-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 29 2009, 01:36 PM
[b] [b]מייקל[/b] - אתה נכנס למקום ונותן לאחות ג'וי את הטראפינץ' שלך. "אוי לא, זהו מקרה חמור!" היא פוסקת ורצה איתו לחדר הניתוח. לאחר שעה היא חוזרית עם טראפינץ' על כתפה. "ז היה קשה, אבל הוא שרד" היא מחייכת אלייך. ומניחה אותו על השולחן, שהוא ישן. "עוד משהו?"
[/b][/quote]
"לא תודה"אני עונה,"חייבים להמשיך לאזור העיר"אני אומר בזמן שאני מתקדם בדרכי ומחבק את טרפינץ'
-
-
[b]
[b]קורן[/b] - אתה הולך משם, מותיר את באגסי לבד. "אתה עוד תצטער על הטעות הזאת!" אתה שומע אותו מאחורה צועק לך, אבל רעש הרוח חזק מהצרחות שלו. אתה שם לב לברנדון, מביט בארון חשמל אחד... שמאחוריו יש שינקס! בכל אופן, אתה רואה שברנדון חם על השינקס הזה, אז אתה עוזב אותו. לפתע אתה רואה לידו משהו מוזר... ארון חשמל אחר, בצבע אפור, שעליו עומד פיצ'ו [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/60/172.png[/img]!
[/b][/quote]
"היי פיצ'ו" אני פונה אליו, "אתה אולי יודע איפה יש פוקימונים מעופפים?" אשאל אותו בחיוך.
-
[b] [b]עמרי[/b] - אני לוקח משם רק תמונות של מאמנים, כי אין לי כוח לחפש שם שעה פוקימון.
בבאלבפדיה אני יכול לכתוב את שם הפוקימון וזה יביא מידע, מתקפות, ספרייטים, משחקים, התפתחויות, תמונות מהאנימה, למי יש אותו, שמות בשפות אחרות... בקיצור ויקיפדיה לפוקימונים.
----
אספיאון תופס את שלושתם לאוויר ומקבץ אותם לאחד. הוא שולח תותח זאפ רצחני שפוגע בהם, וכל אחד מהם נופל לאדמה, בנפרד. הרבה זמן שהם באדמה.
אתם מחכים דקה... שתיים... שלוש... ארבע... חמש דקות - ולפתע הסלע שמתחת לאספיאון מתנפץ למלא אבנים קטנות - ואספיאון מתרסק עד קרקעית הבור! "אני קורא למתקפה הזאת בור ללא תחתית" טומפסון אומר לך, גאה בפוקימון שלו.
"אני המצאתי אותה..." הוא ממשיך. לפתע דוגטריו מרים סלע ענק... וזורק אותו לתוך הבור - שאספיאון שוכב בתחתית שלו! [/b][/quote]
אתה יכול לבצע אותה פעולה עם סרבי+פוקימון אליט 2000 ביחד אבל איך שנוח לך...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"אספיון, הרם את האבן בעזרת מתקפת על-חושי וזרוק אותה על הדיגלטים!" אני אומר לאספיון.
"לאחר מכן הרם את עצמך בעזרת על-חושי ותקוף את שלושתם בבלבול" אני אומר לאספיון ומסיים את ההסבר.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 29 2009, 12:36 PM
[b] [b]מייקל[/b] - אתה נכנס למקום ונותן לאחות ג'וי את הטראפינץ' שלך. "אוי לא, זהו מקרה חמור!" היא פוסקת ורצה איתו לחדר הניתוח. לאחר שעה היא חוזרית עם טראפינץ' על כתפה. "ז היה קשה, אבל הוא שרד" היא מחייכת אלייך. ומניחה אותו על השולחן, שהוא ישן. "עוד משהו?"
[b]יוסי[/b] - אתה רואה שינקס[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/68/403.png[/img]קטן שואב חשמל מארון חשמל.
