[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 4 2009, 01:41 PM
[b] [b]קיט~[/b]
אתה שם את הפוכדורים לידך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר, ומגלה בבהלה שהשעה 08:50! [/b][/quote]
"זה לא טוב!" אני אומר ומנסה להתארגן בשיא המהירות ואז רץ לתחרות
Printable View
[b] [b]קיט~[/b]
אתה שם את הפוכדורים לידך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר, ומגלה בבהלה שהשעה 08:50! [/b][/quote]
"זה לא טוב!" אני אומר ומנסה להתארגן בשיא המהירות ואז רץ לתחרות
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מנסה להחזיק מעמד ומתחיל לרוץ בזיגזג, אך עד מהרה הוא נכנע לרוח הקרירה, ומועף אחורנית. הוא נופל על הרצפה אך מיד נעמד על רגליו "ערפל!" מצווה המאמן, וסנובר משחרר מפיו ערפל שמתחיל לכסות את הזירה, ושינקס לא רואה היכן עומד סנובר!
[/b][/quote]
"תנסה להריח אותו ואז תרוץ אליו ותתקוף בניצוץ!"אני צועק לשינקס
[b]
[b]עומר~[/b]
אתם נכנסים פנימה בחיפוש אחר מאמן המכון. אתם צועדים ולפתע מגיעים לאמצע המכון, שם נמצא עץ גדול מאוד. ממנו, קופץ לפתע נער לבוש בבגדים ירוקים "אני באגסי, מנהיג המכון. מי ממכם בא לאתגר אותי?" הוא שואל אותכם. [/b][/quote]
"שנינו" אני אומר בביטחון.
[b] [b]ארתור~[/b]
סטראוויה מנסה שוב, והפעם מצליח לשלוח כמות די גדולה של כוח נסתר, אך אז הוא נופל מותש על הקרקע. נראה שיקח לו קצת זמן ללמוד לשלוט בה מבלי להתעייף.
אתם נחים קצת, ואתם מוכנים להיכנס חזרה למכון. [/b][/quote]
ני נכנס למקום כדי לאתגר את פלקנר לקרב חוזר
[b][SIZE=4]שימו לב מי שיפתח את עמוד 90 יקבל לפרס![/SIZE][/b]
[b]ארתור~[/b]
אתה נכנס חזרה פנימה, אך לאכזבתך אתה מגלה כי פלקנר לא נמצא במכון, הוא יצא אל מחוץ לעיר לחפש פוקימונים. הפקידה אומרת לך שהוא לא רחוק מהעיר.
[b]ג'ייסון~[/b]
הגבת פעמיים, תמחוק תגובה אחת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס מנסה להריח אותו, ולפתע הוא חש במשהו, מסתובב ושולח ניצוץ לכיוון אקראי... שפוגע בסנובר ששלח קדימה עלי תער! שני הפוקימונים סופגים מכה ישירה מההתקפות של השני, והם נפצעים קשה. "אל תוותר! אבקת שלג!" מצווה המאמן.
[b]קיט~[/b]
אתה מתארגן במהירות שיא, ויוצא בריצה מהחדר תוך כדי שחטפת את הפוכדורים שלך. אתה רץ אל עבר בניין התחרות, ומגיע באיחור של 2 דקות "אתה מאחר!" אומרת לך אחת הפקידות שם "מחכים לך, הקרב שלך בזירה מספר 4. כנס בדלתות ופנה ימינה עד הסוף" היא אומרת לך ומצביעה על הדלת.
[b]עומר~[/b]
"באמת? זה יהיה מעניין מאוד.." אומר באגסי ומניח את ידו על סנטרו דבר המצביע על כך שהוא חושב על משהו "יש לי רעיון, בדרך כלל אני נלחם במתמודדים מולי בקרבות 3-3, אך הפעם יש לי רעיון טוב יותר. שניכם תילחמו בי בו זמנית! נערוך קרב כפול. מה דעתכם?" הוא שואל אתכם
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 4 2009, 02:43 PM
[b] [b][SIZE=4]שימו לב מי שיפתח את עמוד 90 יקבל לפרס![/SIZE][/b]
[b]ארתור~[/b]
אתה נכנס חזרה פנימה, אך לאכזבתך אתה מגלה כי פלקנר לא נמצא במכון, הוא יצא אל מחוץ לעיר לחפש פוקימונים. הפקידה אומרת לך שהוא לא רחוק מהעיר. [/b][/quote]
"טוב כנראה שנצטרך לחפש אותו" אומר לסטארויה ואתחיל להסתובב בכיוון הערי כשאני מחפש סימן כלשהוא של פלקנר ואני מסתכל רוב הזמן על השמיים למצוא שם את סטארויה או פיג'יוטו שלו
[b]
[b]עומר~[/b]
"באמת? זה יהיה מעניין מאוד.." אומר באגסי ומניח את ידו על סנטרו דבר המצביע על כך שהוא חושב על משהו "יש לי רעיון, בדרך כלל אני נלחם במתמודדים מולי בקרבות 3-3, אך הפעם יש לי רעיון טוב יותר. שניכם תילחמו בי בו זמנית! נערוך קרב כפול. מה דעתכם?" הוא שואל אתכם [/b][/quote]
"טוב" אני אומר ומביט בשיר לראות אם היא מסכימה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
היא כ"כ שלי XP
[b] [b][SIZE=4]שימו לב מי שיפתח את עמוד 90 יקבל לפרס![/SIZE][/b]
[b]קיט~[/b]
אתה מתארגן במהירות שיא, ויוצא בריצה מהחדר תוך כדי שחטפת את הפוכדורים שלך. אתה רץ אל עבר בניין התחרות, ומגיע באיחור של 2 דקות "אתה מאחר!" אומרת לך אחת הפקידות שם "מחכים לך, הקרב שלך בזירה מספר 4. כנס בדלתות ופנה ימינה עד הסוף" היא אומרת לך ומצביעה על הדלת. [/b][/quote]
O:
==-----------------
"בסדר"אגיד וארוץ לזירה 4
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
הגבת פעמיים, תמחוק תגובה אחת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס מנסה להריח אותו, ולפתע הוא חש במשהו, מסתובב ושולח ניצוץ לכיוון אקראי... שפוגע בסנובר ששלח קדימה עלי תער! שני הפוקימונים סופגים מכה ישירה מההתקפות של השני, והם נפצעים קשה. "אל תוותר! אבקת שלג!" מצווה המאמן.
