-
[QUOTE=LordAbizi;1126530]קאקאשי האידיוט, כל מה שטובי עושה זה לנוע באמצעות חורים שחורים שהוא יוצר בעין שלו, אז למה הוא חושב שאם הוא ישאב את טובי לתוך החור השחור שלו זה יגרום לו איזשהי נזק? לפחות טובי היה הוגן ואמר לו לא לטרוח...[/QUOTE]
כע אה
נראה לי שהפרק הבא באנימה יתחיל הסאגה החדשה
-
חצי כאן,
משחק פרוט נינג'ה.
-
-
[quote=LordAbizi;1126530]קאקאשי האידיוט, כל מה שטובי עושה זה לנוע באמצעות חורים שחורים שהוא יוצר בעין שלו, אז למה הוא חושב שאם הוא ישאב את טובי לתוך החור השחור שלו זה יגרום לו איזשהי נזק? לפחות טובי היה הוגן ואמר לו לא לטרוח...[/quote]
זו אותה יכולת בדיוק, הוא משתמש במאנגיקיו כדי לשגר חלקים מעצמו למימד אחר וחזרה..
-
[quote=Naruto;1126537]זו אותה יכולת בדיוק, הוא משתמש במאנגיקיו כדי לשגר חלקים מעצמו למימד אחר וחזרה..[/quote]
נו אוקיי, אז למה קאקאשי חושב שלשגר את טובי למימד אחר יגרום לו נזק, אם זה מה שטובי עושה לעצמו כל הזמן?
-
[quote=LordAbizi;1126540]נו אוקיי, אז למה קאקאשי חושב שלשגר את טובי למימד אחר יגרום לו נזק, אם זה מה שטובי עושה לעצמו כל הזמן?[/quote]
קאקאשי לא מבין את זה עד נקודה מסוימת סדרה, אולי עוד לא הגיעו לזה..
הם ראו כבר שיש לו מאנגיקיו מתחת למסכה?
-
[quote=Naruto;1126541]קאקאשי לא מבין את זה עד נקודה מסוימת סדרה, אולי עוד לא הגיעו לזה..
הם ראו כבר שיש לו מאנגיקיו מתחת למסכה?[/quote]
אני לא זוכר... ידוע שיש לו מאנגקיו בגלל הסיפור שהוא סיפר על עצמו, אבל מה ראו? מי יזכור את זה כשכל פרק חוזרים על אותן סצינות שוב ושוב ושוב?
-
[QUOTE=Naruto;1126541]קאקאשי לא מבין את זה עד נקודה מסוימת סדרה, אולי עוד לא הגיעו לזה..
הם ראו כבר שיש לו מאנגיקיו מתחת למסכה?[/QUOTE]
לא זוכר אך האנימה הגיע עד פרק 487
-
[quote=LordAbizi;1126543]אני לא זוכר... ידוע שיש לו מאנגקיו בגלל הסיפור שהוא סיפר על עצמו, אבל מה ראו? מי יזכור את זה כשכל פרק חוזרים על אותן סצינות שוב ושוב ושוב?[/quote]
לנו ידוע שיש לו את זה אבל הם לא יודעים עד שהם רואים את זה O:
וכן, אני מסכים, אי אפשר לזכור ככה כלום באנימה.
-
-
[QUOTE=Ronaldo7;1126547]מה קורה שקד וליאור?.[/QUOTE]
הכול בסדר אצלי
-
-
אהווו! אהווו!,
יש חדש ליאור?,
שיחקת בפרוט?.
-
[QUOTE=Ronaldo7;1126550]אהווו! אהווו!,
יש חדש ליאור?,
שיחקת בפרוט?.[/QUOTE]
היום לא שיחקתי
אין חדש
-
[quote=Woodpecker;1126552]היום לא שיחקתי
אין חדש[/quote]
שיחקתי,
עשיתי 470 ועוד במשחק שהייתי יכול לעשות 1000 לפחות חח.