[QUOTE=ShamanBoy;784952]בכותל אחותי זרקה עליי ימבה סוכריות ובני דודים שלי התחילו לאסוף מהרציפה...[/QUOTE]
לא לאסוף כדי לאכול לאסוף כדי לזרוק אליהם מחדש יוו כמה צחקתי תאר לך קרב עשינו שמה
Printable View
[QUOTE=ShamanBoy;784952]בכותל אחותי זרקה עליי ימבה סוכריות ובני דודים שלי התחילו לאסוף מהרציפה...[/QUOTE]
לא לאסוף כדי לאכול לאסוף כדי לזרוק אליהם מחדש יוו כמה צחקתי תאר לך קרב עשינו שמה
[quote=Guille;784958]Sportman תוסיף אותי לרשימת פותחי הנודים שוב[/quote]
סבבה, מה קורה אילן?.
שלומלום!
ממצב?
איך אתם מבלים את היום האחרון של החופש!?
[QUOTE=Dan;784966]לא לאסוף כדי לאכול לאסוף כדי לזרוק אליהם מחדש יוו כמה צחקתי תאר לך קרב עשינו שמה[/QUOTE]
בני דודים שלי אכלו את זה..
טוב הגעתי למסקנה שאני מכיר רק 1/3 מהיישות השלמה של אביזי,אבל גם זה משהו,כי זה השליש שלפני שהוא אימץ את גישת האביזי.
[QUOTE=MoR;784975]טוב הגעתי למסקנה שאני מכיר רק 1/3 מהיישות השלמה של אביזי,אבל גם זה משהו,כי זה השליש שלפני שהוא אימץ את גישת האביזי.[/QUOTE]
אני מקווה שתמצא מתישהו את שאר החלקים,וגם את הבורג שנפל לאביזי..
*1940!*
מה קורה מור?.
[QUOTE=ShamanBoy;784976]אני מקווה שתמצא מתישהו את שאר החלקים,וגם את הבורג שנפל לאביזי..
*1940!*[/QUOTE]
אין לי מושג איך אני אמצא את שני השלישים האחרים.. כי מאז כיתה ג' לא ראיתי אותו יותר...
[QUOTE=MoR;784981]אין לי מושג איך אני אמצא את שני השלישים האחרים.. כי מאז כיתה ג' לא ראיתי אותו יותר...[/QUOTE]
מה אם הבורג?מצאת אותו?
רמה בני דודים יש לכם?!
[quote=MoR;784981]אין לי מושג איך אני אמצא את שני השלישים האחרים.. כי מאז כיתה ג' לא ראיתי אותו יותר...[/quote]
הדרך היחידה זה ללמוד במתמטיקה ברמה גבוהה כל כך שתוכל להרגיש אותי.
סבתא תענה לי בה"פ
[QUOTE=ShamanBoy;784970]בני דודים שלי אכלו את זה..[/QUOTE]
חחחחחחחח טוב
מה קורה דן?
הודעה 5600.
[QUOTE=ShamanBoy;784982]מה אם הבורג?מצאת אותו?[/QUOTE]
לא... וגם הכי מצחיק זה שאני זוכר אותו כמעט לפרטי פרטים,והוא לא זוכר ממני כלום.
ככה זה כשיש לי זיכרון צילומי שלאחרים אין O: