-
[quote]ניר
אתה מוציא מן השק שלך את G500 ואז אתה יורה שני יריות מן הרובה המשוכלל שלך לעבר הגלגלים של האופנוע של השוטרת ג'ני.היריות של הרובה מוחקים לגמרי את הגלגלים של האופנוע של השוטרת ג'ני.לאופנוע אין יותר גלגלים והוא לא מצליח לנסוע בלי גלגלים.האופנע נעצר במקום.אתה מוציאא מתוך השק רובה צלפים ומכוון על השוטרת ג'ני ויורה עליה.הכדור פוגע במצח של השוטרת ג'ני והורג אותה במקום.דנו מתחיל לפחד ממך.הוא דופק לך ברכייה ובורח לעבר העיר בג עם הפוקימונים שלו[/quote]
אני אומר למרטשטופ: "הרי הוא בגל, תוריד לו את הבועת אוויר שיתבע!" ואז אני מוציא רובה אוטומאטי ויורה לו 50+ יריות בגב. ואז אני הולך ולוקח בחזרה את הפוקדורים.
-
[QUOTE=Tsubasa;1013689][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה הולך עיר קרן עם גלייד.ואז לתחרות הלחימה של העיר הקרן.אתם מגיעים לתחרות בזמן.אתה משוויץ לכולם שתביס את כולם עם גלייד שלך.רלסט משתמש בשיגור ומשתגר אל ערימת הפוכדורים.הוא מגיע למקום שבו נמצאים הפוכדורים אך הפוכדורים כבר לא נמצאים שם.רלסט חוזר אליך.השופט אומר"החוקים הם פשוטים.בכול קרב המתמודד משתמש בפוקימון לחימה 1.הפוקימן שמפסיד,יוצא מהזירה או מתעלף מפסיד בקרב.אז הקרב ה1 הוא לי נגד תומר.לי משתמש בלוקריו ותומר עם גלייד."לי עולה לזירה עם לוקריו שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פוקיפלוץ עלוב!זה שילוב של פוקימון ופלוץ אז לוקריו הוא פוקיפלוץ!הוא סתם פוקימון גרוע!אני חשבתי לבחור בו אבל גלייד יותר טוב מפוקיפלוץ עלוב שנקרא לוקריו!"אומר ללי בקול של בחורה כדי להעליב אותו ואז אוסיף בנחישות ואקפוץ כמו משוגע כדי להגיד לגלייד בקול של גבר אמיתי כדי שגלייד יקבל כוח נוסף:"גלייד תשתמש בצצות כפול ואז תשתמש בשבירת לבנים בעזרת הכפילים שלך על הפוקיפלוץ לוקריו כדי שהוא יפגע קשות ואז תעיף אותו בעזרת שבירת לבנים נוספת גלייד חמוד שלי!אני מאמין בך גלייד! אתה מלך העולם!"
-
[quote=Tsubasa;1013642][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה רואה שלאנדרוס לא כועס אלה שמח.הוא אומר לך"שלום בני אוש.אם אתם תוהיים אך אני מדבר בשפה שלכם .אז פשוט לכול פוקימון אגדי יש כוח לדבר בשפה שלכם.טוב אז באתם לפה תרצו מתנה ממני לפני שתצאו מן המערה שלי.אני אתן לכם חפץ שיחזק לכם את הפוקימון בצורה משמעותית.לכול אחד מכם חפץ אחד כזה.אז תרצו כזה?". סאלי אומרת"כן תביא לי"[/COLOR][/B][/quote]
"אני אשמח בבקשה" אענה לו בכבוד בעודי חושב בבדחנות 'מתנות בחינם...'
-
[quote]ברוס
אתה נרגש בגלל שאוושאט שלך התפתח לפוטאצ'ירמארו .אתה מחזיר את פוטאצ'ירמארו לפוכדור שלו ואת הפוכדור שלו אתה שם בתיק שלך.האיש ברמקול "כן בודאי תוכל לרפא את הפוקימונים שלך שהיו בראים ושלמים.בעוד רגע תופיע מכונת ריפואי שים שם את הפוכדורים שבתוכם הפוקימונים שלך".מכונת הריפואי מופיעה מולך[/quote]
"תודה רבה!" אומר ואשים את הפוכדורים שלי במכונה.
