[QUOTE=buizel שולט;1242823]פרק 71!:)
בקצב הזה עוד חודש אני מגיע לשיפודן![/QUOTE]
יש לך עוד זמן..
וגם שיפודן זה איזה 200 ומשהו פרקים עכשיו.(כן, לצערי אני גם רואה את הפילרים של הספינה עכשיו כי אין מה לעשות)
Printable View
[QUOTE=buizel שולט;1242823]פרק 71!:)
בקצב הזה עוד חודש אני מגיע לשיפודן![/QUOTE]
יש לך עוד זמן..
וגם שיפודן זה איזה 200 ומשהו פרקים עכשיו.(כן, לצערי אני גם רואה את הפילרים של הספינה עכשיו כי אין מה לעשות)
עוד פרק פילר מפגר יצא לנארוטו שיפודן
ארווין,נראה טוב הסיפור
יאי לאחר שדרגתי את נארוטו 1 ואת נארוטו 2 כול אחד מהם יהפוך לקיובי אחר.נארוטו 1 קיובי 4זנבות ו2 קיובי 6 זנבות.עכשיו הם כמעט בלתי מנוצחים
[QUOTE=monster;1242831]יאי לאחר שדרגתי את נארוטו 1 ואת נארוטו 2 כול אחד מהם יהפוך לקיובי אחר.נארוטו 1 קיובי 4זנבות ו2 קיובי 6 זנבות.עכשיו הם כמעט בלתי מנוצחים[/QUOTE]
מזל טוב.
[QUOTE=Vanguard;1242836]מזל טוב.[/QUOTE]
תודה רק חבל שאי אפשר להיות קיובי 8 זנבות
כתבתי שאני אגיע לשיפודן, לא אמרתי שאניי אגיע לפרק הכי עדכני..
ליאור אני בקפצ'ר 2 כבר,אבל אני רוצה לסיים את קפצ'ר 1 ב-100%
יאוו המואזין מחרפן אותי..
[QUOTE=Astral;1242859]ליאור אני בקפצ'ר 2 כבר,אבל אני רוצה לסיים את קפצ'ר 1 ב-100%[/QUOTE]
למה אתה אומר קפצ'ר?אין מילה כזאת
צ'אפטר הכוונה
אני סימתי כבר את צ'אפטר 1 100% ועוד מס' צ'אפטרים שבסטורי של נארוטו ושל ג'ראיה
אני גם רוצה לשחק!
אני עכשיו מחפש איך לעדכן את הפריצה שלי..
[QUOTE=buizel שולט;1242863]אני גם רוצה לשחק!
אני עכשיו מחפש איך לעדכן את הפריצה שלי..[/QUOTE]
בהצלחה שתצליח בזה
[quote=monster;1242861]למה אתה אומר קפצ'ר?אין מילה כזאת
צ'אפטר הכוונה
אני סימתי כבר את צ'אפטר 1 100% ועוד מס' צ'אפטרים שבסטורי של נארוטו ושל ג'ראיה[/quote]
תגיד איך אני מסיים את המשימה של לי עם הזמן [המשימה הראשונה עם הזמן] אני לא מצליח להשתמש בג'וסטו האולטימטיבי וזה מחרפן אותי!
[QUOTE=Astral;1242865]תגיד איך אני מסיים את המשימה של לי עם הזמן [המשימה הראשונה עם הזמן] אני לא מצליח להשתמש בג'וסטו האולטימטיבי וזה מחרפן אותי![/QUOTE]
איזה קל זה
תלחץ 3 פעמיים משולש ואז עיגול ולי צריך לפגוע ביריב כדי זה יפעל ככה עושים ג'וסטו אולטימטיבי אבל תצטרך לזה הרבה צ'אקרה
עומר איך משיגים את הדיסק של ויזור?