-
[quote=ritsuka kun;1436510]
[size="1"][color="purple"]אינג'ל~
הילד חושב לרגע "החוק היחידי הוא שאני אנצח!" קורא בהתלהבות "וופר תתחיל עם אקדח מים על מה שהוא משחרר ואז תשלח יריית בוץ!" קורא הילד והוא מחייך כולו.[/color][/size]
[/quote]
"פידג'י צא! תתחמק מהאקדח מים ואז תשתמש ברוח"אומר ואשחרר את פידג'י מהפוקדור.
-
פידג'י יוצא מהפוקדור שלו ומצליח להתחמק מסילון המים ואז נעצר באוויר ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח פרצים אשר מעיפה את וופר אחורנית. וופר חושק שיניים ואז פותח את פיו ושולח כדור בוץ לעברו של פידג'י, שפשוט לא מגיע אליו כי פידג'י עף באוויר.
"וופר קדימה אקדח מים שוב!" קורא הילד בכעס.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1436514][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
פידג'י יוצא מהפוקדור שלו ומצליח להתחמק מסילון המים ואז נעצר באוויר ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח פרצים אשר מעיפה את וופר אחורנית. וופר חושק שיניים ואז פותח את פיו ושולח כדור בוץ לעברו של פידג'י, שפשוט לא מגיע אליו כי פידג'י עף באוויר.
"וופר קדימה אקדח מים שוב!" קורא הילד בכעס.[/color][/size][/quote]
"פידג'י תצלול למטה בשביל לצבור מהירות ואז תשתמש בדחיפה ! בעזרת הצלילה תתחמק מהאקדח מים!"אומר
-
פידג'י צולל במהירות למטה, ומצליח שוב לחמוק לפגוע ישירות בוופר עם דחיפה חזקה, ומעיף אותו אחורה.
באופן מפתיע וופר מעולף. "לא וופר!" קורא הילד ורץ אל הפוקימון שלו ואז מתחיל לבכות. לפתע אתה מבחין שהילד הוא ממש צעיר, אולי בן 7. "אתה סתם בן אדם רשע! בטח אתה המפלצת שחוטפת את כל המאמנים ביער!" הוא צועק בבכי , מרים את וופר ומתחיל לרוץ במהירות.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1436518][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
פידג'י צולל במהירות למטה, ומצליח שוב לחמוק לפגוע ישירות בוופר עם דחיפה חזקה, ומעיף אותו אחורה.
באופן מפתיע וופר מעולף. "לא וופר!" קורא הילד ורץ אל הפוקימון שלו ואז מתחיל לבכות. לפתע אתה מבחין שהילד הוא ממש צעיר, אולי בן 7. "אתה סתם בן אדם רשע! בטח אתה המפלצת שחוטפת את כל המאמנים ביער!" הוא צועק בבכי , מרים את וופר ומתחיל לרוץ במהירות.[/color][/size][/quote]
"ילד! איפה הכסף !"אצעק וארוץ אחריי הילד.
------------------
אחייך קלות לנוכח זה שהרגע השוו אותי למשוגעת ממקודם לאחר כמה שניות אתחיל לחפש פינה שקטה בשביל להתאמן, שאמצא מקום שקט הוציא החוצה גם את סקווירטל וטריקו.
"פדג'י אני רוצה שתנסה לשלב את המהירות הגבוה שלך ואת מתקפת הדחיפה בשביל ליצור מתקפה חדשה, מתקפה מהירה. אם אתה צריך לצבור עוד מהירות תצלול כמו שעשית בקרב הקודם"
"טריקו אתה הולך ללמוד מתקפה חדשה" אומר ואנסה להלהיב אותו. "תנסה בעזרת הידיים שלך לחפור במהירות באדמה. תנסה לחשוב שאתה פשוט מטפס על עץ הפוך"
"סקווירטל את הולכת ללמוד להשתמש באקדח מים, השלב הראשון הוא להחליף את הבועות במים רגילים, תנסי לאגור את המים בפה ולירות אתם קדימה"
-
חחחח אצל ריקי כהן p:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הפוקימונים שלך המסתכלים עליך ונראה שהם הבינו מה אתה רוצה לעשות.
פידג'י עף גבוהה באוויר ואז צולל במהירות וטוען דחיפה, אבל המתקפה לא מספיק מהירה לדעתך, והוא פשוט צולל ממש מהר לכיוון האדמה. מהצד השני סקווירטל קופצת מאושר ומתחיליה להעלות מים בפיה ואז משחררת אותם בזרם חלש שנראה מעט כמו מזרקה בלי מים. טריקו לעומתם מחבק את רגלך בחום ולא נראה שהוא בכלל מתייחס לשיטת האימון שלך.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1436526][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
חחחח אצל ריקי כהן p:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הפוקימונים שלך המסתכלים עליך ונראה שהם הבינו מה אתה רוצה לעשות.
