-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1069165][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פסל הקרח לאט לאט נסדק,בסופו של דבר אתה רואה גבר בעל גלימה כחולה,הוא אומר לך:"ברכותיי,ניצחת את מאסטר האדמה של אחד על אחד,עכשיו תורו של מאסטר הקרח שזהו אני".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיש לאחות ג'וי את שני הפוכדורים שלך,האחות ג'וי לוקחת אותם ומחזירה אותם כעבור כמה דקות היא מחייכת ואומרת לך:"הפוקימונים שלך מוכנים לקרבות!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
תודה,אני עונה לה ומוציא את קרוגאנק ואשווואט. ואומר "היי קרוגאנק,אני יונתן וזה אושוואט ואנחנו הולכים להיות חברים טובים!"
~~~~~~~~~~~~~
יש מרכז החלפות?
-
[quote=Yuma Tsukumo;1069165][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פסל הקרח לאט לאט נסדק,בסופו של דבר אתה רואה גבר בעל גלימה כחולה,הוא אומר לך:"ברכותיי,ניצחת את מאסטר האדמה של אחד על אחד,עכשיו תורו של מאסטר הקרח שזהו אני".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
'מאסטר..כן,בטח..בתקופה הזאת לכל אחד נותנים תואר מאסטר.' אחשוב ואומר "סניבי קדימה!" ואוציא אותו.
"אתה מרגיש טוב? כי כמו שהבטחתי..אנחנו ננצח פה! " ואז אגש אל האיש "איך קוראים לך? מי הפוקימון שלך?ותתחיל בקרב!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059026][SIZE=2][B][U][COLOR=black
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה על אושווט שמגיב על כך במגן מים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נחסם על ידי המגן ונהדף אחורנית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אתה לא מוותר לאווש החזק הזה אתה יכול להביס אותו איכשהו.בינתיים לא גילנו איך להביס אותו אבל נגלה זאת בקרוב.טוב רוץ אליו במהירות אדירה שהוא לא ישים לב שאתה רץ אליו וכשאר אתה קרוב תקוף את מגן המים שלו בשריטות הכי חזקות שלך"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1069145]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנים מסתכלים עליך,המאמן בעל הסטרלי מחזיר את הפוקימון שלו ואומר לך:"במילא הייתי מפסיד,ג'וני תילחם נגד המאמן,נתראה" המאמן ששמו ג'וני מהנהן ואומר:"ביי ליאו,טוב 'מתחיל' מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" מתחיל האא ? " אגיד בזילזול .
" תכף אני אראה לך שגם המתחילים יכולים לקרוע אותך ! צא טרטוויג ! דחיפה , עכשיו ! "
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1069145][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי של לאנס משתמש במתקפת סופת טייפון חזקה במיוחד שפוגעת באיווי שלך ומביסה אותו,לאנס מחזיר את האיווי שלו ואומר לך:"לצערי,הקרב נגמר מהר מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי של לאנס הביס את שלך,2-1 לג'ון וללאנס,אתה ושלי הפסדתם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"היה קרב מדהים לאנס, וזה לא הוגן כי לימדת את הפוקימונים שלך מתקפות בעזרת הכוח שלך..." אגיד ללאנס תוך כדי שאני מחזיר את איווי לפוקדור שלו וממשיך למרכז הפוקימונים שבספינה.
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]כינוי:[/SIZE][/FONT][/COLOR]PikaRevolution
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]שם במשחק:[/SIZE][/FONT][/COLOR]עומר-קון.
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תיאור:בעל שיער בלונדיני מסודר בפוני לצד,יחסית קצר ותמיד נושא איתו את תיק הגב שלו עם הדפסה של גולגולת המוות השחורה עליו. על הנעלים שלו יש סמלים של פוקדור וחולצה עלייה רשום:"אל תכנע בלי קרב" מכנסיו מכנסי ג'ינס,ויש לו טרנינג עליו רשום:"תחיה את הקרב ותנצח בחיים שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]גיל:[/SIZE][/FONT][/COLOR]14
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פוקימון התחלתי:[/SIZE][/FONT][/COLOR]פיפלאפ
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פוקימונים:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תגים:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ציוד:[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]כסף:[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]3000$[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]בקשות:שתנסה כמה שיותר להאיץ אותי שהגיע לנקודה של האחרים.
