-
[quote=ホミカ;1334143]לא לדבר ככה!
לול ואיזה שטויות?[/quote]
אם האנימה הייתה כמו מה בחתימה שלך, היא הייתה סופר טובה... אם השקיעו לעשות את הטריילר של המשחקים באנימציה, למה לא לעשות עונה שלמה באנימציה??
והדור האהוב עליי הוא הרביעי.. וואו פשוט כולם שם מושלמים!!
-
[quote=Flupy;1334148]כן ולא.
להיות ילד זה הכי אחי 3:
ומה שאני אומר זה התבגרנו אף התחלתי שנראה לא יבוא לנו טוב כמו צארמנדר סקווירטל ושות'
ועכשיו חצי מהילדים הקטנים לא מכירים אפילו את צאריזרד והם גדלו על ההתחלתיים החדשים.
אז מין הסתם הדור החמישי יראה להם הכי מקורי בעולם והדור הראשון יהיה מעתיקן .[/quote]
כשאמרתי שילדים מוכנים לאכול חרא, דיברתי גם (ואולי בעיקר) עלינו. ברור שהילדים של היום (איך אני נשמע לעצמי זקן) מוכנים לאכול חרא, אני מדבר על החרא שאנחנו אכלנו.
-
[quote=ホミカ;1334147]אני אוהב את שיניקס אבל על תשכח ריולו ופיפלאפ הוא פינגווין!
אבל האנימה כבר נהרסה
בעונה ה3 או 4 וה5 זהו הכל חרא O_ם
מה זה ב5 הם נראים כמו מפלצות לא מהעולם הזה O_ם
וכן ארקואוס לא מגיע לתחת של מיו~
הוא כל כך Kawaii![/quote]
עונה 3,4,5 זה עדיין בדור הראשון והשלישי ם:
פיפלאפ הוא האושוואט של הדור הרביעי כל כך.
ריולו סתם אוברייטד בגלל שיצא עליו סרט ס:
ומיו 3>
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1334150]אם האנימה הייתה כמו מה בחתימה שלך, היא הייתה סופר טובה... אם השקיעו לעשות את הטריילר של המשחקים באנימציה, למה לא לעשות עונה שלמה באנימציה??
והדור האהוב עליי הוא הרביעי.. וואו פשוט כולם שם מושלמים!![/QUOTE]
אמן שתהיה אני מצדי להרוג את אש בישביל האנימה שיש לי בחתימה!
אש מקבל את זה ממני!
:punch::punch::punch:
-
[quote=Mr.Pizza;1334151]כשאמרתי שילדים מוכנים לאכול [B]חרא[/B], דיברתי גם (ואולי בעיקר) עלינו. ברור שהילדים של היום (איך אני נשמע לעצמי זקן) מוכנים לאכול [B]חרא[/B], אני מדבר על ה[B]חרא[/B] שאנחנו אכלנו.[/quote]
עכשיו אני אקבל באן על גסות P=
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1334154]עכשיו אני אקבל באן על גסות P=[/QUOTE]
לול אז תצנזר :D
-
[quote=ホミカ;1334155]censored[/quote]
צונזר :sunglasses:
-
אירוני שברגע שהפורום עמד להתפרק,הוא חזר לפורום הקודם.
-
[QUOTE=Tobi...;1334157]אירוני שברגע שהפורום עמד להתפרק,הוא חזר לפורום הקודם.[/QUOTE]
שאלה כולם פה עדי כדי כך חכמים?
לכולם יש ציונים טובים
וסעמ* נמאס לי מהחרקים שמתקרבים לאור! הכל חשוך אצלי חתולה יושנת והם בכיף שלהם מול המסך שלי!
-
בכל מקרה וופר שובר את כולכם :@
-
וופר חמוד.. חבל שאין לו ידיים..
-
הוא לא צריך ידיים =@
הוא תמיד שמח
והוא יכול להשתמש בדינמיק פאנץ בלי ידיים :@
-
[QUOTE=Tobi...;1334157]אירוני שברגע שהפורום עמד להתפרק,הוא חזר לפורום הקודם.[/QUOTE]
אירוני שאתה לא יודע מה זאת אירוניה אבל משתמש במילה בכל זאת O:
[QUOTE=ホミカ;1334159]שאלה כולם פה עדי כדי כך חכמים?
לכולם יש ציונים טובים
וסעמ* נמאס לי מהחרקים שמתקרבים לאור! הכל חשוך אצלי חתולה יושנת והם בכיף שלהם מול המסך שלי![/QUOTE]
בלימודים? לא ממש..
-
שקד, חשבתי שחסמת אותו ><"
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1334170]שקד, חשבתי שחסמת אותו ><"[/QUOTE]
חסמתי, אבל אז היו ויכוחים ורציתי לראות אותם מהצד במלואם (לא תמיד מצוטטים פה), אז הורדתי.. אני לא באמת מתייחס אליו, זה היה תירוץ להאריך את התגובה שלי..