-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"האמת היא שג'ייקוב נועד להיות אינפרנל עוד לפני שהוא נולד." אומר לך ריי. "שני הורים אינפרנלים מהמאגר... הם היו יהודים, וקצת לפני שהוא נולד, בסוף שנות החמישים, הם היגרו לישראל. הוא היה איתם שם 20 שנה. לאחר שהוא נפצע באיזה מלחמה שם הם חזרו לכאן. אבל דבר אחד חשוב שלא סיפרתי לך, הוא שהיה לו אח בשם סטן."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617449][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"האמת היא שג'ייקוב נועד להיות אינפרנל עוד לפני שהוא נולד." אומר לך ריי. "שני הורים אינפרנלים מהמאגר... הם היו יהודים, וקצת לפני שהוא נולד, בסוף שנות החמישים, הם היגרו לישראל. הוא היה איתם שם 20 שנה. לאחר שהוא נפצע באיזה מלחמה שם הם חזרו לכאן. אבל דבר אחד חשוב שלא סיפרתי לך, הוא שהיה לו אח בשם סטן."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"סטן? אתה מתכוון סטנלי ?"אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"כן, אבל אף אחד לא באמת קורא לו 'סטנלי' "אומר ריי. "הם היו קרובים מאוד, וכשהם חזרו לכאן, המקור באותו זמן, בחורה בשם לינה, אמרה לג'ייקוב שהוא אינפרנל, אבל לסטן היא אמרה שהוא לא. סטן מאוד כעס, ועזב אותנו. הוא היה בן 22 אם אני לא טועה. ג'ייקוב היה הרוס. הוא השקיע את כל הזמן שלו בלימוד על האינפרנלים, ולאחר שהוא חרש את כל הספרייה שלנו הוא גילה על גניבת מתנות."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617455][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"כן, אבל אף אחד לא באמת קורא לו 'סטנלי' "אומר ריי. "הם היו קרובים מאוד, וכשהם חזרו לכאן, המקור באותו זמן, בחורה בשם לינה, אמרה לג'ייקוב שהוא אינפרנל, אבל לסטן היא אמרה שהוא לא. סטן מאוד כעס, ועזב אותנו. הוא היה בן 22 אם אני לא טועה. ג'ייקוב היה הרוס. הוא השקיע את כל הזמן שלו בלימוד על האינפרנלים, ולאחר שהוא חרש את כל הספרייה שלנו הוא גילה על גניבת מתנות."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז ג'ייקוב מנסה למצוא דרך לגרום לסטן להיות אינפרנל ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אין דרך." אומר ריי. "זה כמו לנסות לגרום לתפוח להיות אגס. ג'ייקוב ידע את זה. אבל החלל שהשאיר סטן כשהוא עזב היה כל כך גדול, שהוא לא ידע מה לעשות עם עצמו העובדה שהוא קיבל את מתת האיזון לא עזרה למצב להשתפר."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617470][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אין דרך." אומר ריי. "זה כמו לנסות לגרום לתפוח להיות אגס. ג'ייקוב ידע את זה. אבל החלל שהשאיר סטן כשהוא עזב היה כל כך גדול, שהוא לא ידע מה לעשות עם עצמו העובדה שהוא קיבל את מתת האיזון לא עזרה למצב להשתפר."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז עכשיו הוא פשוט רוצה להרוס את כל העולם והתירוץ שלו זה שהוא רוצה לאסוף הכל ?"אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"סבלנות!" אומר לך ריי. "אנחנו עוד לא באמצע, ואתה מדבר איתי כבר על הסוף... מה שאמרתי, זה שבשלב מסויים הוא התחיל לפתח את מתת האיזון שלו, אבל היא עבדה לו בצורה חיובית.. זה תיסכל אותו והוא חשב שהיא חסרת תועלת. בערך בשלב הזה הוא עזב ולא ראינו אותו עשר שנים במאגר. כמה שנים לפני שהוא חזר היה בניו יורק רצח רציני של אינפרנל. הוא היה בחור טוב ולא היו לו אויבים, אז הסקנו שהוא נרצח ע"י אחד מבני מיננו. מה שהיה מעניין הוא שהייתה גופה, כלומר מי שרצח אותו לא כרת את הכנפיים שלו. אני מאמין שזה היה ג'ייקוב, אבל הוא פשוט עוד לא ידע איך בדיוק העניין של גניבת מתנות עובד, ולכן הפעולה הטיפשית שלו. הוא חזר למאגר לפני שלוש שנים להלוויה של אימא שלו. גם סטן היה, ובוא נגיד שזה לא היה נעים."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617475][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"סבלנות!" אומר לך ריי. "אנחנו עוד לא באמצע, ואתה מדבר איתי כבר על הסוף... מה שאמרתי, זה שבשלב מסויים הוא התחיל לפתח את מתת האיזון שלו, אבל היא עבדה לו בצורה חיובית.. זה תיסכל אותו והוא חשב שהיא חסרת תועלת. בערך בשלב הזה הוא עזב ולא ראינו אותו עשר שנים במאגר. כמה שנים לפני שהוא חזר היה בניו יורק רצח רציני של אינפרנל. הוא היה בחור טוב ולא היו לו אויבים, אז הסקנו שהוא נרצח ע"י אחד מבני מיננו. מה שהיה מעניין הוא שהייתה גופה, כלומר מי שרצח אותו לא כרת את הכנפיים שלו. אני מאמין שזה היה ג'ייקוב, אבל הוא פשוט עוד לא ידע איך בדיוק העניין של גניבת מתנות עובד, ולכן הפעולה הטיפשית שלו. הוא חזר למאגר לפני שלוש שנים להלוויה של אימא שלו. גם סטן היה, ובוא נגיד שזה לא היה נעים."