נלחם בו
Printable View
נלחם בו
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 7 2008, 09:01 PM
[b] אתה אומר והם עושים.
אבל יש לא רק אלפיי פוקימונים בקיר הקפוא, אלא גם מאות פוקימונים שבצוות!
התקפות האלה לא מספיקות!!!
כולם מתנפלים על הפוקימונים שלך, חוץ מגיבל קטן [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsb/dpmfsb443.png[/img] שנראה שונה משאר הגיבלים.
הוא מתחבא מאחורייך ומנסה להגיד לך משהו- טו! טו טו טו טו טו טו!! טו טו!!!
אתה לא מבין מה זה, ואיך הוא אומר את זה אם הוא גיבל...
ואז... וווושששששששששששששווווווווושששששש!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsb/dpmfsb132.png[/img] הוא השתנה לדיטו!!!!! וכחול!!!!!!!!!!!!!!!!
מה קרה? אתה שואל.
דיטו טוטו דיטו טו טו דיטוטוטוטודידידיטודידיטו!(חטפו אותי ושמו אותי בקיר, אז שיניתי צורה לגיבל ואז הם הוציאו אותי מהקיר ועכשיו אני רוצה לברוח... שמעתי שגם פוקימונים אגדיים יודעים לשנות צורה ולעשות כמוני!)
מה תעשה? [/b][/quote]
"סלבי שנה צורה לגיבל!" אני צועק לו.
"תמשיכו!" אני אומר לפוקימונים האחרים שלי.
שם דמות: אלן(Elen)
פוקימון: טורויג
תמונה של הדמות: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
סיפור המאמן: אלן תמיד רצה להיות מאמן טוב, הוא חושב שאם אימונים קשים ומחקר רב על הפוקמון הוא יוכל לנצח את כולם, הוא אוהב מאוד פוקמוני פלדה, אופל, רוח וחשמל ובמיוחד את שינקס.
בקשות: לתפוס שינקס, לתפוס את דיאגלה XDemoticon.gif :XD:
אני אומר לו" נו, תכנס כבר"
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 7 2008, 09:04 PM
[b] "צא טריקו"
"צא סטארלי." [/b][/quote]
צא טריקו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani252.gif[/img]
צא סטארלי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa396.png[/img]
מה תעשה עכשיו?
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:06 PM
[b] נלחם בו [/b][/quote]
הוא בודק את הפוקדור ומשתמש עליך בעל חושי! אתה לא יכול לזוז!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Dec 7 2008, 09:07 PM
[b] "סלבי שנה צורה לגיבל!" אני צועק לו.
"תמשיכו!" אני אומר לפוקימונים האחרים שלי.
[/b][/quote]
סלבי שנה צורה לגיבל!
סלבי שינה צורה! עכשיו זה רק עיניין של זמן עד שהם יוציאו אותו.
תמשיכו כולם! אתה אומר.
אבל שינקס לא עוזב! הוא תוקף בניצוץ!!!
הקיר הקפוא נשבר!!!!! כל הפוקימונים השתחררו וניצחו ביחד את הגיבלים, גאבייטים וגארצ'ופים!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by athas[/i]@Dec 7 2008, 09:09 PM
[b] שם דמות: אלן(Elen)
פוקימון: טורויג
תמונה של הדמות: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
סיפור המאמן: אלן תמיד רצה להיות מאמן טוב, הוא חושב שאם אימונים קשים ומחקר רב על הפוקמון הוא יוכל לנצח את כולם, הוא אוהב מאוד פוקמוני פלדה, אופל, רוח וחשמל ובמיוחד את שינקס.
בקשות: לתפוס שינקס, לתפוס את דיאגלה XDemoticon.gif :XD: [/b][/quote]
נרשמת בהצלחה!!! אתה הולך עם טורטויג, ופתאום אתם רואים סטארלי!
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:09 PM
[b] אני אומר לו" נו, תכנס כבר" [/b][/quote]
הוא מחליט להיכנס!
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!
ברכותיי! יש לך מיים ג'וניור! מה תעשה?
