ולוחם האוכל,
רק שתדע,הפורום שאתה מנהל בו.
זה פורום יבש,אז כנראה שלא תתאמן בנתינת אזהרות.
(חוץ מדיבורים ואקטואליה כל שאר הפורומים במצב מת-יבש)
Printable View
ולוחם האוכל,
(חוץ מדיבורים ואקטואליה כל שאר הפורומים במצב מת-יבש)
[quote=מלון מעופף;1005953]ולוחם האוכל,
(חוץ מדיבורים ואקטואליה כל שאר הפורומים במצב מת-יבש)[/quote]
מה שתגיד...
וואי, זה שמעלי, תשנה את החתימה שלך כבר. זה ממש לא מצחיק, זה יותר עצוב ממצחיק.[/quote]
אלף:לזה שמעלך יש שם וקוראים לו תומר
בית:מה לשנות?
חזרתי.. אני ממחר מתחיל את מבצע 10 ההודעות.. אז מה אני לא חסר לכם נכון? :) תומר איך זה לבנתיים?
[quote=Food fighter;1005954]מה שתגיד...[/quote]
תשמע,אני בכל הזמן שניהלתי נתתי רק אזהרה אחת:um_face:
ואני עוד בספק.
אויי לא!!!!לא צינזרתי את זה!!!לא רשמתי ***********
רק צבעתי את זה ב[COLOR=White]לבן[/COLOR]
אני 100% בטוח שכל הפורום הזה יודע מה זה בחורה שנותנת לכולם,ומה זאת בחורה שנותנת בכסף.
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;1005955]וואי, זה שמעלי, תשנה את החתימה שלך כבר. זה ממש לא מצחיק, זה יותר עצוב ממצחיק.
[/QUOTE]
[IMG]http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/3996224/Charizard-And-not-a-single-fuck-was-given-that-day.jpg?imageSize=Large&generatorName=Charizard[/IMG]
מיכאל אל תישכח את חת"ם המשחק של היטמן
(לא נדב אני עדיין רק מנסה להציל אותה אני רוצה לצאת מהמשחק עם כמה שיותר נפשות מוצלות
זה קצת פוגע בפורום, אתה יודע.
הבן אדם אהב את זה וכנראה שזה ממש פגע בו שהורידו אותו מניהול.
ולא, אתה לא בכיין. אנשים בוכים על כלום, באמת, בלי סיבה.
ושמע, מיכאל, מה העניין? לא נעים לך כאן, אתה יכול לעזוב וללכת ל-fxp העלובים האלה ולבלוגרים הבכיינים בתפוז. ואל תנסה לזלזל באף אחד כאן.
[quote=אני בובי בוטן כן;1005955]וואי, זה שמעלי, תשנה את החתימה שלך כבר. זה ממש לא מצחיק, זה יותר עצוב ממצחיק.[/quote]
בית:מה לשנות?[/quote]
הקטע עם הפחמן הדו חמצני...
תקשיבו. יש לי משהו חשוב להגיב אבל אני ירשום אותו בספוילר כדי שזה כאילו אני מצנזר וכדי שתומר לא יאמר לי כלום אוקיי?
[spoiler][COLOR=lemonchiffon]וו-גי-מאמא. תפוח עם נדב :dddd אני מת עלייכם[/COLOR][/spoiler]
[quote=Stranger in a Strange Land;1005958][IMG]http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/3996224/Charizard-And-not-a-single-fuck-was-given-that-day.jpg?imageSize=Large&generatorName=Charizard[/IMG][/quote]
?
נדב מה הפאקינג קשר And Not A Sigle Fuck Was Given That Day?
הי חזרתי
אני בובי תפוח! ואתה בובי בוטן,אני לא ואתה כן. מה ניהיה?! עוד מעט תגיד לי שקוראים לי עומר
[quote=~pika food~;1005962]תקשיבו. יש לי משהו חשוב להגיב אבל אני ירשום אותו בספוילר כדי שזה כאילו אני מצנזר וכדי שתומר לא יאמר לי כלום אוקיי?
[spoiler]וו-גי-מאמא. תפוח עם נדב :dddd אני מת עלייכם[/spoiler][/quote]
ילד מושפע מיומנו של חנון:
[quote]ושמע, מיכאל, מה העניין? לא נעים לך כאן, אתה יכול לעזוב וללכת ל-fxp העלובים האלה ולבלוגרים הבכיינים בתפוז. ואל תנסה לזלזל באף אחד כאן. [/quote]נעים לי כאן.
אני לא יכול לחזור לשום מקום.
אני בכל מקום בבאן לצמיתות.
ולמה לי לעזוב אתכם?
אתם תרצו אותי בחזרה.
די נחמד פה,אני פשוט אומר את העובדות בפנים,ברחל ביתך הקטנה.