[quote=ホミカ;1354313]תסביר לי את האינטרגלטקי הזה XD[/quote]
אינטגרציה, לא אינטרגלקטי.
Printable View
[quote=ホミカ;1354313]תסביר לי את האינטרגלטקי הזה XD[/quote]
אינטגרציה, לא אינטרגלקטי.
[QUOTE=LordAbizi;1354314]אינטגרציה, לא אינטרגלקטי.[/QUOTE]
נו תסביר
[quote=ホミカ;1354315]נו תסביר[/quote]
יש לי קו במישור, ויש לי פונקציה (לצורך העניין מרוכבת) שמוגדרת על הקו הזה. אם היא רציפה על הקו הזה, אז יש לה אינטגרל לאורך הקו הזה (שאם הקו מקיים כמה תכונות אז קוראים לו "קונטור"), ולפעולת חישוב האינטגרל לאורך הקו הזה קוראים אינטגרציה לאורך קונטור.
וזה אחד הדברים הכי חשובים בתורת הפונקציות המרוכבות, כי לפונקציות אנליטיות יש תכונות מרחיקות לכת בנוגע לאינטגרלים לאורך קונטור. למשל, משפט קושי, משפט מוררה, משפט השארית.
[QUOTE=LordAbizi;1354317]יש לי קו במישור, ויש לי פונקציה (לצורך העניין מרוכבת) שמוגדרת על הקו הזה. אם היא רציפה על הקו הזה, אז יש לה אינטגרל לאורך הקו הזה (שאם הקו מקיים כמה תכונות אז קוראים לו "קונטור"), ולפעולת חישוב האינטגרל לאורך הקו הזה קוראים אינטגרציה לאורך קונטור.
וזה אחד הדברים הכי חשובים בתורת הפונקציות המרוכבות, כי לפונקציות אנליטיות יש תכונות מרחיקות לכת בנוגע לאינטגרלים לאורך קונטור. למשל, משפט קושי, משפט מוררה, משפט השארית.[/QUOTE]
חחח נראה לי הגיע הזמן שאני יתחיל ללמוד XD
זה כזה תענוג לפתח פונקציות לטור לורן באינסוף. תמיד כל כך קל להסיק מכאן את המסקנות שנחוצות לפתרון השאלה.
גם אני ספיידרמן!
היי D:
היי עומר
חחח איזה קטן ספיידר מן
רזה Xd
תוך משהו כמו שלושה ימים אני בפרק הכי עדכני בנארוטו שיפודן :)
איך O_o?
[QUOTE=Salamander;1354327]תוך משהו כמו שלושה ימים אני בפרק הכי עדכני בנארוטו שיפודן :)[/QUOTE]
איזה פרק אתה?
היי!
וואי איזה שקט היה פה אתמול בלילה....
[quote=יצוראחד;1354332]היי!
וואי איזה שקט היה פה אתמול בלילה....[/quote]
היי, אני ראיתי שלפני כמה זמן אתה הספמת במ״ת שלי.
[QUOTE=omer2012;1354333]היי, אני ראיתי שלפני כמה זמן אתה הספמת במ״ת שלי.[/QUOTE]
LOL
מה נישמע לא דיברנו הרבה זמן :D
[quote=ホミカ;1354335]lol
מה נישמע לא דיברנו הרבה זמן :d[/quote]
מה קורה?