-
[QUOTE=cladino;1117435]טלקינזיס- כישוף השליטה במוחות. זה כישוף עם אופי מעט אפל, אבל הוא מאוד חזק. וכמובן, יש את הכישוף ברוביונטיס.
למי שלא מכשף- ברוביונטיס זה כישוף שיוצר כדור אנרגיה אדום, שאם זוקרים אותו הוא מתפוצץ. הפיצוץ בנגאסאקי בעצם נוצר מכזה. פצצות אטום לא כאלה חזקות :)[/QUOTE]
אוי,שמעתי על ברוביונטיס! אני אבקש ממנה אותו,כמובן שברמות שלנו זה לא ממש עוצמתי אבל זה גם די חזק...
אגב,טלקינזיס,אם שכחת,לא כל כך אפשרי ברמות שלנו,ברמות שלנו אנחנו יכולים לקרוא רגשות לא לקרוא את המוחות...
בכל מקרה,אני עוד מעט משתגר אלייה.... אגב,קלאריסה מתמחת בכישופי אנרגיה! היא תלמד אותי עוד מעט על כריגנה!
ראול-כריגנה זה לחש שמאפשר לך למקד אנרגייה כרצונך בגופך,זאת אומרת,אם אתה ממקד הרבה אנרגיות ברגל,תהיה לך בעיטה עוצמתית במיוחד...
-
עוד עשרים אני מגיע ליעד, תעזרו לי..
-
יאללה על מה אתה רוצה לדבר...?
-
-
-
[COLOR=black]יחי ספרטה[/COLOR][COLOR=black]! אהווו! אהווו!.[/COLOR]
-
אהווו! אהוווו!
יחי ספרטה!
-
מה אפשר לדבר על חזיר?
אני יודע:
החזיר, או חזיר הבית (שם מדעי Sus scrofa domestica או Sus domestica) הוא תת המין של הסוג חזיר, ממשפחת החזיריים, אשר בוית על ידי האדם מחזיר הבר. ישנם למעלה מ-100 גזעים של חזיר הבית. לפי הערכות הארכאולוגים החזיר בוית לראשונה לפני כ-13,000 שנים באזור חידקל. באופן היסטורי גודל חזיר הבית בדיר, אך לאחר המהפכה התעשייתית עבר עיקר גידולו במדינות המפותחות לחוות תעשייתיות. החזיר משמש לאיתור חומרי נפץ ופטריות כמהין, וכחיית מחמד, אך עיקר השימוש בו הוא כחיית משק, לשם אכילתו. על פי הערכות ארגון המזון והחקלאות של האו"ם, ברחבי העולם קיימים כיום כ-920 מיליון פרטים, כאשר קרוב למחציתם חיים ברפובליקה העממית של סין. תושבי סין גם אוכלים כמחצית מכ-100 מיליון טון של בשר חזיר הנצרך בשנה בעולם. עם מאכלי בשר חזיר נמנים צ'וריסו, נקניקיית קארי ובייקון. חזירי בית אשר ברחו מהשבי ועברו תהליך התברות גורמים לנזקים סביבתיים חמורים, למשל בניו זילנד.
מה יש לך להגיד על זה...?
נ.ב.
אהוווו אהוווו אבי!!
-
[QUOTE=Druddigon man;1117463]מה אפשר לדבר על חזיר?
אני יודע:
החזיר, או חזיר הבית (שם מדעי Sus scrofa domestica או Sus domestica) הוא תת המין של הסוג חזיר, ממשפחת החזיריים, אשר בוית על ידי האדם מחזיר הבר. ישנם למעלה מ-100 גזעים של חזיר הבית. לפי הערכות הארכאולוגים החזיר בוית לראשונה לפני כ-13,000 שנים באזור חידקל. באופן היסטורי גודל חזיר הבית בדיר, אך לאחר המהפכה התעשייתית עבר עיקר גידולו במדינות המפותחות לחוות תעשייתיות. החזיר משמש לאיתור חומרי נפץ ופטריות כמהין, וכחיית מחמד, אך עיקר השימוש בו הוא כחיית משק, לשם אכילתו. על פי הערכות ארגון המזון והחקלאות של האו"ם, ברחבי העולם קיימים כיום כ-920 מיליון פרטים, כאשר קרוב למחציתם חיים ברפובליקה העממית של סין. תושבי סין גם אוכלים כמחצית מכ-100 מיליון טון של בשר חזיר הנצרך בשנה בעולם. עם מאכלי בשר חזיר נמנים צ'וריסו, נקניקיית קארי ובייקון. חזירי בית אשר ברחו מהשבי ועברו תהליך התברות גורמים לנזקים סביבתיים חמורים, למשל בניו זילנד.
מה יש לך להגיד על זה...?
נ.ב.
אהוווו אהוווו אבי!![/QUOTE]
העתקת את זה מויקפדיה?
-
שזה מועתק מויקיפדיה, ולא על החזיר הזה
-
ייאלה עוד 10 מסיימים את הנו"ד,
בוא נגאול אותו.
-
אהה זה לא הרבה..
יאלה לחסל אותו
-
[QUOTE=Woodpecker;1117464]העתקת את זה מויקפדיה?[/QUOTE]
ברור!
מה נראה לך שאני אכתוב את כל הדבר הזה?!
יאללה רוצחים את הנו"ד!!
-
עומר התכוונתי על חזיר היבלות הספרטני
-
[quote=Real Spartan;1117468]אהה זה לא הרבה..
יאלה לחסל אותו[/quote]
טוב תנו נושא שיחה שנחסל אותו.