-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432355]
[size="1"]אינג'ל~
כנראה שכן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תוך רבע שעה אתה מקים אוהל שאתה שומר בתרמילך ואתה מתיישב ליד סוזן "ובכן אני התייאשתי מהמכונים פה, הם חלשים נורא אז החלטתי לשעשע את עצמי ולחפש יריב ראוי לקרב" אומרת ברצינות "או אפילו לאיזו שותפות. אבל- אל תעלב כמובן, לא מצאתי עדיין אחד כזה"[/size][/QUOTE]
"לא נעלב, בסוף עוד תאכלי את המילים האלה "אומר ואצחק מעט.
"מה את אומרת על ארוחת ערב ?"אשאל ואוציא את פוקימוניי.
-
[b][size="2"]מישהו יודע מה קורה עם צחי?[/size][/b]
[size="1"]ג'ון~
אתה זורק פוקדור ריק על קומבי ואחרי כמה נידנודים, הפוקדור נעצר. קומבי נלכדה!
אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בהתפצלות דרכים.. אחת פונה צפונה ונראית הררית למדי והשנייה תוביל אותך ישר לצ'ריגרוב.[/size]
[size="1"]אינג'ל~
סוזן מצחקקת ומהנהנת בראשה ומשחררת גם את הג'ינקס שלה המחייכת אליך ומנופפת בידה הגדולה "יש לי כמה שימורים בתיק ויש לי גם תפוחי אדמה. רוצה שאני אבשל?" שואלת בחיוך ומתחילה להכין אוכל ואתה מארגן אש. אחרי שעה קלה אתם שבעים וכך גם הפוקימונים שלכם. "אז איפה אתה גר?" שואלת אותך סוזן בהתעניינות.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432551]
[size="1"]אינג'ל~
סוזן מצחקקת ומהנהנת בראשה ומשחררת גם את הג'ינקס שלה המחייכת אליך ומנופפת בידה הגדולה "יש לי כמה שימורים בתיק ויש לי גם תפוחי אדמה. רוצה שאני אבשל?" שואלת בחיוך ומתחילה להכין אוכל ואתה מארגן אש. אחרי שעה קלה אתם שבעים וכך גם הפוקימונים שלכם. "אז איפה אתה גר?" שואלת אותך סוזן בהתעניינות.[/size][/QUOTE]
"אהממ זה קצת מסובך, אני לא גר במקום קבוע. המשפחה שלי מנהלת קרקס"אומר.
"ככה שיוצא שבשנה אנחנו עוברים ממקום למקום לפחות 5 או 6 פעמים"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432551][b][size="2"]מישהו יודע מה קורה עם צחי?[/size][/b]
[size="1"]ג'ון~
אתה זורק פוקדור ריק על קומבי ואחרי כמה נידנודים, הפוקדור נעצר. קומבי נלכדה!
אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בהתפצלות דרכים.. אחת פונה צפונה ונראית הררית למדי והשנייה תוביל אותך ישר לצ'ריגרוב.[/size][/QUOTE]
'הממ.. הדרך ההררית נראית מגניבה, אולי אני אחזור לשם אחר כך..' אני חושב לאחר ערעור לאן לפנות.
אני מחליט לפנות לדרך השנייה המובילה לעיר כדי שאוכל לרפא את הפוקימונים שלי ואולי לקנות משהו נחמד.
-
[quote]אדם~
לידבה מנסה שוב, בדרך אחרת ופותחת את פיה ומנסה חזק ומצליחה ליצור קרן של אור ירוקה ודקה אבל היא מהבהבת במהירות ונכבית.
[/quote]
"מעולה ליידיבה!" אקרא בהתלהבות "בדיוק ככה! תמשיכי עם זה!"
בנתיים אתחיל לחשוב על הצוות שיש לי עד כה. עד כמה אני מרוצה איתם והאם כולם צריכים להמשיך איתי...
-
האם אני יכול להירשם למשחק? נראה ממש מעניין מה שאתם עושים!
