-
[QUOTE=totodile;1469545]קולומביה אחת הנבחרות הכי מרעננות בקיץ הזה, כיף לראות את הכדורגל שלהם בעיקר עם קוואדרדו מרטינז וחאמס שהם השלישייה הכי לוהטת במונדיאל הזה.[/QUOTE]
כן. ממש כיף לראות אותם מעבירים את הזמן בזמן התקפה. משחקים רגוע , טוב וחוץ מזה , לדעתי , אתמול רודריגס שם את הגול שלדעתי היה הכי יפה במונדיאל (ועוד עם שמאל כי הוא שמאלי)
-
כן, לא אהבתי את המשחק אתמול של ברזיל, ציפיתי שהם ינצחו 2-1 אבל מה לעשות היה חסר מישהו חשוב בהתקפה-ניימאר. הוא היה צולע חצי מהמשחק..
-
[QUOTE=ShadowBall;1469552]כן, לא אהבתי את המשחק אתמול של ברזיל, ציפיתי שהם ינצחו 2-1 אבל מה לעשות היה חסר מישהו חשוב בהתקפה-ניימאר. הוא היה צולע חצי מהמשחק..[/QUOTE]
נכון.......
-
קוסטה ריקה תיקום את דם הconcacaf שנשפך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1469557]קוסטה ריקה תיקום את דם הconcacaf שנשפך.[/QUOTE]
מקווה שקוסטה ריקה תיקח , כעת המחצית 0-0
עריכה : 1-0 קוסטה ריקה
-
יום מותח של משחקים ועכשיו פנדלים.
-
נרדמתי דקה 70, ביש מזל. בגלל הבגרות המזורגגת.
נודע לי שקוסטה ריקה ניצחה לאחר מאבק פנדלים :embarrassed:
-
[QUOTE=itayQT;1469560]נרדמתי דקה 70, ביש מזל. בגלל הבגרות המזורגגת.
נודע לי שקוסטה ריקה ניצחה לאחר מאבק פנדלים :embarrassed:[/QUOTE]
באמת? כמה כמה היה? התקשרו אליי ללכת לאן שהוא...............
-
[QUOTE=charmanderthe1;1469562]באמת? כמה כמה היה? התקשרו אליי ללכת לאן שהוא...............[/QUOTE]
כמה נגמר? אממ 3-2 או 4-2, אני יודע שהשוער עצר בעיטה מכריעה וזה עשה שמח בקוסטה ריקה
בנוגע ל"ללכת לאנשהו", אתה שובב.
-
נגמר 5-3 בפנדלים לקוסטה ריקה, הכדורגל היפה יותר ניצח. :)
-
כן היה אתמול משחק טוב, זה ממש כמו המשחק של ברזיל וצ'ילה.. רק שהיו בו יותר התקפות, יש לקולומביה שוער טוב..
-
[quote=itayqt;1469563]כמה נגמר? אממ 3-2 או 4-2, אני יודע שהשוער עצר בעיטה מכריעה וזה עשה שמח בקוסטה ריקה
בנוגע ל"ללכת לאנשהו", אתה שובב.[/quote]
הלכתי עם חבר למסיבת סיום שנה ,לא מה שאתה חושב o_0
-
היום השחקן הטוב בעולם מבחינתי עוזב את מילאן אהובתי, תודה על הכל קאקה. :cry:
-
-
[QUOTE=charmanderthe1;1469566]הלכתי עם חבר למסיבת סיום שנה ,לא מה שאתה חושב o_0[/QUOTE]
חבל :embarrassed: