-
ג'וני
אבל... הוא [b]כבר[/b] חונק אותו..?
--
"בידוף, התעלם מהכאב ונסה להשתחרר מזה, נשך חזק!" אומר פול מורפי.ף דרטיני נוגח בבידוף בזמן שהוא חונק אותו, ובידוף נושך את דרטיני. דרטיני מחזיק מעמד כל עוד יכול לסבול את הכאב, אבל אז מרפה ונסוג.
תמיר
כמקודם, פיפלאפ קופץ הצידה ויורה בועות, אבל בזמן בו הוא עוצר כדי לכוון את הבועות, סקארמורי עוקב אחריו עם תותח הניצוצות ופוגע, ולאחר מכן גם סקארמורי נפגע מהבועות.
"סקארמורי, כעת תקוף בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;677397]
תמיר
כמקודם, פיפלאפ קופץ הצידה ויורה בועות, אבל בזמן בו הוא עוצר כדי לכוון את הבועות, סקארמורי עוקב אחריו עם תותח הניצוצות ופוגע, ולאחר מכן גם סקארמורי נפגע מהבועות.
"סקארמורי, כעת תקוף בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"תקוף בבועות כדי להאט אותו,ואז כשהוא ממש קרוב תקפוץ עליו ותשתמש בניקור!"
-
תמיר
[b]עכשיו[/b] ניתן לאמר שהמשחק חזר למצבו הרגיל...
--
פיפלאפ יורה בועות בזמן שסקארמורי מתקרב, וכשהוא קרוב פיפלאפ מנסה לקפוץ, אך מכיוון שהוא תשוש התגובות שלו איטיות מדי והוא לא קופץ בזמן ונופל על הפנים של סקארמורי. בזמן שהוא עוד מסוגל לעשות משהו הוא מנקר את סקארמורי. לבסוף הוא עף מהפנים של סקארמורי ופיפלאפ מתמוטט על הזירה. סקארמורי נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את פיפלאפ. "פיפלאפ לא יכול להלחם, תיקו אחד, הקרב הקובע. המאמן חייב להשתמש בגאביט." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;677397]ג'וני
אבל... הוא [b]כבר[/b] חונק אותו..?
--
"בידוף, התעלם מהכאב ונסה להשתחרר מזה, נשך חזק!" אומר פול מורפי.ף דרטיני נוגח בבידוף בזמן שהוא חונק אותו, ובידוף נושך את דרטיני. דרטיני מחזיק מעמד כל עוד יכול לסבול את הכאב, אבל אז מרפה ונסוג.
[/QUOTE]
"הקרב הזה ימשך לנצח" אמלמל לעצמי בייאוש "קדימה דרטיני דחיפה ואז הצלפת זנב" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;678391]תמיר
[b]עכשיו[/b] ניתן לאמר שהמשחק חזר למצבו הרגיל...
--
פיפלאפ יורה בועות בזמן שסקארמורי מתקרב, וכשהוא קרוב פיפלאפ מנסה לקפוץ, אך מכיוון שהוא תשוש התגובות שלו איטיות מדי והוא לא קופץ בזמן ונופל על הפנים של סקארמורי. בזמן שהוא עוד מסוגל לעשות משהו הוא מנקר את סקארמורי. לבסוף הוא עף מהפנים של סקארמורי ופיפלאפ מתמוטט על הזירה. סקארמורי נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את פיפלאפ. "פיפלאפ לא יכול להלחם, תיקו אחד, הקרב הקובע. המאמן חייב להשתמש בגאביט." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"[/QUOTE]
כשאתה אומר מציב רגיל,אתה מתכוון לזה ששנינו בקושי מגיבים וכל השאר לא מגיבים בכלל?
--
בבחיוך אני מוציא את גאביט
"תשתמש בקצה אבנים ואז נשימת דרקון!"
-
ג'וני
אין לך מושג כמה. ראה עמודים 50~100 וכמות תלונות נגד פול מורפי....
--
"בידוף, תקוף אותו במהירות, ולאחר מכן השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי.דרטיני נע כדי לדחוף את בידוף, ובידוף רץ במהירות לכיוונו והם מתנגשים. בידוף מנצל את הקרבה ומצליף בברוטאליות בבידוף, ולאחר מכן בידוף מזיז את שיניו במהירות ושורט איתם את דרטיני.
תמיר
בדיוק.
--
"סקארמורי, תוקף בתותח ניצוצות, ולאחר מכן בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. גאביט מתחיל לזרוק אבנים מעלה, וסקארמורי משגר תותח ניצוצות שעוצר (ומשמיד) את רוב האבנים בדרכן, אם כי חלקן פוגעות. סקארמורי מתחיל לרדת מטה כדי לפגוע עם כנף הברזל. בדרך גאביט נושם עליו דרקונית, אך לבסוף סקארמורי פוגע בגאביט.
-
[QUOTE=LordAbizi;678501]
תמיר
בדיוק.
--
"סקארמורי, תוקף בתותח ניצוצות, ולאחר מכן בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. גאביט מתחיל לזרוק אבנים מעלה, וסקארמורי משגר תותח ניצוצות שעוצר (ומשמיד) את רוב האבנים בדרכן, אם כי חלקן פוגעות. סקארמורי מתחיל לרדת מטה כדי לפגוע עם כנף הברזל. בדרך גאביט נושם עליו דרקונית, אך לבסוף סקארמורי פוגע בגאביט.[/QUOTE]
"גאביט,תתפוס את סקארמורי,תסתובב במקום ותסובב אותו ביחד איתך,וביחד עם זה תשתמש בנשימת דרקון!"
-
תמיר
"סקארמורי, תחבוט בו עם הכנפיים שלך כדי להשתחרר!" אומר הינריך הרץ. גאביט קופץ ונתלה על סקארמורי. הוא נדחף מהאדמה ומתחיל להסתובב, וסקארמורי מנסה לפתור את הכנפיים שלו כדי לזרוק את גאביט. גאביט יורה נשימת דרקון. לאחר מאבק ממושך, סקארמורי מצליח לזרוק את גאביט ממנו ושניהם נופלים. לאחר כמה רגעים גאביט מצליח לקום (בקושי, אפשר לאמר), וסקארמורי מתקשה לקום.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה "סקארמורי לא יכול להלחם. המאמן מנצח!" הוא יוצא מהזירה.
"סקארמורי חזור!" אומר הינריך הרץ ומחזיר את סקארמורי. הוא מתחיל ללכת לכיוונך עם ידו מושטת.
-
[QUOTE=LordAbizi;679529]תמיר
"סקארמורי, תחבוט בו עם הכנפיים שלך כדי להשתחרר!" אומר הינריך הרץ. גאביט קופץ ונתלה על סקארמורי. הוא נדחף מהאדמה ומתחיל להסתובב, וסקארמורי מנסה לפתור את הכנפיים שלו כדי לזרוק את גאביט. גאביט יורה נשימת דרקון. לאחר מאבק ממושך, סקארמורי מצליח לזרוק את גאביט ממנו ושניהם נופלים. לאחר כמה רגעים גאביט מצליח לקום (בקושי, אפשר לאמר), וסקארמורי מתקשה לקום.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה "סקארמורי לא יכול להלחם. המאמן מנצח!" הוא יוצא מהזירה.
"סקארמורי חזור!" אומר הינריך הרץ ומחזיר את סקארמורי. הוא מתחיל ללכת לכיוונך עם ידו מושטת.[/QUOTE]
אני מחכה שהוא יגיע אלי,ואז אני מגניב מבט מהיר לידו המושטת-
אם התג נמצא בתוכה,אני לוקח אותו ולוחץ את ידו בחיוך.
אם היא סתם מושטת,אני לוחץ את ידו בחיוך ואומר:"קרב נהדר,הפוקימונים שלך מאומנים היטב"
-
תמיר
התג נמצא ביד והוא נותן לך את התג בלחיצת היד.
"כעת, לך לשופטים כדי לקבל את הציון שלה. היה קרב די טוב" הוא אומר. (אגב גאביט עדיין בחוץ)
-
[QUOTE=LordAbizi;678501]ג'וני
אין לך מושג כמה. ראה עמודים 50~100 וכמות תלונות נגד פול מורפי....
--
"בידוף, תקוף אותו במהירות, ולאחר מכן השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי.דרטיני נע כדי לדחוף את בידוף, ובידוף רץ במהירות לכיוונו והם מתנגשים. בידוף מנצל את הקרבה ומצליף בברוטאליות בבידוף, ולאחר מכן בידוף מזיז את שיניו במהירות ושורט איתם את דרטיני.