-
[SIZE="1"]אינג'ל~
"קרקס?" שואלת סוזן ומרימה גבה "רגע, נראה לי שהייתי פעם בקרקס שלכם!" אומרת בהתלהבות ומחייכת "בטח אדיר לגור בקרקס!" ממשיכה כשלפתע אתה שומע רעש מהעצים. אתה מרים את מבטך ורואה פוקימון כחול מעופף [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/1e/Spr_4h_041_f.png[/IMG] מעופף לו בין העצים.[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
אתה מחליט ללכת ישירות לצ'ריגרוב וממש בתחילת השביל, אתה מבחין בנערה גבוהה המסתכלת עליך ישירות. "היי! אתה שם![IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/Other/Female-047.png[/IMG] קוראת ברצינות "מה דעתך על קרב?" שואלת בנחישות ומרימה פוקדור לאוויר ומכוונת אותו עליך.[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
ליידבה מנסה שוב ופותחת את פיה וקרן של אור ירוקה יוצאת ממנה ומגיעה עד לסלופוק והוא מורם מעט באוויר, אבל הקרן מתאדה תוך כמה רגעים. היא לא מקבלת שום עצמה מלידבה. בינתיים אתה חושב וסוקר את כל הפוקימונים שלך.[/SIZE]
Coco pops~ אין מקום כרגע.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432715][SIZE="1"]אינג'ל~
"קרקס?" שואלת סוזן ומרימה גבה "רגע, נראה לי שהייתי פעם בקרקס שלכם!" אומרת בהתלהבות ומחייכת "בטח אדיר לגור בקרקס!" ממשיכה כשלפתע אתה שומע רעש מהעצים. אתה מרים את מבטך ורואה פוקימון כחול מעופף [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/1e/Spr_4h_041_f.png[/IMG] מעופף לו בין העצים.[/SIZE]
[/QUOTE]
'זובאט, אחד כזה יכול להועיל לי' אחשוב.
"אם תסלחי לי אני צריך אחד כזה לשישיה שלי"אומר ואקום.
"באטרפריי צאי השתמשי ביריית חוט בשביל לתפוס את זובאט ולהפיל אותו לרצפה, אחר כך תשתמשי בנבגי הלם על מנת לשתק אותו"אומר ואוציא את באטרפריי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432715][SIZE="1"]ג'ון~
אתה מחליט ללכת ישירות לצ'ריגרוב וממש בתחילת השביל, אתה מבחין בנערה גבוהה המסתכלת עליך ישירות. "היי! אתה שם![IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/Other/Female-047.png[/IMG] קוראת ברצינות "מה דעתך על קרב?" שואלת בנחישות ומרימה פוקדור לאוויר ומכוונת אותו עליך.[/SIZE][/QUOTE]
'מעניין..' אני חושב על ההצעה.
"אם זה רק קרב אחד על אחד אני חושב שיהיה בסדר" אני אומר לה ומסמן לגסטלי להתקדם.
"תזהרי גסטלי, זה יכול להיות כל פוקימון, בתור התחלה תתחמקי ואפילו תעזרי בעצים כדי לא להפגע" אני אומר לה ומחכה שיתחיל הקרב.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432337]
[size="1"]סייבר~
נידורן קופצת מהפוקדור שלה מעט תשושה, אבל קופצת לעברם של הביצים וחובטת בהם עם זנב הזוהר בסגול בהיר. אגסקיוטו פותחים את פיהם ועשרות ביצים קטנות עפות על נידורן ומתפוצצים עליה בחוזקה.[/size][/QUOTE]
"נידורן, חזרי" אמלמל בעצבים ואחזיר אותה. היא תשושה מדי.
אני מוציאה את סטאריו ופוקדת עליו להשתמש בהחלמה, ולאחר מכן אומרת לו לתקוף בסיבוב מהיר.
