-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 05:54 PM
[b]
[b]שי~[/b]
גרואולייט - [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אם ככה, צא לדרך. הוא אמור להיות בעיר, או סמוך אליה" הוא אומר לך.
[/b][/quote]
"אוקיי'" אני אומר,
מוציא את גרואוליי'ט מהפוכדור "חפש את אברה" מצווה עליו
-
[b]אביב~[/b]
פאר עף מהר לעבר טיילו עם דחיפת רעל, א טיילו מבחין בו ומתחמק. טיילו תוקף עם מתקפה מהירה ופוגע בו.
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו ממתין במקומו, ואז סוולו מופיע מאחוריו, אך מונפארנו קופץ במהירות אדירה ופוגע בו בגב עם אגרוף מאך, וסוולו נופל על הקרקע, מעולף "סוולו לא יכול להילחם! המנצח בקרב המכון הוא יוסי!" מכריז השופט.
*כעבור 5 דקות*
"זה היה קרב טוב, אני מעניק לך את [url=http://www.pikachu.co.il/nfo/badge1.gif]תג הספיר[/url]" אומר לך פלקנר ומגיש לך אותו.
[b]שי~[/b]
אתה יוצא מהמעבדה ומשחרר החוצה את גרואולייט, שנובח מאושר ברגע היציאה. אתה מורה לו לחפש אחר אברה, והוא מתחיל לרחרח ולחפש אותו. כעבור רבע שעה, הוא קופץ לפתע ומתחיל לרוץ לעבר היציאה מהעיר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:08 PM
[b] [b]אביב~[/b]
פאר עף מהר לעבר טיילו עם דחיפת רעל, א טיילו מבחין בו ומתחמק. טיילו תוקף עם מתקפה מהירה ופוגע בו.
[/b][/quote]
"אני יודע איך להגיב לדברים שכאלו...פאר, תעשה לטיילו פרצופים כדי שיתעצבן ויצא למתקפה!
ברגע שיתקרב, תתקוף בדחיפת רעל בכל הכוח!
גם אם יפגע בך ראשון, עדיין תהיה קרוב אליו ותוכל לפגוע בו!"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:08 PM
[b] .
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו ממתין במקומו, ואז סוולו מופיע מאחוריו, אך מונפארנו קופץ במהירות אדירה ופוגע בו בגב עם אגרוף מאך, וסוולו נופל על הקרקע, מעולף "סוולו לא יכול להילחם! המנצח בקרב המכון הוא יוסי!" מכריז השופט.
*כעבור 5 דקות*
"זה היה קרב טוב, אני מעניק לך את [url=http://www.pikachu.co.il/nfo/badge1.gif]תג הספיר[/url]" אומר לך פלקנר ומגיש לך אותו.
[/b][/quote]
''תודה רבה לך !''
אני אומר בשמחה , לוקח את התג ויוצא מן המכון , ממשיך בדרכי .
-
[b]אביב~[/b]
פאר מתחיל ללגלג על טיילו שמתעצבן ויוצא עם מתקפת כנף, ופאר קופץ בשנייה האחרונה ופוגע בו עם דחיפת רעל, פוצע אותו בינוני-קשה ומרעיל אותו. טיילו מנסה לברוח מהמקום.
[b]יוסי~[/b]
אתה יוצא החוצה ורואה שמתחיל כבר להחשיך. האם אתה בטוח שתרצה להמשיך בדרך?
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:20 PM
[b] [b]אביב~[/b]
פאר מתחיל ללגלג על טיילו שמתעצבן ויוצא עם מתקפת כנף, ופאר קופץ בשנייה האחרונה ופוגע בו עם דחיפת רעל, פוצע אותו בינוני-קשה ומרעיל אותו. טיילו מנסה לברוח מהמקום.
[/b][/quote]
"הוא מנסה לברוח עוף מעליו ותנחת כלפיי מטה בדחיפת רעל!
המתקפה תקבל מהירות ועוצמה!"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:20 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה יוצא החוצה ורואה שמתחיל כבר להחשיך. האם אתה בטוח שתרצה להמשיך בדרך? [/b][/quote]
אני הולך אל מרכז הפוקימונים של העיר ויולט .
''סלחי לי , אוכל ללון כאן עד מחר?''
אשאל את האחות ג'וי .