פידג'י עף גבוהה באוויר ואז צולל במהירות וטוען דחיפה, אבל המתקפה לא מספיק מהירה לדעתך, והוא פשוט צולל ממש מהר לכיוון האדמה. מהצד השני סקווירטל קופצת מאושר ומתחיליה להעלות מים בפיה ואז משחררת אותם בזרם חלש שנראה מעט כמו מזרקה בלי מים. טריקו לעומתם מחבק את רגלך בחום ולא נראה שהוא בכלל מתייחס לשיטת האימון שלך.[/color][/size][/quote]
"פדג'י תנסה להוסיף בדרך למטה תנועת זיגזג המטרה היא שבעזרת הפניות החדות והמהירות הגבוה זה יראה כאילו אתה משתגר ממקום למקום"
"סקווירטל תקחי נשימה עמוקה ותדמייני את כל גופך מתמלא במים, שאת חושבת שאת מוכנה תוציאי את כל המים החוצה במכה אחת."
"טריקו בוא נעזוב את החפירה. תנוח, בזמן שאתה נח תדמיין את עצמך מוצף באור השמש ומקבל ממנה כוח"אומר לטריקו ואתיישב לידו. "תנסה לעצום עיניים ולראות את הקרני האור נספגים לגופך"
-
פידג'י מתחיל לעוף במהירות וחותך את התעופה שלו בפניות חדות הצידה כל פעם, ולפתע אתה רואה שבעזרת המהירות שלו, אתה כבר בקושי מבחין בתנועה עצמה ונראה שהוא פשוט משתגר ממקום למקום.
פידג'י למד מתקפה מהירה!
סקווירטל בינתיים עושה כבקשתך אבל כנראה המחשבה על כל המים גרם לה צורך להשתין, והיא רצה מאחורי אחד מהעצים וחוזרת אחרי כמה דניות ונראית מסופקת מעצמה. וכשאתה נותן בה מבט נוקשה היא מחייכת בהתנצלות ומנסה שוב הפעם הזרם מים יוצא חזק יותר,, אבל לא ממוקד לגמרי והוא מתפשט לכל מקום.
טריקו לעומת זאת קופץ ממך ומסתובב בשמש בהנאה מרובה וממש לשבריר שנייה זוהר בירוק בהיר אבל האור נכבה במהירות. לטריקו אפילו אין מושג שקרה משהו.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1436510]
[size=1][color=green]ריצ'י~
קרן האור המוקרת נוצרת לפני נידורן והוא מנפץ את הסלעים הקטנים ומשאיר מאחוריו רסיסי חול הנוצצים באור. נידורן אז קורא בקול והמקור אור גודל בהרבה והוא רץ לעברו של סניזל המנסה להגן על עצמו ע"י הצלבת ידיו אבל נידורן דוחק אותו לראש הגבעה.
סניזל נראה מעט תשוש "קדימה סניזל אגרוף קרח!" קורא דון בקול רציני. ידיו של סניזל זוהרות באור תכול בהיר והוא חובט בפניו של נידורן והודף אותו אחורה. שני הפוקימונים נאבקים ממש על לוע הר הגעש.[/color][/size][/quote]
אם הם ליד הלוע הם רחוקי מקרקע הרצפה המקורית נכון?
----------------
'אוי שיט זה לא טוב, מה לעשות מה לעשות...' אחשוב בקדחנות על רעיון כלשהו ואז אומר בבטחון כשיצוץ לי הרעיון "מהר נידורן עוד ניקור, תתאמץ תשקיע. מקור גדול ואימתני אני רוצה כאן חבר!" אדריך אותו ואז אפקוד " הפל אותו על פניו בהנפת המקור הזה אל רגלו ואז הרם אותו מרגלו בעזרת המקור, פתח אותו ואחוז בוא, השלה אותו כאילו אתה מתכוון לזרוק אותו אל לוע ההר הגעש, וכשהו יתקף פחד השלח אותו בדיוק לצד השני מהגובה שעליו אתה נמצא אל תחתית הזירה, אל מרגלות ההר!"
אעמוד שם איתן אך בליבי קוסס ציפורניים מחכה בתקווה שזה יצליח... נפילה מגובה כזה תניב נצחון כמעט בוודאות.
-
[quote=ritsuka kun;1436532][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
פידג'י מתחיל לעוף במהירות וחותך את התעופה שלו בפניות חדות הצידה כל פעם, ולפתע אתה רואה שבעזרת המהירות שלו, אתה כבר בקושי מבחין בתנועה עצמה ונראה שהוא פשוט משתגר ממקום למקום.
פידג'י למד מתקפה מהירה!
סקווירטל בינתיים עושה כבקשתך אבל כנראה המחשבה על כל המים גרם לה צורך להשתין, והיא רצה מאחורי אחד מהעצים וחוזרת אחרי כמה דניות ונראית מסופקת מעצמה. וכשאתה נותן בה מבט נוקשה היא מחייכת בהתנצלות ומנסה שוב הפעם הזרם מים יוצא חזק יותר,, אבל לא ממוקד לגמרי והוא מתפשט לכל מקום.
טריקו לעומת זאת קופץ ממך ומסתובב בשמש בהנאה מרובה וממש לשבריר שנייה זוהר בירוק בהיר אבל האור נכבה במהירות. לטריקו אפילו אין מושג שקרה משהו.[/color][/size][/quote]
"מעולה פידג'י" אומר עם חיוך רחב.