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
אתה ממשיך להתקדם במנהרה,אתה שומע צרחות,אתה חושב שאולי זה דארקאי,אך הצרחות האלה לא נשמעות כמו של דארקאי אלא יותר עמוקות,אתה חושב שאולי אלה הצרחות של ארסיאוס![/QUOTE]
"אוי לא!" אומר וארוץ לעבר הצרחות ואבדוק מה קורה שם.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068446][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הסטרלי מחייך ואומר לך:"שמי טום,ואני מאתגר אותך לקרב פוקימונים,הסטרלי שלי חלש אז לא אשלח אותו לקרב אז מזל שיש לי עוד כמה פוקימונים בקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]המידע על טום נכנס לדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"היי טום" אני אומר לו "אני ישמח לקרב פוקימונים, אני רק התחלתי את המסע אז וזה אומר שעדיין לו נילחמתי אז תרחם עלי קצת" אני אומר לו ומתכונן לקרב
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1069145][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי של לאנס משתמש במתקפת סופת טייפון חזקה במיוחד שפוגעת באיווי שלך ומביסה אותו,לאנס מחזיר את האיווי שלו ואומר לך:"לצערי,הקרב נגמר מהר מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי של לאנס הביס את שלך,2-1 לג'ון וללאנס,אתה ושלי הפסדתם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסניבי מגיעים חדר הביניים,אתה מכניס את הפוכדור של סניבי למכונת הריפוי וכעבור מספר שניות הפוכדור חוזר אליך,אתה נכנס לחדר הבא ואתה רואה אגם קפוא,אתה מבין שהאתגר הבא שלך הוא נגד קרח,אתה רואה פסל קרח בדמות גבר עם מסיכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך להתקדם במנהרה,אתה שומע צרחות,אתה חושב שאולי זה דארקאי,אך הצרחות האלה לא נשמעות כמו של דארקאי אלא יותר עמוקות,אתה חושב שאולי אלה הצרחות של ארסיאוס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מה לא ברור מתקפות על חושי לא פועלות על מתקפות אופל![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קירליה משתמש בעל חושי על סניזל,אך סניזל זזה בלי שום בעיה,קלייר אומרת לך בזלזול:"חשבתי שלמדת איך נלחמים נגד פוקימוני אופל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מתקפת חץ רעל פוגעת ב"סטאר" אך לא משפיעה עליו,אתה רואה את המתקפה של "סטאר" פוגעת בויניפלדה,המאמן צוחק צחוק מאושר ואומר:"בחיים לא תנצח את סטאר שלי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון מזרח העיר,אתה מתקרב לאט לאט למרכז הפוקימונים,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך ושואלת אותך:"מה ברצונך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן ואתה ממשיכים בדרככם,אתה רואה שבכניסה לעיר ג'ובילייף עומד ילד קטן עם כובע כחול וחולצה צהובה הוא אומר:"או שתשלמו או שתילחמו!" המאמן דוחף את הילד ואומר לו:"או שנדחוף אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Pooh[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ולטיק משתמש בקור עכביש על טוטודייל שמשתמש בסחרור מים חזק מאוד שהודף את המתקפה שלך ושל ג'ולטיק,מכת הברק פוגעת בטוטודייל,אך נראה שזה לא משפיעה עליו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנים מסתכלים עליך,המאמן בעל הסטרלי מחזיר את הפוקימון שלו ואומר לך:"במילא הייתי מפסיד,ג'וני תילחם נגד המאמן,נתראה" המאמן ששמו ג'וני מהנהן ואומר:"ביי ליאו,טוב 'מתחיל' מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"חחחח.עוד כמה זמן אנחנו מגיעים?"אני שואל ומלטף את הפוקדור של טורציק
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסניבי מגיעים חדר הביניים,אתה מכניס את הפוכדור של סניבי למכונת הריפוי וכעבור מספר שניות הפוכדור חוזר אליך,אתה נכנס לחדר הבא ואתה רואה אגם קפוא,אתה מבין שהאתגר הבא שלך הוא נגד קרח,אתה רואה פסל קרח בדמות גבר עם מסיכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך להתקדם במנהרה,אתה שומע צרחות,אתה חושב שאולי זה דארקאי,אך הצרחות האלה לא נשמעות כמו של דארקאי אלא יותר עמוקות,אתה חושב שאולי אלה הצרחות של ארסיאוס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מה לא ברור מתקפות על חושי לא פועלות על מתקפות