-
[b]אביב~[/b]
פאר עף במהירות לפני טיילו ופוגע בו עם דחיפת רעל. טיילו נופל פצוע קשה מאוד "היי, עזוב אותו!" אתה שומע קריאה מאחורייך. אתה מסתובב ומבחין במאמנת שרצה במהירות לעברך "למה עשית את זה?!" היא צועקת עליך.
[b]יוסי~[/b]
"בוודאי" היא אומרת ונותנת לך חדר עם המספר 6 "זה עולה 5$" היא אומרת
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:29 PM
[b] [b]אביב~[/b]
פאר עף במהירות לפני טיילו ופוגע בו עם דחיפת רעל. טיילו נופל פצוע קשה מאוד "היי, עזוב אותו!" אתה שומע קריאה מאחורייך. אתה מסתובב ומבחין במאמנת שרצה במהירות לעברך "למה עשית את זה?!" היא צועקת עליך.
[/b][/quote]
תגיב מהר אחי זה קשהל י כה אני ילך...
---
"אני בסך הכל התאמנתי, פוקימונים יודעים להחלים בצורה מהירה, זה שום דבר" אומר ואנסה ללכת משם, היא לא שווה את מילותיי.
אחמיא לפאר על העבודה הטובה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:29 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"בוודאי" היא אומרת ונותנת לך חדר עם המספר 6 "זה עולה 5$" היא אומרת [/b][/quote]
''אוקיי , הינה לך .''
אני אומר ומושיט לה 10$ .
''זה טיפ , לילה טוב .'''
אני מחייך והולך לישון .
-
[b]אביב~[/b]
"ככה זה נקרא להתאמן?! יכולת לפצוע אותו חזק מאוד!" היא צועקת עליך וניגשת לבדוק מה עם טיילו
[b]יוסי~[/b]
"מצטערת אך לא אוכל לקבל את הטיפ" היא אומרת ומחזירה לך 5$. אתה עולה לחדר ולעיניך נגלה חדר עם מטילת קומותיים, מרפסת, טלוויזיה, מקלחת+שירותים.
אתה מתארגן לשינה, נכנס למיטה ונרדם כעבור מספר דקות. אתה מתעורר בבוקר ב9.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:41 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"מצטערת אך לא אוכל לקבל את הטיפ" היא אומרת ומחזירה לך 5$. אתה עולה לחדר ולעיניך נגלה חדר עם מטילת קומותיים, מרפסת, טלוויזיה, מקלחת+שירותים.
אתה מתארגן לשינה, נכנס למיטה ונרדם כעבור מספר דקות. אתה מתעורר בבוקר ב9. [/b][/quote]
''אוי לא !
תחרות התיאום !''
אני אומר בקול של דאגה , מתלבש ורץ במהירות אל התחרות .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:41 PM
[b] [b]אביב~[/b]
"ככה זה נקרא להתאמן?! יכולת לפצוע אותו חזק מאוד!" היא צועקת עליך וניגשת לבדוק מה עם טיילו
[/b][/quote]
טוב הלכתי לראות וואן פיס....מקווה שיהיה המשך עד אז
--
לא אגיב ואמשיך ללכת עם פאר.
-
[b]יוסי~[/b]
אתה מגיע לבניין התחרות, ומבחין בתורות ארוכים. אתה רוצה שבמודעה רשום שהתחרות תתקיים מחר בבוקר, וההרשמה נסגרת בשעה 5.
[b]אביב~[/b]
אתה מתעלחם ממנה ועוזב את המקום. אתה ממשיך לצעוד, ואחרי כחצי שעה אתה מגיע לעיר צארינגרו'ב.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:51 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
אתה מתעלחם ממנה ועוזב את המקום. אתה ממשיך לצעוד, ואחרי כחצי שעה אתה מגיע לעיר צארינגרו'ב. [/b][/quote]
"הגענו לעיר חדשה פאר, אך לא נראה לי שיש בה דבר מה מעניין, לכן כדאי שננוח מעט ונמשיך ללכת" אומר, אחליט לנוח כ-30 דקות ולאחר מכן להמשיך בהליכה לעיר הבאה.
-
[b]אביב~[/b]
אתה נח לך על ספסל בדרך, כשלפתע אתה מרגיש שמישהו נוגע בכתף שלך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:51 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה מגיע לבניין התחרות, ומבחין בתורות ארוכים. אתה רוצה שבמודעה רשום שהתחרות תתקיים מחר בבוקר, וההרשמה נסגרת בשעה 5.
[/b][/quote]
''לעזאזאל .''