[b]קורן[/b] - אתה הולך משם, מותיר את באגסי לבד. "אתה עוד תצטער על הטעות הזאת!" אתה שומע אותו מאחורה צועק לך, אבל רעש הרוח חזק מהצרחות שלו. אתה שם לב לברנדון, מביט בארון חשמל אחד... שמאחוריו יש שינקס! בכל אופן, אתה רואה שברנדון חם על השינקס הזה, אז אתה עוזב אותו. לפתע אתה רואה לידו משהו מוזר... ארון חשמל אחר, בצבע אפור, שעליו עומד פיצ'ו [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/60/172.png[/img]!
[b]רון[/b] - אתה נכנס לקיבוץ, ורואה בניין גדול ומפואר, שעליו שלט:
"מרכז הרשמה למכון הסדק"
[b]בובי[/b] - מגנמייט מחכה עד שאמפארוס יסיים לטעון את הברק,
מהלך המפתיע את המאמן. אמפארוס שולח מכת ברק קטלנית שמתקרב בהרסניות אל מגנמייט,
אבך הוא סופג אותה! מגנמייט מתקרב אל אמפארוס ודוחף אותו, עם כל הכח של הברק!
אמפארוס גמור! "וואו ילד, אתה ממש טוב" הוא אומר לך. "אגב, שמעתי שמכון הזרם התפנה כעת, כדי לך ללכת לשם לפני שיתפסו אותו!"
[b]עמרי[/b] - אני לוקח משם רק תמונות של מאמנים, כי אין לי כוח לחפש שם שעה פוקימון.
בבאלבפדיה אני יכול לכתוב את שם הפוקימון וזה יביא מידע, מתקפות, ספרייטים, משחקים, התפתחויות, תמונות מהאנימה, למי יש אותו, שמות בשפות אחרות... בקיצור ויקיפדיה לפוקימונים.
----
אספיאון תופס את שלושתם לאוויר ומקבץ אותם לאחד. הוא שולח תותח זאפ רצחני שפוגע בהם, וכל אחד מהם נופל לאדמה, בנפרד. הרבה זמן שהם באדמה.
אתם מחכים דקה... שתיים... שלוש... ארבע... חמש דקות - ולפתע הסלע שמתחת לאספיאון מתנפץ למלא אבנים קטנות - ואספיאון מתרסק עד קרקעית הבור! "אני קורא למתקפה הזאת בור ללא תחתית" טומפסון אומר לך, גאה בפוקימון שלו.
"אני המצאתי אותה..." הוא ממשיך. לפתע דוגטריו מרים סלע ענק... וזורק אותו לתוך הבור - שאספיאון שוכב בתחתית שלו! [/b][/quote]
"תודה רבה לך" אני אומר בנימוס והולך למכון הזרם
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 29 2009, 11:36 AM
[b] [b]רון[/b] - אתה נכנס לקיבוץ, ורואה בניין גדול ומפואר, שעליו שלט:
"מרכז הרשמה למכון הסדק"
[/b][/quote]
אני רץ לשם ונרשם למכון ואחרי זה רואה אם יש פוקימון בעיר
-
[b]רון[/b] - "אנו מצטערים, אבל המכון תפוס כעת" הבחורה במשקפיים השחורות שנמצאת מאחורי עמדת ההרשמה אומרת לך. "אתה נאלץ להמתין" היא אומרת תוך כדי הקלדה מהירה במחשב. "הישאר קרוב לאיזור, אנחנו נקרא לך ברמקולים כאשר הקרב יגמר" היא אומרת ורושמת משהו על נייר. "רק מהו שמך?" היא שואלת בחביבות.
[b]בובי[/b] - אתה מחפש בכל קצוות העיר, שואל אנשים, הולך לפי השילוט, אך לא מוצא את מכון הזרם. הריצה הזאת מאוד עייפה אותך, ועגלי הזיעה שלך יכולים למלא באר שלמה. אתה מתיישב לך על ספסל בהתנשפות, ונרגע. לפתע אתה חושב לעצמך... מזה הספסל הזה, תקוע באמצע שום מקום... אתה מסתובב ורואה... שזה הספסל של מכון הזרם!
