-
[quote=שלושה מחוזות;975630]הצעה יפה אולי תקרה
תומר כן[/quote]
אני לא יכול להתנגד, אני אצטט חלק מהסיפור שלי שמוקדש לTales of the Gutsy Ninja (אין בזה שום ספויילר, כי זה לא בדיוק חלק מהעלילה)
[spoiler]
"...
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]. ראפן הרגיש את אוזלת ידו כנגד העצמה האדירה של השד, והחליט לשנות את גישתו לעניין. הוא קפץ מהענף שלו לענף רחוק יותר, הוציא מחגורתו שקיק עם אבקה. ראפן מחץ את השקיק, חיכה מספר רגעים, וזרק את השקיק אל עבר השד השטני. השקיק נחת שם ויצר מעטה של אוויר עכור אשר הקשה עבור כל אחד מהם את ראיית השני. ראפן נעזר אומץ, והסתער אל ענן העשן. השד לא היה מופתע מההתקפה, ועצר את התקפותיו של ראפן. ראפן תקף מארבעת כיווני השמים, אך ללא הואיל. העשן התפזר, וראפן והשד עמדו אותה עת על אותו ענף. חרבו של ראפן הייתה מושלכת אל מקומות אשר אותם השטן אינו מכיר, והשד מניף את חרבו האחת אל ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר!' קרא השד בקולו המקרקר.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ברצוני לאמר לך משהו...' החל לאמר ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'לא מענייניי לשמוע זאת!' שאג השד, ודחף את ראפן אל גזע העץ ונעץ בו אחת החרבות שלו.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר...' החל לאמר ראפן, בעוד ידו מגששת על מותנו של השד 'על המחשבה שאני הולך לותר!' קרא ראפן, לקח את חרבו השנייה של השד, נעץ אותה בגבו של השד, והשד הרפה אחיזתו ונפל על הענף.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]'גם אם תביס אותי, שאר השדים יבואו ויתקפו את העולם. כל עוד אתם בני אדם מנסים לחיות, לעולם לא תוכלו לנוח! זוהי הקללה שלכם!' קרא השד, בעודו גוסס.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=3][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]'אם כך, אשבור אני קללה זאת!' אמר ראפן...."[/SIZE] [/FONT]
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;975638]אני לא יכול להתנגד, אני אצטט חלק מהסיפור שלי שמוקדש לTales of the Gutsy Ninja (אין בזה שום ספויילר, כי זה לא בדיוק חלק מהעלילה)
[SPOILER]
"...
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]. ראפן הרגיש את אוזלת ידו כנגד העצמה האדירה של השד, והחליט לשנות את גישתו לעניין. הוא קפץ מהענף שלו לענף רחוק יותר, הוציא מחגורתו שקיק עם אבקה. ראפן מחץ את השקיק, חיכה מספר רגעים, וזרק את השקיק אל עבר השד השטני. השקיק נחת שם ויצר מעטה של אוויר עכור אשר הקשה עבור כל אחד מהם את ראיית השני. ראפן נעזר אומץ, והסתער אל ענן העשן. השד לא היה מופתע מההתקפה, ועצר את התקפותיו של ראפן. ראפן תקף מארבעת כיווני השמים, אך ללא הואיל. העשן התפזר, וראפן והשד עמדו אותה עת על אותו ענף. חרבו של ראפן הייתה מושלכת אל מקומות אשר אותם השטן אינו מכיר, והשד מניף את חרבו האחת אל ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר!' קרא השד בקולו המקרקר.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ברצוני לאמר לך משהו...' החל לאמר ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'לא מענייניי לשמוע זאת!' שאג השד, ודחף את ראפן אל גזע העץ ונעץ בו אחת החרבות שלו.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר...' החל לאמר ראפן, בעוד ידו מגששת על מותנו של השד 'על המחשבה שאני הולך לותר!' קרא ראפן, לקח את חרבו השנייה של השד, נעץ אותה בגבו של השד, והשד הרפה אחיזתו ונפל על הענף.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'גם אם תביס אותי, שאר השדים יבואו ויתקפו את העולם. כל עוד אתם בני אדם מנסים לחיות, לעולם לא תוכלו לנוח! זוהי הקללה שלכם!' קרא השד, בעודו גוסס.[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[FONT='Times New Roman']'אם כך, אשבור אני קללה זאת!' אמר ראפן...." [/FONT]
[/SPOILER][/QUOTE]
מזכיר לי נארוטו
מי זה ראפן?
-
[quote=שלושה מחוזות;975640]מזכיר לי נארוטו
מי זה ראפן?[/quote]
ברור שזה יזכיר, זה קטע שמקדש לכך.
ובשביל לדעת מיהו ראפן עליי לפרסם את הספיישל הזה, אך בשביל זה דרושה התקדמות-מה בסיפור שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;975643]ברור שזה יזכיר, זה קטע שמקדש לכך.
ובשביל לדעת מיהו ראפן עליי לפרסם את הספיישל הזה, אך בשביל זה דרושה התקדמות-מה בסיפור שלי.[/QUOTE]
נשמע שיש לך סיפור מעניין
-
[QUOTE=Dt7;975525]חזזרתייי מהבאןןןן מישהוא זוכר אותי בכלל?!?!!!?!
קראו לי NivX10 :)[/QUOTE]
מה קורה ניב ?
-
[quote=שלושה מחוזות;975645]נשמע שיש לך סיפור מעניין[/quote]
הקטע שציטטתי הוא למעשה...
[SPOILER]חלק מסיפור שמספרים למרטין בעבר, וזה מופיע באחד הספיישלים. למעשה הסיפור הזה משחק חלק מאוד לא חשוב באותו ספיישל, אבל זו הייתה ההזדמנות היחידה שלי לייצר קטע דומה לTales of the Gutsy Ninja ולכן בחרתי לשלב את זה שם. [/SPOILER]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
היי טל.
אני כבר רמה 5, יש לי 27 התקפה והגנה וכל השאר יש לי 21