אני אומר ונירשם , ואז הולך שוב לישון , משלם 5$ והולך לישון שוב .
-
[b]יוסי~[/b]
אתה מחכה בתור במשך רבע שעה, עד שלבסוף מגיע תורך "שלום, כרטיס מתאם בבקשה" היא אומרת לך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:58 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה נח לך על ספסל בדרך, כשלפתע אתה מרגיש שמישהו נוגע בכתף שלך. [/b][/quote]
אסתובב לאחור בכדי לראות במה מדובר.
-
[b]אביב~[/b]
אתה מסתובב ולא רואה כלום.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:13 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה מסתובב ולא רואה כלום. [/b][/quote]
'מוזר, אולי זו הייתה הכנף של פארפדג', או פוקימון רוח' אחשוב לעצמי וחליט לקום עם פאר החמוד שלי ולהמשיך קדימה!
-
[b]אביב~[/b]
אתה מתרומם מהכיסט ולפתע מרגיש מוזר, קר לך פתאום.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:14 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה מתרומם מהכיסט ולפתע מרגיש מוזר, קר לך פתאום. [/b][/quote]
"פארפדג' יש לך מושג מה מתרחש כאן? הרגשתי נגיעה בכתף וכעתך אני מרגיש מן אווירה קרירה שכזו!" אומר ולא אצליח להבין את המתרחש! אנסה להמשיך ולהתרומם, אסתכל סביב.
-
[b]אביב~[/b]
פאר מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה. אתה שומע פתאום צחקוק קטן לא רחוק ממך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:17 PM
[b] [b]אביב~[/b]
פאר מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה. אתה שומע פתאום צחקוק קטן לא רחוק ממך. [/b][/quote]
"פאר בוא נרוץ, בא לי להשתחרר!" אומר לו וארוץ, כמובן שהוא במעוף, כלפי השביל שיוביל אותנו לעיר הבאה, לא אתייחס להזיות שלי ברצינות.
-
[b]אביב~[/b]
אתה ופאר מתחילים לרוץ ותחושת הקור נעלמת. לאחר ריצה של כרבע שעה אתה עוצר לנוח בתחילת דרך 30. פאר נוחת על הרצפה לידך, ונראה שהוא רעב.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:20 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה ופאר מתחילים לרוץ ותחושת הקור נעלמת. לאחר ריצה של כרבע שעה אתה עוצר לנוח בתחילת דרך 30. פאר נוחת על הרצפה לידך, ונראה שהוא רעב. [/b][/quote]
"אתה רעב פאר? בוא נחפש בארים" אומר ואסחוב אותו בידיי, אסתכל מסביב ואחפש ברים טעימים ועסיסיים לפאר שלי.
-
[b]אביב~[/b]
אתה מתחיל לחפש ברים ולאחר כמה דקות אתה מוצא עץ עם בר של אפרסמון.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:22 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה מתחיל לחפש ברים ולאחר כמה דקות אתה מוצא עץ עם בר של אפרסמון. [/b][/quote]
"מעולה! אולי תוכל לעוף למעלה ולהפיל לך ברים פאר? או לזרוק את המקל שלך בכדי להביא להתגשמות המטרה?"
-
[b]אביב~[/b]
פאר מהנהן וזורק את האלה שלו שפוגעת בעץ ומפילה מספר ברים, אך יחד איתם נופלת גם קקונה מהעץ.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:25 PM
[b] [b]אביב~[/b]
פאר מהנהן וזורק את האלה שלו שפוגעת בעץ ומפילה מספר ברים, אך יחד איתם נופלת גם קקונה מהעץ. [/b][/quote]
"קקונה!" אומר בבהלה!
"זה לא טוב!" אומר, אקח את פאר בידי, את כמות הברים שאוכל לקחת מבלי להפיל תוך כדי ריצה ביד השנייה ואברח בבהלה מהמקום!
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 11:10 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה מחכה בתור במשך רבע שעה, עד שלבסוף מגיע תורך "שלום, כרטיס מתאם בבקשה" היא אומרת לך. [/b][/quote]
''אין לי..
אני מתאם חדש .''
-
[b]אביב~[/b]
אתה נבהל ותופס כמה שיותר ברים, כשלפתע קקונה זוהר באור לבן, הוא גדל וגדל ומתפתח לבידריל! בידרי מנופף בזרועות המחט שלו מולך, ופתאום מגיחים עוד 5 בידרילים מהעצים הסמוכים.
