אני מהמר על מקסיקו נגד קוסטה ריקה בגמר.
Amen!
Printable View
אני מהמר על מקסיקו נגד קוסטה ריקה בגמר.
Amen!
[QUOTE=totodile;1469518]ארגנטינה לא מרשימה, כנל ברזיל, שתיהן מסתמכות על הכוכבים הגדולים שלהם שיצילו אותם. כיף לראות את קולומביה, צ'ילה ומקסיקו. הולנד וצרפת במונדיאל נהדר עד עכשיו. אני מהמר על גמר בין צרפת להולנד.[/QUOTE]
זה מה שאני חשבתי. שניי הנבחרות משחקות מעולה. אני אוהד ברזיל אבל בלי ניימאר ברזיל לא כזאת טובה (כלומר בהתקפה) כנ"ל מסי וארנטינה.
[QUOTE=charmanderthe1;1469520]זה מה שאני חשבתי. שניי הנבחרות משחקות מעולה. אני אוהד ברזיל אבל בלי ניימאר ברזיל לא כזאת טובה (כלומר בהתקפה) כנ"ל מסי וארנטינה.[/QUOTE]
ארגנטינה עדיין לא הציגה את עצמה.. היא קבוצה חזקה בכל העמדות, גם הגנה קישור והתקפה.. היא מסוכנת נורא.
[QUOTE=itayQT;1469521]ארגנטינה עדיין לא הציגה את עצמה.. היא קבוצה חזקה בכל העמדות, גם הגנה קישור והתקפה.. היא מסוכנת נורא.[/QUOTE]
נראה בקשר לזה. אבל בהתקפה מסי הוא בעל הטקטיקה והוא רוב ההתקפה.......
אתם כל כך mainstream. מתי תתעוררו ותבינו שהטורניר הזה שייך לCONCACAF? מקסיקו, קוסטה ריקה, וארצות הברית לוקחים מקומות 1-3, לא אכפת לי הסדר. אחרי זה - התאבדות המונית של אוהדי כדורגל בעולם.
אה פאק, קוסטה ריקה ומקסיקו ייפגשו כבר ברבע הגמר. אז ארצות הברית ואחת מבין קוסטה ריקה או מקסיקו מקומות 1-4, והשתיים האחרות... שרירותי.
[QUOTE=LordAbizi;1469523]אתם כל כך mainstream. מתי תתעוררו ותבינו שהטורניר הזה שייך לCONCACAF? מקסיקו, קוסטה ריקה, וארצות הברית לוקחים מקומות 1-3, לא אכפת לי הסדר. אחרי זה - התאבדות המונית של אוהדי כדורגל בעולם.
אה פאק, קוסטה ריקה ומקסיקו ייפגשו כבר ברבע הגמר. אז ארצות הברית ואחת מבין קוסטה ריקה או מקסיקו מקומות 1-4, והשתיים האחרות... שרירותי.[/QUOTE]
כנראה שלא ראית את המשחקים של הולנד. הם תותחי על. אין סיכוי שהם לא יגיעו לגמר
[QUOTE=LordAbizi;1469523]אתם כל כך mainstream. מתי תתעוררו ותבינו שהטורניר הזה שייך לCONCACAF? מקסיקו, קוסטה ריקה, וארצות הברית לוקחים מקומות 1-3, לא אכפת לי הסדר. אחרי זה - התאבדות המונית של אוהדי כדורגל בעולם.
אה פאק, קוסטה ריקה ומקסיקו ייפגשו כבר ברבע הגמר. אז ארצות הברית ואחת מבין קוסטה ריקה או מקסיקו מקומות 1-4, והשתיים האחרות... שרירותי.[/QUOTE]
מונדיאל זה כדורגל..
משעמם
[quote=charmanderthe1;1469524]כנראה שלא ראית את המשחקים של הולנד. הם תותחי על. אין סיכוי שהם לא יגיעו לגמר[/quote]
ראיתי את המשחקים של הולנד, אבל אני מאמין בconcacaf ולכן אני מאמין במקסיקו!
[quote=itayqt;1469525]מונדיאל זה כדורגל..[/quote]
המממ מה? איך זה קשור למה שכתבתי?
זה ברור שהולנד טובה מאוד, אבל אני חושב שהיא תעוף ברבע גמר.
כן. קוסטה ריקה תהיה יותר מדי בשבילם. ואם הם יעברו אותה, אז ארצות הברית תגבר עליהם.
אני מצפה להולנד בגמר! ברזיל פוצצה את צ'ילה בפנדלים מהחטאה אחרונה של צ'ילה..............משחק לא ממש טוב , נגמר לפניי כמה דקות
[QUOTE=charmanderthe1;1469541]אני מצפה להולנד בגמר! ברזיל פוצצה את צ'ילה בפנדלים מהחטאה אחרונה של צ'ילה..............משחק לא ממש טוב , נגמר לפניי כמה דקות[/QUOTE]
במידה ולברזיל לא היה את השוער שלהם, ברזיל היו מתעופפים כבר בשלב הנוקאוט וזה היה גורם לאי איזון ברמה עולמית.
אנשים מתאבדים
אנשים בוכים
ועוד ועוד'
[QUOTE=itayQT;1469543]במידה ולברזיל לא היה את השוער שלהם, ברזיל היו מתעופפים כבר בשלב הנוקאוט וזה היה גורם לאי איזון ברמה עולמית.
אנשים מתאבדים
אנשים בוכים
ועוד ועוד'[/QUOTE]
טוב...............גם קולומביה משחקת יפה מאוד. אני חושב שיש להם סיכוי טוב להיות בחצי הגמר אולי
[QUOTE=charmanderthe1;1469544]טוב...............גם קולומביה משחקת יפה מאוד. אני חושב שיש להם סיכוי טוב להיות בחצי הגמר אולי[/QUOTE]
קולומביה אחת הנבחרות הכי מרעננות בקיץ הזה, כיף לראות את הכדורגל שלהם בעיקר עם קוואדרדו מרטינז וחאמס שהם השלישייה הכי לוהטת במונדיאל הזה.