-
[B][COLOR="Teal"]אייס
סאנדול אומר לכם"אוקי יופי ששניכם רוצים תחפץ.קודם אסביר לכם קצת על החפץ ואז אביא לכול אחד מכם תחפץ.לחפץ קוראים מתנת הכוח.החפץ הזה נדיר מאוד ואי אפשר להשיג אותו במקום אחר.כששמים את החפץ הזה על פוקימון.הכוח של הפוקימון יעלה פי 10 מצרמת הכוח הנוכחית שלו.זה יכול גם לפתח לכם את הפוקימון.טוב אז הנה מתנת הכוח".אור לבןן מופיע וממנו יוצאים שני שריונות זהובים שמתאמים לפוקימונים.אחד השירינות נוחתים ביד של סאלי והשני ביד שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מרשטופ מוריד לו את בועות האוויר ואז דנו מתחיל לתבוע בתוך הגל.לאחר מכן אתה מוציא מתוך השק רובה שיורה אוטמטי.אתה יורה על דנו שתובע 50 יריות לכייוון הגב של דנו.מולך מתגלה מחזה מדהים.גיבל שלגון.דגרונייר,ויברה,מונזו,קיבאגו יוצאים מהפוכדורים שלהם בלי שדנו אמר להם לצאת ומגנים על דנו בחיהם.היריות הורגת את ששת הפוקימונים ויחד איתם מת דנו.כולם מתו כמו משפחה אחת גדולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר כול מיני מילים מעליבות על לוקריו של לי בקול של בחורה.לוקריו ולי מתעצבנים מאוד מן המילים שאמרת להם.גלייד משתמש בצוות כפול הוא משכפל את עצמו 5 פעמיים.ואז כול הכפילים וגלייד האמיתי תוקפים בשבירת לבנים את לוקריו.כול הגליידים רצים לעבר לוקריו בשבירת לבנים.לוקריו מתחיל להעיף כדורי הילות לעבר הגלידדים.הגליידים מתחמקים ותוקפים בשבירת לבנים.אך לוקריו מתחמק וכך נוצר קרב בין לוקריו וגלייד שנמשך כמה דקות אחדות.לבסוף לוקריו לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע קשה.הגליידים משתמשים בעוד שבירת לבנים שפוגעת קשה בלוקריו.לוקריו מייצר כדור הילה ענקי ומעיף אותו לעבר הגליידיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מודה לאיש שברמקול על זה שנתן לך לרפאות את הפוקימונים שלך.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה שם את כול הפוקימונים שלך במכונת הריפואי.מכונת הריפואי מתחילה לרפאות את הפוקימונים שלך.לאחר דקה היא מסיימת לרפאות לך תפוקימונים.אתה לוקח את הפוכדורים ושם אותם בתיק שלך.היד של ריולו בריאה ושלמה.הדלת שמובילה לחדר הבא נפתחת [/COLOR][/B]
-
[quote=Tsubasa;1013746][B][COLOR=teal]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סאנדול אומר לכם"אוקי יופי ששניכם רוצים תחפץ.קודם אסביר לכם קצת על החפץ ואז אביא לכול אחד מכם תחפץ.לחפץ קוראים מתנת הכוח.החפץ הזה נדיר מאוד ואי אפשר להשיג אותו במקום אחר.כששמים את החפץ הזה על פוקימון.הכוח של הפוקימון יעלה פי 10 מצרמת הכוח הנוכחית שלו.זה יכול גם לפתח לכם את הפוקימון.טוב אז הנה מתנת הכוח".אור לבןן מופיע וממנו יוצאים שני שריונות זהובים שמתאמים לפוקימונים.אחד השירינות נוחתים ביד של סאלי והשני ביד שלך.[/COLOR][/B][B][COLOR=navy] [/COLOR][/B][/quote]
"הוא חד פעמי או רב פעמי?" אשאל את סאנדול.
-
[QUOTE=Tsubasa;1013746][B][COLOR="Teal"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר כול מיני מילים מעליבות על לוקריו של לי בקול של בחורה.לוקריו ולי מתעצבנים מאוד מן המילים שאמרת להם.גלייד משתמש בצוות כפול הוא משכפל את עצמו 5 פעמיים.ואז כול הכפילים וגלייד האמיתי תוקפים בשבירת לבנים את לוקריו.כול הגליידים רצים לעבר לוקריו בשבירת לבנים.לוקריו מתחיל להעיף כדורי הילות לעבר הגלידדים.הגליידים מתחמקים ותוקפים בשבירת לבנים.אך לוקריו מתחמק וכך נוצר קרב בין לוקריו וגלייד שנמשך כמה דקות אחדות.לבסוף לוקריו לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע קשה.הגליידים משתמשים בעוד שבירת לבנים שפוגעת קשה בלוקריו.לוקריו מייצר כדור הילה ענקי ומעיף אותו לעבר הגליידיים.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלייד תשתגר מאחורי לוקריו ואז תשתמש בשבירת לבנים על לוקריו!"אומר לו בבשיא הרצינות
ואז אוסיף:"אחרי שתשתמש בשביקת לבנים תוסיף שוב שבירת לבנים על לוקריו!"