[/QUOTE]
מעצבן....
"קדימה מכת זנב ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;680134]תמיר
התג נמצא ביד והוא נותן לך את התג בלחיצת היד.
"כעת, לך לשופטים כדי לקבל את הציון שלה. היה קרב די טוב" הוא אומר. (אגב גאביט עדיין בחוץ)[/QUOTE]
"תודה" אני אומר ולוקח את התג,מסמן לגאביט לבוא אחרי והולך אל השופטים
-
ג'וני
"בידוף הסתער עליו ותדחף אותו!" אומר פול מורפי. דרטיני פוצח בסדרת מכות זנב, ובידוף ברגע שלדעתו הקצב יורד קצת, קופץ ודוחף את דרטיני אחורה.
תמיר
אתה וגאביט מתקרב לשופטים.
"ובכן, הציון על הקרב מורכב משלושה חלקים; במכון זה אלו כח, אסטרטגיה ותכנון, וחשיבה תלת מימדית. היינו אמורים להיות שלושה שופטים כל אחד אחראי על תחום אחר, אך אחד מהם מחליף את שופט הדגלים אז אנחנו רק שניים. מיותר לציין שכל חלק מעניק לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים, וחוץ מגאביט הפוקימונים שלך לא ממש מאומנים, ניתן לראות עליהם שזה הקרב הרציני הראשון שלהם. עם זאת, הם נלחמו לא רע. 29 נקודות." אומר הראשון
"אני הייתי אחראי על האסטרטגיה, ובלית ברירה גם על החשיבה התלת מימדית.
מבחינה אסטרטגית, היו לך כמה טקטיקות פה ושם, קצת פחות נגד פליפר. חלק מהטקטיקות היו סטנדרטיות, חלק מעט פחות, אבל לאורך כל הקרב ניסית לחשוב על מהלכים חדשים, וזה טוב. אתה מקבל 30 על זה. מבחינה תלת מימדית, כלומר איך התחשבת בעובדה שזה קרב אוויר... טוב זה היה עם יותר משמעות לו היינו במכון, כי שם אם מישהו נופל מחוץ לזירה, שרשת הבטחון תעזור לו... בכל אופן הצלחת להנצל די טוב מהמצבים של נפילה, ואפשר לאמר שסך הכל התנהגת כמו טיל נ"מ, לנסות ליירת את הפוקימונים של הרץ... אתה מקבל 29. הציון הכולל הוא 88. יש לך פוקידע או כרטיס מאמן?"
-סוףחפירה, מצטער מראש. (למרות שבסוף התגובה זה לא ממש מראש... אבל למי אכפת)
-
[QUOTE=LordAbizi;680672]
תמיר
אתה וגאביט מתקרב לשופטים.
"ובכן, הציון על הקרב מורכב משלושה חלקים; במכון זה אלו כח, אסטרטגיה ותכנון, וחשיבה תלת מימדית. היינו אמורים להיות שלושה שופטים כל אחד אחראי על תחום אחר, אך אחד מהם מחליף את שופט הדגלים אז אנחנו רק שניים. מיותר לציין שכל חלק מעניק לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים, וחוץ מגאביט הפוקימונים שלך לא ממש מאומנים, ניתן לראות עליהם שזה הקרב הרציני הראשון שלהם. עם זאת, הם נלחמו לא רע. 29 נקודות." אומר הראשון
"אני הייתי אחראי על האסטרטגיה, ובלית ברירה גם על החשיבה התלת מימדית.
מבחינה אסטרטגית, היו לך כמה טקטיקות פה ושם, קצת פחות נגד פליפר. חלק מהטקטיקות היו סטנדרטיות, חלק מעט פחות, אבל לאורך כל הקרב ניסית לחשוב על מהלכים חדשים, וזה טוב. אתה מקבל 30 על זה. מבחינה תלת מימדית, כלומר איך התחשבת בעובדה שזה קרב אוויר... טוב זה היה עם יותר משמעות לו היינו במכון, כי שם אם מישהו נופל מחוץ לזירה, שרשת הבטחון תעזור לו... בכל אופן הצלחת להנצל די טוב מהמצבים של נפילה, ואפשר לאמר שסך הכל התנהגת כמו טיל נ"מ, לנסות ליירת את הפוקימונים של הרץ... אתה מקבל 29. הציון הכולל הוא 88. יש לך פוקידע או כרטיס מאמן?"
