מעליך אבי, נושא שיחה Xd
Printable View
מעליך אבי, נושא שיחה Xd
אתם אוהבים לחסל נודים?
נו"דים או נודים?
[quote=Real Spartan;1117472]מעליך אבי, נושא שיחה Xd[/quote]
אני לא אוהב כל כך חזירים.
ה לכתי
[QUOTE=Ronaldo7;1117471]טוב תנו נושא שיחה שנחסל אותו.[/QUOTE]
פיצה XD
איך אתם אוהבים את הפיצה שלכם..?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KGHxVW1NbrQ&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
סתכלו זה מדהים
ביי דניס.
חזרתי
[URL="http://www.mako.co.il/men-magazine/machismo-extreme/Article-97d46107fc6d721006.htm"]המקומות המסוכנים ביותר בעולם[/URL]
תקראו תכתבה
[QUOTE=cladino;1117480]חזרתי[/QUOTE]
תגיב במה שעניתי לך,זה עמוד 89 ההודעה הראשונה אם אני לא טועה...
ביי דניס...
בי דניס
[QUOTE=Druddigon man;1117454]אוי,שמעתי על ברוביונטיס! אני אבקש ממנה אותו,כמובן שברמות שלנו זה לא ממש עוצמתי אבל זה גם די חזק...
אגב,טלקינזיס,אם שכחת,לא כל כך אפשרי ברמות שלנו,ברמות שלנו אנחנו יכולים לקרוא רגשות לא לקרוא את המוחות...
בכל מקרה,אני עוד מעט משתגר אלייה.... אגב,קלאריסה מתמחת בכישופי אנרגיה! היא תלמד אותי עוד מעט על כריגנה!
ראול-כריגנה זה לחש שמאפשר לך למקד אנרגייה כרצונך בגופך,זאת אומרת,אם אתה ממקד הרבה אנרגיות ברגל,תהיה לך בעיטה עוצמתית במיוחד...[/QUOTE]
אני תמיד משתמש בזה כשמשחקים כדורגל בכיתה חחח.
ואתה מדבר על טלפורטזיס, כישוף קריאת המוחות. אני מדבר על שליטה במוחות. וצדקת,זה באמת קשה לשליטה.
אגב, אם היא מלמדת אותך כריגנה, תבקש שתלמד אותך גם סטריגנה.
ומיש שלא מכשף- סטריגנה זה כישוף הופכי לכריגנה- אתה בעצם שואב את האנרגיה מהיריב, במקום להקרין אותה כמו בכריגנה. זה מאוד דומה למתקפות התנגשות ג'יגה וניקוז ג'יגה.
[QUOTE=cladino;1117486]אני תמיד משתמש בזה כשמשחקים כדורגל בכיתה חחח.
ואתה מדבר על טלפורטזיס, כישוף קריאת המוחות. אני מדבר על שליטה במוחות. וצדקת,זה באמת קשה לשליטה.
אגב, אם היא מלמדת אותך כריגנה, תבקש שתלמד אותך גם סטריגנה.
ומיש שלא מכשף- סטריגנה זה כישוף הופכי לכריגנה- אתה בעצם שואב את האנרגיה מהיריב, במקום להקרין אותה כמו בכריגנה. זה מאוד דומה למתקפות התנגשות ג'יגה וניקוז ג'יגה.[/QUOTE]
מעניין... לא שמעתי על זה..... אני אבקש ממנה..
איזה כישופים עוד למדת אצל קלאריסה...? למדת אצלה נכון..?
[QUOTE=Druddigon man;1117488]מעניין... לא שמעתי על זה..... אני אבקש ממנה..
איזה כישופים עוד למדת אצל קלאריסה...? למדת אצלה נכון..?[/QUOTE]
למדת אצלה בעיקר כישופי כיוון- אתה יודע, ווינסטריס, מבמודיאן, וכו'
אבל הכישוף הכי טוב שהיא לימדה אותי נקרא גרידאהגרו. אתה בטח שמעת עליו.אומנם כישופים כאלה זה לא המומחיות שלה אבל היא מכירה גם אותם.
למי שלא מכשף:
כשפי כיוון- כשפים שפועלים כמו מצפן. כל אחד מכוון לכוון אותך למשהו אחר- ווינסטריס לעיר הקרובה, מבמודיאן ליער הקרוב וכו' וכו'.
גרידאהגרו- כישוף שיוצר עמודי סלע ענקיים שפוגעים בעוצמה רבה ביריב כשהם מתרוממים עליו מעיפים אותו באוויר, וחובטים בו.