עידן תגיב כבר^^
כבר קיבלת את הרצח בכלל?
Printable View
עידן תגיב כבר^^
כבר קיבלת את הרצח בכלל?
[QUOTE=LordAbizi;1311184]כן, אני קורא כמה ספרים, אבל הסדר שלהם כל כך כאוטי... בגדול הספרים שקראתי והסדר שבו קראתי אותם:
אגדת הומה, האחים מאז'ר, דרקונים של מעמקי הגמדים, דרקונים של שחקי שרת הדרקונים (או איך שלא קוראים לו, יש כאן יותר מדי מילים), כהנת הענבר (ומשם החלטתי לסגוד למאז'ר), דרקונים של מג שעון החול, אחים לנשק, נבחר האלים, דרקונים של דמדומי הסתיו, המקבלת האלוהית, דרקונים של ליל החורף, דור ההמשך, ונשמת הרוח.
כאילו ברצינות, שום דבר כאן כמעט הוא לא ברצף.[/QUOTE]
אני לא זכור אלו ספרים קראתי בדיוק אבל מה שאני כן זוכר זה שקראתי את :
אגדת אומה. אני חושב שאת כל הסדרה של דרקונים של דמדומי סתיו, כלומר גם את 3 הספרים שבאים האחרים והשאר אני לא זוכר. ניסיתי להיתמקד ברצף.
אהלן,אוף איזה שעמום.משעמם לי.
לפחות אני מגיב במשחקי.
מה קורה?
על מה מדברים?
כן קיבלתי.. אבל אני צריך לערוך את ההודעות הראשיות שלי וזה לא נוח מהאייפון.. אני בעל האש.. כשאני אחזור אני אכתוב..
[b]תגיבו כבר, אני חייב לספר לכם משהו!![/b]
[QUOTE=~prinny;1311190]כן קיבלתי.. אבל אני צריך לערוך את ההודעות הראשיות שלי וזה לא נוח מהאייפון.. אני בעל האש.. כשאני אחזור אני אכתוב..
[b]תגיבו כבר, אני חייב לספר לכם משהו!![/b][/QUOTE]
אני יעשה שם דאבל פוסט אבל.. בדרך כלל זה לא כל כך משנה, אבל אלון כבר נתן לי אזהרה בה"פ על זה.. /=
לא שם אלא פה חח כדי שאני לא יעשה דאבל..
כשנסעתי עם אמא שלי לעל האש אז הרדיו היה על גלי צה״ל והם התחילו שידור והשיר שהיה ברקע זה של פוקימון!! במשחקים שנלחמים אז יש את המנגימה ההיא חחח!!
זה היה כזה קורע!!
משעמם לי עוד עמט אני יתחיל לעבוד על המחשק.
morning?
איזה שיעמום...
חתימה חדשה :).
אני עושה עכשיו מרתון Dbz, כבר שכחתי כמה זה כיף!
אני מתכבר לנסות את הדק החדש שלי..
עידן,רוצה קרב?
אתה עם הפרוג אני עם דק החיות החדש שלי
חח אחלה חתימה אבי Lol
הוא לא כזה עלוב.. בכיין הוא כן.