-סוףחפירה, מצטער מראש. (למרות שבסוף התגובה זה לא ממש מראש... אבל למי אכפת)[/QUOTE]
לי אכפת!(וההתנצלות התקבלה)
--
"כן,יש לי פוקדע" אני אומר ומגיש לו את הפוקדע,ולאחר מכן אני מלטף את ראשו של גאביט,אומר לו:"היית נהדר" ומחזיר אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;680672]ג'וני
"בידוף הסתער עליו ותדחף אותו!" אומר פול מורפי. דרטיני פוצח בסדרת מכות זנב, ובידוף ברגע שלדעתו הקצב יורד קצת, קופץ ודוחף את דרטיני אחורה.
[/QUOTE]
"חניקה ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
תמיר
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בכבל Usb למחשב, ולאחר מכן מקליד שם כמה דברים ומחכה. כעבור כמה רגעים הוא מנתק את הפוקדע ומחזיר לך.
"ובכן, המידע על תג הנסיקה והציון עליו שמור אצלך בפוקדע, מאובטח על ידי סיסמא שלנו. אם תהיינה בעיות עם קריאת הסיסמא בליגה, הפנה אותם אלינו. בהצלחה!" אומר השופט.
ג'וני
"בידוף, נסה לבורח מהחניקה, דחף אותו, ולאחר מכן תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני מתנפל על בידוף כדי לחנוק אותו אך בידוף חומק הצידה, ולאחר מכן דוחף את דרטיני. דרטיני שולח את הזנב ומכה בבידוף מספר פעמים. לבסוף, בידוף קופץ על דרטיני עם שיניו כדי לבצע חיתוך, אך דרטיני בדרך המפותלות בורח מזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;682378]
ג'וני
"בידוף, נסה לבורח מהחניקה, דחף אותו, ולאחר מכן תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני מתנפל על בידוף כדי לחנוק אותו אך בידוף חומק הצידה, ולאחר מכן דוחף את דרטיני. דרטיני שולח את הזנב ומכה בבידוף מספר פעמים. לבסוף, בידוף קופץ על דרטיני עם שיניו כדי לבצע חיתוך, אך דרטיני בדרך המפותלות בורח מזה.[/QUOTE]
"דחיפה והצלפת זנב" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;682378]תמיר
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בכבל Usb למחשב, ולאחר מכן מקליד שם כמה דברים ומחכה. כעבור כמה רגעים הוא מנתק את הפוקדע ומחזיר לך.
"ובכן, המידע על תג הנסיקה והציון עליו שמור אצלך בפוקדע, מאובטח על ידי סיסמא שלנו. אם תהיינה בעיות עם קריאת הסיסמא בליגה, הפנה אותם אלינו. בהצלחה!" אומר השופט.
[/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר ולוחץ את היד לשופטים.
לאחר מכן אני יוצא החוצה,מרפא את הפוקימונים במרכזז הפוקימונים ואז הולך לשדה,לאמן את הפוקימונים שלי קצת.
-
ג'וני
"בידוף, דחוף גם אתה, נסה לקפוץ כדי להתחמק מהצלפת הזנב, ולאחר מכן תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. דריני מסתובב, ונע לכיוון בידוף, שמבצע את אותו הדבר. הם מתנגשים. דרטיני מעביר את הזנב שלו ובידוף קופץ, אך לא כל הרגליים שלו עולות מהר דיין, אז הזנב של דרטיני נתקע באחת הרגליים ומפיל את בידוף. בידוף לאחר מכן מזנק ונושך את דרטיני.
תמיר
בלי הגבלת הכלליות, נניח שה"שדה" הוא דרך טאוב - (זופר - אום - דר - פרסיר). (לסוגריים משמעות מתמטית, כלומר כל מה שבתוכן זה יחידה אחת)
--
בוא נפתר מאחד החובות שלי.
אתה מסתובב בדרך לעיל, ואתה מבחין במדקיפ.
