-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357458]
[B]פלינט~[/B]
"אהה, תוכל להחליף בעיר שלי! בעיר אפריט יש את מרכז ההחלפות הענק של המחוז!" אומרת תמי בחיוך "זאת העיר עם המכון הרביעי. אני חושבת שהוא יוכל לעזור לך מאוד שם" היא מוסיפה.
שניכם ממשיכים ללכת, בזמן שאזוריל עדיין על ידך, ואתה מדגדג אותו מידי פעם והוא מחייך בהתלהבות "כשנגיע לעיר, תוכל לקנות לו שם סוכרייה נדירה, זה יעזור לו להתפתח" אומרת תמי בזמן שאתם הולכים. אחרי כרבע שעה של הליכה, אתה שומע רעש קל מאחד השיחים. אתה מחליט לבדוק את מקור הרעש ואתה רואה פוקימון קטנה, ונראה שעל גבה ישנו ניצן גדול וירוק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/76/Spr_5b_001.png[/IMG].
"בולבאזאור!" קוראת הפוקימון הקטנה.
"וואו זה באלבזאור! זה ההתחלתי של קנטו! שמעתי שהם ממש נדירים במחוז הזה" אומרת בהתלהבות תמי.
[/QUOTE]
"וואו תמיד רציתי לתפוס אחד כזה!" אקרא באושר ואשחרר את סנובול, "לא חייב הכל לפתור בקרב" אומר לפתע ואגש לבלבזור, "שלום,שמי פלינט,הלכת לאיבוד?" אשאל אותה בחיוך
-
[SIZE="4"][COLOR="Red"]איוונט!!
טוב, כמו שהבטחתי פרטים על האיוונט שבעמוד 100!
טוב, האיוונט שנדחה, אמור להיות נקודה מאוד מאתגרת בשבילכם! באיוונט תצטרכו לנצח בן אדם אחד, שהוא לא אחר [B][U][COLOR="Purple"]מחבר ברביעייה האיליט של קנטו![/COLOR][/U][/B]
הקרבות, יהיו בזוגות עם שחקן אחר במשחק! כלומר שני שחקנים, על חבר אחד באליט פור!
כמובן, הם הורדו מעט ברמות, אבל הם עדיין יהיו קשים ומאוד מתסכלים. הזוג שיצליח ראשון לנצח את החבר האליט שלהם, ילחמו בקרב נגד לאנס- המנהיג הרביעייה האיליט!
הזוכים יקבלו פרס שווה במיוחד! אז כדאי לכם להלחם נגדם מהר בשביל לנצח!
בהצלחה לכולם :)[/COLOR][/SIZE]
[B]פלינט~[/B]
בלאבזאור מנידה את ראשה לשלילה, וצועדת כמה צעדים לאחור, ונוהמת עליך בכעס.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357473][SIZE="4"][COLOR="Red"]איוונט!!
טוב, כמו שהבטחתי פרטים על האיוונט שבעמוד 100!
טוב, האיוונט שנדחה, אמור להיות נקודה מאוד מאתגרת בשבילכם! באיוונט תצטרכו לנצח בן אדם אחד, שהוא לא אחר [B][U][COLOR="Purple"]מחבר ברביעייה האיליט של קנטו![/COLOR][/U][/B]
הקרבות, יהיו בזוגות עם שחקן אחר במשחק! כלומר שני שחקנים, על חבר אחד באליט פור!
כמובן, הם הורדו מעט ברמות, אבל הם עדיין יהיו קשים ומאוד מתסכלים. הזוג שיצליח ראשון לנצח את החבר האליט שלהם, ילחמו בקרב נגד לאנס- המנהיג הרביעייה האיליט!
הזוכים יקבלו פרס שווה במיוחד! אז כדאי לכם להלחם נגדם מהר בשביל לנצח!
בהצלחה לכולם :)[/COLOR][/SIZE]
[B]פלינט~[/B]
בלאבזאור מנידה את ראשה לשלילה, וצועדת כמה צעדים לאחור, ונוהמת עליך בכעס.[/QUOTE]
אתה מחלק את הזוגות?
"אוקיי..קדימה!" אקרא בהתפעלות מבלבזור, "סנובול תרוצי מצד לצד לכיוונה של בלבזור ותפתיעי אותה עם ניב אש!" אדריך את סנובול
-
[b]פלינט~[/b]
בצורה רנדומלית
ודיי בעיה להפתיע אותה, בהתחשב בעבודה שהיא מסתכלת ישירות אליכם Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנובול רצה מצד לצד ומזנקת לפתע על באלבאזור, אשר שולחת במהירות גפן ארוכה מהפקעת שעל גבה, ותופשת את רגלה של סנובול, והיא מעיפה אותה על האדמה.
סנובול מנערת את ראשה וקופצת עליה שוב בעזרת ניב אש, ובאלבזאור בעזרת גפן יחידה מעיפה אותה שוב.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357486][b]פלינט~[/b]
בצורה רנדומלית
ודיי בעיה להפתיע אותה, בהתחשב בעבודה שהיא מסתכלת ישירות אליכם Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנובול רצה מצד לצד ומזנקת לפתע על באלבאזור, אשר שולחת במהירות גפן ארוכה מהפקעת שעל גבה, ותופשת את רגלה של סנובול, והיא מעיפה אותה על האדמה.
סנובול מנערת את ראשה וקופצת עליה שוב בעזרת ניב אש, ובאלבזאור בעזרת גפן יחידה מעיפה אותה שוב.[/QUOTE]
"טוב מאוד,הגפן הזאת יכולה לעזור מאוד באימונים של ההתחמקויות" אומר לתמי בחיוך ואביט בבלבזור, "אוקיי סנובול יש לי רעיון! תרוצי שוב לכיוונה של בלבזור,אם היא משגרת גפן אלייך תנשכי את הגפן בעזרת ניב אש! כל פעם עד שתפסיק ואז כשתגיעי אליה תדחפי אותה!" אדריך את סנובול בביטחון
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357458]
[B]ניל~[/B]
אתה ניגש לאחות ג'וי והיא עונה לך בחיוך "ובכן, המכון ממש בכיוון היציאה מהעיר, לכיוון הפרדס התפוחים" היא אומרת בחיוך "אתה צריך רק ללכת מהשביל פה ותעלה למעלה, ואתה תראה אותו. קשה מאוד לפספס את המכון של אלכסיס" היא אומרת ומגלגלת את עיניה במעט.
אתה מודה לה והולך יחד עם מורגן וג'וליה לעבר המיקום שהאחות ג'וי אמרה לך. אחרי עשר דקות של עלייה, אתה מבחין במשהו, שמעט מסנוור אותך. אתה מאמץ את עיניך, ורואה מבנה גדול, הבנוי מזכוכית כולו, והוא נראה כמו כיפה גדולה. שלושתכם הולכים ביחד, ונכנסים למכון.
שם עומדת ילדה קטנה וצובעת את ציפורניה בצבע ירוק מחריד [IMG]http://i45.tinypic.com/t8p85c.png[/IMG]
"אני לא מעוניינת בכלום. לכו מפה!" אומרת מבלי להרים את פרצופה אליכם.[/QUOTE]
"שלום, אנחנו מחפשים את מנהיג המכון בשביל קרב "אומר ואנסה לשלוט בעצמי לא להתעצבן.
-
[b]פלינט~[/b]
סנובול מהנהנת ומתחילה לרוץ לעברה של באלבאזור, נושכת את גפנה בעזרת ניב אש. באלבאזור מושכת בחזרה את הגפן ומתעצבנת ונוהמת לעברה של סנובול, אשר ממשיכה את ריצתה, ויוצאת עם דחיפה, וכך גם באלבאזור.
שתי הפוקימונים מתנגשות אחת בשנייה, ונהדפות אחורה.
בולבזאור שולחת שוב גפן ארוכה מפקעתה, אבל סנובול תופסת אותה עם ניב אש, ומושכת אליה את באלבאזור ודוחפת אותה שוב בחוזקה.
[b]ניל~[/b]
הנערה מרימה את ראשה ומחייכת "אז מצאתם אותה" היא אומרת ונושפת על אצבעותיה ואז מנערת את ידיה כדי ליבש את הלק הזרחני. "אבל לא נראה לי שאתם טובים מספיק בשביל לאתגר אותי" מוסיפה בקור וחוזרת לנשוף על הציפורניים.
"מה דעתכם?" היא שואלת ומראה לכם את הלק שלה והיא מחייכת חיוך מעט רע.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357683][b]פלינט~[/b]
סנובול מהנהנת ומתחילה לרוץ לעברה של באלבאזור, נושכת את גפנה בעזרת ניב אש. באלבאזור מושכת בחזרה את הגפן ומתעצבנת ונוהמת לעברה של סנובול, אשר ממשיכה את ריצתה, ויוצאת עם דחיפה, וכך גם באלבאזור.