-
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה רץ לעברה של זובאט ושולח את באטרפריי השולחת מפיה חוט דקיק ולבן תופסת את אחת מכנפיה של זובט ומטיחה אותה על האדמה בחוזקה ואז מתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומפזרת על זובאט אבקה צהובה-כתומה הגורמת לזובאט לרעוד לרגע ואז היא נתקעת במקום. זובאט מנערת מעט את ראשה ופותחת את פיה ויוצרת קרן שחורה מפיה שפוגעת בבאטרפריי וגורמת לה להיסתחרר.[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
"נהדר גסטלי" אומרת הנערה ומשחררת מהפוקדור שלה קטן ואפור ונראה ששני מגנטים דבוקים בצדדיו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b2/Spr_5b_081.png[/IMG] "אוקי מגנמייט תתחיל עם מכת ברק!" קוראת ברצינות והפוקימון שלה מרחף לעברה של גסטלי כשהוא זוהר בצהוב והוא משחרר מכת ברק, אבל גסטלי מתחמקת ועוברת דרך אחד מהעצים, והמכה מפוצצת את הגזע עץ בדיוק במקום שבו גסטלי רחפה ברגע זה.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
תתודה לאל!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
את מחזירה את נידורן ומשחררת את סטאריו והוא זוהר לרגע באור בהיר ונראה שהחזיר לעצמו את כל החיים שאיבד בקרב הקודם שלכם ואז הוא מתחיל להסתובב מהר ופוגע בביצים בחוזקה ואפילו סודק אחת. הביצים כנראה מתעצבנות והן מתחילות לצרוח ולקפוץ במקום וגלי קול כחולים נוצרים סביבם ופוגעים בסטאריו.[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432724][SIZE="1"]אינג'ל~
אתה רץ לעברה של זובאט ושולח את באטרפריי השולחת מפיה חוט דקיק ולבן תופסת את אחת מכנפיה של זובט ומטיחה אותה על האדמה בחוזקה ואז מתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומפזרת על זובאט אבקה צהובה-כתומה הגורמת לזובאט לרעוד לרגע ואז היא נתקעת במקום. זובאט מנערת מעט את ראשה ופותחת את פיה ויוצרת קרן שחורה מפיה שפוגעת בבאטרפריי וגורמת לה להיסתחרר.[/SIZE]
[/QUOTE]
"באטרפרי תחזרי, עבודה טובה" אומר ואחזיר את באטרפריי.
"ג'יודוד השתמש דחיפה!"אומר ואוציא את ג'יודוד.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432724][SIZE="1"]ג'ון~
"נהדר גסטלי" אומרת הנערה ומשחררת מהפוקדור שלה קטן ואפור ונראה ששני מגנטים דבוקים בצדדיו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b2/Spr_5b_081.png[/IMG] "אוקי מגנמייט תתחיל עם מכת ברק!" קוראת ברצינות והפוקימון שלה מרחף לעברה של גסטלי כשהוא זוהר בצהוב והוא משחרר מכת ברק, אבל גסטלי מתחמקת ועוברת דרך אחד מהעצים, והמכה מפוצצת את הגזע עץ בדיוק במקום שבו גסטלי רחפה ברגע זה.[/SIZE][/QUOTE]
"תמשיכי להסתובב בין העצים, אל תתני למגנמייט לתפוס אותך במקום!" אני אומר לגסטלי במהירות וקצת בלחץ.
'אם לוקחים בחשבון את הזמן שלוקח למגנמייט עד ביצוע המתקפה אולי אפשר לעשות משהו..' אני מתחיל לחשוב.
"גסטלי, תתכונני עם אגרוף קרח אבל תמשיכי להסתובב, תתקפי ברגע שאת קרובה מספיק ומיד אחרי שמגנמייט יתקוף" אני אומר לה.
-
[SIZE="3"][B][COLOR="Red"]1. צחי, אם לא תגיב ביומיים הקרובים אני אטרח להוציא אותך מהמשחק.
2. אדם ונדב תתחילו להגביר את הקצב בבקשה.
[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה מחזיר את באטרפריי ושולח במהירות את ג'יאדוד ששועט לעברה של זובאט החצי משותקת ודוחף אותה בחוזקה. זובט מנסה שוב על קולי, אבל ג'יאדוד פשוט מתעלם.[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
"מגנמייט הבזק!" קוראת המאמנת שלו והמגנטים הקטנים שעל גופו מתחילים לזהור ויוצרים אור בוהק וחזק העוצר לשנייה את גסטלי, המסתתרת מאחורי עץ וחושפת אותה. בזמן שגסטלי ממצמצת את עינייה שוב ושוב להתרגל לאור, מגנמייט מצליח לתקוף אותה שוב עם מכת ברק. גסטלי משנה את צורץ הענן שלה לאגרוף ומנסה לחבוט במגנמייט עם האגרוף קרח , אבל מפספסת.[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432890]
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה מחזיר את באטרפריי ושולח במהירות את ג'יאדוד ששועט לעברה של זובאט החצי משותקת ודוחף אותה בחוזקה. זובט מנסה שוב על קולי, אבל ג'יאדוד פשוט מתעלם.[/SIZE]
[/QUOTE]
"ג'יודוד תסיים את זה בדחיפה נוספת כל עוד זובאט משותק!"אומר ואכין פוכדור ריק.
-
ח'ברה המשחק לא זורם כמו שרציתי אני פותח חדש =]
מוזמנים לאמץ! ;)