-
[quote]ניר
מרשטופ מוריד לו את בועות האוויר ואז דנו מתחיל לתבוע בתוך הגל.לאחר מכן אתה מוציא מתוך השק רובה שיורה אוטמטי.אתה יורה על דנו שתובע 50 יריות לכייוון הגב של דנו.מולך מתגלה מחזה מדהים.גיבל שלגון.דגרונייר,ויברה,מונזו,קיבאגו יוצאים מהפוכדורים שלהם בלי שדנו אמר להם לצאת ומגנים על דנו בחיהם.היריות הורגת את ששת הפוקימונים ויחד איתם מת דנו.כולם מתו כמו משפחה אחת גדולה.[/quote]
אני אומר בעצב: "דווקא רציתי אותם." ואז אני יורד ולוקח את הפוקדורים של ג'ני מהכיס שלה, ואם הם מתנגדים אני משתמש ברובה אש ושורף אותם. לאחר מכן אני חוזר לעיר בג ומחפש איפה אני יכול לקנות אופנוע, ואיפה יש איזה תחרות פוקימונים.
-
[quote]ברוס
אתה מודה לאיש שברמקול על זה שנתן לך לרפאות את הפוקימונים שלך.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה שם את כול הפוקימונים שלך במכונת הריפואי.מכונת הריפואי מתחילה לרפאות את הפוקימונים שלך.לאחר דקה היא מסיימת לרפאות לך תפוקימונים.אתה לוקח את הפוכדורים ושם אותם בתיק שלך.היד של ריולו בריאה ושלמה.הדלת שמובילה לחדר הבא נפתחת[/quote]
"קדימה!למבחן הבא!" אומר ואלך לכיוון הדלת.
-
[QUOTE=Tsubasa;1013484][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה הופך לסוינב גדול ומתחיל לסרוק את המכשיר המוזר שהרסת רק מלפני רגע.ובנוסף לזה אתה מתחיל לסרוק את האיזור ולמצוא חפצים שיכלו לעזור לך להגיד מאיפה באה המכונה המוזרה הזאת שניסתה להרוג.מונפרנו אומר לך שהוא רוצה לעזור והוא מיד רץ לעזור לך לחפש.הוא מתחיל לחפור בור ומוצא בתוך הבור שלט מברזל שעליו סמל מוזר.הסמל נראה כך:עיגול בצבע אדום ומעליו ריבוע בסמל אדום.וליד שני הצורות כתוב צוות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה אומר לפולויאג כמה מילים טובות שמעודדות אאותו לגמרי ומעלות לו חיוךך בפנים.פולויאג קופץ משמחה ואומר לך"פאלי פאלי".אתה מבין מזה שהוא מוכן להילחם בעוד קרב ונותר לו עוד כוח להילחם בקרב 1 נוסף.אתה מחזיר את פולויאג לפוכדור שלו ואת הפוכדור שלו שם בתיקך.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על טראפינץ'.הפוכדור נפתח ואז מכניס אליו את טראפינץ'.הפוכור מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת טראפינץ'[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מן כנף הברזל של פיג'יוט זומבי.ריולו גם הוא קופץ הצידה וכך גם מתחמק מכנף הברזל של פיג'יוט זומבי.ריולו מתחיל להשתמש בפעם נוספת בשבירת לבנים.היד השמאלית שלו הופכת ללבנה.ריולו רץ במהירות אל פיג'יוט זומבי ואז משתמש עליו בשבירת לבנים.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.פיג'יוט זומבי לא מוותר ומשתמש באבנים חדות.הוא שולח אבנים חדות לעבר ריולו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה הולך להירשם לתחרות שעלי קראת בפוסט שראית קודם עם רלסט שלך.כעבור 5 דקות של חיפוש אתה מוצא את התחרות ואיפה נרשמים.האיש שרושם אנשים לתחרות אומר לך"הי לא תוכל להירשם עם רלסט לתחרות.משתתפים בתחרות רק פוקימונים מסוג לוחם.ורלסט הוא לא פוקימון לוחם אולי רק בעתיד שיפתח לגלד.אם בכול זאת תרצה להירשם.תוכל לקחת מן ערימת הפוכדורים האלו פוקימון 1 לחימה".המוכר מצביע על ערימת פוכדורים ענקית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מעווד את טושידו שהוא יכול לנצח בקרב את ולברין.טושידו גם הוא כך מאמין שהוא יכול להביס את ולברין.טושידו משתמש בעלי טער וזורק הרבה עלי טער לעבר ולברין.ולברין כבר תשוש ולא מתחמק.אלה סופג את עלי הטער בגופו ונפגע קשה.ולברין מתמוטט על האדמה ומתעלף.ודא מחזיר אותו לפוכדור ואומר לך"כול הכבוד 1 0 לך ניצחת פוקימון 1 שלי.צא בלסטויז לקרב".ודא זורק פוכדור וממנו יוצא בלסטויז לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ניר