שתי הפוקימונים מתנגשות אחת בשנייה, ונהדפות אחורה.
בולבזאור שולחת שוב גפן ארוכה מפקעתה, אבל סנובול תופסת אותה עם ניב אש, ומושכת אליה את באלבאזור ודוחפת אותה שוב בחוזקה.
[/QUOTE]
אביט בחיוך גדול לעברה של סנובול, "נהדר סנובול! אהבתי את החשיבה!" אחמיא לסנובול כדי לעודד אותה ולהחדיר בה מוטיבציה, "קדימה! עכשיו צריך לפגוע בה במדויק עם ניב אש! תעמדי במקום ותעצבני את בלבזור! היא תשלח אלייך את הגפנים שלה! ברגע המתאים תשתמשי במתקפת היעלפות! כשתהיי מעליה תנשכי אותה בניב אש עוצמתי!" אדריך את סנובול בביטחון
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357683]
[b]ניל~[/b]
הנערה מרימה את ראשה ומחייכת "אז מצאתם אותה" היא אומרת ונושפת על אצבעותיה ואז מנערת את ידיה כדי ליבש את הלק הזרחני. "אבל לא נראה לי שאתם טובים מספיק בשביל לאתגר אותי" מוסיפה בקור וחוזרת לנשוף על הציפורניים.
"מה דעתכם?" היא שואלת ומראה לכם את הלק שלה והיא מחייכת חיוך מעט רע.[/QUOTE]
"יש רק דרך אחת לבדוק את זה שאנחנו מספיק טובים לא ?"אשאל ואחייך מעט.
"ממש מתאים לך"אומר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356645]
[B]אליסה~[/B]
את מסתכלת על השבילים, ומחליטה ללכת בשביל הכי שמאלי, שנראה לך הכי פחות מסובך. אחרי רבע שעה של הליכה מאומצת, את מגיעה לפתע לאגם גדול, פרוש ידיים. את מתקרבת למים ומבחינה בכמה פוקימונים שוחים שם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_072.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/97/Spr_5b_118_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2c/Spr_5b_456_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/24/Spr_5b_129_m.png[/IMG].
[/QUOTE]
אנסה לסרוק את שאר האגם בתקווה למצוא פוקימון מים יותר נורמאלי.
-
[B]פלינט~[/B]
סנובול נעמדת נחושה ומתחילה לעשות פרצופים ולהכות בישבנה ובאלבאזור מתעצבנת ושולחת מהפקעת שעל גבה גפן ארוכה לעברה של סנובול, אשר נעלמת לפתע באוויר, וצצה מעל בלבאזור כשפיה מעלה אש חמה והיא נושכת את הפקעת הצומחת על הגב של בלבאזור. לפתע, הפקעת של באלבזאור מתחילה לשהור ונבט קטן נשלח ממנו, ונדבק על ראשה של סנובול. הנבט זוהר באור ירוק וגפנים קטנים מתחילים לעטוף את גופה של סנובול, והיא נופלת על פרצופה, נאבקת לקום.
[B]ניל~[/B]
אלכסיס נראית כשוקלת את הצעתך "טוב רק בגלל שאתה כזה חמוד!" היא אומרת ונעמדת במהירות על רגליה ומקשיה באצבועתיה, כששופטת שמנמנה מגיחה לה מחדר אחורי.
"טיפני, אני עושה קרב! קדימה קדימה תסבירי לו על החוקים שלי!" אומרת אלכסיס לשופטת ומנופפת בידיה.
"טוב הקרב הוא שלוש על שלוש. למנהיגה המושלמת שלנו אסור להחליף פוקימונים. לך מותר רק אחרי שהפוקימון הראשון שלה נפסל" אומרת טיפני השופטת.
אלכסיס שוב מקישה באצבעותיה ומובילה אתכם לזירה, אם אפשר לקורא לזה ככה. אתה מגיע לאולם גדול, שכל רצפתו היא דשא גבוהה ובמרכז האולם, נטוע עץ ענקי אשר נראה כאילו מנסה לפרוץ את כיפת הזכוכית.
"אוקי," מתחילה אלכסיס "אם יורשה אני אתחיל!" היא אומרת בהתלהבות ומשחררת מתוך פוקדור אדום, פוקימון סגול ופרוותי בעל עיניים אדומות וגדולות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/39/Spr_5b_048.png[/IMG] "וינונט התחל בראיית הנולד ואז על קולי!" מכריזה ברישמיות מעצבנת אלכסיס.
