כע אני רק נכנס ויש לי שיחה מחברים ואני לוחץ על ענה
חוצמזה לא עשיתי שם כלום חח
אה אבל אני יודע לנתק שיחה
Printable View
כע אני רק נכנס ויש לי שיחה מחברים ואני לוחץ על ענה
אה אבל אני יודע לנתק שיחה
[QUOTE=LordAbizi;1401130]המשחק עם רוסיה התחיל יפה. ביבשת שלי נמצאים מצרים, Iroquois Songhai אנגליה ורומא. בהתחלה פתאום Iroquois ומצרים הכריזו עליי מלחמה, כשiroquois נמצא לידי ומצרים אין לי מושג איפה הם. מהר ייצרתי וקניתי Swordman (אני רוסיה אז יש לי פי 2 ברזל ממה שבאמת יש לי), הדפתי את השלוש יחידות שהם שלחו עליי, התקדמתי לשטח שלהם וכבשתי אותם לגמרי. עם מצרים עשיתי שלום בלי קרב. אחר כך לאט לאט התפתחתי, ובאיזה 1700 נראה לי אני שם לב שרומא מזיזים כוחות לגבול איתי. אז התכוננתי והם הכריזו עליי מלחמה. כמו תמיד, בהתחלה הקרב היה צמוד, והייתי צריך לעצור את הכוחות המאסיביים שהם הזרימו לשטח שלי. התחלתי לבנות יחידות, והערים שלי עם יכולת תפוקה די טובה, אז נוצרו לי הרבה יחידות מהר. הדפתי אותם, והתקדמתי לשטח שלהם, כשעדיין היה להם צבא והם נלחמו בי. כבשתי להם כמה ערים ואז את הבירה ואז את הבירה השנייה, ונשארו להם שלוש ערים. הם נתנו לי 2 ערים ועוד כמה דברים והתחננו לשלום, אז נתתי להם. ביבשת אחרת נמצאים אלכסנדר, נפוליאון, וושינגטון, והיו גם הודים שהושמדו. מקום שני זה אלכסנדר, והודות לכיבושים שלי אני מוביל עליו ב-120 נקודות. המצב מאוד רגיש עדיין, ויש עוד 200 וקצת תורות... ככל הנראה אני אשמיד את מצרים ואולי גם את Songhai, ואלכסנדר יבצע כמה כיבושים ביבשת שלו, והמשחק יוכרע בקרב עד מוות בין יוון לרוסיה.
(אבל עכשיו יש לי בעיות שמחה וכלכלה במדינה ואני צריך לטפל בהן לפני שאני אוכל לכבוש את מצרים...)[/QUOTE]
איזה מגנייבב
מה אתה אשכרה עושה את כל זה במשחק? באלי גםם
[quote=SeXy_DeViL;1401134]איזה מגנייבב
מה אתה אשכרה עושה את כל זה במשחק? באלי גםם[/quote]
המלחמות זה החלק היותר כיפי במשחק. החלק היותר מעצבן זה לבנות את המדינה שלך ואת המבנים בערים והשדרוגים כדי שתוכל באמת לבנות צבא שיוכל להשמיד את העולם. לפרטים - המדריך שלי בפורום משחקים כלליים... (יש שם גם סרטון שמדגים פחות או יותר מה אפשר לעשות בקרבות במשחק)
[QUOTE=ジンベエ;1401122]LOL הורדתי לבן 2 באנגלית.
המשחק יודע להגיד רק משפט אחד "Cory, you abust".XD[/QUOTE]
אתה לא מכיר את השפה קוריואבוסטית?
[QUOTE=Shanks;1401139]אתה לא מכיר את השפה קוריואבוסטית?[/QUOTE]
מה זאת השפה הזאת?
נראה לי שאפרוש לשחק מהשחק .
[QUOTE=SeXy_DeViL;1401132]כע אני רק נכנס ויש לי שיחה מחברים ואני לוחץ על ענה
אה אבל אני יודע לנתק שיחה[/QUOTE]
LOL
[QUOTE=SeXy_DeViL;1401134]איזה מגנייבב
מה אתה אשכרה עושה את כל זה במשחק? באלי גםם[/QUOTE]
אתה לא מספיק חכם בשביל זה ;;
~~~~~~~~~~~~
דאבל פוסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
תמות!!!!!
למישהו בא משחק?
[QUOTE=mundo_master;1401145]למישהו בא משחק?[/QUOTE]
יאללה בוא נשחק בארץ עיר ;;
משחק בlol יא נוב
[QUOTE=mundo_master;1401150]משחק בlol יא נוב[/QUOTE]
אבל אני שונא LOL
אז תשתוק
[QUOTE=mundo_master;1401152]אז תשתוק[/QUOTE]
שתוק אתה יא בטטה
תפוצ׳יפס ובמבה שליטעעעע
[QUOTE=Kirby;1401157]תפוצ׳יפס ובמבה שליטעעעע[/QUOTE]
רק במבה שליטעעעעע
במבה וצ'יפס הם שתי דמויות רעות בסיפור שלי, ושניהם מתים בפרק שבו הם מופיעים, פרק 11. (כלומר הם מופיעים בשורה האחרונה של פרק 10, ומתים בפרק 11)