אופל![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קירליה משתמש בעל חושי על סניזל,אך סניזל זזה בלי שום בעיה,קלייר אומרת לך בזלזול:"חשבתי שלמדת איך נלחמים נגד פוקימוני אופל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מתקפת חץ רעל פוגעת ב"סטאר" אך לא משפיעה עליו,אתה רואה את המתקפה של "סטאר" פוגעת בויניפלדה,המאמן צוחק צחוק מאושר ואומר:"בחיים לא תנצח את סטאר שלי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון מזרח העיר,אתה מתקרב לאט לאט למרכז הפוקימונים,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך ושואלת אותך:"מה ברצונך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן ואתה ממשיכים בדרככם,אתה רואה שבכניסה לעיר ג'ובילייף עומד ילד קטן עם כובע כחול וחולצה צהובה הוא אומר:"או שתשלמו או שתילחמו!" המאמן דוחף את הילד ואומר לו:"או שנדחוף אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Pooh[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ולטיק משתמש בקור עכביש על טוטודייל שמשתמש בסחרור מים חזק מאוד שהודף את המתקפה שלך ושל ג'ולטיק,מכת הברק פוגעת בטוטודייל,אך נראה שזה לא משפיעה עליו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני מתעצבן ואומר ''זה היה כדי למשוך זמן '' ואני מחזיר את קירליה ואומר ''צא זובאט'' וזורק את הפוכדור שלו
ואני אומר לו ''תתקוף באס אווירי משולב עם חיתוך שמיים בכל הכוח''
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Naruto Uzuzamaki[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]לאנס אומר לך:"זה לא בדיוק הכוח שלי אלא הכוח של ארסיאוס,כמו הראלטס הזוהר האגדי,ארסיאוס נתן לי איווי אגדי וחזק,הכוח שלי הוא לשלוט בפוקימון בעזרת המוח בגלל זה התפעלתי שג'ו,מנהיג המכון יודע גם להשתמש בזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מגן המים של אושווט של צ'רן הודף את צ'ימצ'אר,אתה רואה את הפחד של צ'ימצ'אר בעיניו הכחולות היפות,הוא מסתכל עליך,והוא משתמש בשריטה חזקה מאוד על פניו של אושווט,הוא פורץ את מגן המים ומביס את אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר הקרח אומר לך:"שמי הוא סנואי,הפוקימון שלי הוא סנובר וקדימה,האורחים מתחילים,צא סנובר!" אתה רואה שעומד מולך ומול סניבי,סנובר זוהר וחזק מאוד,אתה מבין שלסנואי ולסנובר שלו יש היתרון יחסי על סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ חזרה לשם ואתה מגלה שטעית,אלו באמת היו הצרחות של דארקאי,בגלל שהוא נמצא עכשיו בעולם אחר הקול שלו נשמע שונה בעולם שלך,ארסיאוס מסתכל עליך ואומר לך:"למה אתה עדיין פה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט משתמש במתקפת כנף על סניזל של קלייר,המתקפה מפספסת את סניזל ופוגעת באדמה,סניזל מנצלת את זה בשביל להשתמש ברוח קרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב פתחת את ע''מ 90 אתה מקבל להילחם נגד רג'יסטיל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אין מרכז החלפות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]קרוגאנק מסתכל עליך ועל אושווט בזלזול רב,אתה רואה שאושווט משתמש בחבטה על קרוגאנק בשביל שיכבד אתכם אך קרוגאנק משתמש במתקפת רעל ופוגע באושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"לא יודע,תלוי כמה יעקבו אותנו" המאמן ממשיך בדרכו שלו,אתה רואה שהיד של הילד פצועה מאוד בגלל הנפילה שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][FONT=Arial]טום מחייך ואומר לך:"בחלומות,צא טדי!" מהפוכדור של טום יוצא טדיאורסה קטן וחמוד,אתה מבין ש'טדי' זה קיצור של טדיאורסה,הטדיאורסה המכונה 'טדי' משתמש במתקפת ציפורן על אבן בשביל להדגים את כוחו.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]ג'וני מסתכל עליך ואומר לך:"קדימה צא שייני!",אתה רואה שמהפוכדור של ג'וני יוצא שינקס זוהר,אתה מבין מה מקור השם "שייני".