-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 09:11 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"ככה אתה עושה אין בעיה, זה לא שאתה פורש, אנחנו מעיפים אותך" אמר לני.
"קדימה לני בוא נלך הלוזר הזה ימות בגלל האגו הנפוח שלו" אמרה שרון ושנייהם הלכו.
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה שבמרכז הפוקימונים יש מכשיר קשר מיוחד, שאתה יכול לדבר עם אנשים מכל העולם.[/i]
[/b][/quote]
אני שואל את האחות ג'וי אם השימוש עולה כסף, או אם אני יכול בכלל להשתמש בו.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 09:11 PM
[b] [SIZE=4]טוב אני דוחה את תחרות הקרבות למחר, חבל כי זה הפסד שלכם אני רוצה להביא לכם אחלה פרסים.[/SIZE]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את הולכת למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך, לפתע את שומעת שני מאמנים מדברים אל אזור שנימצא בעיר מן פארק פוקימוני מעופף.
"ראיתה שם את הפוקימון הזוהר ההוא, אף אחד לא תפס אותו." אמר אחד מהמאמנים.
"כן אפילו עם מאסטר בול לא הצליחו אבל הוא פוקימון שכדי להלחם נגדו כדי לאמן את הפוקימונים" אמר המאמן השני.[/i] [/b][/quote]
אני מיצטער >>
הלכתי לארוחה משפחתית אצל סבתא X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"איפה בדיוק הפארק הזה?" אני שואלת אותם בהיתענינות "ואיזה פוקימון זה?" אני שואלת.
אחרי שהם עונים לי אני שולחת את טוטדייל לפרופסור עד שהוא ילמד להיתנהג ואז ממשיכה בדרכי לכיוון הפארק.
-
[SIZE=4]משתמשים עוד 10 עמודים אנחנו מגיעים לעמוד 100[/SIZE]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"כן זה בחינם, אבל כך הינה כרטיס לשיחות במכשיר הזה שתוכל לדבר מכל מקום" אמרה האחות ג'וי והביאה לך את הכרטיס.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem210.png[/img]
[i]בסדר אני לא מאשים אותך או משהו כזה, אני יודע שכולם נימצאים אצל בני משפחה והכל, אפשר גם מחר לעשות תחרות.
~~~~~~~~~~~~~
"הפארק הוא ליד בניין הערייה, תאמת שהפוקדע שלי לא מזהה את הפוקימון" אמר אחד המאמנים.
את פונה אל החות ג'וי ומבקשת כרטיס דיבור במכשיר הדיבור, את מתקשרת לפרופסור גרי ומבקשת ממנו שיטפל בטוטודייל.
"תקשיבי אני לא יכול לטפל בו זה לא כמו סבא שלי שליו אפשר לשלוח פוקימונים, את צריכה לאמן את הפוקימון שלך בעצמך עם כל הקושי, זה המטרה בלהיות מאמנת זה לאמן את הפוקימונים כמה שזה קשה" אמר פרופסור גרי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 09:27 PM
[b] [SIZE=4]משתמשים עוד 10 עמודים אנחנו מגיעים לעמוד 100[/SIZE]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"כן זה בחינם, אבל כך הינה כרטיס לשיחות במכשיר הזה שתוכל לדבר מכל מקום" אמרה האחות ג'וי והביאה לך את הכרטיס.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem210.png[/img]
[/b][/quote]
אני משתמש בכרטיס בשביל להתקשר אל גרי. אם הוא עונה, אני שואל אותו אם אוכל לעבור קבוצה.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 05:47 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]בולסום תוקפת סריקוד עלים אבל וויוויל מצליח לחמוק הוא תוקף בנקם ופוגע חזק מאוד בבלוסום שמתגלגלת על השביל, וויוויל חזק מאוד.
טוטודייל עומד במקום ולא זז הוא מחכה לשמוע את גלסיאון או שגלסיאון יצא, לפתע גלסיאון יוצא מאחוריו של טוטודייל הוא עומק לתקוף את טוטודייל בקרן קרח, אבל לפתע וויוויל דוחף את טוטודייל וחוטף את מקרן הקרח שמקפיאה אותו, טוטודייל מגיב במהירות ותוקף בזעם ופוגע חזק בגלסיאון המופתע.
