עקפתי את stm ועשיתי 200 הודעות היום
Printable View
עקפתי את stm ועשיתי 200 הודעות היום
[quote=bw1234;852756]שום עונש, מקסימום עבודות שירות בפורום לימודים ובית ספר.
אני קיבלתי 94...[/quote]
תודה לך, מאסטר. ואני בעתיד מתכוון לכתוב הסבר על אלקטרוסטטיקה לפורום לימודים, הבעיה שיש לי א0 דברים לעשות, אז אני קצת עמוס.
יפה לך איתי
לא לפתור תרגילים במשך יומיים|!
[QUOTE=LordAbizi;852758]תודה לך, מאסטר. ואני בעתיד מתכוון לכתוב הסבר על אלקטרוסטטיקה לפורום לימודים, הבעיה שיש לי א0 דברים לעשות, אז אני קצת עמוס.[/QUOTE]
לא נורא, תשקיע בלימודים.
[QUOTE=SysTem;852759]יפה לך איתי[/QUOTE]
תודה עוד הודעה ואני עוקף את Dingo
[quote=SysTem;852752]אתה בוחר למי לפתח אותו?[/quote]
לא עם הוא בשיא שמחה בבוקר אז אספיון עם בערב אז לאמבריון וכל השאר עם אבנים ודרך אגב אחי אני ראוי להיות מנהל אוכל ומתכונים? כי אני רוצה להיות אבל אני לא יודע אם אני מתאים מה אתה אומר?
אוף! אני כותב תגובה בהקשר למשהו ועד שאני שולח אותה כותבים כבר 50 הודעות ואז לתגובה שלי אין שום משמעות!!
[QUOTE=OmerFake;852764]לא עם הוא בשיא שמחה בבוקר אז אספיון עם בערב אז לאמבריון וכל השאר עם אבנים ודרך אגב אחי אני ראוי להיות מנהל אוכל ומתכונים? כי אני רוצה להיות אבל אני לא יודע אם אני מתאים מה אתה אומר?[/QUOTE]
אתה מתאים מאוד
[quote=buizel שולט;852765]אוף! אני כותב תגובה בהקשר למשהו ועד שאני שולח אותה כותבים כבר 50 הודעות ואז לתגובה שלי אין שום משמעות!![/quote]
לכן או שממקססים Keyboard Mastery, או שמשתמשים בכפתור הציטוט.
ראיתי מקודם סרט שקוראים לא היתומה..... איזה מגניב הוא.
[QUOTE=buizel שולט;852769]ראיתי מקודם סרט שקוראים לא היתומה..... איזה מגניב הוא.[/QUOTE]
איך קואים לו אולי גם אני יראה
LordAbizi אתה מזכיר לי חבר שלי שגם רוצה להיות לא שפוי ביחס לחברה
היי.
יש לי חתימה חדשה,לשים ?(אני שואלת כי אלה בין הטובות שלי)
טוב אני שואל אתכם.. אתם אומרים שאני מתאים להיות מנהל אוכל ומתכונים?.. כי אני רוצה לדעת את דעתכם לבנתיים 1 אומר שכן ודרך אגב עידן תהנה בסרט