-
[QUOTE=Shikamaru Nara;902836]ח אני מת על זה שנובים חשים עלי באונליין ואז הם חוטפים 6-0 Xd (לא מדבר אליך סקסטייל, אתה מעולה)
אכן כן אני אופיר, מי אתה? (אתה מיסטיריוס המיסטורי?!)[/QUOTE]
קיוויתי שאני טועה.. אני רון אני בטוח שאתה אל זוכר אותי אבל אני זוכר אותך טוב מאד..
וWTF אתם אשכרה מתלהבים מקרבות של פוקימון אונליין זה כאילו כל כך מעפן .. בלי להעליב בDS זה הרבה יותר קשה .. באונליין 2 קליקים וי לך שישיה לא מעולם הזה בDS אתה באמת עושה משו כדי להשיג אותה..
-
תודה רבה היטמן.
למרות שאני לא בטוח שאתה רואה זאת:o
-
אני חולה על קושניר, אחד האנשים היחידיים שבאמת מצליחים להצחיק אותי.
-
[QUOTE=Sulimania Knight;902848]קיוויתי שאני טועה.. אני רון אני בטוח שאתה אל זוכר אותי אבל אני זוכר אותך טוב מאד..
וWTF אתם אשכרה מתלהבים מקרבות של פוקימון אונליין זה כאילו כל כך מעפן .. בלי להעליב בDS זה הרבה יותר קשה .. באונליין 2 קליקים וי לך שישיה לא מעולם הזה בDS אתה באמת עושה משו כדי להשיג אותה..[/QUOTE]
ומי אתה?
-
אני הולך מתי שאני יעקוף את אבי מי עוזר לי?
-
תגידו, אתם הולכים להרים פה אי פעם נו"ד מעניין?
-
-
-
[QUOTE=Shikamaru Nara;902852]ומי אתה?[/QUOTE]
אתה עיוור או שאתה קורא בדילוג על מילים?
רשמתי שם בהודעה :
"קיוויתי שאני טועה.. [B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]אני רון [/COLOR][/SIZE][/U][/B]אני בטוח שאתה אל זוכר אותי אבל אני זוכר אותך טוב מאד.."
-
-
[quote=איתי.;902859]מי הבא שפותח?[/quote]
The Nugget Man
הוא מחובר?
-
[QUOTE=THE NUGGET MAN;902864]The Nugget Man
הוא מחובר?[/QUOTE]
קשה מצב !
-
[QUOTE=THE NUGGET MAN;902864]The Nugget Man
הוא מחובר?[/QUOTE]
לא עוד 13
-
[quote=איתי.;902867]לא עוד 13[/quote]
אה אוקי...
אני ידבר איתו.
-
[QUOTE=Sulimania Knight;902861]אתה עיוור או שאתה קורא בדילוג על מילים?
רשמתי שם בהודעה :
"קיוויתי שאני טועה.. [B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]אני רון [/COLOR][/SIZE][/U][/B]אני בטוח שאתה אל זוכר אותי אבל אני זוכר אותך טוב מאד.."[/QUOTE]
אני מניח שאתה לא יודע לקרוא בעצמך... "קוויתי שאני טועה.. אני רון [B]אני בטוח שאתה לא זוכר אותי[/B] אבל אני זוכר אותך טוב מאוד"
אז כמו שאמרת, אני לא זוכר אותך, מה היה הכינוי שלך? וממתי היה לי עסק איתך? לא היה לי עסק עם אף אחד אלא אם כן אתה או נוב, או נוברסו (סוג של נוב, הוא נוב חש), או דן, או רומה, או HAIM KILL
אתה אחד מהם?