-
-
בסדר...הוחלט מתי גמר השרדות??
-
[QUOTE=Eustass Kid;693845]למה לא תעשה קידום[/QUOTE]
אני אעשה אבל השאלה היא למה,כלומר מה תהיה הדרגה החדשה שלי?
-
[quote=Captain_Charisma;693858]אני אעשה אבל השאלה היא למה,כלומר מה תהיה הדרגה החדשה שלי?[/quote]
מה קורה?
-
אתמול פתחו את הנו"ד הזה? כי אם כן אתם ממש משועממים שאתם כל הזמן על הנו"ד
-
[quote=MatanS23;693860]אתמול פתחו את הנו"ד הזה? כי אם כן אתם ממש משועממים שאתם כל הזמן על הנו"ד[/quote]
כן
-
[quote=DarkTiger;693861]כן[/quote]
אין לכם משהו יותר טוב לעשות חוץ מלחרוש על הנו"ד הזה ולהגיב בו בלי סוף?
-
[QUOTE=Captain_Charisma;693858]אני אעשה אבל השאלה היא למה,כלומר מה תהיה הדרגה החדשה שלי?[/QUOTE]
תעשה כמוני אבל המילהה1 מנהיג
-
[quote=MatanS23;693862]אין לכם משהו יותר טוב לעשות חוץ מלחרוש על הנו"ד הזה ולהגיב בו בלי סוף?[/quote]
כנראה שלא XD
-
סוקר [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=693865#post693865"]מדגסקר 2[/URL]
-
כנסו לזיופים שלי הכנתי עוד אחד
-
טוב ליאור, אז אתה תהיה מנהל משני של רציחות נו''דים,ואם אתה רוצה תוסיף סגן כמילה ראשונה יענו סגן,מנהל משני של רציחות נו''דים
דניס תחבר לג'ימייל צריך להמשיך לתכנן את המשחק.
-
[quote=DarkTiger;693864]כנראה שלא XD[/quote]
טוב רואים את זה... עכשיו לי אין משהו יותר טוב לעשות אז אני אגיב קצת (הרבה) בנו"ד עד שהוא יסגר כנראה, וגם אני מקווה להגיע ל1000 הודעות היום.
-
[quote=Captain_Charisma;693869]טוב ליאור, אז אתה תהיה מנהל משני של רציחות נו''דים,ואם אתה רוצה תוסיף סגן כמילה ראשונה יענו סגן,מנהל משני של רציחות נו''דים
דניס תחבר לג'ימייל צריך להמשיך לתכנן את המשחק.[/quote]
טוב, עוד דקה P=
-
[QUOTE=MatanS23;693870]טוב רואים את זה... עכשיו לי אין משהו יותר טוב לעשות אז אני אגיב קצת (הרבה) בנו"ד עד שהוא יסגר כנראה, וגם אני מקווה להגיע ל1000 הודעות היום.[/QUOTE]
שיהיה בהצלחה