"בלוסום חסלי את הטוטודייל הזה עם עלה קסום" אמרה האישה הזקנה.
" תשחרר את הוויוויל מהקרח עם הטוטודייל שלך" צעק פרולינו שניראה עצבני. [/b][/quote]
"טוטודייל! דחוף את בלוסום הצידה ותשרוט את הקרח עד שישבר!" אצעק לטוטודייל
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 09:27 PM
[b]
[i]בסדר אני לא מאשים אותך או משהו כזה, אני יודע שכולם נימצאים אצל בני משפחה והכל, אפשר גם מחר לעשות תחרות.
~~~~~~~~~~~~~
"הפארק הוא ליד בניין הערייה, תאמת שהפוקדע שלי לא מזהה את הפוקימון" אמר אחד המאמנים.
את פונה אל החות ג'וי ומבקשת כרטיס דיבור במכשיר הדיבור, את מתקשרת לפרופסור גרי ומבקשת ממנו שיטפל בטוטודייל.
"תקשיבי אני לא יכול לטפל בו זה לא כמו סבא שלי שליו אפשר לשלוח פוקימונים, את צריכה לאמן את הפוקימון שלך בעצמך עם כל הקושי, זה המטרה בלהיות מאמנת זה לאמן את הפוקימונים כמה שזה קשה" אמר פרופסור גרי.[/i] [/b][/quote]
"בסדר" אני אומרת לו בקול טהור של אכזבה וכעס. "תודה ג'וי" אני אומרת ויוצאת משם והולכת למקום שהם אמרו לי.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 08:48 PM
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]פיצ'י תוקף בזנב ברזל ושובר את הענף ואת הקן ופוגע בגוזלי המרקרוואים, לפתע אל האזור מגיעה הונצ'אקרוו אחת היא כניראה האמא של המרקרוואים, הוא תוקפת את פיצ'י במכת כנף ופוגעת בו חזק.
אתה רואה שקוקי מתחבא מאחורי גוזלי המרקרוואים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f5/430.png[/img]
[/b][/quote]
אני אומר לעצמי 'איזה צירוף מקרים' ואז אומר לפיצ'י:"תנסה לתקוף את ההונצ'קרו הזאת בשוק חשמלי ואז בנשיקה מתוקה כדי לבלבל אותה" ואז הוסיף ואומר לקוקי:"קוקי אני לא רוצה שתיפגעי ואני באמת אוהב אותך אז בוא הנה ותעזרי לפיצ'י לחסל את ההונצ'קרו הזאת" ואז רק הבין כמה חבל שאין לי פוכדור כדי ליתפוס בו את ההונצ'קרו הזאת בסוף הקרב אם בכלל אני יוכל.
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה מתקשר למספר של גרי ולפתע עונה לך אוגי שמפעיל את המצלמה שלו במחשב, הוא מחזיק בידו את טוטודייל שלו.
"שלום לך דיפ" אמר אוגי.
אתה מספר לו שאתה רוצה לעבור קבוצה ולמה.
"תשמע אין מקום בקבוצות האחרות ואני מעדיף שלא תסתובב לבד מסוכן מאוד באי הזה, תמשיך ללכת כשתגיע ליער אמבורג תפנה בפניה מספר 2 שם תפגוש אותי, זה במקום כזה יש שם בניין ענקי שם אני" אמר אוגי.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לדחוף את בלוסום אבל היא תוקפת אותו בעלה קסום ופוגעת בו חזק, טוטודייל עף אל וויוויל הקפוא ושובר את הקרח שלו.
וויוויל חוזר לעצמו, הוא תוקף את בלוסום בשריטה ופוגע חזק בבלוסום.
גלסיאון קם מהריצפה, הוא ניראה עצבני, הוא תוקף שוב בחפירה ונעלם.[/i]
[i]את יוצאת ממרכז הפוקימונים והולכת לאן שהמאמן אמר לך, את הולכת כמה זמן ואז מגיעה לאזור.
זה מן יער מלא פוקימוני מעופף מכל הסוגים, ויש מלא קנים על העץ שיש בהם מלא גוזלים של כל מני פוקימוני מעופף.
