-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Feb 13 2010, 10:16 AM
[b]
[b][u]הבאדו האכזרי[/u][/b]
שינקס משתמש בהתקלות אחרונה לפי בקשתך ופוגע באיוי ומוריד לו 6% חיים (נשאר עם 19%) ואז אתה שולף פוקדור ריק וזורק אותו על איוי, פוגע בו ואז איוי נכנס לפוקדור. הפוקדור נע מצד לצד ואתם שניכם במתח רב לראות האם איוי יתכם או לא ולבסוף הפוקדור מפסיק לזוז! תפסתם איוי!!! מה תעשו? [/b][/quote]
"יש!!!!!" אני צורח ומחבק את שינקס."טוב מאוד! אתה פשוט היית מדהים"
אחרי כמה דקות של חיבוקים אני מחזיק את שינקס לפוכדור וממשיך לכיוון העיר B.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Feb 13 2010, 10:16 AM
[b] [b][u]LordAbizi[/u][/b]
אני מתקן את התמונה של קוין, הוא נראה כועס ועכשיו הוא מתלהב כזה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"באמת?" אומר קוין בהתלהבות "אפילו עכשיו?", ואז כל עיניהם של הפוקימונים של קוין מופנים עליך ונראה שגם הם רוצים קרב נגדך. וכל הפוקימונים שלך גם רוצים את זה. עברו 27 שניות. מה תחליט? [/b][/quote]
אוקיי
--
תחילה אני אפנה אל הפוקימונים שלי "האם אתם מוכנים לקרב?" אשאל אותם. אם הם עונים בחיוב אז אני אסכים להצעה של קוין, אם לא אז אני אגיד לו שהפוקימונים שלי לא מוכנים ושיחזור מחר.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Feb 12 2010, 07:00 PM
[b] [b][u]Lanvin[/u][/b]
אתה רץ בשיא המהירות שלך לכיוון המעבדה ולאחר ריצה של מספר דקות מגיע ורואה שזהו מבנה גדול בשביל להיות מעבדה. מה תעשה עכשיו? [/b][/quote]
אני מתקרב אל הדלת ודופק עליה כדי לראות אם מישהו יפתח לי. אני לא רוצה להתפרץ סתם ככה למעבדה. אני ממתין כמה שצריך בשקט.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Feb 13 2010, 12:28 AM
[b]
[b][u]Yust[/u][/b]
אתה רץ במהירות לכיוון המעבדה ולאחר ריצה ארוכה של כ-4 דקות אתה מגיע למעבדה ורואה שזהו מבנה גדול בשביל להיות מעבדה. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני אכנס לבניין ואחפש מישהו כדי לשאול אם זאת המעבדה של הפרופסור
-
[b][u]shlomii4[/u][/b]
צ'ימצ'אר זז הצידה וחומק מהבועות של פיפלאפ. צ'ימצ'אר רץ לעבר פיפלאפ וכשהוא קרוב לפיפלאפ הוא משתמש בגיצים ששורפים לפיפלאפ את הפנים ואז מחמיר את מצבו עם שריטות ששורטות אותו במקום שבוא נכווה פיפלאפ. פיפלאפ נופל ארצה ובכך מאבד את הכרתו. "טוב מאד..." אומרת מליסה "ניצחת מים עם אש. כל הכבוד!". מה תעשה?
[b][u]הבאדו האכזרי[/u][/b]
לאחר כמה דקות של חיבוקים בינך ובין שינקס אתם מגיעים סופסוף לעיר B. אתם רואים שזוהי עיר גדולה יחסית לעיר A שלא יצאתם ממנה כמה שנים. מה תעשו שם?
[b][u]LordAbizi[/u][/b]
הפוקימונים שלך עונים בחיוב ובשמחה ואתה אומר לקוין שההצעה מתקבלת, שניכם יורדים לקומת הזירת קרב של מרכז הפוקימונים ועומדים אחד מול השני. קוין שואל "מה יהיה סגנון הקרב?". מה תגיד?
[b][u]Lanvin[/u][/b]
אתה דופק בדלת ומשהי פותח לך את הדלת [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/img] ואומרת "שלום, אני הפרופסור נילי. במה אוכל לעזור לך ילד?". מה תגיד לפרופסור?
[b][u]Yust[/u][/b]
אתה נכנס לבניין ורואה כל מיני מדענים עובדים עם מכונות. לבסוף אתה רואה אישה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/img]. אתה ניגש עליה ושואל אם הגעת למעבדה הנכונה והיא אומרת לך כתגובה "כן, אני הפרופסור נילי. מה אתה צריך?". מה תגיד לה?
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Feb 13 2010, 10:42 AM
[b] [b][u]Yust[/u][/b]
אתה נכנס לבניין ורואה כל מיני מדענים עובדים עם מכונות. לבסוף אתה רואה אישה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/img]. אתה ניגש עליה ושואל אם הגעת למעבדה הנכונה והיא אומרת לך כתגובה "כן, אני הפרופסור נילי. מה אתה צריך?". מה תגיד לה? [/b][/quote]
"פרופסור נילי, אני הוא ריי ובאתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי וולפיקס"
-
הפוקימונים שלך עונים בחיוב ובשמחה ואתה אומר לקוין שההצעה מתקבלת, שניכם יורדים לקומת הזירת קרב של מרכז הפוקימונים ועומדים אחד מול השני. קוין שואל "מה יהיה סגנון הקרב?". מה תגיד? [/b][/quote]
"הקרב יהיה קרב יחידים, 3 על 3, זה מקובל עליך?" אשאל.
-
[b]
[b][u]Lanvin[/u][/b]
אתה דופק בדלת ומשהי פותח לך את הדלת [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/img] ואומרת "שלום, אני הפרופסור נילי. במה אוכל לעזור לך ילד?". מה תגיד לפרופסור? [/b][/quote]
בהתחלה אני מופתע קצת שפרופסור נילי היא אישה. אבל אז אני אומר לה "היי, אני לנווין, אני אמור לקבל היום את הפוקימון הראשון שלי".
-
[b] [b][u]shlomii4[/u][/b]
צ'ימצ'אר זז הצידה וחומק מהבועות של פיפלאפ. צ'ימצ'אר רץ לעבר פיפלאפ וכשהוא קרוב לפיפלאפ הוא משתמש בגיצים ששורפים לפיפלאפ את הפנים ואז מחמיר את מצבו עם שריטות ששורטות אותו במקום שבוא נכווה פיפלאפ. פיפלאפ נופל ארצה ובכך מאבד את הכרתו. "טוב מאד..." אומרת מליסה "ניצחת מים עם אש. כל הכבוד!". מה תעשה?
[/b][/quote]
אלך לצ'ימצ'אר ואגיד לו "היית מעולה אתה ממש חזק" אגיד לו ואחזיר אותו לפוכדור אגיד למליסה "קרב טוב הפיפלאפ שלך חזק אמרתי לך לא לפקפק בצי'מצ'אר שלי נכון? טוב בואי נלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלנו וגם נאכל שם את באה?" אומר לה
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Feb 13 2010, 09:24 AM
[b]
[b][u]rebbitt[/u][/b]
אתה מוציא את באגון שומד מול דודו, באגון מתחיל עם מבט שככל הנראה לא עושה כלום לדודו. באגון מתקרב לדודו עם נשיכה וחשב שהמבט יקפיא אותו, אך טעה. דודו משתמש בניקור ופוגע בכל גופו של באגון! באגון משתמש כתגובה בזעם שפוגע בדודו! דודו משתמש בניקור שוב! מה תעשה?
[/b][/quote]
"תתחמק מזה ואז תשתמש בנשיכה על הראשים שלו ואז בזעם" אני אומר לבאגון
-
[b][u]Yust[/u][/b]
"נכון," אומרת נילי "הוולפיקס שעשינו לו בדיקות שאמרת שהציל אותך מבידרילים. הנה הוא-" ואז היא מגישה לך פוקדור ששם נמצא וולפיקס. נילי אומרת "תלך לעיר B ותפגוש שם את הפרופסור דייב. הוא כבר יגיד לך מה לעשות.". אתם נפרדים, מה תעשה?
[b][u]LordAbizi[/u][/b]
שכחתי לכתוב שקיבלת את TM120- מערבולת אש|Vortex Fire בגלל שזכית במכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מסכים," אומר קוין בלהט "אני אתחיל עם מנצ'לאקס!" ואז הוא משליך פוקדור שממנו יוצא המאנצ'לקס שלו שאותו כבר ראית! את מי תוציא נגד מנצ'לאקס?
[b][u]Lanvin[/u][/b]
"ברור," אומרת נילי "כל מאמן מתחיל בא לפה לקבל את הפוקימון הראשון שלו כדי להתחיל את המסע שלו. עכשיו, מי ההתחלתי שאמרת שאתה רוצה?". אתה אומר רייהורן והיא נותנת לך פוקדור שבתוכו נמצא הרייהורן שנשמר לך. היא אומרת "תלך לעיר B ותפגוש שם את הפרופסור דייב. הוא כבר יגיד לך מה לעשות.". אתם נפרדים, מה תעשה?
[b][u]shlomii4[/u][/b]
"אוקיי," אומרת מליסה.אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם ואז ניגשים לאכול במרכז הפוקימונים. מליסה שואלת "יש לך פוקימונים שאתה רוצה לתפוס?". מה תעשה?
[b][u]rebbitt[/u][/b]
באגון חומק מהניקור הכפול של דודו ואז נושך את שני הצווארים של דודו בבת אחת ואז משתמש בזעם שפוגע בדודו. דודו משתמש בניקור כפול שוב ופוגע בבאגון! דודו משתמש במגה בעיטה. מה תעשה?
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/84.png[/img] 77%
86% [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/371.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Feb 13 2010, 12:52 PM
[b] [b][u]Lanvin[/u][/b]
"ברור," אומרת נילי "כל מאמן מתחיל בא לפה לקבל את הפוקימון הראשון שלו כדי להתחיל את המסע שלו. עכשיו, מי ההתחלתי שאמרת שאתה רוצה?". אתה אומר רייהורן והיא נותנת לך פוקדור שבתוכו נמצא הרייהורן שנשמר לך. היא אומרת "תלך לעיר B ותפגוש שם את הפרופסור דייב. הוא כבר יגיד לך מה לעשות.". אתם נפרדים, מה תעשה?
[/b][/quote]
התרגשות מציפה אותי כשאני מקבל את הפוקדור של רייהורן לידיים שלי. "תודה רבה פרופסור נילי" אני אומר לה ונפרד ממנה. אני מחליט שאין לי שום סיבה לבזבז את הזמן שלי ועולה על השביל לכיוון העיר B.
-
שכחתי לכתוב שקיבלת את TM120- מערבולת אש|Vortex Fire בגלל שזכית במכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מסכים," אומר קוין בלהט "אני אתחיל עם מנצ'לאקס!" ואז הוא משליך פוקדור שממנו יוצא המאנצ'לקס שלו שאותו כבר ראית! את מי תוציא נגד מנצ'לאקס? [/b][/quote]
'צ'ארמנדר וארון הם הכי חלשים שלי, ולכן אני צריך לאמן אותם עכשיו!' אחשוב "צא צ'ארמנדר!" אומר ואוציא את צ'ארמנדר "התחל במתקפת כדור אש!"
-
[b]
[b][u]rebbitt[/u][/b]
באגון חומק מהניקור הכפול של דודו ואז נושך את שני הצווארים של דודו בבת אחת ואז משתמש בזעם שפוגע בדודו. דודו משתמש בניקור כפול שוב ופוגע בבאגון! דודו משתמש במגה בעיטה. מה תעשה?
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/84.png[/img] 77%
86% [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/371.png[/img] [/b][/quote]
"תתחמק ותשתמש בזעם ואז תזוז מאחורו ותשתמש בנשיכה על הרגליים שלו ותעיף אותו באוויר" אני אומר לבאגון מקווה שהוא יצליח
-
[b]
[b][u]shlomii4[/u][/b]
"אוקיי," אומרת מליסה.אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם ואז ניגשים לאכול במרכז הפוקימונים. מליסה שואלת "יש לך פוקימונים שאתה רוצה לתפוס?". מה תעשה?
[/b][/quote]
"כן האמת חשבתי לתפוס סקווריטל כפוקימון מים ואוליי פוקימון עשב כמו צ'יקוריטה אבל אני מתלבט מה איתך איזה פוקימונים את חושבת לתפוס לתחרות? יש תחרות שאת מתכוננת אליה?" אגיד לה