למה הסייטר מהטקסט הקודם נשאר לי?
ותאכילו לי את האוניקסים?
Printable View
למה הסייטר מהטקסט הקודם נשאר לי?
ותאכילו לי את האוניקסים?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123778]למה הסייטר מהטקסט הקודם נשאר לי?
ותאכילו לי את האוניקסים?[/QUOTE]
פשוט אתה צריך שהוא ישאר איתך לאורך המסע שלך
יכול להיות שתוכל להעיף אותו לפני שהמסע יגמר ויש סיכוי שלא תוכל עד שלא תעבור את המסע
אני מרבה דיטו יחד עם בידופו צורת הברזל שלו,איך אני יכול לדעת אם ביצת הפוקימון היא בידוף רגיל או בידופו?
עריכה:
Find the Berry Pouch (Obtain the special Exploration item) — [you will randomly find it on the ground in the same manner as normal items]
מה זה אומר?
אני יודע איפה חפץ המשימה אבל אני לא מצליח להבין מה אני אמור לעשות עם זה?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1124931]אני מרבה דיטו יחד עם בידופו צורת הברזל שלו,איך אני יכול לדעת אם ביצת הפוקימון היא בידוף רגיל או בידופו?
עריכה:
Find the Berry Pouch (Obtain the special Exploration item) — [you will randomly find it on the ground in the same manner as normal items]
מה זה אומר?
אני יודע איפה חפץ המשימה אבל אני לא מצליח להבין מה אני אמור לעשות עם זה?[/QUOTE]
למצוא ברי אקראי
איפה למצוא,בחנות,להאכיל פוקימון איפה?
יש למישהו שיטה להשיג פוקימון נדירים?
מישהו יכול לענות לי איך אני פותר את המשימה האחרונה במסע היער הצהוב?
עומר אתהי כול לחפש מדריכים אני בטוח שיש איפה שהו באינטרנט..
תקליקו לי.
איך מבדילים בין בידוף לבידופו הכוונה בצורת ביצת הפוקימון
מצאתי בבשלטר מאובן ארודקטייל (100) ומאובן רליקנט' (100) לקחתי את הרליקאנט' ואת הארודקטייל לא הספקתי.
~
אין הבדל.
אבל אתה יכול לראות אם זה פוכדור רגיל או לא ליד הביצה.
אם אתה מתכוון בשלטר אז יש לי שיטה מיוחדת.
אתה עובר על הביצה,אם יהיה לך רשום "ביצה מיסתורית" זה הוא,אם רק "ביצת בידוף" אז בידוף (אתה צריך לוודא שבעבר הבקעת ביצת בידוף).
ותסתכל למעלה יותר,על מה שרשמתי שלקחתי.
תאכילו בבקשה (:
אופק האכלתי לך.
תאכיל לי.
[quote=DarKodak;1126248]מצאתי בבשלטר מאובן ארודקטייל (100) ומאובן רליקנט' (100) לקחתי את הרליקאנט' ואת הארודקטייל לא הספקתי.
~
אין הבדל.
אבל אתה יכול לראות אם זה פוכדור רגיל או לא ליד הביצה.
אם אתה מתכוון בשלטר אז יש לי שיטה מיוחדת.
אתה עובר על הביצה,אם יהיה לך רשום "ביצה מיסתורית" זה הוא,אם רק "ביצת בידוף" אז בידוף (אתה צריך לוודא שבעבר הבקעת ביצת בידוף).
ותסתכל למעלה יותר,על מה שרשמתי שלקחתי.[/quote]
אני מרבה דיטו ובידופו מסוג לחימה אז אני לא יודע מה זה מה
תקליקו לי :)