את הולכת באזור לפתע את רואה מלא מאמנים המביטיםמ לתוך מערה ענקית הנימצאת באזור ומצלמים אותה, לפתע נשמעת צווחה חזקה מאוד, וכל המאמנים שהיו ליד המערה מתחילים לברוח.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]פיצ'י תוקף בזעזוע רעם אבל הונצ'קרוו חומק, הוא תוקף בשסע ליילי ופוגע חזק בפיצ'י שנפגע חזק, לפתע כל גוזלי המרקרוו וקוקי עולים על גבו של הונצ'אקרוו שמתחיל לעוף, הוא עומד לברוח לך עם קוקי שכניראה רוצה לעזוב אותך בגלל פיצ'י[/i].
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 10:03 PM
[b]
[i]את יוצאת ממרכז הפוקימונים והולכת לאן שהמאמן אמר לך, את הולכת כמה זמן ואז מגיעה לאזור.
זה מן יער מלא פוקימוני מעופף מכל הסוגים, ויש מלא קנים על העץ שיש בהם מלא גוזלים של כל מני פוקימוני מעופף.
את הולכת באזור לפתע את רואה מלא מאמנים המביטיםמ לתוך מערה ענקית הנימצאת באזור ומצלמים אותה, לפתע נשמעת צווחה חזקה מאוד, וכל המאמנים שהיו ליד המערה מתחילים לברוח.[/i]
[/b][/quote]
אני מיסתתרת ליד עץ ומחכה לראות מי הפוקימון המיסתורי הזה.
~~~~~~~~~~~~
אני גם רוצה להיות בצוות מגניב ם:
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 10:03 PM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה מתקשר למספר של גרי ולפתע עונה לך אוגי שמפעיל את המצלמה שלו במחשב, הוא מחזיק בידו את טוטודייל שלו.
"שלום לך דיפ" אמר אוגי.
אתה מספר לו שאתה רוצה לעבור קבוצה ולמה.
"תשמע אין מקום בקבוצות האחרות ואני מעדיף שלא תסתובב לבד מסוכן מאוד באי הזה, תמשיך ללכת כשתגיע ליער אמבורג תפנה בפניה מספר 2 שם תפגוש אותי, זה במקום כזה יש שם בניין ענקי שם אני" אמר אוגי.[/i]
[/b][/quote]
"בסדר" אגיד ואנתק, אצא מהמרכז ואחפש את היציאה לכיוון יער אמבורג.
-
[quote][b]
[b]~SciZor~[/b]
פיצ'י תוקף בזעזוע רעם אבל הונצ'קרוו חומק, הוא תוקף בשסע ליילי ופוגע חזק בפיצ'י שנפגע חזק, לפתע כל גוזלי המרקרוו וקוקי עולים על גבו של הונצ'אקרוו שמתחיל לעוף, הוא עומד לברוח לך עם קוקי שכניראה רוצה לעזוב אותך בגלל פיצ'י.
[/b][/quote]
אני מתיישב על הרצפה ומתחיל לבכות בזמן שאני אומר לה:"אל תעזבי אותי אני לא יוכל לחיות בלעדייך את מאד חשובה לי יותר מפיצ'י הוא באמת לא היתכוון לפגוע בך תחזרי קוקי אל תלכי בבקשה אני יעשה הכל רק אל תלכי" :( :unsure:
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 08:48 PM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]לפתע טריקו מועד ומתעלף הוא מתחיל לרעוד, לפתע אתה ניזכר שהפרופסור ההוא אמר שטריקו שלך יכול למות בגלל מה שהם הזריקו לו.
לפתע אתה רואה את טומי הוא יוצא בדיוק מאזור פוקימוני המעופף, הוא רץ לעבריך.
"מה קרה לטריקו שלך, אתה חייב לקחת אותו למרכז הפוקימונים." אמר טומי.[/i]
[/b][/quote]
"אני יודע,אני יודע!"אני אומר לטומי ומרים את טריקו ורץ איתו למרכז הפוקימונים,אני נכנס ומחפש במהירות את האחות ג'וי
-
[i]יש לך כבר חצי צוות אתה וג'וני ויש לכם כבר שם, קבוצת צ'יקוריטה, בעתיד אתם תמצאו שתוף/ שותפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מנסה לראות את הפוקימון אבל בגלל החושך של המערה את לא רואה כלום, את רק שומעת צווחות חזקות.
