[/quote]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DeepSkyBlue]אתה מודה לגארדניה ואומר לה שאתה וזנב כוכב תעבדו על זנב הברזל ושואל אותה בתמיהה אם היא יכול ללמד גם את דריטיני מתקפה והיא אומרת לך שהיא תבדוק מה היא יכולה לעשות והיא לוקחת אותו איתה.
אתה ונזב כוכב קצת מתאמנים על זנב הברזל ואתה שם לב שלפעמים המכה פועלת ולפעמים היא מפסיקה לפעול לני הפגיעה ושתצטרך לאמן קצת את שינקס ולהעלות לו את הניסיון כדי לעשות את המכה מושלמת.
לאחר כשעתיים גארדניה חוזרת עם דריטיני בידיה ואומרת לך שהיא הצליחה ללמד אותו להשתמש ב[B]רוח קרירה!
[/B]מה תעשה?
[/COLOR] [quote=chopper;1428250]"כל הכבוד לך נאזליף. נלחמת בצורה מדהימה" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור שלו ואז אפנה ליוליה ואומר לי שיש לה מזל, ושהביוטפליי שלה ממש חזק ומאומן היטב. "נראה לי שהתאמנו היטב אבל נשאר עוד מישהו לאמן אותו וזה הרקרוס" אומר ליוליה ואוציא את הרקרוס ואומר לו שהגיע הזמן להתאמן שוב כדי לא להפסיד שנית לקורקי. אני אחכה לפוקימון שיוליה תוציא ואז אומר להרקרוס שאנו צריכים ללמוד מתקפת לחימה חדשה. "תנסה לתקוף את פלאסל (זה הפוקימון היחיד שנשאר לה אז כנראה אתמן נגדו, לא?) אם הידיים שלך ולתת מכה בה אתה תוקף עם הידיים" אומר להקרוס בתקווה שהוא יבין אותי.[/quote]
[U][B]אנדי:
[/B][/U]אתה העתקת את התגובה הלא נכונה, תערוך ואני גם אערוך