"סקווירטל, תכיני בעזרת השפתיים שלך עיגול בשביל לנסות למקד את זרם המים"
"טריקו תמשיך לדמיין את קרני השמש נאספות סביבך. תן להן להיכנס לגופך ולחזק אותך"
-
[quote]כריס~
אתה חולץ את נעלייך ונשען על התיק מסעות הכבד שלך כשליסי מנערת אותך. "אולי כדאי שנקים מחנה מסודר? נרגיש אולי יותר בטוחים לא לשכב על אמצע השביל כשיש את היצור החולני הזה, לא?" שואלת בחיוך מתנצל.
[/quote]
"תעשי כרצונך. את יכולה להשתמש בציוד שלי אם יש לך צורך במזון. אולי בזמן הזה תראי לי את שאר הפוקימונים שלך, אם הפוקימון שפגשנו משתמש במתקפות קרח, כדאי לגבש מתקפה חיונית נגד היצור הזה.
בנתיים צ'ארמנדר, אני רוצה שתתאמן על מתקפה חדשה. אני רוצה שתרכז את כל החום שבבטן שלך אל תוך להבה אחת גדולה במקום גחלות! תזכור מה קרה כשהיכולת שלך הופעלה והתעצבנת על פיינקו, זכור את העוצמה שיצאה לך מהפה ותנסה לעשות את זה עכשיו."
-
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
נידורן צווח וקרן אור נוצרת לפני פיו והוא מתחיל לנקר את סניזל, המנסה להתחמק במהירות, ואכן מצליח להתחמק מרוב ההתקפות של סניזל. נידורן מכוון נמוך בכוונה להפיל את סניזל, ואכן מצליח ואז מנסה עם הקרן להרים את רגלו, אבל זה לא מצליח כי סניזל משתמש במתקפה מהירה ופשוט מזדחל במהירות מתחת לנידורן ומעיף אותו לאוויר. נידורן מנסה לשנות טקטיקה וקופץ קדימה לעברו של סניזל במטרה להטעות אותו כאילו הוא ידחוף אותו להר הגעש, אבל בשנייה האחרונה משנה כיוון ודוחף אותו לצד השני.
סניזל מאבד שיווי משקל ומחליק למטה, אבל הוא מצליח עם ידו למשוך באוזנו של נידורן יחד איתו ושניהם מתגלגלים למטה במהירות. "סניזל קרן קרח!" קורא דון במהירות וסניזל פותח את פיו ובעזרת קרן תכולה בהירה יוצר מגלשת קרח המורידה אותו ואת נידורן עד למרגלות הגבעה הסלעית ושניהם עומדים מפוחדים מהנפילה האיומה שלהם.[/color][/size]
פידג'י מבסוט בעצמו ומתיישב על כתפך ומסתכל על שאר הפוקימונים שלך מתאמנים.
סקווירטל מנסה שוב ומעוותת את פיה בצורה עיגול ומנסה לשלוח את המים מתוכה, הם יוצאים, אבל בנזילה מהירה ולא יותר מזה. סקווירטל מנערת את ראשה ומנסה שוב וזה ואז יוצא זרם חזק של מים מפיה, אבל הזרם נעלם תוך כמה שניות.
טריקו נעמד שוב ומסתובב בכיף בשמש שידיו מושטות לצדדים ולפתע נעצר, זוהר בירוק ואז פותח את עיניו בתדהמה ומסתכל על ידיו ואז האור נכבה במהירות וטריקו מתחיל לבכות.[/color][/size]
[color="darkorange"][size="1"]כריס~
"אין לי עוד פוקימונים" אומרת ליסי ומתחילה לסדר לעצמה מיטה מאולתרת בעזרת עלים וחבלים שהוציאה מהתיק שלך. בינתיים אתה משחרר את צ'ארמנדר המסתכל עליך מעט מבולבל אבל עוצם את עיניו וחושב ממש חזק עד שליסי עוצרת אתכם "אתה לא חושב שזה מסוכן עכשיו ללמד מתקפות אש באמצע היער, כשיש פה אתה יצור הזה מסתובב? זה לא ימשוך אותו ממש אלינו?" שואלת ליסי ואתה רואה שהיא מפוחדת והיא מסתכלת סביב.[/size][/color]
-
[quote]כריס~
"אין לי עוד פוקימונים" אומרת ליסי ומתחילה לסדר לעצמה מיטה מאולתרת בעזרת עלים וחבלים שהוציאה מהתיק שלך. בינתיים אתה משחרר את צ'ארמנדר המסתכל עליך מעט מבולבל אבל עוצם את עיניו וחושב ממש חזק עד שליסי עוצרת אתכם "אתה לא חושב שזה מסוכן עכשיו ללמד מתקפות אש באמצע היער, כשיש פה אתה יצור הזה מסתובב? זה לא ימשוך אותו ממש אלינו?" שואלת ליסי ואתה רואה שהיא מפוחדת והיא מסתכלת סביב.[/quote]
״על מה את מדברת?״ אשאל אותה בבילבול. ״אנחנו מחפשים אחריו! אני אשמח לגרום לו לבוא אליי במקום שאני אבוא אליו!״ אענה לה ואחפש אחר מקום שיהיה ניתן ללמוד להביור בנחת.
-
[size="1"][color="darkorange"]כריס~
"חשבתי שאתה בא לעזור לי למצוא את באטרפריי שלי. היצור הזה מסוכן מידי!! אתה לא יכול לנצח אותו!" קוראת אחריך ליסי ואתה רק מבטל אותה בעקשנות ומשאיר אותה לבדה ביער במטרה ללכת להתאמן עם צ'ארמנדר. אתה מוצא אזור יחסית מבודד ולא מוקף ביותר מידי עצים ושיחים שיכולים להידלק. צ'ארמנדר מסתכל עליך ואתה מורה לו שוב לנסות. צ'ארמנדר עוצם עיניו ומנסה בכל הכוח אבל כשהוא פותח את פיו לא יוצא דבר.[/color][/size]
-
[quote]כריס~
"חשבתי שאתה בא לעזור לי למצוא את באטרפריי שלי. היצור הזה מסוכן מידי!! אתה לא יכול לנצח אותו!" קוראת אחריך ליסי ואתה רק מבטל אותה בעקשנות ומשאיר אותה לבדה ביער במטרה ללכת להתאמן עם צ'ארמנדר. אתה מוצא אזור יחסית מבודד ולא מוקף ביותר מידי עצים ושיחים שיכולים להידלק. צ'ארמנדר מסתכל עליך ואתה מורה לו שוב לנסות. צ'ארמנדר עוצם עיניו ומנסה בכל הכוח אבל כשהוא פותח את פיו לא יוצא דבר.
[/quote]
זה לא עסק. צ׳ארמנדר ברמה נמוכה יחסית עדיין ופיינקו לא אומן מעולם. זה לא יהיה חכם להתמודד מול הפוקימון הזה, גם אם הוא פוקימון קרח. אורה לצ׳ארמנדר לחזור ובשתיקה אחזור למחנה ואחלוץ את נעליי המטרה אחת. לישון.
-
[quote=ritsuka kun;1436623]
פידג'י מבסוט בעצמו ומתיישב על כתפך ומסתכל על שאר הפוקימונים שלך מתאמנים.
סקווירטל מנסה שוב ומעוותת את פיה בצורה עיגול ומנסה לשלוח את המים מתוכה, הם יוצאים, אבל בנזילה מהירה ולא יותר מזה. סקווירטל מנערת את ראשה ומנסה שוב וזה ואז יוצא זרם חזק של מים מפיה, אבל הזרם נעלם תוך כמה שניות.
טריקו נעמד שוב ומסתובב בכיף בשמש שידיו מושטות לצדדים ולפתע נעצר, זוהר בירוק ואז פותח את עיניו בתדהמה ומסתכל על ידיו ואז האור נכבה במהירות וטריקו מתחיל לבכות.[/color][/size]
[/quote]
"שניכם הייתם מעולים! אתם כל כך קרובים! סקווירטל פעם הבאה שאת מנסה לירות את המים תנשמי עמוק ברגע שאת מרגישה שאת מוכנה תוציאי את המים החוצה, אם אין לך מספיק מים תקטיני קצת את הזרם ותמשיכי עוד כמה שניות"אצעק ומיד אגש לטריקו. "אתה גדול" אומר בזמן שאני מרים אותו גבוה. "אתה רוצה להרגיש את האור הזה עוד פעם ?"אשאל.
-
אתה מבין שלא העיתוי אינו מתאים ומחליט לחזור לליסי. אחרי הליכה של עשר דקות שאתה מפלס את דרכך בצמחייה הקשה, אתה מגיע בחזרה למחנה ואתה רואה את ליסי מתפעלת מדורה ועליה היא מעמידה סיר ועליו מתבשל תבשיל בעל ניחוח נהדר. "אני מקווה שלא אכפת לך" היא אומרת בנימת התנצלות ומגישה לך קערה גדולה עם לחם לבן פרוס עבה. היא מגישה גם לצ'ארמנדר קערה גדולה ולעצמה לוקחת גם כן. למרות החלטתך לישון, אתה אוכל במהירות את האוכל, ואפילו לוקח תוספת.
"ארגנתי לנו שני ערסלים שלא נישן על האדמה הקשה" אומרת בחיוך ליסי ועולה על הערסל שלה. אתה עושה כמוה ונרדם במהירות. אחרי כמה שעות אתה שומע צווחה חזקה כ"כ שמעירה אותה במהירות ואתה נופל מהערסל.
אתה מרים את מבטך ורואה את ליסי צורחת מתוך שינה "לא.. בבקשה!" ממלמלת מתוך שינה ואתה רואה את האימה הטהורה בפניה.[/color][/size]
טריקו נראה מעט מפוחד ממה שקרה ומניד את ראשו לשלילה. לעומת זאת סקווירטל נראית עצבנית במיוחד. משלבת את ידה בכעס ומסבה ממך את מבטה וחוזרת לבדה לפוקדור, לא לפני שמשפריצה עליך ועל טריקו אקדח מים רציני בפנים.
סקווירטל למדה אקדח מים.[/color][/size]
-
[quote][size=1][color=darkorange]כריס~
אתה מבין שלא העיתוי אינו מתאים ומחליט לחזור לליסי. אחרי הליכה של עשר דקות שאתה מפלס את דרכך בצמחייה הקשה, אתה מגיע בחזרה למחנה ואתה רואה את ליסי מתפעלת מדורה ועליה היא מעמידה סיר ועליו מתבשל תבשיל בעל ניחוח נהדר. "אני מקווה שלא אכפת לך" היא אומרת בנימת התנצלות ומגישה לך קערה גדולה עם לחם לבן פרוס עבה. היא מגישה גם לצ'ארמנדר קערה גדולה ולעצמה לוקחת גם כן. למרות החלטתך לישון, אתה אוכל במהירות את האוכל, ואפילו לוקח תוספת.
"ארגנתי לנו שני ערסלים שלא נישן על האדמה הקשה" אומרת בחיוך ליסי ועולה על הערסל שלה. אתה עושה כמוה ונרדם במהירות. אחרי כמה שעות אתה שומע צווחה חזקה כ"כ שמעירה אותה במהירות ואתה נופל מהערסל.
אתה מרים את מבטך ורואה את ליסי צורחת מתוך שינה "לא.. בבקשה!" ממלמלת מתוך שינה ואתה רואה את האימה הטהורה בפניה.[/color][/size]
[/quote]
"ליסי! ליסי את חולמת תתעוררי!" אבהל ואנסה להעיר אותה, כל מה שאני צריך זה שהיא תתפגר לי פה באמצע היער... "ליסי!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1436655]
טריקו נראה מעט מפוחד ממה שקרה ומניד את ראשו לשלילה. לעומת זאת סקווירטל נראית עצבנית במיוחד. משלבת את ידה בכעס ומסבה ממך את מבטה וחוזרת לבדה לפוקדור, לא לפני שמשפריצה עליך ועל טריקו אקדח מים רציני בפנים.
סקווירטל למדה אקדח מים.[/color][/size][/QUOTE]
you gotta be kidding me
הלכתי אליה במיוחד קודם בשביל להימנע מזה ):
בנות ~
------------
"טריקו תחזור, נמשיך אחר כך "אומר ביאוש ואחזיר אותו לפוקדור. 'טוב נמשיך באימונים "אחשוב לעצמי ואלך ביחד עם פדג'י לחפש פוקימון לאימון.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1436339][SIZE="1"][COLOR="DarkRed"]אוליבר~
בחוסר רצון מובהק, סינדקוויל עוקב אחריך והוא נראה סתם זועף למדי. אחרי כמה דקות של הליכה מהירה שלך, וההליכה האיטית של סינדקוויל, אתם מגיעים שניכם לדרך 1. דרך ארוכה מוקפת ביער. אתה מתחילים ללכת בשביל ארוך כשלפתע, אתה מבחן בתולעת קטנה וירוקה מזדחלת לה לצד הדרך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG]. אתה מזהה אותה במהירות כקאטרפי.[/COLOR][/SIZE]
אשלוף את הפוקידע שלי לקאטרפי כדי לדעת עליו מידע ואז אפקוד על סינדקוויל להשתמש בדחיפה.
-
[quote=ritsuka kun;1436623][size=1][color=green]ריצ'י~
נידורן צווח וקרן אור נוצרת לפני פיו והוא מתחיל לנקר את סניזל, המנסה להתחמק במהירות, ואכן מצליח להתחמק מרוב ההתקפות של סניזל. נידורן מכוון נמוך בכוונה להפיל את סניזל, ואכן מצליח ואז מנסה עם הקרן להרים את רגלו, אבל זה לא מצליח כי סניזל משתמש במתקפה מהירה ופשוט מזדחל במהירות מתחת לנידורן ומעיף אותו לאוויר. נידורן מנסה לשנות טקטיקה וקופץ קדימה לעברו של סניזל במטרה להטעות אותו כאילו הוא ידחוף אותו להר הגעש, אבל בשנייה האחרונה משנה כיוון ודוחף אותו לצד השני.
סניזל מאבד שיווי משקל ומחליק למטה, אבל הוא מצליח עם ידו למשוך באוזנו של נידורן יחד איתו ושניהם מתגלגלים למטה במהירות. "סניזל קרן קרח!" קורא דון במהירות וסניזל פותח את פיו ובעזרת קרן תכולה בהירה יוצר מגלשת קרח המורידה אותו ואת נידורן עד למרגלות הגבעה הסלעית ושניהם עומדים מפוחדים מהנפילה האיומה שלהם.[/color][/size]
[/quote]
״נידורן תתעשת על עצמך בבקשה. עוד אפשר לעשות את זה חבר, קדימה!״ אעודד אותו בצורה שתחדיר לו מוטיבציה. ״שמור את עצמך צמוד עליו, שיתקוף מקרוב. ואז תשתמש בהגנה ובלום אותו במפתיע״ הורה לו ואתהה עד כמה תפתיע אותו ההגנה. לא השתמשתי בזה בקרב עד עכשיו.
אוסיף לבסוף ״ואז תקוף בבעיטה כפולה, מתקפת לחימה תשפיע פי 4! בעט אחת בבטנו ואת השניה תוך כדי שאתה קופץ על ראשו. מן הבעיטה בפניו נצל כתנופה לנתר גבוה וצלול חזרה עם אגרוף שאיבה חזק ככל שתוכל״
-
מצטער שלא יצא לי להגיב הסופ"ש!
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
אתה רץ אל ליסי ומנער אותה במהירות והיא מתעוררת בבהלה ולוכדת אותך בחיבוק ואז עוזבת אותך באותה פתאומיות. "מצטערת" אומרת בפעם המי יודע מה היום "זה פשוט הכל חזר אליי. הגוש הצהוב הזה. הצמיד. והקול הקר של האישה הזאת." אומרת שוב ומתחילה לבכות. משהו בך מתעורר. מצד אחד אתה קצת נחרד מהחולשה שלה, אבל מצד השני משהו אחר צץ בתוכך ואתה לא מצליח לזהות את התחושה השנייה.
"אני מצטערת. לא התכוונתי להעיר אותך" אומרת שוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Purple"]אינג'ל~
לך תבין.. תעבור לזכרים P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את טריקו ומתחיל ללכת רק עם פידג'י במטרה ברורה אחת. לחפש פוקימון להתאמן איתו. אתה הולך אולי עשר מטר כבמרחק קרוב אליך אתה מבחין כבר בעיר פיוטר הגדולה. ככל שאתה מתקרב אתה מבחין בכמה יצורים אדומים המרחפים באזור מעל צמרות העצים. אתה מתקרב ומגלה שאלה נחיל של ליידבה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/6c/Spr_5b_165_f.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkRed"]אוליבר~
יאללה כפרה תגביר קצב!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדיע שלך ומגלה, למרות שידעת זאת כבר, שזה קאטרפי והוא מסוג חרק וההתפתחות האחרונה שלו הוא באטרפריי- פוקימון הפרפר.
אתה שולח את סינדקוויל ומורה לו להשתמש בדחיפה. בחוסר רצון מובהק סינדקוויל לא רוצה להקשיב לך ובמקום זאת פותח את פיו ושולח משם גל עשן סמיך המכסה את האזור שלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
שכחת משהו כפרה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נידורן מתקרב כמה שהוא יכול לעבר סניזל ומנסה לתקוף אותו עם דחיפה כמה פעמים. כשסניזל מגיב עם אגרוף קרח- נידורן אינו מנסה להתחמק ועומד מולו ושניכם מחייכים. אבל להפתעתכם המרה, בגלל חוקי הזירה, ההגנה של נידורן נכשלת והוא נפגע ישירות מאגרוף הקרח ומועף לאחור. נידורן מנער את ראשו בכעס ונראה מעט זועף על זה ששכחתם את הזירה וחוקיה. הזעם ממלא אותו והוא רץ לעבר סניזל המנסה להגן על עצמו אבל מקבל בעיטה ישירה בבטנו מנידורן. סניזל מתקפל ומחזיק בבטנו אבל נידורן עף למעלה ועם בעיטה שנייה בראשו תופס תנופה ועף גבוה באוויר ואז מרסק את סניזל באדמה הקשה עם אגרוף שחור משחור.
סניזל התעלף.
"לא!" קורא דון בזעם ומחזיר את סניזל שלו לפוקדור. פיבי מחייכת אליך חיוך קר ומר "כל הכבוד. עברת את המבחן הראשון. מבחן הכוח. הבאה זאת אלכס" אומרת בקור.
הנערה השנייה עולה לזירה מולך. לפתע הזירה נפתחת לשניים ממש באמצע הר הגעש ומתחילה לשקוע מתחת לאדמה. במקומה עולה מולך זירה חדשה הנראית פשוטה למדי אבל היא זוהרת קודם כל באור ירוק.
"בהצלחה" אומרת לך אלכס בחיוך הזהה לשל פיבי וכמו דון בוחרת פוקדור מתוך עגלה אשר עולה מהאדמה ואז משחררת פוקימון שאינך מכיר בכלל. המחשבה הראשונה שעולה במוחך היא המילה 'חמוד' מצד השני עולה לך גם 'פעמון רוח'. [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a4/Spr_5b_358.png[/IMG].
"תכיר את צ'ימיצ'ו" אומרת דון "אתה לא מכיר אוו כי הוא אחד מהפוקימונים היותר נדירים. הוא נלכד רק במקום אחד וזה בקצה הר פירו במחוז הואן" מסבירה לך בחיוך מתנשא אלכס ומחווה בידה סימן שהיא נותנת לך את הזכות להתחיל.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1437085]
לך תבין.. תעבור לזכרים p:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את טריקו ומתחיל ללכת רק עם פידג'י במטרה ברורה אחת. לחפש פוקימון להתאמן איתו. אתה הולך אולי עשר מטר כבמרחק קרוב אליך אתה מבחין כבר בעיר פיוטר הגדולה. ככל שאתה מתקרב אתה מבחין בכמה יצורים אדומים המרחפים באזור מעל צמרות העצים. אתה מתקרב ומגלה שאלה נחיל של ליידבה [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/6c/spr_5b_165_f.png[/img].[/color][/size]
[/quote]
"פידג'י תמצא ליידבה מבודד ותשתמש מתקפה מהירה בשביל להרחיק אותו עוד יותר משאר הנחיל!" אומר.
-
[quote]כריס~
אתה רץ אל ליסי ומנער אותה במהירות והיא מתעוררת בבהלה ולוכדת אותך בחיבוק ואז עוזבת אותך באותה פתאומיות. "מצטערת" אומרת בפעם המי יודע מה היום "זה פשוט הכל חזר אליי. הגוש הצהוב הזה. הצמיד. והקול הקר של האישה הזאת." אומרת שוב ומתחילה לבכות. משהו בך מתעורר. מצד אחד אתה קצת נחרד מהחולשה שלה, אבל מצד השני משהו אחר צץ בתוכך ואתה לא מצליח לזהות את התחושה השנייה.
"אני מצטערת. לא התכוונתי להעיר אותך" אומרת שוב.
[/quote]
"זה בסדר." אומר בקול צונן. "אני בכלל עוד לא ישנתי. פשוט חזרי לישון. בקרוב אנחנו נשים סוף לסיוטים שלך, אני מבטיח לך שבאטרפרי יחזור אליך במהרה."
-
[quote]כריס~
"אני מצטערת. לא התכוונתי להעיר אותך" אומרת שוב.
[/quote]
"זה בסדר." אומר בקול צונן. "אני בכלל עוד לא ישנתי. פשוט חזרי לישון. בקרוב אנחנו נשים סוף לסיוטים שלך, אני מבטיח לך שבאטרפרי יחזור אליך במהרה."
-
[size=1][color=green]ריצ'י~
שכחת משהו כפרה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נידורן מתקרב כמה שהוא יכול לעבר סניזל ומנסה לתקוף אותו עם דחיפה כמה פעמים. כשסניזל מגיב עם אגרוף קרח- נידורן אינו מנסה להתחמק ועומד מולו ושניכם מחייכים. אבל להפתעתכם המרה, בגלל חוקי הזירה, ההגנה של נידורן נכשלת והוא נפגע ישירות מאגרוף הקרח ומועף לאחור. נידורן מנער את ראשו בכעס ונראה מעט זועף על זה ששכחתם את הזירה וחוקיה. הזעם ממלא אותו והוא רץ לעבר סניזל המנסה להגן על עצמו אבל מקבל בעיטה ישירה בבטנו מנידורן. סניזל מתקפל ומחזיק בבטנו אבל נידורן עף למעלה ועם בעיטה שנייה בראשו תופס תנופה ועף גבוה באוויר ואז מרסק את סניזל באדמה הקשה עם אגרוף שחור משחור.
סניזל התעלף.
"לא!" קורא דון בזעם ומחזיר את סניזל שלו לפוקדור. פיבי מחייכת אליך חיוך קר ומר "כל הכבוד. עברת את המבחן הראשון. מבחן הכוח. הבאה זאת אלכס" אומרת בקור.
הנערה השנייה עולה לזירה מולך. לפתע הזירה נפתחת לשניים ממש באמצע הר הגעש ומתחילה לשקוע מתחת לאדמה. במקומה עולה מולך זירה חדשה הנראית פשוטה למדי אבל היא זוהרת קודם כל באור ירוק.
"בהצלחה" אומרת לך אלכס בחיוך הזהה לשל פיבי וכמו דון בוחרת פוקדור מתוך עגלה אשר עולה מהאדמה ואז משחררת פוקימון שאינך מכיר בכלל. המחשבה הראשונה שעולה במוחך היא המילה 'חמוד' מצד השני עולה לך גם 'פעמון רוח'. [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a4/spr_5b_358.png[/img].
"תכיר את צ'ימיצ'ו" אומרת דון "אתה לא מכיר אוו כי הוא אחד מהפוקימונים היותר נדירים. הוא נלכד רק במקום אחד וזה בקצה הר פירו במחוז הואן" מסבירה לך בחיוך מתנשא אלכס ומחווה בידה סימן שהיא נותנת לך את הזכות להתחיל.[/color][/size][/quote]
"כל הכבוד אומר לינדורן על הקרב, אתכופף אליו בידיים פרוסות שירוץ לחבקי. לאחר מכן אוסיף אליו בליקוף עדין על ראשו ובין אוזניו. אלחש לו ברוח ובחיוך "היית מעולה, ממש התחזקת לאחרונה... אני מחזיר אותך עכשיו לפוקדור ליפני תחילת הקרב השני ומשתמש ביאנמה"
ואחליף בין הפוקימונים, אשאיר את נידורן בחוץ לידי שיצפה ואולי ישכיל משהו מן הקרב.
לאחר מכן לדברי האישה על הפוקימון המשונה והחמוד שהציבה מולי אומר ביהירות המכוסה ערשת פנים רצינית "זה לא באמת מעניין אותי מהיכן הוא... אני מאמין שעם טושיה והרבה יצירתיות נצליח לעמוד מולו" ואוסיף להגיד ליאנמה "בהצלחה מולו, יאנמה עמוד שלו, תתעופף קצת מצד לצד כמה ס"מ לכל כיוון... לתעתע בוא קצת וכשהוא תוקף עלה מהר למעלה!"
'מממ... אני אבחן את הזירה הזו הפעם' אחשוב לעצמי.
-
[size="1"][color="darkred"]אוליבר~
יאללה כפרה תגביר קצב!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדיע שלך ומגלה, למרות שידעת זאת כבר, שזה קאטרפי והוא מסוג חרק וההתפתחות האחרונה שלו הוא באטרפריי- פוקימון הפרפר.
אתה שולח את סינדקוויל ומורה לו להשתמש בדחיפה. בחוסר רצון מובהק סינדקוויל לא רוצה להקשיב לך ובמקום זאת פותח את פיו ושולח משם גל עשן סמיך המכסה את האזור שלכם.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
תזרום עם ההמשכים האלה, יש לי רעיון נחמד איך להתיידד איתו
------------------------------------------------
בעודי מנסה לראות משהו מהעשן אצעק אל סינדקוויל "סינדקוויל השתמש בשריטה שוב! תעשה מה שאני אומר לך בבקשה!"
-
באיחור קל.. סורי!
פידג'י סורק את הנחיל של הפוקימונים האדומים הקטנים ומאתר אחת הנמצאת קצת רחוק מכל שאר הקבוצה ואז טס לעברה ומשאיר אחריו שובל של אור לבן הנעלם במהירות והוא דוחף אותה במהירות כלפי מעלה, לשמיים הפתוחים. ללידבה אשר לא ציפתה למתקפה כלל וכלל נפגעת ישירות. אבל לרגע מתאפסת ואז תופסת את פידג'י עם ידיה והודפת אותו לאחור בחוזקה.[/color][/size]
פעם אחת מספיק...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליסי מהנהנת בראשה מודה לך ונשכבת בחזרה ועד מהרה נרדמת. אתה עושה כמוה ונרדם גם אתה. אתה מתעורר בשעת בוקר מוקדמת ורואה שליסי עדיין ישנה.[/color][/size]
"אני מקווה בשבילך" אומרת אלכס בחיוך מעט קר ומסבה את מבטה לפיבי המרימה את אצבעה למעלה. אתה מבטל אותן ושולח את יאנמה ישר לזירה והוא מתחיל לעוף במהירות מצד לצד, אבל לא נראה שלא אלכס או הפוקימון שלה מתייחסים לזה ושניהם נשארים במקום.
"מפחד?" עוקצת אותך אלכס ומיישרה את מבטה הקשוח ישר אליך. משהו בזירה הזאת לא מסתדר לך בכלל.[/color][/size]
טוב.. ואין לסינדקוויל שריטה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
סינדקוויל מסב את מבטו ממך ופשוט הולך ישירות לתוך העשן ישירות. אתה שומע מאבק קל, אבל אינך מצליח לראות דבר.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1437788]באיחור קל.. סורי!
פידג'י סורק את הנחיל של הפוקימונים האדומים הקטנים ומאתר אחת הנמצאת קצת רחוק מכל שאר הקבוצה ואז טס לעברה ומשאיר אחריו שובל של אור לבן הנעלם במהירות והוא דוחף אותה במהירות כלפי מעלה, לשמיים הפתוחים. ללידבה אשר לא ציפתה למתקפה כלל וכלל נפגעת ישירות. אבל לרגע מתאפסת ואז תופסת את פידג'י עם ידיה והודפת אותו לאחור בחוזקה.[/color][/size]
[/quote]
"פידג'י תעמוד בינה לבין שאר הקבוצה ותשתמש ברוח בשביל להרחיק אותה עוד יותר, מיד אחר כך תשתמש במתקפה מהירה !"
-
[quote=ritsuka kun;1437788]באיחור קל.. סורי!
"אני מקווה בשבילך" אומרת אלכס בחיוך מעט קר ומסבה את מבטה לפיבי המרימה את אצבעה למעלה. אתה מבטל אותן ושולח את יאנמה ישר לזירה והוא מתחיל לעוף במהירות מצד לצד, אבל לא נראה שלא אלכס או הפוקימון שלה מתייחסים לזה ושניהם נשארים במקום.
"מפחד?" עוקצת אותך אלכס ומיישרה את מבטה הקשוח ישר אליך. משהו בזירה הזאת לא מסתדר לך בכלל.[/color][/size]
[/quote]
"ממממ... נו מה יש כאן לעזזל" אמלמל לעצמי בשקט ואביט ימינה ושמאלה, מטה ומעלה. אנסה לזהות משהו. במידה ולא אלחץ מעט יותר. 'אוקיי, אם זה לא נראה לעין אז בוא ניהיה זהירים, התקפה מרחוק תיהיה בנתיים בחירה נבונה' אחשוב לעצמי ואבקש את יאמנה לשלוח בום על קולי!
-
[quote=ritsuka kun;1437788]
טוב.. ואין לסינדקוויל שריטה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
סינדקוויל מסב את מבטו ממך ופשוט הולך ישירות לתוך העשן ישירות. אתה שומע מאבק קל, אבל אינך מצליח לראות דבר.[/color][/size][/quote]
אכנס לתוך העשן כדי לראות מה קורה שם תוך כדי שאני פוקד על סינדקוויל להשתמש בדחיפה
-
[quote]
[size=1][color=darkorange]כריס~
פעם אחת מספיק...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליסי מהנהנת בראשה מודה לך ונשכבת בחזרה ועד מהרה נרדמת. אתה עושה כמוה ונרדם גם אתה. אתה מתעורר בשעת בוקר מוקדמת ורואה שליסי עדיין ישנה.[/color][/size]
[/quote]
אביט בליסי הרדומה ואחליט שאני מעוניין לתת לה להמשיך לישון. אתארגן בדממה וכשאהיה מוכן לצאת מהמחנה לפתע משהו עוצר אותי. אני לא מסוגל לעזוב בלעדיה אך גם לא להודות בזה, לכן אתעטש בקול מזוייף למדי, אולי גם כדי לתת לה אידיקציה שזה היה מזוייף...