-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 01:21 AM
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]יש לך כבר חצי צוות אתה וג'וני ויש לכם כבר שם, קבוצת צ'יקוריטה, בעתיד אתם תמצאו שתוף/ שותפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מנסה לראות את הפוקימון אבל בגלל החושך של המערה את לא רואה כלום, את רק שומעת צווחות חזקות.
לפתע את רואה את ג'וני הוא ניראה מאוכזב, גם הוא בא להלחם בפוקימוני מעופף.[/i]
[/b][/quote]
אבל אני שונא אותו XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ראית איזה פוקימון זה?" אני שואלת אותו בחשש ומנסה לראות שוב.
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"למה מה הפרופסור הזה עשה לך?" שאל טומי שניראה מסוקרן מאוד.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"או כמה שאתה הולך לשלם על מה שאמתה עכשיו" אמרה שרון, אתה ממשיך ללכת מתעלם ממה שהם אומרים, היער שקט מאוד, לפתע אתה דורך על אחד הענפים היבשים, לפתע אתה שומע רעש של משהו שמתקרב לכוונך, אתה רץ מהר כדי שהדבר הזה לא יגיע עליך אבל הוא מהיר יותר, לפתע שני עצים שהיו מלפנך נופלים וחוסמים את דרכך, אתה מסתובב לכיוון השני ולפתע אתה רואה טיירניטאר ענקי, גדול יותר מכל טיירניטאר שראיתה אי פעם הוא תוקף אותך בזריקת סלעים שפוגעים בך חזק, אתה נפגע ברגליך ואתה לא מצליח לעמוד.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/25/248.png[/img]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]אז תזרוק אותו מצוק, חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא רק שמעתי שהוא גדול ומפחיד, אומרים שהוא אחד מן הפוקימונים הכי מסוכנים באי אבל הוא בקושי יוצא מהמערה שלו לאחרונה" אמר ג'וני שניראה מבואס.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 05:05 AM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"או כמה שאתה הולך לשלם על מה שאמתה עכשיו" אמרה שרון, אתה ממשיך ללכת מתעלם ממה שהם אומרים, היער שקט מאוד, לפתע אתה דורך על אחד הענפים היבשים, לפתע אתה שומע רעש של משהו שמתקרב לכוונך, אתה רץ מהר כדי שהדבר הזה לא יגיע עליך אבל הוא מהיר יותר, לפתע שני עצים שהיו מלפנך נופלים וחוסמים את דרכך, אתה מסתובב לכיוון השני ולפתע אתה רואה טיירניטאר ענקי, גדול יותר מכל טיירניטאר שראיתה אי פעם הוא תוקף אותך בזריקת סלעים שפוגעים בך חזק, אתה נפגע ברגליך ואתה לא מצליח לעמוד.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/25/248.png[/img]
[/b][/quote]
"אוקיי, יש לי רעיון!" אגיד ואשלוף את המאסטרבול ואזרוק עליו, ואנסה להגיע אל המאסטרבול ולקחת אותו לאחר שילכד.
-
[b]
[i]אז תזרוק אותו מצוק, חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא רק שמעתי שהוא גדול ומפחיד, אומרים שהוא אחד מן הפוקימונים הכי מסוכנים באי אבל הוא בקושי יוצא מהמערה שלו לאחרונה" אמר ג'וני שניראה מבואס.[/i] [/b][/quote]
אני יכול XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אז בוא נלך לבדוק" אני אומרת לו בקצרה ומתחילה ללכת לשם.
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה זורק את המאסטר בול על טיירניטאר שתופס אותו תוך שניות, אתה לוקח את אחד הענפים ומשתמש בו בתור מקל הליכה, אתה הולך לכיוון הפוקדור ולוקח אותו, אתה ממשיך ללכת בשביל, אתה קופץ מעל העצים שחסמו לך את הדרך, אתה הולך כמה זמן ואז אתה מגיעה לשני פניות, אתה פונה היכן שאוגי אמר לך לפנות, אתה רץ במהירות בשביל שמוביל אל הבניין שבו אתה צריך לפגוש את אוגי, לפתע אתה מגיעה לאזור שיש בו מלא צווחות משונות של פוקימונים, לפתע אתה רואה מלא עיינים שמביטות עליך, לפתע מאחד השיחים קופץ עליך פינסיר עצבני הוא תוקף אותך בשבירת לבנה ומפיל אותך על הריצפה, לפתע הוא חוטף לך את הפוקדור של גרוטל ומתחיל לרוץ לאורך השביל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/be/127.png[/img]
[i]ניסיתי לזרוק אותו עכשיו אבל הוא לא מת, זרקתי עליו גם סלע אבל הוא לא מת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את וג'וני מתחילים לצעוד לאט לאט אל תוך המערה לפתע את רואה שבתוך המערה יש ארודקטייל זוהר הוא ישן.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7d/Spr_4h_142_s.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 05:51 AM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה זורק את המאסטר בול על טיירניטאר שתופס אותו תוך שניות, אתה לוקח את אחד הענפים ומשתמש בו בתור מקל הליכה, אתה הולך לכיוון הפוקדור ולוקח אותו, אתה ממשיך ללכת בשביל, אתה קופץ מעל העצים שחסמו לך את הדרך, אתה הולך כמה זמן ואז אתה מגיעה לשני פניות, אתה פונה היכן שאוגי אמר לך לפנות, אתה רץ במהירות בשביל שמוביל אל הבניין שבו אתה צריך לפגוש את אוגי, לפתע אתה מגיעה לאזור שיש בו מלא צווחות משונות של פוקימונים, לפתע אתה רואה מלא עיינים שמביטות עליך, לפתע מאחד השיחים קופץ עליך פינסיר עצבני הוא תוקף אותך בשבירת לבנה ומפיל אותך על הריצפה, לפתע הוא חוטף לך את הפוקדור של גרוטל ומתחיל לרוץ לאורך השביל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/be/127.png[/img]
[/b][/quote]
נו מה ._.