זה המבנה היפיפה ביותר שראית בחייך. הוא כמו אצטדיון כדורגל ענק העשוי מזכוכית, מנצנץ לו. לפתע מתחיל לרדת גשם זלעפות, ואתה נכנס בריצה אל מכון הזרם, דרך שער פלדה גדול. לפתע עוצרת אותך אישה בבגדים שחורים ולוח רשימות בידה השמאלית, ועט מחיק בידה הימנית. "אתה באת למכון?" היא שואלת בעוד אתה נוטף מים.
[b]עמרי[/b] - יותר נוח לי עם בלבאפדיה.
----
אספיאון מרים את הסלע הענק, שנייה לפני שהוא מרסק אותה לגזרים. הוא שולח אותו על דוגטריו באפיסת כוחות, אבל הם חופרים באדמה. אספיאון יוצא מן הבור בתעופה על חושית, ובן רגע תולש את הדוגטריו מהאדמה עם על חושי. הוא מבלבל אותם, והם מתחילים לזרוק אבנים לכל עבר!
[b]קורן[/b] - פיצ'ו מצביע לך לכיוון מסויים.
אתה מסתכל לאותו כיוון, ולפתע חוטף זרם חשמלי של בערך 10 וואט מפיצ'ו, שנגע בך. הוא מגחגח וקופץ לך על הראש. אוי לא! הוא עומד לעשות צרכים!
[b]מייקל[/b] - אתה הולך בדרכך עם טראפינץ' וג'יאודוד על כתפייך, ורואה שלט עץ ישן שעליו כתוב בגילופים: "ברוכים הבאים ליער גירו. הכניסה אסורה עקב הפלוצים שלי" אתה קורא את זה בפה פעור, ומבין שזה עוד ניסיון גרוע להצחיק.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 29 2009, 04:15 PM
[b]
אתה מסתכל לאותו כיוון, ולפתע חוטף זרם חשמלי של בערך 10 וואט מפיצ'ו, שנגע בך. הוא מגחגח וקופץ לך על הראש. אוי לא! הוא עומד לעשות צרכים!
[/b][/quote]
אני מנסה להוריד אותו בעדינות מראשי, אך באותה מהירות.
-
[b] [b]מייקל[/b] - אתה הולך בדרכך עם טראפינץ' וג'יאודוד על כתפייך, ורואה שלט עץ ישן שעליו כתוב בגילופים: "ברוכים הבאים ליער גירו. הכניסה אסורה עקב הפלוצים שלי" אתה קורא את זה בפה פעור, ומבין שזה עוד ניסיון גרוע להצחיק. [/b][/quote]
"אחח... יש אנשים חסרי חוש הומור"אני אומר לעצמי את זה בלחש ואז ממשיך בחיפושי אחר מאמנים
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 29 2009, 12:36 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - אתה רואה שינקס[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/68/403.png[/img]קטן שואב חשמל מארון חשמל.
! [/b][/quote]
''צא צ'אריזארד ! תן לו גל חום ואז תותח להבה !''
-
[b] [b]עמרי[/b] - יותר נוח לי עם בלבאפדיה.
----
אספיאון מרים את הסלע הענק, שנייה לפני שהוא מרסק אותה לגזרים. הוא שולח אותו על דוגטריו באפיסת כוחות, אבל הם חופרים באדמה. אספיאון יוצא מן הבור בתעופה על חושית, ובן רגע תולש את הדוגטריו מהאדמה עם על חושי. הוא מבלבל אותם, והם מתחילים לזרוק אבנים לכל עבר! [/b][/quote]
"אספיון, אחד את כולם בעזרת על חושי ולאחר מכן תקוף בתותח זאפ בכל הכוח!" אני צועק לאספיון.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 29 2009, 03:15 PM
[b] [b]רון[/b] - "אנו מצטערים, אבל המכון תפוס כעת" הבחורה במשקפיים השחורות שנמצאת מאחורי עמדת ההרשמה אומרת לך. "אתה נאלץ להמתין" היא אומרת תוך כדי הקלדה מהירה במחשב. "הישאר קרוב לאיזור, אנחנו נקרא לך ברמקולים כאשר הקרב יגמר" היא אומרת ורושמת משהו על נייר. "רק מהו שמך?" היא שואלת בחביבות.