[b]יוסי~[/b]
"אני מבינה, אז תן לי את הפוקדע שלך בבקשה" היא אומרת לך
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:29 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה נבהל ותופס כמה שיותר ברים, כשלפתע קקונה זוהר באור לבן, הוא גדל וגדל ומתפתח לבידריל! בידרי מנופף בזרועות המחט שלו מולך, ופתאום מגיחים עוד 5 בידרילים מהעצים הסמוכים.
[/b][/quote]
"בדיוק מזה חששתי...טוב, לברוח לא נוכל!
אתה רעב ועייף, לא תוכל להילחם בקרב ישיר...
יש דבר אחד שאפשר לעשות!
תעצבן אותם בפרצופים ותעוף למעלה, הם ירדפו אחריך, תנסוק אל עץ גבוה במיוחד, וכאשר הם יבואו מתחתיך, תתקוף בכל הכוח במתקפת ניקור, את אחד הענפים הגדולים, כך שייפגע בכולם וייחסל אותם, או יתן לנו זמן לברוח!"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 11:29 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"אני מבינה, אז תן לי את הפוקדע שלך בבקשה" היא אומרת לך [/b][/quote]
''אוקיי''
אני אומר ומושיט לה את הפוקדע שלי .
-
[b]יוסי~[/b]
היא לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה אותו למחשב, מתקתקת מספר פמעםי ומחזירה לך אותו יחד עם כרטיס מתאם "התחרות מתחילה מחר ב9. תהיה כאן" היא אומרת לך.
[b]אביב~[/b]
פאר שולח פרצופים מרגיזים לעבר הבידרילים ועף למעלה, אך רק 3 עפים אליו והוא פוגע בהם עם ניקור, בעוד 2 אחרים שולחים עוקצי רעל שפוגעים בו ומרעילים אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:46 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
פאר שולח פרצופים מרגיזים לעבר הבידרילים ועף למעלה, אך רק 3 עפים אליו והוא פוגע בהם עם ניקור, בעוד 2 אחרים שולחים עוקצי רעל שפוגעים בו ומרעילים אותו. [/b][/quote]
הוא פוג עבענף שיפול עליהם על ידי הניקור...
---
"אוי לא! פאר...בידרילים אני מתחנן, מספיק, אתם חושבים שאתם כאלה קשוחים? חמישה נגד אחד? אתם חלשים, אתם בטח לא מסוגלים לנצח אף אחד בקרב של אחד על אחד. אם אתם חושבים שכן, שאחד יבוא איתי ועם פארף וברגע שהוא יקבל טיפול, הוא יכסח את כל מי שיבוא"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 11:46 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
היא לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה אותו למחשב, מתקתקת מספר פמעםי ומחזירה לך אותו יחד עם כרטיס מתאם "התחרות מתחילה מחר ב9. תהיה כאן" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
''אוקיי .''
אני אומר , והולך אל מרכז הפוקימונים , ''האחות ג'וי , אני צריך עוד לילה .''
אני אומר , ונותן לה 5$ , והולך לישון .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:08 PM
[b]
[b]שי~[/b]
אתה יוצא מהמעבדה ומשחרר החוצה את גרואולייט, שנובח מאושר ברגע היציאה. אתה מורה לו לחפש אחר אברה, והוא מתחיל לרחרח ולחפש אותו. כעבור רבע שעה, הוא קופץ לפתע ומתחיל לרוץ לעבר היציאה מהעיר. [/b][/quote]
"היי' חכה, יותר לאט" אני צועק תוך כדי ריצה אחריו
'זה י'הי'ה לא נעים מהפרופסור אם הוא יברח לי' חושב לעצמי
-
[b]אביב~[/b]
הבידרילים לא מקשיבים לך ותוקפים שוב את פאר עם מתקפת מחטים הפעם, ופוצעים אותו קשה מאוד. לפתע, ניצוצות עפים ופוגעים בבידרילים שעפים מהמקום "אתה בסדר?" אתה שומע קול מאחוריך. אתה מסתובב ומבחין בילד עם משקפיים ושינקס לידו.
[b]יוסי~[/b]
הולך לישון ב10 בבוקר? :huh:
[b]שי~[/b]
אתה רץ בעקבות גרואולייט ואתם יוצאים אל מחוץ לעיר. אתה מבחין בו עוצר ליד עץ, ונובח. עליו אתה מבחין באברה! :ph34r: