-
[QUOTE=monster;752838][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מוחזר ושלגון יוצא לקרב.שלגון מתחמק מהבעיטת מגה של קומבסקין.שלגון משתמש בזעם דרקון.קומבסקין קופץ לאוירוכך מתחמק מהזעם דרקון של שלגון.קומבסקין יורה להביור אל שלגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף את הלביור בזעם דרקון ואחר כך לתקוף את קומבסקין בראשיה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות הדף ונעלמו תוך שניות.שלגון רץ אלקומבסקין בראשיה.קובסקין זריז וקופץ לגובה וכך מתחמק מהראשיה של שלגון.אלכס אומר לך"היה לך קשה להביס את קומבסקין שלי.קומבסקין אגרוף ממוקד על שלגון."קומבסקין משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;752849][B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות הדף ונעלמו תוך שניות.שלגון רץ אלקומבסקין בראשיה.קובסקין זריז וקופץ לגובה וכך מתחמק מהראשיה של שלגון.אלכס אומר לך"היה לך קשה להביס את קומבסקין שלי.קומבסקין אגרוף ממוקד על שלגון."קומבסקין משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לקפוץ ואחר כך לתקוף מהר בראשיה
-
[quote=monster;752781]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחזיר חזרה את טררטויג שלך ובמקומו מוציא את הרקרוס שלך.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהמכת וולט ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;752781][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה לארוצה להגיע לאינוט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה הולך ורואה איוי שנולך לו ביער[/COLOR][/B][/quote]
איך שאתה רוצה.. לא ידעתי שזה קשור לאיוונט..
---
"צא צ'יקו!" אני מורה לצ'יקו להכנס לקרב "עלי טער על הרגליים של איווי!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
לא פשוט תרצה להתאמן עוד
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא צ'יקו שלך.צ'יקו משתמש בעלי טער על הרגלים של איוי.איוי לא מצליח להתחמק ונפגע.איוי משתמש בדחיפה על צ'יקו.צ'יקו נפגע קצת מהדחיפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס זז הצידה ומתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.רקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן ההשבירת לבנים ולכן נפגע קשה.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון קופץ לאויר וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של קומבסקין.שלגקומבסקיןון משתמש במהירות בראשיה על קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להיתחמק ולכן נפגע מהראשיה של שלגון.קומבסקין מתאוש ומשתמש בלהביור שוב על שלגון[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753056][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לא פשוט תרצה להתאמן עוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא צ'יקו שלך.צ'יקו משתמש בעלי טער על הרגלים של איוי.איוי לא מצליח להתחמק ונפגע.איוי משתמש בדחיפה על צ'יקו.צ'יקו נפגע קצת מהדחיפה[/COLOR][/B][/quote]
אז אולי תכניס אותי לאוונט אחרי הקרב עם איווי?
---
"שריטה!" אני מורה לצ'יקובעודי חושב לעצמי 'אני אתפוס את איוי'
-
[QUOTE=monster;752781][B][COLOR="Teal"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
מזה מהירים ?
צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק הזנב ברזל של לירון.צ'ימצ'אר יורה גחלת אל לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן הגחחלת ונפגע קשה.צ'ימצ'אר יורה להביור אל לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל של לירון מגנהעליו מהלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר ללירון"תשתמש בקצה כפול"לירון משתמש בקצה כפול.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
התכוונתי שיעשה את זה מהר ,וסליחה שלאחרונה אני לא ממש מגיבה ,אני שקועה בכמה דברים ..
[B][COLOR=darkgreen]הרקרוס זז הצידה ומתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.רקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן ההשבירת לבנים ולכן נפגע קשה.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהזנב ברזל ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד בכל הכוח שלך כדי לנצח".
