-
[QUOTE=Death The Kid;1324809]אני לא זוכר כל מה שאומרים!אני זוכר רק חלק,במקרה הזה זכרתי את הצ'יבי
תגידו,איפה אני יכול לקרוא את המנגה של ואנגארד?[/QUOTE]
אין תרגום אנגלי
[url]http://www.youtube.com/watch?v=GkA7wnKywJY[/url] הדבר היחידי שמצאתי.
שקד ראית את הודעה שלי?
-
[quote=ワンピース;1324811]אני כזה תלמיד טוב, מתכונת לשון ב' ביום חמישי ולא התכוננתי היום כמעט (:[/quote]
כמו.שצריך... גם אני לא למדתי ללשון ובסוף עברתי את זה.כמובן שהציון בא בהתאם אבל עובר.זה עובר
-
עדיין לא היה דם בדו קרב של גלפנד ואננד. 4 תיקואים ב-4 משחקים.... עוד 8 משחקים בקצב הזה...
-
[quote=LordAbizi;1324815]עדיין לא היה דם בדו קרב של גלפנד ואננד. 4 תיקואים ב-4 משחקים.... עוד 8 משחקים בקצב הזה...[/quote]
ם::::: יש לך משהו נוסף להגיד על המשחקים?
[quote=geostri;1324801]בסט השישי שגם יוצא עוד מעט (דילגו עד 3/4/5 בגלל ההוצאה של הטריאל דקים)
יש שם גראנדבלו יש להם.התחלתי יותר טוב וגרייד 3 יותר טוב וכמה אחרים נחמדים כמובן שאין תחליף לרויין.שייד הגרייד 2 שמגיע ל11 בלי תנאי שקשה להשיג...
לא מזמן הוציאו שני משחקים של. Weiss Schwartz לPSP שזה גם משחק קלפים של בושירואד אז אולי בקרוב יצא גם לואנגארד
השבוע אני יוצא מהבסיס רק בשישי בצהריים.(ההגדרה של התפקיד זה חמשושים curse them(אבל. בשבת בכיף רק תמיד מתי[/quote]
כן ברייק דה לימיטס נכון? ואוף הרון שייד הזה יקר ם: ברצינות ואנגארד יותר יקר מYGO[להוציא גראנבלו] ונראה נדבר עם היפני והסקאמר
-
[QUOTE=monster;1324813]אין תרגום אנגלי
[url]http://www.youtube.com/watch?v=GkA7wnKywJY[/url] הדבר היחידי שמצאתי.
שקד ראית את הודעה שלי?[/QUOTE]
כן, לא הייתה לי סבלנות להגיב (:
[QUOTE=geostri;1324814]כמו.שצריך... גם אני לא למדתי ללשון ובסוף עברתי את זה.כמובן שהציון בא בהתאם אבל עובר.זה עובר[/QUOTE]
אני מתכוון ללמוד מחר, אבל ממש לא ברצינות כמו שצועקים עלי בבית ספר, רק לעשות 2-3 מבחנים וחאלס (+ללמוד קצת יענו לקרוא), חבל שהשנה יש 30 נקודות על החיבור המזובל זה מוריד לי מלא, חוץ מזה אני גאון (:
-
[quote=Blackbeard;1324816]ם::::: יש לך משהו נוסף להגיד על המשחקים?
כן ברייק דה לימיטס נכון? ואוף הרון שייד הזה יקר ם: ברצינות ואנגארד יותר יקר מYGO[להוציא גראנבלו] ונראה נדבר עם היפני והסקאמר[/quote]
כל מה שהבנתי מסיכומים של המשחק באתרים באינטרנט מסוכם לרמה הממוצעת של הפורום בשחמט (בקרוב טוב 0) בנושא שלי בפורום ספורט.
-
[quote=ワンピース;1324817]כן, לא הייתה לי סבלנות להגיב (:
אני מתכוון ללמוד מחר, אבל ממש לא ברצינות כמו שצועקים עלי בבית ספר, רק לעשות 2-3 מבחנים וחאלס (+ללמוד קצת יענו לקרוא), חבל שהשנה יש 30 נקודות על החיבור המזובל זה מוריד לי מלא, חוץ מזה אני גאון (:[/quote]
אז תגיב?או כשהיה לך זמן.
חבל אתה מפספס פוכדור עם אישיות שרוצה להרוג אותךxd
-
[QUOTE=monster;1324818]אז תגיב?או כשהיה לך זמן.
חבל אתה מפספס פוכדור עם אישיות שרוצה להרוג אותךxd[/QUOTE]
מה פוכדור? אתה התכוונת שאני אגיב במשחק שלך? O:
אמרתי לך שאין לי זמן בשיט, אולי אחרי המתכונת..
-
[quote=ワンピース;1324820]מה פוכדור? אתה התכוונת שאני אגיב במשחק שלך? O:
אמרתי לך שאין לי זמן בשיט, אולי אחרי המתכונת..[/quote]
כע אבל אם אין לך זמן אל תגיב.
בהצלחה במתכונת ,אני לא אעיף אותך מהמשחק שלי למרות שלא הגבת הרבה זמן.
כשמתישהו היה לך זמן תגיב.
-
[QUOTE=monster;1324822]כע אבל אם אין לך זמן אל תגיב.
בהצלחה במתכונת ,אני לא אעיף אותך מהמשחק שלי למרות שלא הגבת הרבה זמן.
כשמתישהו היה לך זמן תגיב.[/QUOTE]
אבל אמרתי לך שאין לי זמן, לא צריך את האפשרות הזאת בכלל ):
אולי שכחת?
-
[QUOTE=Blackbeard;1324816]ם::::: יש לך משהו נוסף להגיד על המשחקים?
כן ברייק דה לימיטס נכון? ואוף הרון שייד הזה יקר ם: ברצינות ואנגארד יותר יקר מYGO[להוציא גראנבלו] ונראה נדבר עם היפני והסקאמר[/QUOTE]
דווקא הדק של.הדינוזאורים וגם ספייק ברוטר לא כזה יקרים
טאציקאזה בכלל לא הבעיה שה'ח צריכים את הסט השלישי כי רק שם יוצאים טריגרים שלהם
חוץ מזה כן... דיי יקר אבל שום קלף עוד לא עבר.את המאה דולר
-
[quote=ワンピース;1324824]אבל אמרתי לך שאין לי זמן, לא צריך את האפשרות הזאת בכלל ):
אולי שכחת?[/quote]
אוקי הבנתי,כנראה שכחתי שאמרת לי.
-
סעמק בחדר לידי יש אנשים שמשחקים טקאן 3 ולי אין אפילו טלוויזיה בחדר אפשר להשתגע
-
בא לי לשחק/לפתוח מ"ת על וואן פיס D=
טוב נראלי אני אתחיל להכין ואז בחופש הגדול אראה איך אני מסתדר עם אנימלנד..
-
לא יודע אם יש לי כוח לצאת או לא חח
מה קורה?