-
[QUOTE=LordAbizi;682461]
תמיר
בלי הגבלת הכלליות, נניח שה"שדה" הוא דרך טאוב - (זופר - אום - דר - פרסיר). (לסוגריים משמעות מתמטית, כלומר כל מה שבתוכן זה יחידה אחת)
--
בוא נפתר מאחד החובות שלי.
אתה מסתובב בדרך לעיל, ואתה מבחין במדקיפ.[/QUOTE]
טוב,לי אין שום סיבה או רצון לתפוס אותו...
"פיפלאפ צא!בועות על מדקיפ!" אני קורא ומצביע על מדקיפ.
החוקים במשחק של הX ברזל,תקף גם על טופר ברזל?ומה צירך ללמד את פיפלאפ אם כן-שריטה?!
-
תמיר
שריטה זה מתקפה טריביאלית, בתנאי שכמובן יש לפוקימון ציפורניים.טופר ברזל זה שיפור טבעי לשריטה. עד כמה שהצלחתי לראות אין ציפורניים לפיפלאפ, והוא גם לא יכול ללמוד Metal Claw, לעומת זאת פרינלפ יכול ללמוד Metal Claw אז אני מניח שלפרינלפ יש ציפורניים...
--
פיפלאפ יוצא החוצה, רואה את מדקיפ ותוקף אותו בבועות. מדקיפ מופתע ונפגע מההתקפה. מדקיפ זורק בוץ מהאדמה על פיפלאפ ופוגע בו.
-
[QUOTE=LordAbizi;682461]ג'וני
"בידוף, דחוף גם אתה, נסה לקפוץ כדי להתחמק מהצלפת הזנב, ולאחר מכן תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. דריני מסתובב, ונע לכיוון בידוף, שמבצע את אותו הדבר. הם מתנגשים. דרטיני מעביר את הזנב שלו ובידוף קופץ, אך לא כל הרגליים שלו עולות מהר דיין, אז הזנב של דרטיני נתקע באחת הרגליים ומפיל את בידוף. בידוף לאחר מכן מזנק ונושך את דרטיני.
[/QUOTE]
"חניקה ודחיפה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;682786]תמיר
שריטה זה מתקפה טריביאלית, בתנאי שכמובן יש לפוקימון ציפורניים.טופר ברזל זה שיפור טבעי לשריטה. עד כמה שהצלחתי לראות אין ציפורניים לפיפלאפ, והוא גם לא יכול ללמוד Metal Claw, לעומת זאת פרינלפ יכול ללמוד Metal Claw אז אני מניח שלפרינלפ יש ציפורניים...
--
פיפלאפ יוצא החוצה, רואה את מדקיפ ותוקף אותו בבועות. מדקיפ מופתע ונפגע מההתקפה. מדקיפ זורק בוץ מהאדמה על פיפלאפ ופוגע בו.[/QUOTE]
"אקדח מים פיפלאפ!"
-
[QUOTE=LordAbizi;670831]לי
ביי
--
צ'ימצ'אר מניף את הזנב ופוגע בסטארלי. סטארלי טס לנקר את צ'ימצ'אר ופוגע. לבסוף צ'ימצ'אר שורט אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל וחפירה על סטארלי"
-
ג'וני
"בידוף חיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני משתחרר מהנשיכה של בידוף ואז נכרך וחונק את דרטיני. לצערו של בידוף הוא לא מוצא נקודה על דרטיני שהוא יכול להגיע עליה עם הפה. דרטיני עוזב את בידוף ומתרחק כדי לדחוף, ובידוף נע לכיוונו כדי לבצע חיתוך, ושניהם פוגעים.
תמיר
פיפלאפ יורה מים שפוגעים במדקיפ. מדקיפ רץ לכיוון פיפלאפ ודוחף אותו.
לי
ברוכים השבים...
--
צ'ימצ'אר קופץ ומכה עם זנבו בסטארלי. סטארלי טס לצ'ימצ'אר ומתכוון לנקרו. צ'ימצ'אר מנסה לחפור, אך לא מצליח לחפור מהר דיו ונפגע מהמתקפה של סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;682987]ג'וני
"בידוף חיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני משתחרר מהנשיכה של בידוף ואז נכרך וחונק את דרטיני. לצערו של בידוף הוא לא מוצא נקודה על דרטיני שהוא יכול להגיע עליה עם הפה. דרטיני עוזב את בידוף ומתרחק כדי לדחוף, ובידוף נע לכיוונו כדי לבצע חיתוך, ושניהם פוגעים.
