[quote=monster;881091]יקח לך עודהרבה זמן לעקוף אותו[/quote]
איכות יותר חשובה מכמות: מספיק שהמשחק שלי עדיין מתקדם ולא חסום מלעיל, אז הוא שואף לאינסוף ויעקוף אותך, גם אם זה יקח שנתיים.
Printable View
[quote=monster;881091]יקח לך עודהרבה זמן לעקוף אותו[/quote]
איכות יותר חשובה מכמות: מספיק שהמשחק שלי עדיין מתקדם ולא חסום מלעיל, אז הוא שואף לאינסוף ויעקוף אותך, גם אם זה יקח שנתיים.
הזיות,ואבל.
אלכס אמר לך תסיבה
ליאור אל תפרוש פליזזז
הסתכלתי בעמודים קודמים מאשימים אותך שהדלפת?
מה שקרה מזכיר לי מה עבר עלי בטקס יום הזיכרון ליצחק רבין בהר הרצל.............בואו נשיר קדיש ואל מלא רחמים על ליאור
הוא אביר מסיבות אישיות
[QUOTE=SysTem;881103]ליאור אל תפרוש פליזזז
הסתכלתי בעמודים קודמים מאשימים אותך שהדלפת?[/QUOTE]
לא...
לא להגזים,אני רק הבאתי הוחכה שיש מדליף לארוין,לא אמרתי שזה ליאור.
[quote=SysTem;881103]ליאור אל תפרוש פליזזז
הסתכלתי בעמודים קודמים מאשימים אותך שהדלפת?[/quote]
לא הדלפתי כלום
[QUOTE=the necromancer nilasak;881078]מורטימוס:
אתה צועק בכעס ומתעצבן בזעם על הגמדים,אתה פשוט לא יכול להוציא את הזעם הזה.
אתה רואה כדור אש עף מעליך ופוגע ב100 גמדים שונים,אתה רואה את דמותו של ליאור,על החפרפרת שלך.
ליאור קופץ מהחפרפרת ורץ לתפוס את אמיר,הוא תופס את אמיר וזורק אותו לאויר,לבה יוצאת מן האדמה ואתה רואה את שחר יוצא.
שחר מרפא את אמיר,ומחזיר אותו לחיים.
50 גמדים שנפצעו מליאור,מתחילים לחשמל אותו,בלי לחשוב,לחשמל אותו באוויר,ואתה רואה אותו פשוט מתחשמל וצורח,צועק. צווח לעזרה,ומאשים אותך בכל הדברים האלה.
אחרי דקה ליאור נופל על הרצפה,ללא חיים,וללא דרך חזרה.
מה תעשה?[/QUOTE]
למה אתה עושה לי את זה?
אני אומר לשחר לנסות להחזיר אותו לחיים למרות הכל, אומר לזדים להשתמש במגן אנרגיה על החפרפרת שלי ואז אני אומר לחפרפרת שלי ״תתקפי את הגמדים שהרגו את ליאור! המגן יגן עליך מהם!״ ואז אני משתמש בחזיז ברק ובשיכפול על החזיז ברק.
או קי (שזה זירו קילד אבל במכרה שלנו זה וואן קילד)
ניר תתפלל תפילת קדיש על ליאור אחרי זה אני אתפלל אל מלא רחמים על ליאור
טוב אני פ'רש
[QUOTE=Guille;881113]טוב אני פ'רש[/QUOTE]
על מה שאמרת תודה על זה שליאור פורש אני אומר
יש אילן פורש
זה על מה שאמרת על ליאור
אנ ילא מבין מה קורה פה -_- שאנ יאחזור מלראות המשחק נבין דברקים ביי.
[QUOTE=OmerFake;881074]אל תדאגו,אני אטפל באילן,אתה חצוף,ליאור תרם לפה הרבה לפחות יותר ממך,ואני יודע שזה לא הוא,ולמה ניראה לך שאני חייל של ארוין?! נו כבר לעזאזל למה ניראה לך?,אם כבר,אתה נגד כל הפורום,אז תשתוק בסדר?!,עוד פעם אחת אתה מעליב פה מ ישהו אני בא לבית שלך נותן לך לאטמה סאמק מה תה מחרטט?![/QUOTE]
איזה ערסס XD
ערס סו וואט XD
ניר תתחיל בקדיש אני אסים באל מלא רחמים