[B]אליסה~[/B]
את ממשיכה ללכת לצד האגם, בתקווה למצוא פוקימון יותר מעניין כשאת מבחינה בפוקימון שמנמן וצהוב, ההולך בעצלתיים על חוף האגם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/39/Spr_5b_054.png[/IMG].
את מזהה אותו מיד כפסידאק.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357921][
[B]אליסה~[/B]
את ממשיכה ללכת לצד האגם, בתקווה למצוא פוקימון יותר מעניין כשאת מבחינה בפוקימון שמנמן וצהוב, ההולך בעצלתיים על חוף האגם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/39/Spr_5b_054.png[/IMG].
את מזהה אותו מיד כפסידאק.[/QUOTE]
"הו כן!" אצעק ואניף את הכדור של אודיש לאוויר.
"ITS RAPE TIME!"
"אודיש, השתמשי בריח מתוק בשביל לפתות את סיידאק, ואז שלחי עליו תער מטווח אפסי!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357921][B]ניל~[/B]
אלכסיס נראית כשוקלת את הצעתך "טוב רק בגלל שאתה כזה חמוד!" היא אומרת ונעמדת במהירות על רגליה ומקשיה באצבועתיה, כששופטת שמנמנה מגיחה לה מחדר אחורי.
"טיפני, אני עושה קרב! קדימה קדימה תסבירי לו על החוקים שלי!" אומרת אלכסיס לשופטת ומנופפת בידיה.
"טוב הקרב הוא שלוש על שלוש. למנהיגה המושלמת שלנו אסור להחליף פוקימונים. לך מותר רק אחרי שהפוקימון הראשון שלה נפסל" אומרת טיפני השופטת.
אלכסיס שוב מקישה באצבעותיה ומובילה אתכם לזירה, אם אפשר לקורא לזה ככה. אתה מגיע לאולם גדול, שכל רצפתו היא דשא גבוהה ובמרכז האולם, נטוע עץ ענקי אשר נראה כאילו מנסה לפרוץ את כיפת הזכוכית.
"אוקי," מתחילה אלכסיס "אם יורשה אני אתחיל!" היא אומרת בהתלהבות ומשחררת מתוך פוקדור אדום, פוקימון סגול ופרוותי בעל עיניים אדומות וגדולות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/39/Spr_5b_048.png[/IMG] "וינונט התחל בראיית הנולד ואז על קולי!" מכריזה ברישמיות מעצבנת אלכסיס.
[/QUOTE]
"באנירי צאי, ראיית הנולד "אומר ואשחרר מין הפוכדור את באנירי.
"התחמקי ואז השתמשי באגרוף אש !"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357921][B]פלינט~[/B]
סנובול נעמדת נחושה ומתחילה לעשות פרצופים ולהכות בישבנה ובאלבאזור מתעצבנת ושולחת מהפקעת שעל גבה גפן ארוכה לעברה של סנובול, אשר נעלמת לפתע באוויר, וצצה מעל בלבאזור כשפיה מעלה אש חמה והיא נושכת את הפקעת הצומחת על הגב של בלבאזור. לפתע, הפקעת של באלבזאור מתחילה לשהור ונבט קטן נשלח ממנו, ונדבק על ראשה של סנובול. הנבט זוהר באור ירוק וגפנים קטנים מתחילים לעטוף את גופה של סנובול, והיא נופלת על פרצופה, נאבקת לקום.[/QUOTE]
"סנובול קדימה את יכולה! תקומי ותנשכי לקרוע את הזרדים שנוצרו עלייך בעזרת שינייך! תקומי ותשתמשי בפרצוף מפחיד כדי להרתיע את בלבזור ואז בניב אש!" אדריך את סנובול בביטחון
-
[quote=Ritsuka kun;1357458]
[B]סטיק~[/B]
שינקס מהנהנת בראשה וניצוצות של חשמל מתחילים להיאגר סביבה והיא קופצת במהירות באוויר, בדיוק שגפן נוספת של באלספרוט נשלחת מבין עליו, ומהאוויר היא שולחת את עצמה עליו ומפילה אותו על האדמה, בעזרת דחיפה חזקה.
הגפן של בלאספורט חוזרת אליו בדיוק כשהוא מאבד את ההכרה ומתעלף.
[/quote]
" וואו את אלופה שינקס , צא פוקדור " בתקווה שאני ילכד את הבלספרוט העקשן הזה