[/QUOTE]
"קדימה דחיפה ואז חניקה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;682987]
לי
ברוכים השבים...
--
צ'ימצ'אר קופץ ומכה עם זנבו בסטארלי. סטארלי טס לצ'ימצ'אר ומתכוון לנקרו. צ'ימצ'אר מנסה לחפור, אך לא מצליח לחפור מהר דיו ונפגע מהמתקפה של סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
תודה
אני אומר לצ'ימצ'אר" תנסה גחלת ואז זנב ברזל על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;682987]
תמיר
פיפלאפ יורה מים שפוגעים במדקיפ. מדקיפ רץ לכיוון פיפלאפ ודוחף אותו.
[/QUOTE]
"תשתמש בבןעןת!"
-
מתקרב לאט לאט ל"הקדשת משחק"...
ג'וני
"בידוף, תנגח בו, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף ודרטיני מתנגשים עם המתקפות, ואז דרטיני מתחיל להכרך סביב בידוף, ובידוף משתמש עליו בחיתוך. דרטיני משלים את הכריכה סביב בידוף. בידוף מתחיל להתעייף.
לי
צ'ימצ'אר שוב מנסה גחלת, אך גם הפעם יוצא קצת עשן וגיצים קטנים שלא מספיקים ליפול לקרקע והם נעלמים. סטארלי טס לכיוון צ'ימצ'אר כדי לנקר אותו, אך צ'ימצ'אר חובט בו עם הזנב ומבטל את ההתקפה.
תמיר
פיפלאפ יורה בועות היישר לעבר מדקיפ ופוגע בו. מדקיפ מתרחק מעט ואז זורק חול (בוץ) על פיפלאפ.
-
[QUOTE=LordAbizi;683414]
לי
צ'ימצ'אר שוב מנסה גחלת, אך גם הפעם יוצא קצת עשן וגיצים קטנים שלא מספיקים ליפול לקרקע והם נעלמים. סטארלי טס לכיוון צ'ימצ'אר כדי לנקר אותו, אך צ'ימצ'אר חובט בו עם הזנב ומבטל את ההתקפה.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל ואז נסה שוב גחלת על סטארלי. אני מאמין שתצליח "
-
[quote]מור
יכול להיות ששכחתי לכתוב מה כתוב בשלט ליד המכון, אז אני אכתוב עכשיו
"מכון העיר מרוול
סוג: נורמל
מנהיג: פול מורפי
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט מסויימת'"
--
"כן כן, זה מאוד מעניין" אומר השומר בחוסר עניין בזמן שהוא מעביר עליך גלאי מתכות. הוא נכנס למכון.
"מר. מורפי, יש מאתגר." הוא יוצא ונותן לך להכנס.
[/quote]
אני אכנס למכון ומחכה לאותו המרפי שקראו לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;683414]מתקרב לאט לאט ל"הקדשת משחק"...
תמיר
פיפלאפ יורה בועות היישר לעבר מדקיפ ופוגע בו. מדקיפ מתרחק מעט ואז זורק חול (בוץ) על פיפלאפ.[/QUOTE]
"פיפלאפ חזור!" אני קורא ומחזיר את פיפלאפ.
"צא פיצ'ו!" אני אומר ומוציא את פיצ'ו "ניצוץ!"
-
לי
צ'ימצ'אר קופץ ומניף את הזנב ומנסה לפגוע בסטארלי, אך סטארלי טס מטה, מתחמק מההתקפה ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר יורה גחלת, אך כמקודם יוצא מעט. סטארלי טס אחורה ומתרחק מזה.
מור
כשאתה נכנס למכון אתה רואה שמישהו הולך לצד הנגדי של הזירה, שלושה אנשים הולכים לשולחן בצד הזירה עליו יש מחשבים וחיישנים, ואחד נוסף הולך לצד השני של הזירה, ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יחל כעת. המאמן ילחם נגד מנהיג המכון מר. פול מורפי. לפול מורפי שלושה פוקימונים, וכלן הקרב יסתיים בנצחון של המאמן אם ורק אם הוא יביס את כל הפוקימונים של מנהיג המכון בלכל היותר משלושה מפוקימונים שלו. אני קובע מתי קרב מסתיים. התחילו!" אמר שופט הדגלים.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא בידוף.