--
"היי, חזור לכאן!" אני צועק בזמן שאני מנסה לרוץ אחריו ומוציא את איווי ואומר לו "איווי תחפור מהר עם מהירות ותצא מלפניו בשביל לחסום אותו, ואז תתנגש בו עם מהירות בשביל להעיף את הכדור של גרוטל אלי!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 01:21 AM
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי רואה כמה אתה אוהב אותה, היא קופצת מגבו של הונצ'קרוו ונוחתת על האדמה, היא מתחילה לרוץ לכיוונך.
לפתע פיצ'י הפצוע קם מן הריצפה הוא מתחיל לרוץ לכיוונה של קוקי ואז הוא תוקף אותה בזנב ברזל ופוגע בה חזק מאוד, קוקי חסרת האונים נופלת על האדמה, פיצ'י מתחיל לצחוק.[/i]
[/b][/quote]
למה אתץה עושה לי את זה למה??. ופיצ'י בכלל היה פצוע קשה לפי מה שהבנתי לא יקח לו דקה להיתאושש מ2-3 התקפות של הונצ'קרו מה אני לא צודק??
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מרים את קוקי לידיים אך לפני זה מחזיר את פיצ'י לפוכדור שלו ושם אותו בתיק הגב שלי עם יש לי כזה.
ואז רץ למרכז הפוקימונים בזמן שאני מרזיק את קוקי על הידיים ואומר לה:"תרזיקי מעמד את יכולה אנחנו כבר מגיעים למרכז הפוקימונים"
-
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"למה מה הפרופסור הזה עשה לך?" שאל טומי שניראה מסוקרן מאוד.[/i]
[/b][/quote]
"הוא הזריק לטריקו שלי את הנוזל הזה.."אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 05:51 AM
[b]
[i]ניסיתי לזרוק אותו עכשיו אבל הוא לא מת, זרקתי עליו גם סלע אבל הוא לא מת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את וג'וני מתחילים לצעוד לאט לאט אל תוך המערה לפתע את רואה שבתוך המערה יש ארודקטייל זוהר הוא ישן.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7d/Spr_4h_142_s.png[/img] [/b][/quote]
OMFG הוא זומבי!!! XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וואו" אני לוחש לו "מעניין למה הוא צורח כל הזמן" אני ממשיכה בלחישות.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 10:03 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לדחוף את בלוסום אבל היא תוקפת אותו בעלה קסום ופוגעת בו חזק, טוטודייל עף אל וויוויל הקפוא ושובר את הקרח שלו.
וויוויל חוזר לעצמו, הוא תוקף את בלוסום בשריטה ופוגע חזק בבלוסום.
גלסיאון קם מהריצפה, הוא ניראה עצבני, הוא תוקף שוב בחפירה ונעלם.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים לתוך פי הבור!" אגיד לטוטודייל, מנסה לעקוב אחרי גלסיאון
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי מתחיל לחפור אבל הוא איטי מדי בגלל כל השורשים שמפריעים לו, אתה רץ אחרי הפינסר העצבני, לפתע אתה רואה שהוא מנסה לאכול את הפוקדור, אבל ברגע שהוא רואה שהפוקדור לא טעים הוא זורק אותו עליך בחזרה, ובורח, איווי יוצא מהאדמה הוא ניראה עייף מאוד.
אתה מחזיר אותו לפוקדור, וממשיך ללכת, כעבור חצי שעה אתה מגיעה למקום עליו אוגי אמר לך להגיעה.