לפתע את רואה את ג'וני הוא ניראה מאוכזב, גם הוא בא להלחם בפוקימוני מעופף.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון היצאה מן העיר, אתה רואה שאין כמעט אנשים בעיר ושהתחרות הגדולה נגמרה, אתה הולך כמה דקות ואז אתה מגיעה ליצאה, אתה מתחיל ללכת על דך מספר 2.
אתה הולך כמה זמן, כעבור רבע שעה אתה רואה את יער אמבורג מרחוק, אתה שומע שמגיעות ממנו צווחות ולפתע נופל ביער עץ.
אתה רץ במהירות ליער שניראה מוזר מאוד, לפתע בכניסה אתה רואה את שרון ואת לני, שרון פצועה ברגלה, והמקל שבו נאחז לני שבור לשניים, הם ניראים מפוחדים מאוד.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי רואה כמה אתה אוהב אותה, היא קופצת מגבו של הונצ'קרוו ונוחתת על האדמה, היא מתחילה לרוץ לכיוונך.
לפתע פיצ'י הפצוע קם מן הריצפה הוא מתחיל לרוץ לכיוונה של קוקי ואז הוא תוקף אותה בזנב ברזל ופוגע בה חזק מאוד, קוקי חסרת האונים נופלת על האדמה, פיצ'י מתחילה לצחוק.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים ותוך כמה שניות אתה מגיעה למרכז, אתה ניכנס במהירות ומגיש לאחות ג'וי את טריקו הפצוע, היא לוקחת אותו ומכניסה אותו לחדר טיפול נמרץ, אתה הולך לחדר ההמתנה ומחכה לתוצאות, לפתע אתה רואה מודעת מבוקש ועליה התמונה של פרופסור ג'י.סי, הפרופסור שפגע בטריקו שלך.
"הפרופסור הזה משוגע על כל הראש, הוא הרג מלא פוקימונים עם הנוזלים המוזרים שהוא הזריק להם לגוף" אמר טומי שהגיעה כמה דקות אחריך למרכז הפוקימונים.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 01:21 AM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים ותוך כמה שניות אתה מגיעה למרכז, אתה ניכנס במהירות ומגיש לאחות ג'וי את טריקו הפצוע, היא לוקחת אותו ומכניסה אותו לחדר טיפול נמרץ, אתה הולך לחדר ההמתנה ומחכה לתוצאות, לפתע אתה רואה מודעת מבוקש ועליה התמונה של פרופסור ג'י.סי, הפרופסור שפגע בטריקו שלך.
"הפרופסור הזה משוגע על כל הראש, הוא הרג מלא פוקימונים עם הנוזלים המוזרים שהוא הזריק להם לגוף" אמר טומי שהגיעה כמה דקות אחריך למרכז הפוקימונים.[/i] [/b][/quote]
"אני לא עוזב את טריקו!אחרי שהוא יבריא אני כבר אטפל בפרופסור הזה!"אני אומר לטומי ומחפש חלון שאולי דרכו אני אראה את טריקו.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 01:21 AM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון היצאה מן העיר, אתה רואה שאין כמעט אנשים בעיר ושהתחרות הגדולה נגמרה, אתה הולך כמה דקות ואז אתה מגיעה ליצאה, אתה מתחיל ללכת על דך מספר 2.
אתה הולך כמה זמן, כעבור רבע שעה אתה רואה את יער אמבורג מרחוק, אתה שומע שמגיעות ממנו צווחות ולפתע נופל ביער עץ.
אתה רץ במהירות ליער שניראה מוזר מאוד, לפתע בכניסה אתה רואה את שרון ואת לני, שרון פצועה ברגלה, והמקל שבו נאחז לני שבור לשניים, הם ניראים מפוחדים מאוד.[/i]
[/b][/quote]
"מה קרה גיבורים גדולים, הא? חסרי אונים פתאום, בטוחים שאתם לא צריכים אותי?" אגיד ואצחקק, ואעבור אותם בהתעלמות מוחלטת.