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]"שייני" משתמש במתקפת חשמל חזקה מאוד שפוגעת בטרטוויג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתם רוצים כינויים לפוקימונים תכתבו לי בה''פ,מי שלא יכתוב לא יקבל כינוי לפוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1070210][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Naruto Uzuzamaki[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מגן המים של אושווט של צ'רן הודף את צ'ימצ'אר,אתה רואה את הפחד של צ'ימצ'אר בעיניו הכחולות היפות,הוא מסתכל עליך,והוא משתמש בשריטה חזקה מאוד על פניו של אושווט,הוא פורץ את מגן המים ומביס את אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד לך הצלחת להביס פוקימון מים ועוד את אוושאט של צ'רן.באמת התחזקת.טוב מגיעה לך מנוחה קטנה.אז כנס לפוכדור שלך".אני מכניס את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואז אומר לצ'רן"אושואט שלך היה טוב אבל בסוף הפסיד לצ'ימצ'אר שלי.טוב בוא למוזאון המאובנים של אורבוג כדי שאוכל להחיות תמאובן שלי".אני הולך למאוזון אורבוג
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1070210][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Naruto Uzuzamaki[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]לאנס אומר לך:"זה לא בדיוק הכוח שלי אלא הכוח של ארסיאוס,כמו הראלטס הזוהר האגדי,ארסיאוס נתן לי איווי אגדי וחזק,הכוח שלי הוא לשלוט בפוקימון בעזרת המוח בגלל זה התפעלתי שג'ו,מנהיג המכון יודע גם להשתמש בזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר הקרח אומר לך:"שמי הוא סנואי,הפוקימון שלי הוא סנובר וקדימה,האורחים מתחילים,צא סנובר!" אתה רואה שעומד מולך ומול סניבי,סנובר זוהר וחזק מאוד,אתה מבין שלסנואי ולסנובר שלו יש היתרון יחסי על סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ חזרה לשם ואתה מגלה שטעית,אלו באמת היו הצרחות של דארקאי,בגלל שהוא נמצא עכשיו בעולם אחר הקול שלו נשמע שונה בעולם שלך,ארסיאוס מסתכל עליך ואומר לך:"למה אתה עדיין פה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט משתמש במתקפת כנף על סניזל של קלייר,המתקפה מפספסת את סניזל ופוגעת באדמה,סניזל מנצלת את זה בשביל להשתמש ברוח קרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב פתחת את ע''מ 90 אתה מקבל להילחם נגד רג'יסטיל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אין מרכז החלפות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]קרוגאנק מסתכל עליך ועל אושווט בזלזול רב,אתה רואה שאושווט משתמש בחבטה על קרוגאנק בשביל שיכבד אתכם אך קרוגאנק משתמש במתקפת רעל ופוגע באושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"לא יודע,תלוי כמה יעקבו אותנו" המאמן ממשיך בדרכו שלו,אתה רואה שהיד של הילד פצועה מאוד בגלל הנפילה שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][FONT=Arial]טום מחייך ואומר לך:"בחלומות,צא טדי!" מהפוכדור של טום יוצא טדיאורסה קטן וחמוד,אתה מבין ש'טדי' זה קיצור של טדיאורסה,הטדיאורסה המכונה 'טדי' משתמש במתקפת ציפורן על אבן בשביל להדגים את כוחו.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]ג'וני מסתכל עליך ואומר לך:"קדימה צא שייני!",אתה רואה שמהפוכדור של ג'וני יוצא שינקס זוהר,אתה מבין מה מקור השם "שייני".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]"שייני" משתמש במתקפת חשמל חזקה מאוד שפוגעת בטרטוויג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתם רוצים כינויים לפוקימונים תכתבו לי בה''פ,מי שלא יכתוב לא יקבל כינוי לפוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צועק לו"חכה רגע!"ואני ניגש לילד "מה קרה איפה נפצעת אתה רוצה שאני אקח אותך למרפאה?ואני אומר לאיש " אתה מוכן לבוא איתנו למרפאה?"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1070210]SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתם רוצים כינויים לפוקימונים תכתבו לי בה''פ,מי שלא יכתוב לא יקבל כינוי לפוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" טרטוויג ! קפוץ והשתמשמ בגחיפה ! " אומר בנחישות ' אני חייב לנצח בקרב הראשון שלי ! ' חושב לעצמי .
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
אתה רץ חזרה לשם ואתה מגלה שטעית,אלו באמת היו הצרחות של דארקאי,בגלל שהוא נמצא עכשיו בעולם אחר הקול שלו נשמע שונה בעולם שלך,ארסיאוס מסתכל עליך ואומר לך:"למה אתה עדיין פה?".[/QUOTE]
"לא כלום,חשבתי ששכחתי פה משהו.." אומר לארכיאוס בחשש ואלך לדרכי.