-
[QUOTE=monster;753056][B][COLOR="Green"]דניס
לא פשוט תרצה להתאמן עוד
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא צ'יקו שלך.צ'יקו משתמש בעלי טער על הרגלים של איוי.איוי לא מצליח להתחמק ונפגע.איוי משתמש בדחיפה על צ'יקו.צ'יקו נפגע קצת מהדחיפה[/COLOR][/B]
הרקרוס זז הצידה ומתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.רקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן ההשבירת לבנים ולכן נפגע קשה.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון קופץ לאויר וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של קומבסקין.שלגקומבסקיןון משתמש במהירות בראשיה על קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להיתחמק ולכן נפגע מהראשיה של שלגון.קומבסקין מתאוש ומשתמש בלהביור שוב על שלגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף שוב בזעם דרקון
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון ת הלהנביור של קומבסקין.שתי התקפות מתנגשות ויוצרות הדף.ובנוסף פיצוץ אדיר מאוד.הפיצות יוצר עשן שלאראויםךבו כלום.אה דומע את אלכס"קומבקים בעיטת מגה על שלגון"מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אוקי אין בעיה
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן הקצה כפול של לירון.צ'ימצ'אר מבלבל את לירון.צ'יימצ'אר יוה להביור שפוגע בלירון.לירון מתעלף תוך כמה שניות . 1 0 לך.אלכס מחזיר את לירון לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אוקי
צ'יקו רץ אל איוי ושורט אותו בחוזקה.איוי מילל מזעם ולפתע מתעלף מרוב כאב.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753455][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהר מהמכת וולט שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד כדי לסיים את זה".
-
[QUOTE=monster;753455][B][COLOR="Red"]]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אוקי אין בעיה
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן הקצה כפול של לירון.צ'ימצ'אר מבלבל את לירון.צ'יימצ'אר יוה להביור שפוגע בלירון.לירון מתעלף תוך כמה שניות . 1 0 לך.אלכס מחזיר את לירון לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש!!!מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[quote=monster;753455][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוקי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו רץ אל איוי ושורט אותו בחוזקה.איוי מילל מזעם ולפתע מתעלף מרוב כאב.[/COLOR][/B][/quote]
"צא פוקדור!" אני זורק עליו פוקדור ריק
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה זורק פוכדור על איוי .הפוכדור נפתח ומכניס את איוי לתוכו.הפוכדור נחת על האדמה ומתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר.לכדת איוי יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מצליח להתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בהתקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אלכס אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא ראיצ'ו.ראיצ'ו מכת ברק על צ'ימצ'אר שלה"אלכס מוציא פוכדור וממנו יוצא ראיצ'ו שלו.ראיצ'ו תוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753544][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס מצליח להתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בהתקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "תתחמק מהר מהמתקפה המהירה שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;753544][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק פוכדור על איוי .הפוכדור נפתח ומכניס את איוי לתוכו.הפוכדור נחת על האדמה ומתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר.לכדת איוי יעודכן[/COLOR][/B][/quote]
"יש!" אני קופץ מאושר והולך למרכז פוקימונים
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה שמח על תפיסת איוי וממשיך לעירה1.אתה מגיע לעיר המכון ה1 שלך והולך אל מרכז הפוטקימונים.כעבור מס' דקות אתה מוצא אותו ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אז אתה בודי דניס בעל 0 תגים.תרצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תעשה[/COLOR][/B]
הרקרוס מתחמק מהתקפה המהירה של ראיצ'ו.הקרוס משתמש בבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק.ראיצ'ו סופג הרבה נזק מהשבירת לבנים של הקרוס.לבסוף ראיצ'ו מתעלף.אלכס מחזיר את ראיצ' לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד 2 1 לך.אתה חזק"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753682][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הרקרוס מתחמק מהתקפה המהירה של ראיצ'ו.הקרוס משתמש בבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק.ראיצ'ו סופג הרבה נזק מהשבירת לבנים של הקרוס.לבסוף ראיצ'ו מתעלף.אלכס מחזיר את ראיצ' לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד 2 1 לך.אתה חזק"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלכס: "אמרתי לך שאני יראה לך, תוציא את הפוקימון האחרון שלך כדי שנתחיל כבר".
-
[quote=monster;753682][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שמח על תפיסת איוי וממשיך לעירה1.אתה מגיע לעיר המכון ה1 שלך והולך אל מרכז הפוטקימונים.כעבור מס' דקות אתה מוצא אותו ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אז אתה בודי דניס בעל 0 תגים.תרצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"כן" אני עונה ברצון
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה מחזיר את צ''ימצ'אר לפוכדור שלו ומוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בעלי טער על קאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ אל קאבוטו בנגיחה.קאבוטו מצליח להתחמק מהנגיחה.רג'י אומר לקאבטוטו"תשתמש בקב ראבן"קבוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה[/color][/b][/quote]"טרטואיג קפוץ !ואז נחות על קבוטו ורסק אותו!ואז תקוף בעלי טער!"אומר לו!