סאלאמנס משתמש בכנף שלו כדי להעיף את הדראכו המטאור שגיבל שולח לעברו לעבר גיבל עצמו.סאלאמנס מצליח במהלך הזה ומחזיר את דראכו המטאור של גיבל לעבר גיבל.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור.הוא יורה את הדראכו המטאור שלו לעבר דראכו המטאור של גיבל.שני הדראכו המטאור מתאחדים לאחד ונהפכים לחזקים מאוד.גיבל משתמש בחפירה וחופר בור שיגן עליו מפני הדראכו המטאור.גיבל נכנכס לבור והבור מגן עליו מפני דראכו המטאור[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטושידו ''כל הכבוד עכשיו בו ננצח אותו תתקיף אותו בעלי טער''
-
[COLOR=Green][B]אייס
סאנדרול אומר לך"כנראה ששכחתי להגיד זאת אך מתנת הכוח זה חפץ רב פעמי.תוכל לשים את החפץ הזה על כול פוקימון שתרצה.אך לא תוכל לשים על כולם בבת אחת.כול פעם על פוקימון 1.אם תרצה להשתמש בזה כמה פעמיים אל אחד הפוקימונים שלך.טוב אז אם אין עוד שאלות.אז להתראות לכם ובהצלחה בהגשמת המטרות שלכם[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]איתי
טושידו שומע בקולך ומשתמש בעלי טער הוא זורק הרבה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז נכנס במהירות לשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מפני העלי ההטער של טושידו.בלסטויז יוצא מן השריון שלו ותוקף בקרן קרח את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מקרן הקרח של בלסטויז ונקפא לגוש קרח.בלסטויז תוקף את טושידו בפעימת מים[/B][/COLOR].
[COLOR=Navy][B]
ברוס
אתה מאושר ומתקדם לעבר הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.אתה הולך בשולי הבריכה ונזהרלא ליפול לתוך מי הבריכה.אתה עובר את שולי הבריכה בשלום ונכנס לתוך החדר הבא.אתה מגיע לעוד חדר ענק ובמרכזו 3 דלתות ב3 צבעים שונים:אדום,כחול,ירוק.ולידם פתק שכתוב עליו"כדי לפתוח את אחתהדלתות עליך לתקוף במתקפה חזקה שהסוג שלה מתאים לצבע הדלת.כלומר דלת אדומה מתקפות אש.ירוק מתקפות עשב.כחול מתקפות מים.זה המבחן הלפני האחרון שלך"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה יורד מן הגל וניגש אל הפוכדורים של השוטרת ג'ני.אתה מנסה לקחת את הפוכדורים אך סייטר ובידריל מתנגדים לזה.אתה מוציא רובה אש ושורף אותם למוות.אתה נכנס שוב לעיר בג ומחפש חנות שמוכרים שם אופנוע.אך אתה לא מוצא חנות כזאת.אתה רואה כרזה של תחרות פוקימוני חרק שנערכת בעיר.אתה הולך לתחרות החרק ומגיע אליה.האיש שרושם מתמודדים אומר לך".אם אתה רוצה להירשם לתחרות אז תצטרך פוקימון חרק יש לך פוקימון חרק?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
3 גליידים מן הגליידים לא מצליחים להתחמק מכדורי הילה שריולו שולח לעברם ולכן הם נעלמים.גליד האמיתי משתמש בשיגור ומשתגר אל מאוחרי ריולו.ואז הוא משתמש בריולו על שבירת לבנים.ריולו מגיב מהר ומתתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד האמיתי.גלייד מנסה לתקוף את ריולו פעם נוספת בשבירת לבנים אך ריולו שוב מתחמק.ריולו תוקף במכת עצם את גלייד האמיתי.[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה יורד מן הגל וניגש אל הפוכדורים של השוטרת ג'ני.אתה מנסה לקחת את הפוכדורים אך סייטר ובידריל מתנגדים לזה.אתה מוציא רובה אש ושורף אותם למוות.אתה נכנס שוב לעיר בג ומחפש חנות שמוכרים שם אופנוע.אך אתה לא מוצא חנות כזאת.אתה רואה כרזה של תחרות פוקימוני חרק שנערכת בעיר.אתה הולך לתחרות החרק ומגיע אליה.האיש שרושם מתמודדים אומר לך".אם אתה רוצה להירשם לתחרות אז תצטרך פוקימון חרק יש לך פוקימון חרק?"[/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים, מכניס את ארקניין ואינפרנופ ומוציא את סייטר וסיזור, אני נותן מעיל מתכת לסייטר ואז אני חוזר עם ה2 ואומר למוכר: "מי אתה מציע שילחם?"