[b]בובי[/b] - אתה מחפש בכל קצוות העיר, שואל אנשים, הולך לפי השילוט, אך לא מוצא את מכון הזרם. הריצה הזאת מאוד עייפה אותך, ועגלי הזיעה שלך יכולים למלא באר שלמה. אתה מתיישב לך על ספסל בהתנשפות, ונרגע. לפתע אתה חושב לעצמך... מזה הספסל הזה, תקוע באמצע שום מקום... אתה מסתובב ורואה... שזה הספסל של מכון הזרם!
זה המבנה היפיפה ביותר שראית בחייך. הוא כמו אצטדיון כדורגל ענק העשוי מזכוכית, מנצנץ לו. לפתע מתחיל לרדת גשם זלעפות, ואתה נכנס בריצה אל מכון הזרם, דרך שער פלדה גדול. לפתע עוצרת אותך אישה בבגדים שחורים ולוח רשימות בידה השמאלית, ועט מחיק בידה הימנית. "אתה באת למכון?" היא שואלת בעוד אתה נוטף מים.
[b]עמרי[/b] - יותר נוח לי עם בלבאפדיה.
----
אספיאון מרים את הסלע הענק, שנייה לפני שהוא מרסק אותה לגזרים. הוא שולח אותו על דוגטריו באפיסת כוחות, אבל הם חופרים באדמה. אספיאון יוצא מן הבור בתעופה על חושית, ובן רגע תולש את הדוגטריו מהאדמה עם על חושי. הוא מבלבל אותם, והם מתחילים לזרוק אבנים לכל עבר!
[b]מייקל[/b] - אתה הולך בדרכך עם טראפינץ' וג'יאודוד על כתפייך, ורואה שלט עץ ישן שעליו כתוב בגילופים: "ברוכים הבאים ליער גירו. הכניסה אסורה עקב הפלוצים שלי" אתה קורא את זה בפה פעור, ומבין שזה עוד ניסיון גרוע להצחיק. [/b][/quote]
"בטח שכן" אני עונה לה בנימוס
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 29 2009, 02:15 PM
[b] [b]רון[/b] - "אנו מצטערים, אבל המכון תפוס כעת" הבחורה במשקפיים השחורות שנמצאת מאחורי עמדת ההרשמה אומרת לך. "אתה נאלץ להמתין" היא אומרת תוך כדי הקלדה מהירה במחשב. "הישאר קרוב לאיזור, אנחנו נקרא לך ברמקולים כאשר הקרב יגמר" היא אומרת ורושמת משהו על נייר. "רק מהו שמך?" היא שואלת בחביבות.
[/b][/quote]
"טראביס"
אני מחכה לטורי
-
מצטער אבל תיבת ההודעות שלך מלאה ואני אכתוב את ההודעה כאן[אך ורק למנהל המשחק, סתם שאלות על המשחק לא משהו שיעניין אתכם]:
[color=yellow]ראיתי אבל איך מאמנים שרק מתחילים את דרכם יכולים, תוך 90 עמודים, יכולים לנצח פוקימון חזק כמו קליידול או דוג'טריו של טומספון, או בכלל את ליטס עם ברונזונג מטאגרוס ופקאינג סלאמנס...או פוקימונים חזקים כמו אבוסמנו וג'ינקס....זה כאילו נראה מטורף, האם הפוקימונים מתפתחים אצלך כל כך מהר?
אה ושאלה מאוד חשובה, האם תה מתייחס לסטאטים של כל פוקימון?
