ניתאי
אוקי.. למה?
--
"אז אתה חותם על זה או לא?" הוא אומר ומושיט לך שוב את הדף על הלוח והעט.
דודי
סטארלי עף ותוקף במתקפת כנף כששינקס טוען, אבל אז נפגע ממכת הברק. סטארלי לאחר מכן מתעופף, ומשתמש במתקפת מהירות.
Printable View
ניתאי
אוקי.. למה?
--
"אז אתה חותם על זה או לא?" הוא אומר ומושיט לך שוב את הדף על הלוח והעט.
דודי
סטארלי עף ותוקף במתקפת כנף כששינקס טוען, אבל אז נפגע ממכת הברק. סטארלי לאחר מכן מתעופף, ומשתמש במתקפת מהירות.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 10:03 AM
[b] ניתאי
אוקי.. למה?
--
"אז אתה חותם על זה או לא?" הוא אומר ומושיט לך שוב את הדף על הלוח והעט. [/b][/quote]
פרס D:
-------------
"כן" אני עונה וחותם
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 10:11 AM
[b]
תמיר
"הם דפוקים. הם בחיים לא יעלו על זה, כעת בוא" הוא אומר ומתקרב לביתן. הוא חותך את הסרט שכתוב שעליו 'אזור פשע הכניסה אסורה. מי שייכנס יועמד לדין' והוא פותח את הדלת. [/b][/quote]
"לא היה עדיף לעבור מתחת לסרט במקום לחתוך אותו?" אני לוחש לו מחכה שיכנס ראשון
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 08:14 AM
[b] מקס
את למידת ההתקפות, אולי, זה פשוט מעצבן מדי. אני אבדוק.
[img]http://pokemonelite2000.com/pkrs091.gif[/img]
--
סטארלי בורח מעלי התער ומשתמש ברוח, אך הרוח לא פוגעת יותר מדי בבלוסום
"בלוסום, השתמש בעלי תער שוב!" אומרת אחותך. בלוסום יורה עלי תער שנעים נגד הרוח ופוגעים בסטארלי. [/b][/quote]
"סטאלי, תאיץ וניקור!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 10:03 AM
[b] דודי
סטארלי עף ותוקף במתקפת כנף כששינקס טוען, אבל אז נפגע ממכת הברק. סטארלי לאחר מכן מתעופף, ומשתמש במתקפת מהירות. [/b][/quote]
"נשיכה!"
ניתאי
זה לא היה יפה במיוחד. עבדת עליי, אבל עדיין תקבל את הפרס הזה. למזלי זה הייתה הזדמנות להמציא פרס חדש.
--
"אוקיי, כעת לבש את החגורה הזאת, ולך להר. תחבר שם את הדבר הזה בחגורה" הוא מצביע על תיבה קטנה בחגורה "לתבנית מתאימה בחבל, והפעל את המתג". הוא מושיט לך את החגורה.
תמיר
הסרט מודבק על הדלת, כך שאי אפשר לעבור שם בלי לחתוך אותו.
--
הוא נכנס, ולאחר מכן רואה את המחשב של האיש, ולידו כיסא.
"כעת, אם היו רוצים לתקוף אותי, ואני לא הייתי מוכן, כנראה שהייתי יושב מול המחשב" הוא אומר ומתיישב. הוא מוציא אקדח מהכיס, ומוציא את המחסנית ומניח את המחסנית על השולחן. "כעת, תעמוד לי הדלת, אני רק רוצה לדמות איך זה היה מבחינתו כשהם נכנסו."
מקס
"הצלפת גפן!" היא אומרת. בלוסום מוציא גפנים מהשיח הזה שברגליים שלו, ומצליף מספר פעמים בסטארלי, אבל סטארלי בכל זאת ממשיך ומשתמש בניקור ופוגע.
דודי
שינקס קופץ ונושך את סטארלי, ולאחר מכן סטארלי משתמש במתקפת רוח, שלא משפיעה יותר מדי על שינקס.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 10:32 AM
[b] דודי
שינקס קופץ ונושך את סטארלי, ולאחר מכן סטארלי משתמש במתקפת רוח, שלא משפיעה יותר מדי על שינקס. [/b][/quote]
"תישתמש במכת ברק ואז דחיפה ואז בנשיכה!"
[b] מקס
"הצלפת גפן!" היא אומרת. בלוסום מוציא גפנים מהשיח הזה שברגליים שלו, ומצליף מספר פעמים בסטארלי, אבל סטארלי בכל זאת ממשיך ומשתמש בניקור ופוגע.
[/b][/quote]
"סטארלי, תעוף מעליו ואז תעשה צלילה בניקור!"
[b] ניתאי
זה לא היה יפה במיוחד. עבדת עליי, אבל עדיין תקבל את הפרס הזה. למזלי זה הייתה הזדמנות להמציא פרס חדש.
--
"אוקיי, כעת לבש את החגורה הזאת, ולך להר. תחבר שם את הדבר הזה בחגורה" הוא מצביע על תיבה קטנה בחגורה "לתבנית מתאימה בחבל, והפעל את המתג". הוא מושיט לך את החגורה. [/b][/quote]
לא הייתי קורא לזה לעבוד עלייך...,בבקשה אל תהרוג אותי ):
---------------------
אני לובש את החגורה ועושה בדיוק את מה שהוא אמר לי,בזהירות גדולה
דודי
מכת הברק פוגעת בסטארלי, ומפילה אותו לקרקע, ולאחר מכן שינקס דוחף את סטארלי, וכשהוא מתכוון לנשוך אותו, סטארלי ממריא ומשתמש בניקור ופוגע. סטארלי מתחיל להתעיף.
מקס
"בלוסום, ריקוד עלי כותרת!" היא אומרת ומחייכת, שניהם מתנגשים, וסטארלי נפגע חזק יותר מאשר בלוסום, אבל אז סטארלי מתחיל לזהור וגדל, והוא הפך לסטארוויה. יעודכן מיד. "נחמד" היא אומרת.
ניתאי
מוות זה לא עונש, מוות זה פרס.
--
אתה לובש את החגורה ומחבר אותה לתבנית בהר. אתה מפעיל את המתג, ואז אתה מתחיל לעלות למעלה, במין דחיפות כאלה, שמרימות אותך קצת למעלה כל פעם. לאחר 4 דחיפות כאלה אתה מגיע לפסגה, ואז שוטר אחד עוזר לך וכעת אתה עומד על הקרקע.
"אוקיי, תחזיר את החוגרה" הוא אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 11:18 AM
[b] ניתאי
מוות זה לא עונש, מוות זה פרס.
--
אתה לובש את החגורה ומחבר אותה לתבנית בהר. אתה מפעיל את המתג, ואז אתה מתחיל לעלות למעלה, במין דחיפות כאלה, שמרימות אותך קצת למעלה כל פעם. לאחר 4 דחיפות כאלה אתה מגיע לפסגה, ואז שוטר אחד עוזר לך וכעת אתה עומד על הקרקע.
"אוקיי, תחזיר את החוגרה" הוא אומר [/b][/quote]
אני מוריד את החגורה ויורד במורד ההר בזהירות
------------------
הייתי אמור להגיע לכאן,נכון?
[b] דודי
מכת הברק פוגעת בסטארלי, ומפילה אותו לקרקע, ולאחר מכן שינקס דוחף את סטארלי, וכשהוא מתכוון לנשוך אותו, סטארלי ממריא ומשתמש בניקור ופוגע. סטארלי מתחיל להתעיף.
[/b][/quote]
"עינה מכת ברק נשיכה ודחיפה!!!"
[b] מקס
"בלוסום, ריקוד עלי כותרת!" היא אומרת ומחייכת, שניהם מתנגשים, וסטארלי נפגע חזק יותר מאשר בלוסום, אבל אז סטארלי מתחיל לזהור וגדל, והוא הפך לסטארוויה. יעודכן מיד. "נחמד" היא אומרת. [/b][/quote]
"יש!" אני צועק
"סטארוויה רוח!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 11:32 AM
[b] תמיר
הסרט מודבק על הדלת, כך שאי אפשר לעבור שם בלי לחתוך אותו.
--
הוא נכנס, ולאחר מכן רואה את המחשב של האיש, ולידו כיסא.
"כעת, אם היו רוצים לתקוף אותי, ואני לא הייתי מוכן, כנראה שהייתי יושב מול המחשב" הוא אומר ומתיישב. הוא מוציא אקדח מהכיס, ומוציא את המחסנית ומניח את המחסנית על השולחן. "כעת, תעמוד לי הדלת, אני רק רוצה לדמות איך זה היה מבחינתו כשהם נכנסו." [/b][/quote]
בלית ברירה,אני עושה את מה שהוא אומר לי
'אני חייב ללכת מכאן,הטיפוס הזה מפחיד אותי'
ניתאי
כן, אם לא היה את המרדף הקטן הזה של ירין, אז היית עובר את זה דרך אופנוע ים, ולא דרך טיפוס על ההר.
--
הוא לוקח את החגורה.
אתה לא צריך לרדת מההר, אתה הגעת לרמת הגובה בה נמצאית העיר זאוגוויל. ההר נמשך עוד למעלה, ומשם גם יוצא הנהר, ולמטה נמצא הנהר שממנו בדיוק הגעת, אתה צריך פשוט צריך להמשיך ללכת באותו הגובה.
דודי
'עינה'?
--
מכת הברק פוגעות בסטארלי, ולאחר מכן סטארלי מתעופף ותוקף במהירות ומצליחל להתחמק ממתקפת הנשיכה, ולאחר מכן הוא נפגע ממתקפת הדחיפה.
מקס
הרוח סטארוויה מצליחה להזיז מעט את בלוסום
"בלוסום, הוא חושב שיש לו סיכוי, קרן סולארית!" עדי אומרת, ובלוסום מתחיל לטעון אור לבן בתוך הפרחים בראש שלו.
תמיר
דבר את הטיפוס הזה בכבוד, כי חצי מהמשחק הזה מבוסס עליו
--
הוא מכוון עליך את האקדח הריק, ולאחר מכן מוריד אותו.
"אוקיי, לזקן לא היה טווח שגיאה גדול מדי, אם מי שתקף אותו עמד בדלת, והוא גבוה יותר ממך באיזה 10 עד 20 ס"מ, מה שהגיוני, אז הוא כמעט לחלוטין היה פוגע. אבל הוא לא פגע, כי הוא נפגע. העד אמר שהיו מספר יריות ואז הם נעצרו. הזקן עצמו נפגע במצב קל מאוד, כלומר הם לא ירו בו. אבל אם לא היו עוד יריות, אז מה הם עשו עם האקדח? השוטרים לקחו את האקדח לבדיקה לתביעות אצבעות... אהא! תסתכל על הקיר כאן. יש כאן שקע. האנשים זרקו את האקדח לכאן. הם באמת לא רצו לפגוע בזקן... הם רק רצו את אופנועי הים. אבל.. למה הכדורים לא פגעו בהם? רוב הסיוכיים שהוא פגע. איך הם לא נפגעו? בוא החוצה, נחפש את הכדורים" הוא אומר ומחזיר את המחסנית לאקדח שלו, ויוצא החוצה.