-
[quote=Tsubasa;1014254][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]סאנדרול אומר לך"כנראה ששכחתי להגיד זאת אך מתנת הכוח זה חפץ רב פעמי.תוכל לשים את החפץ הזה על כול פוקימון שתרצה.אך לא תוכל לשים על כולם בבת אחת.כול פעם על פוקימון 1.אם תרצה להשתמש בזה כמה פעמיים אל אחד הפוקימונים שלך.טוב אז אם אין עוד שאלות.אז להתראות לכם ובהצלחה בהגשמת המטרות שלכם[/COLOR][/B][/quote]
"יש לי עוד שאלה!" פניתי אליו לפני שילך "אחרי שאוריד את השיריון מפוקימון הכוח ישאר או שילך עם השריון?"
-
[QUOTE=Tsubasa;1014254][COLOR=Green][B][COLOR=Red][B]תומר
3 גליידים מן הגליידים לא מצליחים להתחמק מכדורי הילה שריולו שולח לעברם ולכן הם נעלמים.גליד האמיתי משתמש בשיגור ומשתגר אל מאוחרי ריולו.ואז הוא משתמש בריולו על שבירת לבנים.ריולו מגיב מהר ומתתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד האמיתי.גלייד מנסה לתקוף את ריולו פעם נוספת בשבירת לבנים אך ריולו שוב מתחמק.ריולו תוקף במכת עצם את גלייד האמיתי.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"גלייד תעדוף את המתקפה בעזרת עלים קסומים!"אומר לו בתקווה שהוא יצליח לעדוף את המתקפה.
אחרי שגלייד יעדוף את המתקפה של ריולו אוסיף במהירות ובנחישות:"אחרי שפוקיפלוץ ריולו נפגע תקוף אותו בקרב צמוד בכול הכוח וגם תוסיף לזה עלים קסומים גלייד!אני מאמין בך גלייד!"
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה הולך למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.שם אתה מחליף את ארקניין ואת אינרפיימפ בסיזור ובסייטר שלך.אתה מוציא מעיל מתכת מתוך הכיס שלך ושם אותו על סייטר.סייטר מתחיל להתפתח.סייטר התפתח לסיזור.אתה הולך עם שני הסיזורים שלך לתחרות החרק של העיר ביג וניגש לאיש שרושם מתמודדים"תילחם עם הסיזור הכי חזק שלך.הנה הטופס תמלא אותו"האיש מגיש לך טופס הרשמה שכתוב עליו : שם המתמודד: הפוקימון שנלחם בתחרות:
[COLOR=Green]אייס
לפני שאתם הולכים לדרכם אתה פונה אל סאנדרול ושאוול אותו שאלה.סאנדרו עונה לך"אחרי שתוציא את השריון מן הפוקימון.הכוח ישאר על הפוקימון שלבש את השריון.זה ככה יעבוד על כול פוקימון.הכוח ישאר אצלו.שתשים על הפוקימון שוב תשריון הכוח שלו יגדל פעם נוספת.ושתוציא הכוח ישאר."
[COLOR=Red]
תומר
גלייד משתמש בעלים קסומים.עלים מתחילים להתעופף לעבר ריולו.העלים פוגעים במכת העצם של ריול ומונעים מימנו לתקוף במכת עצם את גלייד.גלייד רץ אל רילו ותוקף אותו בקרב צמוד.ריולו לאמצליח להתחמק מן האגרופים שנשלחים לעברו ונפגע קשה.גלייד שוב משתמש בעלים קסומים על ריולו.עלים קסומים מתעופפים לעבר ריולו.ריולו חוסם את העלים הקסומים במכת עצם אחת.וכך מגן על עצמו מהעלים הקסומים של גלייד[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]