אני הולך לאמן את צ'אריזארד
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 7 2008, 09:13 PM
[b] סלבי שנה צורה לגיבל!
סלבי שינה צורה! עכשיו זה רק עיניין של זמן עד שהם יוציאו אותו.
תמשיכו כולם! אתה אומר.
אבל שינקס לא עוזב! הוא תוקף בניצוץ!!!
הקיר הקפוא נשבר!!!!! כל הפוקימונים השתחררו וניצחו ביחד את הגיבלים, גאבייטים וגארצ'ופים!
מה תעשה? [/b][/quote]
*תעדכן את סלבי*
---------------------
"הייתם טובים חזרו" אני אומר ומחזיר את הפוקימונם שלי לפוקדורים (כולל סלבי).
"צא פוקדור!" אני אומר וזורק פוקדור על אחד מהפוקימונים (הכוונה לגיבלים הגאבייטים והגארצ'ופ).
אני הולך להלחם בפוקימונים
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:18 PM
[b] אני הולך לאמן את צ'אריזארד [/b][/quote]
אתה בטח מתכוון לאמן את צ'ארמנדר כדיי שייתפתח לצ'אריזארד.
אתה הולך ופתאום רואה 2 מאמנים- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr062.png[/img].
היי! הם אומרים. הפרעת לנו באמצע הריקוד! אנחנו מאתגרים אותך לקרב של 2 על 2!
צאו!
מינון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani312.gif[/img] וגם את פלאסל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani311.gif[/img]
המנצח ייקבל אבן אש שאיתה אפשר לפתח פוקימוני אש!
את מי תוציא?
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:27 PM
[b] אני הולך להלחם בפוקימונים [/b][/quote]
אתה באמצע קרב!
אני מוציא את צ'ארמנדר ואת מיים ג'וניור
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Dec 7 2008, 09:25 PM
[b] *תעדכן את סלבי*
---------------------
"הייתם טובים חזרו" אני אומר ומחזיר את הפוקימונם שלי לפוקדורים (כולל סלבי).
"צא פוקדור!" אני אומר וזורק פוקדור על אחד מהפוקימונים (הכוונה לגיבלים הגאבייטים והגארצ'ופ). [/b][/quote]
אתה זורק את הפוקדור.
אתה שומע-
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!
לכדת............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... איזה מתח, בוא נפסיק עם הנקודות...
יש לך דיטו! (הדיטו שהשתנה לגיבל קודם).
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:30 PM
[b] אני מוציא את צ'ארמנדר ואת מיים ג'וניור [/b][/quote]
צאו צ'ארמנדר ומיים ג'וניור!
אין בעיה! המאמנים אומרים. מינון ופלאסל, מחיאת כף אחד לשני!
מה תעשה?
תוקף את מינון!
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:33 PM
[b] תוקף את מינון! [/b][/quote]
שניהם תוקפים את מינון, אבל באיזו מתקפה?
להביור עם צ'רמנדר ועל חושי עם מיים ג'וניר
אתה יכול לרשום לי עוד הפעם את התגובה האחרונה שלי?
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 7 2008, 09:31 PM
[b] אתה זורק את הפוקדור.
אתה שומע-
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!
לכדת............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... איזה מתח, בוא נפסיק עם הנקודות...
יש לך דיטו! (הדיטו שהשתנה לגיבל קודם). [/b][/quote]
אני לוקח את הפוקדור והולך לרפא את הפוקימון שלי ואז למכון הראשון.
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:39 PM
[b] להביור עם צ'רמנדר ועל חושי עם מיים ג'וניר [/b][/quote]
להביור צ'ארמנדר אבלקודם על חושי עם מיים ג'וניור!
מיים ג'וניור [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba439.png[/img] משתמש בעל חושי!!! מינון עף באוויר!
עכשיו צ'ארמנדר [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba004.png[/img] מתקפת להביור! ו... מה קורה פה? צ'ארמנדר מתפתח ל.... צ'ארמיליון! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani005.gif[/img] צ'ארמיליון למד שריטה!
צ'ארמיליון מתקפת להביור!
צ'ארמיליון משתמש בלהביור ופגע ישיר!
אוף... אומרים המאמנים. מינון תתקוף בניצוף! פלאסל גם!
הניצוץ פוגע!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani311.gif[/img] עם 100 חיים ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani312.gif[/img] עם 30 חיים.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba005.png[/img] עם 75 חיים ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmba/dpmba439.png[/img] עם 50 חיים.
מה תעשה?
נ.ב אני מעדכן כרגע את צ'ארמיליון
אני תוקף עם אש את מינון ומיים ג'וניר תוקף את פלוס עם הפנוט
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Dec 7 2008, 09:50 PM
[b] אני לוקח את הפוקדור והולך לרפא את הפוקימון שלי ואז למכון הראשון. [/b][/quote]
אתה מרפא את הפוקימונים. אתה הולך למכון הראשון ובדרך רואה מאמן ואת הילד שלו- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/img] והם קוראים לך: היי ילד! רוצה קרב של 3 על 3? בלי אגדיים אוקיי?
בוא אנחנו נוציא ראשונים אוקיי?
תוציא ילד שלי.
צא פיצ'ו! אומר הילד. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img]
צאו פיקאצ'ו וראיצ'ו! אומר האיש.[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani025.gif[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/img]
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 09:55 PM
[b] אני תוקף עם אש את מינון ומיים ג'וניר תוקף את פלוס עם הפנוט [/b][/quote]
אש צ'ארמנדר!
צ'ארמנדר עושה להביור מרשים ופוגע במינון! מינון מחוסל!!
אסל חוזר לפוקדור!
ניצחת... קח את אבן האש שלך.
אתה מפתח את צ'ארמיליון?
שימו לב!!! הלכתי לישון. מחר אני יעדכן, כי פשוט אני הולך לחבר מחר, אז אני יעדכן בערב ^_^ .
ביי עד אז!
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 7 2008, 09:59 PM
[b] אתה מרפא את הפוקימונים. אתה הולך למכון הראשון ובדרך רואה מאמן ואת הילד שלו- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/img] והם קוראים לך: היי ילד! רוצה קרב של 3 על 3? בלי אגדיים אוקיי?
בוא אנחנו נוציא ראשונים אוקיי?
תוציא ילד שלי.
צא פיצ'ו! אומר הילד. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img]
צאו פיקאצ'ו וראיצ'ו! אומר האיש.[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani025.gif[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/img]
מה תעשה? [/b][/quote]
"צאו טוטודייל, שינקס ודיטו" אני אומר ומוציא אותם.
"טוטודייל מתקפת מהירות ושריטות על פיצ'ו" אני אומר לו.
"שינקס נהמה ואז דחיפה ונשיכה על פיקאצ'ו" אני אומר לו.
"דיטו שנה צורה לראיצ'ו הזה ותשתמש דחיפה" אני אומר לו.
אני מפתח את צ'רמיליון!
[quote][i]Originally posted by tchtk123[/i]@Dec 7 2008, 10:19 PM
[b] אני מפתח את צ'רמיליון! [/b][/quote]
אתה רוצה לפתח אותו, אבל עכשיו אתה רץ למרכז הפוקימונים ויישן שם עד מחר.
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Dec 7 2008, 10:12 PM
[b] "צאו טוטודייל, שינקס ודיטו" אני אומר ומוציא אותם.
"טוטודייל מתקפת מהירות ושריטות על פיצ'ו" אני אומר לו.
"שינקס נהמה ואז דחיפה ונשיכה על פיקאצ'ו" אני אומר לו.
"דיטו שנה צורה לראיצ'ו הזה ותשתמש דחיפה" אני אומר לו. [/b][/quote]
אתה עושה את זה, ופתאום הם מקימים אוהל. אתה נכנס ויישן שם עד מחר.
מה איתי??
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 7 2008, 10:23 PM
[b] אתה עושה את זה, ופתאום הם מקימים אוהל. אתה נכנס ויישן שם עד מחר. [/b][/quote]
איך באמצע הקרב אני הולך לישון?!?!