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"הם רבו הא ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"בתור התחלה סטן התחרפן לגמרי מאז הפעם האחרונה שראינו אותו." מסביר ריי. "הוא החליט שהוא מצטרף לאיזה ארגון אנטי אינפרנלים ואיים על אנשים באמצע ההלוויה. זרקו אותו החוצה, ובמקום לעודד אותו ג'ייקוב אמר לו שהוא פטתי. באותו זמן הוא נשאר במאגר. המצב במאגר היה ממש טוב, כולנו היינו מבסוטים אש, ועכשיו אני חושב שג'ייקוב גרם לזה."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617485][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"בתור התחלה סטן התחרפן לגמרי מאז הפעם האחרונה שראינו אותו." מסביר ריי. "הוא החליט שהוא מצטרף לאיזה ארגון אנטי אינפרנלים ואיים על אנשים באמצע ההלוויה. זרקו אותו החוצה, ובמקום לעודד אותו ג'ייקוב אמר לו שהוא פטתי. באותו זמן הוא נשאר במאגר. המצב במאגר היה ממש טוב, כולנו היינו מבסוטים אש, ועכשיו אני חושב שג'ייקוב גרם לזה."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"TUT ? כה שמעתי על זה וגם סטן דיי כלא אותי שם לאיזה תקופה אבל השתחררתי."אומר .
"אז זה היה ריב רגיל של אחים או שזה הפך לרציני ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"ראית את סטן בעצמך. הוא עכשיו רודף אחרי ג'ייקוב. זה מאוד רציני אם תשאל אותי." אומר ריי. בכל מקרה, האופוריה שהרגשנו גרמה לנו להתעלם ממה שקורה, וכנראה כך הצליח ג'ייקוב לגנוב רשימה של אינפרנלים פוטנציאליים. ומאז הוא מסתובב עם הרשימה, מעיר אינפרנל, בודק את הכוח שלו והורג אותו אם הוא צריך את הכוח."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617492][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"ראית את סטן בעצמך. הוא עכשיו רודף אחרי ג'ייקוב. זה מאוד רציני אם תשאל אותי." אומר ריי. בכל מקרה, האופוריה שהרגשנו גרמה לנו להתעלם ממה שקורה, וכנראה כך הצליח ג'ייקוב לגנוב רשימה של אינפרנלים פוטנציאליים. ומאז הוא מסתובב עם הרשימה, מעיר אינפרנל, בודק את הכוח שלו והורג אותו אם הוא צריך את הכוח."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"איך זה שאתם לא מנסים לעצור אותו ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]"המאגר הוא לא מה שהיה פעם." אומר לך ריי. "אם למדת קצת על [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%9C#.D7.94.D7.99.D7.A1.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.94"]ההיסטוריה שלנו[/URL][/COLOR] [COLOR=Gray]אתה צריך לדעת שהמקור תמיד היה המנהיג העליון שלנו. והמנהיג הנוכחי, פול, חושב שיש לשימור ההיסטוריה וגיוס כוחות עדיפות על התערבות במלחמות של אלה שלא קשורים אלינו. גם לשלוח שלושה אינפרנלים היה מהלך שלקח זמן ושכנוע רבים עד שהוא בוצע..."[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617496][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"המאגר הוא לא מה שהיה פעם." אומר לך ריי. "אם למדת קצת על [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%9C#.D7.94.D7.99.D7.A1.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.94"]ההיסטוריה שלנו[/URL][/COLOR] [COLOR=gray]אתה צריך לדעת שהמקור תמיד היה המנהיג העליון שלנו. והמנהיג הנוכחי, פול, חושב שיש לשימור ההיסטוריה וגיוס כוחות עדיפות על התערבות במלחמות של אלה שלא קשורים אלינו. גם לשלוח שלושה אינפרנלים היה מהלך שלקח זמן ושכנוע רבים עד שהוא בוצע..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מלחמות שלא קשורים אליכם ? אני חושב שאף אחד ממכם לא רוצה לגלות מה יקרה ברגע שהוא ישיג את המתנה האחרונה."אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"בשביל להשיג את המתנה האחרונה הוא יצטרך להגיע אל פול." אומר לך ריי. "ופול לא מאמין שזה יקרה."[/COLOR][/SPOILER]