תמיר
החילוף מתבצע בהצלחה ופיצ'ו יוצא. פיצ'ו רץ לעבר מדקיפ ותוקף אותו בניצוץ. מדקיפ ונפגע, ולאחר מכן יורה אקדח מים לעבר פיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;683875]לי
צ'ימצ'אר קופץ ומניף את הזנב ומנסה לפגוע בסטארלי, אך סטארלי טס מטה, מתחמק מההתקפה ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר יורה גחלת, אך כמקודם יוצא מעט. סטארלי טס אחורה ומתרחק מזה.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל ושריטה על סטארלי"
-
[quote]מור
כשאתה נכנס למכון אתה רואה שמישהו הולך לצד הנגדי של הזירה, שלושה אנשים הולכים לשולחן בצד הזירה עליו יש מחשבים וחיישנים, ואחד נוסף הולך לצד השני של הזירה, ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יחל כעת. המאמן ילחם נגד מנהיג המכון מר. פול מורפי. לפול מורפי שלושה פוקימונים, וכלן הקרב יסתיים בנצחון של המאמן אם ורק אם הוא יביס את כל הפוקימונים של מנהיג המכון בלכל היותר משלושה מפוקימונים שלו. אני קובע מתי קרב מסתיים. התחילו!" אמר שופט הדגלים.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא בידוף.[/quote]
אני חושב מעט על ההתקפות האפשריות לבידוף בשלב כל כך מוקדם וכתגובה אני אשלוף פוקדור ואוציא את גלאימיאו. להתחלה אני אומר לגלאימיאו "תשתמש בשריטה, קדימה צא!"
-
[QUOTE=LordAbizi;683875]
תמיר
החילוף מתבצע בהצלחה ופיצ'ו יוצא. פיצ'ו רץ לעבר מדקיפ ותוקף אותו בניצוץ. מדקיפ ונפגע, ולאחר מכן יורה אקדח מים לעבר פיצ'ו.[/QUOTE]
"פיצ'ו,תתחמק ותשתמש בניצוץ!"
-
לי
צ'ימצ'אר רץ אל סטארלי קופץ ומכה בו עם הזנב. סטארלי טס לעבר צ'ימצ'אר ודוחף אותו. לאחר מכן צ'ימצ'אר שורט את סטארלי והוא נראה מאוד עייף. סטארלי מנקר את צ'ימצ'אר.
מור
"בידוף, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו רץ לעבר בידוף ושורט אותו. בידוף קופץ ועם שיניו חותך את גלימיאו.
תמיר
פיצ'ו מזנק הצידה וחומק מאקדח המים, ואז יורה ניצוץ, שמגיע אל מדקיפ לפני שמדקיפ מספיק לכוון את אקדח המים על פיצ'ו. מדקיפ נפגע. לאחר מכן הוא רץ כדי לדחוף את פיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;684423]לי
צ'ימצ'אר רץ אל סטארלי קופץ ומכה בו עם הזנב. סטארלי טס לעבר צ'ימצ'אר ודוחף אותו. לאחר מכן צ'ימצ'אר שורט את סטארלי והוא נראה מאוד עייף. סטארלי מנקר את צ'ימצ'אר.
[/QUOTE]
מתי הקרב יגמר
-----------------------------------------------------------------------------
אני אומר לצ'ימצ'אר"דחיפה וזנב ברזל על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;683414]
ג'וני
"בידוף, תנגח בו, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף ודרטיני מתנגשים עם המתקפות, ואז דרטיני מתחיל להכרך סביב בידוף, ובידוף משתמש עליו בחיתוך. דרטיני משלים את הכריכה סביב בידוף. בידוף מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
מה זה הקדשת משחק?
"קדימה דרטיני זאת ההזדמנות! דחיפה ואז חניקה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;684423]
תמיר
פיצ'ו מזנק הצידה וחומק מאקדח המים, ואז יורה ניצוץ, שמגיע אל מדקיפ לפני שמדקיפ מספיק לכוון את אקדח המים על פיצ'ו. מדקיפ נפגע. לאחר מכן הוא רץ כדי לדחוף את פיצ'ו.[/QUOTE]
"כשהוא ממש קרוב תשתמש בניצוץ!"