האזור הזה הוא לא סתם אזור זה אזור צבאי, אתה רואה שהוא די נטוש, אתה מחפש את אוגי אבל הוא לא נימצא באזור, אתה רק רואה שהשער של האזור פתוח, אתה נכנס למקום באיטיות, לפתע אוגי יוצא מהבניין הוא מחזיק בידו את טוטודייל, אוגי ניראה מוטרד מאוד.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אתה רץ למרכז הפוקימונים ומרפאה את קוקי שחוזרת לעצמה במהירות, אתה מרפאה גם את פיצ'י, אתה יושב במרכז הפוקימונים נח קצת ממה שקרה, אבל לפתע הפוקדורים של פיצ'י וקוקי שוב נפתחים והם ניראים עצבניים מאוד, לפתע ליזי ורג'י נכנסים אל מרכז הפוקימונים הם מופתעים לראות ששני הפוקימונים שלך רבים.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"אתה ראיתה את הפרופסור הזה? אתה צריך לדווח על זה מיד לשוטרת ג'ני אחרת הפרופסור הזה יהרוג עוד פוקימונים" אמר טומי שניראה מבוהל.[/i]
[i]"הוא בטח רוצה להבריח את האנשים שבאים להציק לו, ואוו הוא נדיר מאוד, והוא גם מאוד גדול, אמרו לי שיש אזורים שמלאים בכאלה באי האסור אבל לא האמנתי כי כל הארודקטיילים נכחדו, אז מה את רוצה לעשות עכשיו?" שאל ג'וני.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים אל תוך הבור, לפתע יוצאים צם מכל מני אזורים באדמה אבל גלסיאון לא יוצא, האדמה הופכת למן בוץ טובעני ווויוויל וטוטודייל תקועים בתוף הבוץ, לפתע גלסיאון יוצא מאזור אחר בכלל לא קרה לא כולם, הוא עומד לתקוף את טוטודייל ואת וויוויל בקרן קרח, טוטודייל אל מצליח לזוז כי הוא תקוע בבוץ.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 4 2009, 06:33 PM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"אתה ראיתה את הפרופסור הזה? אתה צריך לדווח על זה מיד לשוטרת ג'ני אחרת הפרופסור הזה יהרוג עוד פוקימונים" אמר טומי שניראה מבוהל.[/i]
[/b][/quote]
אני יוצא מהמרכז ורץ מהר אל תחנת המשטרה לדווח לשוטרת ג'ני
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אתה רץ למרכז הפוקימונים ומרפאה את קוקי שחוזרת לעצמה במהירות, אתה מרפאה גם את פיצ'י, אתה יושב במרכז הפוקימונים נח קצת ממה שקרה, אבל לפתע הפוקדורים של פיצ'י וקוקי שוב נפתחים והם ניראים עצבניים מאוד, לפתע ליזי ורג'י נכנסים אל מרכז הפוקימונים הם מופתעים לראות ששני הפוקימונים שלך רבים.[/i]
[/b][/quote]
אני מחזיר את פיצ'י לפוכדור שלו ושולח אותו לפרופסור גרי בעזרת המחשב,ואז אני מרים את קוקי ואומר לה:"רק מתי שחליטי שאת רוצה שהוא יחזור הוא יחזור"
-
[b]
[i]"הוא בטח רוצה להבריח את האנשים שבאים להציק לו, ואוו הוא נדיר מאוד, והוא גם מאוד גדול, אמרו לי שיש אזורים שמלאים בכאלה באי האסור אבל לא האמנתי כי כל הארודקטיילים נכחדו, אז מה את רוצה לעשות עכשיו?" שאל ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"הייתי מנסה לתפוס אותו, אבל אני לא חושבת שזה ילך לי כ"כ טוב" אני אומרת לו. "בוא נלך לפני שהוא היתעורר"
-
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי מתחיל לחפור אבל הוא איטי מדי בגלל כל השורשים שמפריעים לו, אתה רץ אחרי הפינסר העצבני, לפתע אתה רואה שהוא מנסה לאכול את הפוקדור, אבל ברגע שהוא רואה שהפוקדור לא טעים הוא זורק אותו עליך בחזרה, ובורח, איווי יוצא מהאדמה הוא ניראה עייף מאוד.
אתה מחזיר אותו לפוקדור, וממשיך ללכת, כעבור חצי שעה אתה מגיעה למקום עליו אוגי אמר לך להגיעה.
האזור הזה הוא לא סתם אזור זה אזור צבאי, אתה רואה שהוא די נטוש, אתה מחפש את אוגי אבל הוא לא נימצא באזור, אתה רק רואה שהשער של האזור פתוח, אתה נכנס למקום באיטיות, לפתע אוגי יוצא מהבניין הוא מחזיק בידו את טוטודייל, אוגי ניראה מוטרד מאוד.[/i]
[/b][/quote]
"מה קרה אוגי? אתה לא נראה מאושר במיוחד"