-
[quote=הנואש לווינר;1305064]אני רואה. בהתחלה התלהבתי אבל הכל מכור..
~~~~~~~~
יואב, (יש פורום נחמד שאני ומגל ועוד כמה נמצאים בו), אתה עדיין פעיל איפשהו?
לדוגמא הפורום של הבננה המרקדת? חזרתי לשם. העמדתי את הבננה על המקום והשתלבתי בקהילה. אבל היא לא שווה את זה.[/quote]
אתה עדיין רואה?
-
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1305065]אני מבקש!
להיות נחמדים למשתמשים החדשים,ואם הם לא מבינים משהו להסביר להם!
הערתי לו על ההודעה הצועקת שהוא עשה בנו"ד בהודעה פרטית...
שוב!
אנא תהיו נחמדים...ברגע שאתם מתייחסים אליו ככה,אחרים עוזבים את הפורום וזה לא מה שאנחנו רוצים!
סטאביס101-
אם יש לך שאלות תשאל =]
צריך עזרה? תשאל =][/QUOTE]
אבל הוא מתנהג כאילו הוא שם זין על החוקים בכוונה, סתכל בעמודים הקודמים!
-
בסדר..הוא לא עושה את זה בכוונה...
הוא חדש כאן ולא מבין כל כך מה החוקים...צריך להפנות אותם אליו...
זה כמו שאתה הגעת לפורום הראשון שלך ואני מאמין שלא התייחסו אליך ככה בזלזול...אז אני רוצה שתקבלו אותו בתור חבר שלכם בתור אחד מהקהילה ותמשיכו בשלכם.
-
[quote=הנואש לווינר;1305069]אבל הוא מתנהג כאילו הוא שם זין על החוקים בכוונה, סתכל בעמודים הקודמים![/quote]
אחי,הוא חדש,עזוב אותו קצת.
-
[quote=הנואש לווינר;1305069]אבל הוא מתנהג כאילו הוא שם זין על החוקים בכוונה, סתכל בעמודים הקודמים![/quote]
זה לא סוף העולם...
-
[quote=the Chosen One;1305067]אתה עדיין רואה?[/quote]
לא.. איבדתי את הרצף ששמו כל פעם פרקים שונים S:
~~~~
יואב, לא.
יש פורום קטן שנפתח לפני שבוע של מישהו מהפורום (אתה לא מכיר), אבל זה כולה פורום של איזה 300 הודעות, ביום הראשון שם הפכתי למנהל בשני פורומים בו. לא שווה במיוחד.
אתה אשכרה פורש?
-
כולם בזמן האחרון פתחו פורומים
-
יש'ך אתר טוב לצפות בדרגון בול? אבל בחלק אחד...
-
[quote=הנואש לווינר;1305073]לא.. איבדתי את הרצף ששמו כל פעם פרקים שונים S:
~~~~
יואב, לא.
יש פורום קטן שנפתח לפני שבוע של מישהו מהפורום (אתה לא מכיר), אבל זה כולה פורום של איזה 300 הודעות, ביום הראשון שם הפכתי למנהל בשני פורומים בו. לא שווה במיוחד.
אתה אשכרה פורש?[/quote]
אחי,שלח קישור.
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1305070]בסדר..הוא לא עושה את זה בכוונה...
הוא חדש כאן ולא מבין כל כך מה החוקים...צריך להפנות אותם אליו...
זה כמו שאתה הגעת לפורום הראשון שלך ואני מאמין שלא התייחסו אליך ככה בזלזול...אז אני רוצה שתקבלו אותו בתור חבר שלכם בתור אחד מהקהילה ותמשיכו בשלכם.[/QUOTE]
הוא חבר בקהילה, ניסיתי להסביר לו. הוא בעצמו התחיל לדבר אליי "יש לך בעיה?" וכאלה.
אבל שיהיה, אני יפסיק לנסות להסביר לו S:
נקווה שהוא הפנים את החוקים.
-
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1305075]יש'ך אתר טוב לצפות בדרגון בול? אבל בחלק אחד...[/QUOTE]
תרשום בגוגל dragon ball אפסידון ולחץ על התוצאה הראשונה, אני יכול להגיד לך את האתר אבל נראה לי שהוא פורום.
ולפי מה שהבנתי בגלל שהפורום כללי, כל הפורומים האחרים מתחרים.
[QUOTE=Sire Despair;1305076]אחי,שלח קישור.[/QUOTE]
שמגל ישלח לך, אני כבר לא מצליח להיכנס כי המחשב הרגיל שלי עובד, וזה לפטופ דפוק. אבל אל תתבסס עליו, הוא קטן ולא ממש מיוחד.
-
[quote=הנואש לווינר;1305073]לא.. איבדתי את הרצף ששמו כל פעם פרקים שונים S:
~~~~
יואב, לא.
אתה אשכרה פורש?[/quote]
תראה ביוטיוב כמוני, לא בטלוויזיה וכך לא תפסיד אף פרק..
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1305081]תרשום בגוגל dragon ball אפסידון ולחץ על התוצאה הראשונה, אני יכול להגיד לך את האתר אבל נראה לי שהוא פורום.
ולפי מה שהבנתי בגלל שהפורום כללי, כל הפורומים האחרים מתחרים.
שמגל ישלח לך, אני כבר לא מצליח להיכנס כי המחשב הרגיל שלי עובד, וזה לפטופ דפוק. אבל אל תתבסס עליו, הוא קטן ולא ממש מיוחד.[/QUOTE]
פורומים אנגליים/אתרים אנגלים לא מתחרים.
רק אתרים מישראל.