הלכתי
Printable View
הלכתי
[QUOTE=7;1186248]חזרתי[/QUOTE]
אז שמע את שיר החפרפר!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4JSB_y67cnI[/YOUTUBE]
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186250]אז שמע את שיר החפרפר!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4JSB_y67cnI[/YOUTUBE][/QUOTE]
חחח מכיר
[QUOTE=7;1186251]חחח מכיר[/QUOTE]
התמכרתי לזה XD
לזה ולשיר של הרקולס XD
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5_iZ6oI2tlE&feature=related[/YOUTUBE]
שקד איך דיברתי איתך עכשיו איזה חצי שעה וזה לא הראה לי שאתה מחובר?! :O :what:
טוב אני הולך לישון לילה טוב וביי
כאומן הפשרות הבלתי הגיוניות אני אציע פתרון לבעיה על דיבור על סקס שהועלתה כאן אתמול:
עיינתי בשיחה שלכם אתמול, וראיתי שהיא לא כללה שימוש במושגים שמאפיינים את הנושא, חוץ מהמילה סקס עצמה. אי לכך, אפשר להחליף כל הופעה של המילה "סקס" במילים "משוואה דיפרנציאלית", וכל הופעה של המילה "עושה" במילה "פותר". ואז למשל אחת ההודעות שראיתי שהיו אתמול תהיה מנוסחת כך:
"האם פעם ההורים שלכם נכנסו במהלך פתירת משוואה דיפרנציאלית?".
נשמע תמים למדי ולא מסוכן בכלל.
עם זאת, חשוב לזכור שכשאני משתמש במילים "משוואה דיפרנציאלית", אני בדרך כלל מתייחס להן פשוטן כמשמען. (למרות שעכשיו אין לי סיבה כל כך לפתור משוואות דיפרנציאליות, אבל בסמסטר 2012א תהיה לי סיבה טובה מאוד - הקורס "משוואות דיפרנציאליות חלקיות").
בוקר טוב. הלכתי לשחרית.
דלעד רק עכשיו אני כבר חזרתי ממנה :)
בוקר טוב.. איזה מניאק עמית יצא אתמול..
[quote=Druddigon man;1186275]בוקר טוב.. איזה מניאק עמית יצא אתמול..[/quote]
ראה פתרון שלי כמה תגובות מעליך:
[quote=LordAbizi;1186262]כאומן הפשרות הבלתי הגיוניות אני אציע פתרון לבעיה על דיבור על סקס שהועלתה כאן אתמול:
עיינתי בשיחה שלכם אתמול, וראיתי שהיא לא כללה שימוש במושגים שמאפיינים את הנושא, חוץ מהמילה סקס עצמה. אי לכך, אפשר להחליף כל הופעה של המילה "סקס" במילים "משוואה דיפרנציאלית", וכל הופעה של המילה "עושה" במילה "פותר". ואז למשל אחת ההודעות שראיתי שהיו אתמול תהיה מנוסחת כך:
עם זאת, חשוב לזכור שכשאני משתמש במילים "משוואה דיפרנציאלית", אני בדרך כלל מתייחס להן פשוטן כמשמען. (למרות שעכשיו אין לי סיבה כל כך לפתור משוואות דיפרנציאליות, אבל בסמסטר 2012א תהיה לי סיבה טובה מאוד - הקורס "משוואות דיפרנציאליות חלקיות").[/quote]
לא כל כך אם אני לא טועה החוקים של הפורום אוסרים דיבורים על דברים כאלה בכלל אבל הוא היה צריך לתת קודם אזהרה בעל פה....
[quote]אין לפרסם חומרים פורנוגרפיים או קללות,הודעות גיזעניות (ללא קשר להשקפה דתית )
*במידה וראיתם נושאים/הודעות כאלה פנו למשגיח הפורום/פקח/מנהל ראשי בה"פ ואנחנו נטפל במשתמש
העונש: אזהרה במקום+באן לשבוע,פעם שניה-באן לפי שיקול המנהל
[/quote]
הוא כנראה החשיב את זה לכאן אבל בגלל שזה לא בדיוק זה הוא הסתפק באזהרה
[QUOTE=LordAbizi;1186262]כאומן הפשרות הבלתי הגיוניות אני אציע פתרון לבעיה על דיבור על סקס שהועלתה כאן אתמול:
עם זאת, חשוב לזכור שכשאני משתמש במילים "משוואה דיפרנציאלית", אני בדרך כלל מתייחס להן פשוטן כמשמען. (למרות שעכשיו אין לי סיבה כל כך לפתור משוואות דיפרנציאליות, אבל בסמסטר 2012א תהיה לי סיבה טובה מאוד - הקורס "משוואות דיפרנציאליות חלקיות").[/QUOTE]
XD
חח..
"וואי אתמול פתרתי משוואה דיפציונלית, איזה כיף היה!" XDDD
[quote=Druddigon man;1186279]XD
חח..
"וואי אתמול פתרתי משוואה דיפציונלית, איזה כיף היה!" XDDD[/quote]
[B][SIZE=6]דִּ-י-פְ-רֵ-נְ-צִ-י-אָ-לִ-י-ת.[/SIZE][/B]
אל תשכח שום אות.
מילה ארוכה מידי לדעתי
או היי עומר, מה קורה?
איזה חרא היה אתמול הא?
אפשר לחשוב כולה פתרנו משוואות דיפנרציואליות.. (איך זה אביזי..?)