-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617500][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"בשביל להשיג את המתנה האחרונה הוא יצטרך להגיע אל פול." אומר לך ריי. "ופול לא מאמין שזה יקרה."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"לא עדיף לעצור אותו עכשיו מאשר לתת לו להרוג סתם עוד אינפרנלים ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"ברור שעדיף," אומר ריי. "אבל המאגר מקשיב למקור. אם אתה רוצה שמשהו יקרה, או שתשכנע את פול, או שתמצא דרך לתת את ההנהגה בידי מישהו שחושב על עוד אנשים מלבד עצמו." הוא נשמע פתאום רגזן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617504][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"ברור שעדיף," אומר ריי. "אבל המאגר מקשיב למקור. אם אתה רוצה שמשהו יקרה, או שתשכנע את פול, או שתמצא דרך לתת את ההנהגה בידי מישהו שחושב על עוד אנשים מלבד עצמו." הוא נשמע פתאום רגזן.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"למה יש לי הרגשה שאתה ופול דיי קרובים ?"אשאל את ריי .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"פעם הוא היה תלמיד שלי." אומר לך ריי. "אבל היום אין ביננו שום קשר. הוא ראש המאגר ואני סתם אינפרנל זקן וחסר השפעה."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617508][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"פעם הוא היה תלמיד שלי." אומר לך ריי. "אבל היום אין ביננו שום קשר. הוא ראש המאגר ואני סתם אינפרנל זקן וחסר השפעה."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אתה חושב שאתה היית צריך להיות במעמדו הא ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אני חושב שהוא טועה. אבל להיות במעמד שלו? לא, רק בעל מתת הידע יכול להיות המקור." אומר ריי. "אפילו אם הוא דפוק."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617518][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אני חושב שהוא טועה. אבל להיות במעמד שלו? לא, רק בעל מתת הידע יכול להיות המקור." אומר ריי. "אפילו אם הוא דפוק."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"תן לי לנחש אחריי שהוא הפך למקור הוא שכח אותך ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה אוהב ניחושים אה?" אומר ריי. "אפשר לומר... הוא תמיד היה המקור, אבל לא תמיד היה מבוגר מספיק בשביל לדעת מה הוא רוצה לעשות... ברגע שהוא ראה שמכבדים אותו גם בלי עזרתי, הוא זרק אותי."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617523][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אתה אוהב ניחושים אה?" אומר ריי. "אפשר לומר... הוא תמיד היה המקור, אבל לא תמיד היה מבוגר מספיק בשביל לדעת מה הוא רוצה לעשות... ברגע שהוא ראה שמכבדים אותו גם בלי עזרתי, הוא זרק אותי."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כה דיי, בשבילי זה נראה דפוק"אומר .
"תאמת ?כל המערכת כאן נראת לי דפוקה "אומר לריי בלחש .
"לא כדאי שהאינפרנלים יבחרו מי ינהיג אותם ולא איזה בנאדם שנבחר בלידה ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"האחרים אומרים שאי אפשר להיות בררנים. הדרך שאנחנו הולכים בה כרגע היא דרך שהלכנו בה מאות שנים, ואי אפשר לשנות עכשיו."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617531][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"האחרים אומרים שאי אפשר להיות בררנים. הדרך שאנחנו הולכים בה כרגע היא דרך שהלכנו בה מאות שנים, ואי אפשר לשנות עכשיו."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"בסופו של דבר הכל ישתנה "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא מחייך. "לא אם אף אחד לא ישנה." הוא בא להוסיף, אבל אז הוא מבחין בדבר מה שגורם לו לנצור את לשונו. אתה מתקרב ורואה את פול, המקור, מתקרב אליכם. "האם יש לך את כל מה שאתה צריך?" הוא שואל אותך, כשהוא שולח מבט של שנאה אל ריי, שלא נשאר חייב ומשיב לו במבט זועם גם כן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617535][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הוא מחייך. "לא אם אף אחד לא ישנה." הוא בא להוסיף, אבל אז הוא מבחין בדבר מה שגורם לו לנצור את לשונו. אתה מתקרב ורואה את פול, המקור, מתקרב אליכם. "האם יש לך את כל מה שאתה צריך?" הוא שואל אותך, כשהוא שולח מבט של שנאה אל ריי, שלא נשאר חייב ומשיב לו במבט זועם גם כן.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כן אני מסתדר כאן "אומר לפול .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] לא נראה שממש איכפת לו, כל תשומת הלב שלו נתונה אל ריי. "אתה עוד כאן ריי?" הוא שואל אותו.
"-אני כאן כמו שאתה כאן." עונה לו ריי. "זה הבית שלי כשם שזה הבית שלך."
"-כדאי שתתנהג יפה אם אתה רוצה להמשיך לקרוא למקום הזה בית." אומר פול, והולך משם.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617539][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] לא נראה שממש איכפת לו, כל תשומת הלב שלו נתונה אל ריי. "אתה עוד כאן ריי?" הוא שואל אותו. [/COLOR]
[COLOR=gray]"-אני כאן כמו שאתה כאן." עונה לו ריי. "זה הבית שלי כשם שזה הבית שלך."[/COLOR]
[COLOR=gray]"-כדאי שתתנהג יפה אם אתה רוצה להמשיך לקרוא למקום הזה בית." אומר פול, והולך משם.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מה יש לו ?"אשאל את ריי .
[/SPOILER]