-
[QUOTE=monster;753544][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אלכס אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא ראיצ'ו.ראיצ'ו מכת ברק על צ'ימצ'אר שלה"אלכס מוציא פוכדור וממנו יוצא ראיצ'ו שלו.ראיצ'ו תוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מצטערת,אבל כל כך לא !" אני אומרת ומחזירה את צ'ימצאר לפוקדור .
"טריפינאץ' צא"
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ לאויר וכך מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג נוחת על קבוטו ומרסק אותו קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על קבאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק מן השוטים ולכן נפגע קשה.רג'י אומר בכעס"תנסה שוב ריסוק אבנים"קאבוטו משתמש בריסוק אבנים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מחזירה מהר את צ'ימ'אר לפוכדור שלו.את מוציה פוכדור חדש שמנו יוצא טראפינץ' שלך.טראפינץ' סופג את מכת הברק של ראיצ'ו בלי שום נזק.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
האחות ג'וי אומרת לך"אוקי דניס,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך דניס"[/COLOR][/B]
אלכס אומר לך "אוקי איך שתרצה.צא ויזאר לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/2.png[/IMG].תשתמש בפצצת רעל על הקרוס שלו"אלכס מוציא פוכדור ומנו יוצא איוזר שלו.איוזזרמשגר פצצת רעל לעבר הרקרוס שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753851][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האחות ג'וי אומרת לך"אוקי דניס,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך דניס"[/COLOR][/B][/quote]
"תודה" אני מודה לה ונכנס לדלת הירוקה לאחר שאני מרפא את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=monster;753851][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מחזירה מהר את צ'ימ'אר לפוכדור שלו.את מוציה פוכדור חדש שמנו יוצא טראפינץ' שלך.טראפינץ' סופג את מכת הברק של ראיצ'ו בלי שום נזק.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריפנאץ,סופת ופצצת בוץ"
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג קופץ לאויר וכך מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג נוחת על קבוטו ומרסק אותו קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על קבאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק מן השוטים ולכן נפגע קשה.רג'י אומר בכעס"תנסה שוב ריסוק אבנים"קאבוטו משתמש בריסוק אבנים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"טרטואיג תפוס אותו בשוטי הגפן!ואז תעיף אותו !אז תשתמש בשוטי גפן!"אומר לטרטואיג!
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג תופס את קאבוטו עם שוטי הגפן שלו ומעיף אותו על הבאדמה.לפתע קאבוטו מתעלף.רג'י מחזיר את קאבוטו נותן לך 1000 שקל והולך.
תרצה להתחיל תאיונט?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"זנבברזל "ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על טראפינץ'.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. אתה נכנכס דרך הלדת הירוקה.ניצב מולך מסדרון ארון.כעבורזמן מה של הליכה אתה רואה ספינה ולידה איששאומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאתי בקשה."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;754110][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Navy"]מרי
טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"זנבברזל "ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על טראפינץ'.מה תעשי[/COLOR][/B]
"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק!עוד פצצת בוץ ועוד סופת חול!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
.טראפינץ' מתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו .טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"התקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה על טראפינץ'.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;753851]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אלכס אומר לך "אוקי איך שתרצה.צא ויזאר לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/2.png[/IMG].תשתמש בפצצת רעל על הקרוס שלו"אלכס מוציא פוכדור ומנו יוצא איוזר שלו.איוזזרמשגר פצצת רעל לעבר הרקרוס שלך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "חזור הרקרוס, צאי ולפקיס, תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך".