אם למשל פוקימון עם מגוון מתקפות חזקות יילחם בפוקימון אחר עם מתקפות חלשות יותר, אך ההבדל בסטאטים בינהם עצום לטובתו של זה עם המתקפות הפחות טובות, אתה תייחס לכך משמעות? אני בתור משתמש תמיד בוחר בפאדפג', אבל אם מנהל המשחק בודק סטאטים כמו שצריך, אני כנראה אצטרך לוותר על פארפדג'.....או שאבדוק את הסטאטים שלו מחדש[/color]
-
[color=red][b][SIZE=4]חופש! סליחה שלא הגבתי אתמול, המחשב שלי בבעיות[/color][/b][/SIZE]
[b]רון[/b] - "טראביס..." היא אומרת בהנהון, תוך כדי כתיבה. "אל תתרחק יותר מדי, אנחנו נקרא לך ברמקולים כאשר המכון יתפנה" היא אומרת בנימוס ומניחה את לוח הכתיבה שלה על השולחן. "צריך עוד משהו?"
[b]בובי[/b] - "אם כך... בוא אחרי" היא אומרת, ומנסה לשמור מרחק, עקב אתה רטוב. היא מובילה אותה דרך מסדרון צר ומפואר להפליא, ובסוף המסדרון אתם מגיעים לפסל של גראודון עם מיקרופון בתוך הפה, העשוי מפלטינה. "אלקטג תפתח, יש כאן מתמודד" היא אומרת לתוך המיקרופון. לאחר דקה בדיוק, הפסל של גראודון זז, וכל זירת מכון הזרם פתוח לרווחה, אל מול עינייך. "טריק יפה הא?..." אלקטג אומר לך, שהוא משחק עם השלט הרחוק בידו, שכניראה מפעיל את הזזת הפסל. "למה אתה ספוג מים?..." הוא שואל בהרמת גבה.
[b]עמרי[/b] - אספיאון מרים את הדוגטריו ומשלב אותם לאחד, יורה תותח זאפ ופוגע בשניים מהם, אך אחד מצליח להתחמק ופוגע עם זריקת אבנים באספיאון, עם אבן אחת מדוייקת שפוגעת לו בדיוק ביהלום שעל המצח - ואספיאון משתגע מכאבים... הוא מתגלגל על הריצפה בתוך חוסר שליטה בעצמו!
[b]יוסי[/b] - אתה נותן לצ'אריזארד פקודה, אבל הוא לא מבצע אותה - מכיוון שהוא עייף מכל הטיסות והקרבות, ולפתע - הוא נירדם במקום. שינקס צוחק עליו ומתחיל לרדוף אחרי הזנב של עצמו בתינוקיות, כניראה בשביל להתגרות בך בעיקר.
[b]מייקל[/b] - אתה נכנס ליער, הוא מקום שקט ומלבלב. עצים גדולים המסתירים את השמש המאירה את המקום הקסום... השיחים שיוצרים את השדרה המדהימה שבה אתה הולך... הפרחים בעל עבר... שלפתע - פיצוץ אדיר קורה אל מול עינייך - במרחק 20 מטר! ומההדף, אתה נופל כמה גלגולים אחורה.
[b]קורן[/b] - אתה תופס את פיצ'ו בעדינות ומוריד אותו באיטיות אל הדשא. פיצ'ו משתמש במבט מבלבל - עלייך! אתה מסתחרר מעט, והוא קושר את השרוכים שלך! פיצ'ו מתגרה בך, אתה מנסה לרדוף אחריו - אך נופל ומתרסק, עקב שרוכייך הקשורים היטב.
[b]תחנה מרכככזית[/b] - אני לא מתייחס לסטאטים, אני מתייחס לכמה מאמנים את אותו פוקימון, כמה דברים הוא עבר וכמה נסיון יש לו בקרבות או אסטרטגיה. הם יכולים לנצח פוקימונים כאלה "חזקים", בגלל שאני מגיב מהר ולמשתתפים יש הזדמנות ללכוד הרבה פוקימונים, ואני נותן טובים. אני מבין שהמשחק לא עשה עלייך רושם טוב. אבל גם ככה כבר אי אפשר להירשם. מצטער, מאוד קשה לי עם העומס. עוד משתמש בכלל יחרפן אותי.