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 7 2008, 10:24 PM
[b] מה איתי?? [/b][/quote]
עשיתי לך
נ.ב- עברת על חוק בפורום! נא לקרוא את החוקים שוב!
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Dec 8 2008, 03:13 PM
[b] איך באמצע הקרב אני הולך לישון?!?! [/b][/quote]
עכשיו קמתם.
בוא נתחיל את הקרב שוב! אומר האבא.
אין בעיה. צאו!!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani158.gif[/img] טוטודייל מהירות ואז שריטה על פיצ'ו!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] תתחמק!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] הצליח להתחמק, אבל השריטה פגעה בו ישירות!
עכשיו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] שינקס מתקפת נהימה! אכשיו דחיפה ואז נשיכה על פיקאצ'ו!!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa025.png[/img] פיקאצ'ו תשתמש בטעינה כדיי ששינקס לא יתקוף!
פיקאצ'ו משתמש בטעינה- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani025.gif[/img] אבל שינקס בכל זאת דוחף את פיקאצ'ו ואז נושך אותו!
מהלך מדהים! אומר האבא.
דיטו תשנה צורה לראיצ'ו![img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani132.gif[/img] משנה צורה ל.... [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa026.png[/img] ראיצ'ו!(כמובן שכרגיל הצבעים לא אותו הדבר...)
עכשיו דחיפה!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/img] תתחמק! ואז חבטת גוף!
ההתחמקות לא מצליחה, ו2 המתקפות נפגשות זו בזו!
מעולה! אומר הילד. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] תתקוף בניצוץ! הניצוץ פוגע ב.... טוטודייל!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] עם 30 חיים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani025.gif[/img] עם 55 חיים ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/img] עם 40 חיים.
מה תעשה?
אני פורש מהמשחק.
סליחה על הדבאל המחשב שלי התקלקל.
[quote][i]Originally posted by kaka[/i]@Dec 8 2008, 04:36 PM
[b] אני פורש מהמשחק. [/b][/quote]
טוב חבל... אני מוחק אותך... אם תרצה לחזור רק תגיד.
[quote][i]Originally posted by אוהד קליין[/i]@Dec 8 2008, 04:33 PM
[b] עכשיו קמתם.
בוא נתחיל את הקרב שוב! אומר האבא.
אין בעיה. צאו!!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani158.gif[/img] טוטודייל מהירות ואז שריטה על פיצ'ו!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] תתחמק!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] הצליח להתחמק, אבל השריטה פגעה בו ישירות!
עכשיו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] שינקס מתקפת נהימה! אכשיו דחיפה ואז נשיכה על פיקאצ'ו!!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa025.png[/img] פיקאצ'ו תשתמש בטעינה כדיי ששינקס לא יתקוף!
פיקאצ'ו משתמש בטעינה- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani025.gif[/img] אבל שינקס בכל זאת דוחף את פיקאצ'ו ואז נושך אותו!
מהלך מדהים! אומר האבא.
דיטו תשנה צורה לראיצ'ו![img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani132.gif[/img] משנה צורה ל.... [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa026.png[/img] ראיצ'ו!(כמובן שכרגיל הצבעים לא אותו הדבר...)
עכשיו דחיפה!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/img] תתחמק! ואז חבטת גוף!
ההתחמקות לא מצליחה, ו2 המתקפות נפגשות זו בזו!
מעולה! אומר הילד. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] תתקוף בניצוץ! הניצוץ פוגע ב.... טוטודייל!
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani172.gif[/img] עם 30 חיים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani025.gif[/img] עם 55 חיים ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/img] עם 40 חיים.
מה תעשה? [/b][/quote]
"טוטודייל מתקפת מהירות כדי להגיע מאחוריו ואז דחיפה" אני אומר לו.
"שינקס תשתמש בניצוץ ואז נשיכה" אני אומר לו.
"דיטו תשתמש בזנב שלך כדי לפגוע בראיצ'ו" אני אומר לו.
טעות במשתמש, סליחה.