[/b][/quote]
בטעות..
-------------
"שינקס אסור לך לוותר!תקפוץ ותתחמק מהאבקה ואז תרוץ אליו ותתקוף בנשיכה!"אני אומר לו
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה עולה לחדרך, מתארגן ונכנס למיטה. אתה חש מנומנם לאט לאט, ולבסוף נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר, ומגלה שהשעה עכשיו 08:35, כאשר ב9 מתחיל הקרב הראשון שלך בטורניר המאמנים! [/b][/quote]
אני רץ לשם
[b]ג'יי~[/b]
אתה מתארגן ורץ לעבר הבניין, ומגיע לשם 5 דקות לפני תחילת הקרב "אתה ג'יי, נכון? הקרב שלך עומד להתחיל" אומרת לך הפקידה "גש לזירה מספר 3" היא אומרת לך ומצביעה על הדלת. אתה צועד לשם ומגיע לבסוף לזירה "קבלו את ג'יי!" קורא הכרוז ואתה עולה לזירה. "וכעת, קבלו את ג'ון!" מכריז השופט "כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד. ביחרו את הפוקימונים שלכם!" מכריז השופט "צא, סנטרט!" הוא קורא ומוציא סנטרט החוצה
[b]קיט~[/b]
אתה רץ לזירה מספר 4, ולאחר כמה שניות מוצג שמך. אתה עולה לזירה, שם מחכה לך יריבך, בן.
"כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד. ביחרו את הפוקימונים שלכם!" מכריז השופט "צא, ציקוריטה!" הוא קורא ומוציא ציקוריטה לקרב
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מחכה אט אט, ואז מתחמק מאבקת השלג, רץ קדימה ונושך בחוזקה את סנובר! סנובר נפצע קשה ומתעלף "לא, סנובר!" אומר המאמן בעצב "ניצחת" הוא אומר, מחזיר את סנובר ועוזב את המקום.
שינקס מסתכל עליך והוא מחייך.
[b]ארתור~[/b]
אתה יוצא אל מחוץ לעיר בחיפוש אחר פלקנר, אך אינך מבחין בכלום.
[b]עומר~[/b]
"אני מסכימה!" אומרת שיר בהתלהבות. "אוקיי, אם כך תפסו את מקומכם בזירה" הוא אומר ומצביע על זירה סמוכה.
אתם תופסים את מקומכם, ובאגסי משחרר החוצה מטפוד וסייטר, שנראה חזק מאוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/11.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/123.png[/img]. שיר כתגובה, מוציאה החוצה את הסינדיקוויל שלה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/155.png[/img]
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 4 2009, 07:45 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"אני מסכימה!" אומרת שיר בהתלהבות. "אוקיי, אם כך תפסו את מקומכם בזירה" הוא אומר ומצביע על זירה סמוכה.
אתם תופסים את מקומכם, ובאגסי משחרר החוצה מטפוד וסייטר, שנראה חזק מאוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/11.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/123.png[/img]. שיר כתגובה, מוציאה החוצה את הסינדיקוויל שלה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/155.png[/img] [/b][/quote]
"צא ביוטיפליי!" אני קורא ומוציא אותו. "תתחיל עם מתקפת רוח על מטאפוד!"
[b] [b]קיט~[/b]
אתה רץ לזירה מספר 4, ולאחר כמה שניות מוצג שמך. אתה עולה לזירה, שם מחכה לך יריבך, ג'יי.
[i]ג'יי וקיט~[/i]
"כל מאמן רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד. המנצח בקרב יקבל 3 נקודות, במקרה של תיקו נקודה אחת, והמפסיד לא יקבל כלום" אומר השופט "התחילו!" מכריז השופט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שניכם נלחמים אחד נגד השני! :}
בגלל שזה קרב בטורניר, שכל אחד ממכם יבחר את הפוקימון שלו, ויגיב עם מהלך של 2 התקפות. [/b][/quote]
"צא צ'ארמיליון! מסך עשן ואז גחלת!"
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה יוצא אל מחוץ לעיר בחיפוש אחר פלקנר, אך אינך מבחין בכלום. [/b][/quote]
"טוב כנראה שפשוט נצטרך להתאמן עד שהוא יגיע" אומר בעצב אך אשמח שיש לי עוד הזדמנות להתאמן לקראת הקרב ואגיד לפיג'יוטו "תשתמש שוב פעם בכוח סודי באוויר" אני אומר ואז אני גם מוציא אתאלקטרייק לאמן אותו לקרב של המכון
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מחכה אט אט, ואז מתחמק מאבקת השלג, רץ קדימה ונושך בחוזקה את סנובר! סנובר נפצע קשה ומתעלף "לא, סנובר!" אומר המאמן בעצב "ניצחת" הוא אומר, מחזיר את סנובר ועוזב את המקום.
שינקס מסתכל עליך והוא מחייך.
[/b][/quote]
"כל הכבוד לך"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור וממשיך לחפש מאמנים