-
[quote=הרוח המתמטקאית;1062852]תגיד התגובה שלי טובה? שחכתי שאני לא יודע מי זה טפייג אז אני רוצה לערוך ולהוסיף שאני בודק עליו בפייקדע.[/quote]
אתה עדיין לא קיבלת את הפקוגייד...
וגם התגובה יותר מדי כי אתה ממשיך לעצמך, פשוט תכתוב שאתה בוחר בטפיג וגם תכתוב שאתה רוצה לדעת על הפוקימון הזה.
-
[quote=Batista;1062856]אתה עדיין לא קיבלת את הפקוגייד...
וגם התגובה יותר מדי כי אתה ממשיך לעצמך, פשוט תכתוב שאתה בוחר בטפיג וגם תכתוב שאתה רוצה לדעת על הפוקימון הזה.[/quote]
טוב בפעם הבאה אני אכתוב יותר קצר. אבל אתה אומר שאוסר קצר מדי כי זה לא מושקע. זה מסובך לאזן את זה.
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1062859]טוב בפעם הבאה אני אכתוב יותר קצר. אבל אתה אומר שאוסר קצר מדי כי זה לא מושקע. זה מסובך לאזן את זה.[/quote]
כתבתי שאני רוצה מושקע.
-
[quote=Batista;1062861]כתבתי שאני רוצה מושקע.[/quote]
תחליט שלוש שורות או שורה. שאני ממשיך לי או שזה לא כל כך מושקע. בחירה שלך.
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1062863]תחליט שלוש שורות או שורה. שאני ממשיך לי או שזה לא כל כך מושקע. בחירה שלך.[/quote]
תעשה מה שאתה חושב, אני מעדיף את זה שאתה לא ממשיך לעצמך אבל בלי שגיאות כתיב.
-
[quote=Batista;1062865]תעשה מה שאתה חושב, אני מעדיף את זה שאתה לא ממשיך לעצמך אבל בלי שגיאות כתיב.[/quote]
טוב,זה בשגיאות כתיב? בדקתי לא ראיתי כלום.
-
[QUOTE=indoneJa;1062855]קוראים לי ראול[/QUOTE]
אני יודעת, אמרת לי ~.~
[QUOTE=Batista;1062865]תעשה מה שאתה חושב, אני מעדיף את זה שאתה לא ממשיך לעצמך אבל בלי שגיאות כתיב.[/QUOTE]
גם אתה לא סובל שגיאות כתיב?
-
[quote=fire-nel;1062869]אני יודעת, אמרת לי ~.~
גם אתה לא סובל שגיאות כתיב?[/quote]
ואני לא סובל איטיות כי בתקופה שהנו"ד היהי מלא באיש ושהשקעתי בתגובות,הגבתי ממש לאט יחסית לכולם,למדתי מזה לעבוד מהר יותר אך להיות פזיז.
-
[QUOTE=הרוח המתמטקאית;1062866]טוב,זה בשגיאות כתיב? בדקתי לא ראיתי כלום.[/QUOTE]
לא אבל אני בודק אותך.
[QUOTE=fire-nel;1062869]
גם אתה לא סובל שגיאות כתיב?[/QUOTE]
קן, זא מאהצבנ עוטי!
-
-
-
-
היי עומר,מה קורה? אצלי רק דברים רעים
-
-
[quote=Yuma Tsukumo;1062885]למה?[/quote]
קיבלתי מלא שיעורים,כולם פורשים מהפורום,השילובים היחידים שנתנו לי לעשות מסובכים והם שוברים יל את הראש,יש לי עומס. נראה לי שהז מספיק סיבות. איך אצלך?