-
[QUOTE=monster;754147][B][COLOR="Blue"]מרי
.טראפינץ' מתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו .טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"התקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה על טראפינץ'.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תקפוץ ותתחמק !פצצת בוץ"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח בזמן לקפוץ.השל כך ראיצ'וט פוגע בטראפינץ.' עם התקפה מהירה שלו.טראפינץ' משגר פצצת בוץ לעבר ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק בקלילות מן הפצצת הבוץ של טראפינץ'.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"תשתמש בזנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס חוזזר לפוכדור דלו.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס משתמש תבגחלת על איוזאר.איוזאר מתחמק מהגחלת של ולפקיס.ולפקיס יורה להביור אל איוזאר.איוזאר שוב מתחמק מהתקפה של ולפקיס.אלכס אומר"איוזאר פצצת רעל"איוזאר משתמש בפצצת רעל ומשגר אוץתה אל ולפקיס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;754186][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח בזמן לקפוץ.השל כך ראיצ'וט פוגע בטראפינץ.' עם התקפה מהירה שלו.טראפינץ' משגר פצצת בוץ לעבר ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק בקלילות מן הפצצת הבוץ של טראפינץ'.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"תשתמש בזנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"][/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריפנאץ',כל הכבוד אתה מסתדר מעולה,סופת חול ופצצת בוץ!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב הברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בסופת חול וראיצ'ו מתעור בגלל הסופה.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל הספות החול ראיצ'ו לא מתחמק מהפצצת הבוץ אלה סופג אותה בגופו.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לך"את חזקה היה לי קשה לנצח.ראיצ'ו תשתמש בזנב ברזל על טראינץ' שלה."ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנב הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;754186][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס חוזזר לפוכדור דלו.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס משתמש תבגחלת על איוזאר.איוזאר מתחמק מהגחלת של ולפקיס.ולפקיס יורה להביור אל איוזאר.איוזאר שוב מתחמק מהתקפה של ולפקיס.אלכס אומר"איוזאר פצצת רעל"איוזאר משתמש בפצצת רעל ומשגר אוץתה אל ולפקיס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהר מהפצצת רעל שלו ואז תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג תופס את קאבוטו עם שוטי הגפן שלו ומעיף אותו על הבאדמה.לפתע קאבוטו מתעלף.רג'י מחזיר את קאבוטו נותן לך 1000 שקל והולך.
תרצה להתחיל תאיונט?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]כע..
-
[QUOTE=monster;754328][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב הברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בסופת חול וראיצ'ו מתעור בגלל הסופה.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל הספות החול ראיצ'ו לא מתחמק מהפצצת הבוץ אלה סופג אותה בגופו.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לך"את חזקה היה לי קשה לנצח.ראיצ'ו תשתמש בזנב ברזל על טראינץ' שלה."ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנב הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרפינאץ' תתחמק ,אז מכת חול ואז פצצת בוץ"
-
[quote=monster;754110][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. אתה נכנכס דרך הלדת הירוקה.ניצב מולך מסדרון ארון.כעבורזמן מה של הליכה אתה רואה ספינה ולידה איששאומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאתי בקשה."[/COLOR][/B][/quote]
אני עולה על הספינה בצייתנות
-
[QUOTE=monster;753455][B][COLOR="Red"]יגאל
שלגון תוקף בזעם דרקון ת הלהנביור של קומבסקין.שתי התקפות מתנגשות ויוצרות הדף.ובנוסף פיצוץ אדיר מאוד.הפיצות יוצר עשן שלאראויםךבו כלום.אה דומע את אלכס"קומבקים בעיטת מגה על שלגון"מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אוקי אין בעיה
[B][COLOR="Green"]דניס
אוקי
צ'יקו רץ אל איוי ושורט אותו בחוזקה.איוי מילל מזעם ולפתע מתעלף מרוב כאב.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשלגון לתקוף בראשיה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
שלג'ון תוקף ברראשיה את בעיטת המגה של קומבסקין.שתיהן מתץנגשות ויוצרת מסך עשן.אתה לא רואה את שלג'ון או קומבסקין במסך העשן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'ו וננפגע קשה.טראפינץ' משתמש במכת חול אך ראיצ'ו מתחמק ממנה בקלות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ אל ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן פצצת הבוץ ולכן נפגע קשה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וניי
אתה חוזר חזרה למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אתה הוא ג'וני בעל תג 1.אתה רוצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תכעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס לא מצליחה להתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.ולפקיס נפגעת קשה.פצצת הרעל משתקת את ולפםקיס.בביינתים איוזאר יורה עלי טער לכיונהשל ולפקיס[/COLOR][/B]