-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617402][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"הוא בדרך. בוא נישאר פה הלילה ומחר נחליט מה עושים הלאה."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"טוב אתה צודק עדיף להישאר פה, זה המקום היחיד שלא יבזבז לנו כסף "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] אתם הולכים לחדר שהמקור אמר לכם ללכת אליו. זה חדר ממש גדול, עם תקרה גבוהה ומספיק מקום בשביל להכניס את כל חדר המלון שהיית בו כשיצאת מהכלא. פעמיים. החדר מלא מיטות מיטות שעל יד כל מיטה יש שולחן קטן. אינפרנלים רבים עושים הכנות לשינה. כנראה שיש חלוקה למין בחדרים, כי אתם לא רואים נשים.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617408][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] אתם הולכים לחדר שהמקור אמר לכם ללכת אליו. זה חדר ממש גדול, עם תקרה גבוהה ומספיק מקום בשביל להכניס את כל חדר המלון שהיית בו כשיצאת מהכלא. פעמיים. החדר מלא מיטות מיטות שעל יד כל מיטה יש שולחן קטן. אינפרנלים רבים עושים הכנות לשינה. כנראה שיש חלוקה למין בחדרים, כי אתם לא רואים נשים.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"דתיים למה אני כבר מצפה "אחשוב לעצמי ואחפש לי מיטה.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה יושב במיטה אחת פנוייה שנראה כאילו היא לא שייכת לאף אחד- אין לה מצעים מיוחדים, השולחן שלידה ריק, וכך גם הקיר שמאחוריה. אתה מתיישב. "אתה חדש?" שואל קול לידך. אתה מפנה את הראש ורואה איש מאוד מבוגר, בן 50 בערך, עם שיער מקריח וזקן ארוך ואפור.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617421][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתה יושב במיטה אחת פנוייה שנראה כאילו היא לא שייכת לאף אחד- אין לה מצעים מיוחדים, השולחן שלידה ריק, וכך גם הקיר שמאחוריה. אתה מתיישב. "אתה חדש?" שואל קול לידך. אתה מפנה את הראש ורואה איש מאוד מבוגר, בן 50 בערך, עם שיער מקריח וזקן ארוך ואפור.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כן הגעתי עכשיו "אומר לו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"לא ידעתי שיש מחסור באינפרנלים.." אומר הזקן. "זאת הסיבה שהעירו אותך?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617423][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"לא ידעתי שיש מחסור באינפרנלים.." אומר הזקן. "זאת הסיבה שהעירו אותך?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"לא אני לא בדיוק יודע למה העירו אותי"אומר לו
"אני לא בדיוק במאגר באתי לבדוק משהו עם עוד אינפרנל אחד" והוסיף.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"זה מעניין." אומר האיש. "אני לא רוצה לחטט, אבל מה אתה מחפש?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617427][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"זה מעניין." אומר האיש. "אני לא רוצה לחטט, אבל מה אתה מחפש?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
אחשוב דקה ואז אומר
"זה בסדר, אני מחפש דרך להרוג אינפרנל אחר אשר מנסה להשיג את כל המתנות, והוא פגע בי ובחבר שלי בהרבה דרכים "
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אוו אתה בטח מתכוון לג'ייקוב." אומר הזקן. "החיים שלו הם למעשה סיפור עצוב."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617431][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אוו אתה בטח מתכוון לג'ייקוב." אומר הזקן. "החיים שלו הם למעשה סיפור עצוב."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מאיפה אתה מכיר את ג'ייקוב ?"אשאל .
"דרך אגב שמי הוא מייקל " אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"היי מייקל." הוא לוחץ את היד שלך. "שמי ריי." [/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617434][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"היי מייקל." הוא לוחץ את היד שלך. "שמי ריי." [/COLOR][/spoiler][/quote]
"היי"אומר לריי.
"במיקרה אתה יודע משהו על ג'ייקוב ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"בהחלט אני יודע." הוא אומר. "ואם אתה מתכנן לתפוס אותו, אולי הסיפור שלו יעזור לך בדרכך"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617444][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"בהחלט אני יודע." הוא אומר. "ואם אתה מתכנן לתפוס אותו, אולי הסיפור שלו יעזור לך בדרכך"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"ספר "אומר לו והראה פרצוץ מתעניין .
[/SPOILER]